70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Akşam çorba+salata+yogurt yapabilirsin canım.
dogru güzel fikir sagol fistik leblebi olmusmu yemiyeyimmi :26:

arada gel tabii canim benim gibi firar yap :13:

yine gel canimcim bak yazin geliyom ankaraya dügün var görüsek

fırsat buldukca gelıcem ınş canımmm, kaçak olmak ıstemıyorummm, aklımdasınız vallaaa

ohooo yaza da daha cok var yaa neyse gunler hemen gecıverıoo, düğüne de davet edersen benı gelırım bana oynamak olsun bı de kapı gıcırtısı, genlerımde bı köçeklik var galıbaa

Akşam çorba sadece acıktırmazmı canım :26:

Kızartma yemekten iyidir çorba canım iyi yapmışsın inşallah akşama kadar tutar seni acıkmazsın

zorla yiyorum dermissim cumadan beri dikkat ediyorum ya otuturdum artik herhalde aclik hissetmiyorum zayifmi oluyom ne 75.2 görünce bi sirekelendim birde sizin motivasyonunuz beni geri döndürdü bi tahmin et bebis ne gördüm bugün tartida

iyikide uyutmamislar uyuyana kar yagar derler dogru öylece uyuya kaldikmi biz bile üsüyoz :18:
olan sana oldu canim benim ac kaldin
napalım suzıcım annelık işte
oh oh ıyıymıs yemek derdı olmaması bak ben bırgun yemege gıdemedm kaldım oyle hergun hergun ne yesem dıye düşünmek cok zordur emınım
Akşam çorba sadece acıktırmazmı canım :26:

Kızartma yemekten iyidir çorba canım iyi yapmışsın inşallah akşama kadar tutar seni acıkmazsın

saol canım cok ılgınc normalde yemege cıksam su saatlerde acıkmıs bıle oluyodum su an tokum hayret edıyom

ilk senin icin firar yapmisdim ger-düscüm hatirladinmi tefal i sormusdun dayanamayip baliklama atlamisdim
özel getircem sana daveti kendi ellerimle

Son düzenleme:

Nasıl oynadıgını gördükk zaten32

Ablanın eli lezzetli demekki dengelemesi güzel tabi çok sevindim canım

Bizim şirkette yemekler çok kötüleşti artık ne yiyeceğimizi sapıttık evden sefer tası getirmeye başlıycam artık dayanamıyorum

Ben evden getiriyorum diye dalga geçiyolar.
Valla hem karnım doyuyo hemde istediğim şeyleri yiyorum.
Diğer türlü mide yanması yemeklerin güzel çıkmaması vs. kasıyodu.
1de yedim yemeği hâlâ acıkmadım.

Nasıl oynadıgını gördükk zaten32

toplu yemekler guzel olmayabılıo haklısın canım:26: bız de yemek yapan abla, evde kendı cocuklarına yemek yapıyomuş gıbı tencere yemegı yaptgından bı sıkıntı olmuo

kızlar hepınızı ozlemişim valla, bugun rast gelemedıgım dıger arkadaslara da selam olsunn, ben kacıyorummm, hepınıze mutlu&huzurlu&saglıklı çıpçıtır gunler

Valla senin genlerde var bişeyler canım

ne gördün ne gördünnn 300-500 den fazla mı yoksa

Canım sadece kendime getirmek tuhaf geliyo biliyosun 4 kişiyiz :26: çekiniyorum kızçeler o yemekleri yerken evden getirmeye :26: ama artık mecbur yapıcam bişeyler böyle gitmez

sanada canim :80:cok öptüm
Valla senin genlerde var bişeyler canım

ne gördün ne gördünnn 300-500 den fazla mı yoksa
iveetttt süpriz olsunmu söylimmi

Ne güzel çok sevindim senin adına canım

Yine gel özletme kendini telefonun hoparlörü oldumu konuşalım hır hırrr

Evet ya senin öyle bi olayın var. Ben tek oldugum için sıkıntı olmuyo.
4 kişi olunca zor bide bu şeyler görev gibi olunca daha çok sıkıntı yaratıyo.

Görüşürüzz canımmm gel gelll genee gelll öptüm çookk.

canim lidl yada aldi varsa onlardada var ayni ekmeklerden tost ekemgi ama iki cesidi var biri 60 kalori biri 67 di galiba ben az olanindan aliyorum

kızlar herkese merhaba

konu dışında ama çoğunuzun çocuğu var ve bir bilginiz olabilir benim 2 yaşında bir oğlum var ve uzun süredir geceleri resmen kabuslar görüyor ve ağlayarak beni çağırıyor adam var köpek var vs.... bir sürü şey sayıyor ve bu gecede bazen 5-6 defa oluyor babannesi bakıyor ve eltim ile alt üst oturuyorlar onun 7 yaşında oğlu var arada bunu korkutuyor ondan mıdır yoksa ben mi yanlış davranıyorum oğluma etkileniyor nasıl geçiricem bu sorunu onun rahat etmesini ağlamamasını nasıl önlücem bir bilginiz var mı kızlar

yatırırken duada okuyorum kuranı kerim meaili var baş ucunda ama yinede korkuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…