dogru güzel fikirAkşam çorba+salata+yogurt yapabilirsin canım.
saol canım10 gun fılan evdeydım aslında onda da evde duramadım, iş gorusmelerıne fılan gıttım sureklı, bı de kendı davalarımın durusmaları vardı onlarla ılgılendım oyuzden o 10 gunden de pek bısı anlayamadım acıkcası ılk gun bı gazla evı temızledim, perdelerı fılan yıkadım gerısı yıne iş güçle uğraşmakla geçti
saol canımkk da ne var ne yok merak edıyorum valla ben de, aklım kalıo ama zaman yok :26: ben de fırsat buldukca arada boyle kacamaklar bari yapayım dedımmm
valla ofıste yemeklerı bı abla yapıyo, miss gıbıişe gırdıgımden berı hıc tavuk yapmamıstı, inanırmısın bugun tavuk yapmış hemde tavuk bacagııı öğlen ounca bugun ne sıparıs verıp yesem dıye dusunmemek buyuk luksmuş valla, öğlen ofıse bı gelıyoruz yemekler hazır olmuş oluo aslında kılo alır mıyım acaba dıye cekinmiştim ilk başta ama ofisin koşuşturmacası fazla olunca dengeledıler bırbırlerini yanı ofis b ı yandan beslio bı yandan yaktırıooo
yine gel canimcim bak yazin geliyom ankaraya dügün var görüsek
Akşam çorba sadece acıktırmazmı canım :26:
Kızartma yemekten iyidir çorba canım iyi yapmışsın inşallah akşama kadar tutar seni acıkmazsın
dogru güzel fikirsagol fistik leblebi olmusmu yemiyeyimmi :26:
arada gel tabii canimbenim gibi firar yap :13:
napalım suzıcım annelık işteiyikide uyutmamislar uyuyana kar yagar derler dogru öylece uyuya kaldikmi biz bile üsüyoz :18:
olan sana oldu canim benim ac kaldin
oh oh ıyıymıs yemek derdı olmaması bak ben bırgun yemege gıdemedm kaldım oyle hergun hergun ne yesem dıye düşünmek cok zordur emınımsaol canım10 gun fılan evdeydım aslında onda da evde duramadım, iş gorusmelerıne fılan gıttım sureklı, bı de kendı davalarımın durusmaları vardı onlarla ılgılendım oyuzden o 10 gunden de pek bısı anlayamadım acıkcası ılk gun bı gazla evı temızledim, perdelerı fılan yıkadım gerısı yıne iş güçle uğraşmakla geçti
saol canımkk da ne var ne yok merak edıyorum valla ben de, aklım kalıo ama zaman yok :26: ben de fırsat buldukca arada boyle kacamaklar bari yapayım dedımmm
valla ofıste yemeklerı bı abla yapıyo, miss gıbıişe gırdıgımden berı hıc tavuk yapmamıstı, inanırmısın bugun tavuk yapmış hemde tavuk bacagııı öğlen ounca bugun ne sıparıs verıp yesem dıye dusunmemek buyuk luksmuş valla, öğlen ofıse bı gelıyoruz yemekler hazır olmuş oluo aslında kılo alır mıyım acaba dıye cekinmiştim ilk başta ama ofisin koşuşturmacası fazla olunca dengeledıler bırbırlerini yanı ofis b ı yandan beslio bı yandan yaktırıooo
Akşam çorba sadece acıktırmazmı canım :26:
Kızartma yemekten iyidir çorba canım iyi yapmışsın inşallah akşama kadar tutar seni acıkmazsın
fırsat buldukca gelıcem ınş canımmm, kaçak olmak ıstemıyorummm, aklımdasınız vallaaa
ohooo yaza da daha cok var yaaneyse gunler hemen gecıverıoo, düğüne de davet edersen benı gelırım bana oynamak olsun bı de kapı gıcırtısı, genlerımde bı köçeklik var galıbaa
fırsat buldukca gelıcem ınş canımmm, kaçak olmak ıstemıyorummm, aklımdasınız vallaaa
ohooo yaza da daha cok var yaaneyse gunler hemen gecıverıoo, düğüne de davet edersen benı gelırım bana oynamak olsun bı de kapı gıcırtısı, genlerımde bı köçeklik var galıbaa
elma da hosuma gittiLeblebi yerine 1 elma veya 2 mandalina öneririm şekerim.
öyle canim uykusuzda kalirsin ac da yeterki cocuklarimiz iyi olsunnapalım suzıcım annelık işte
Ablanın eli lezzetli demekkidengelemesi güzel tabi çok sevindim canım
Bizim şirkette yemekler çok kötüleşti artık ne yiyeceğimizi sapıttık evden sefer tası getirmeye başlıycam artık dayanamıyorum
Nasıl oynadıgını gördükk zaten32
Ablanın eli lezzetli demekkidengelemesi güzel tabi çok sevindim canım
Bizim şirkette yemekler çok kötüleşti artık ne yiyeceğimizi sapıttık evden sefer tası getirmeye başlıycam artık dayanamıyorum
elma da hosuma gittitamam fistik
öyle canim uykusuzda kalirsin ac da yeterki cocuklarimiz iyi olsun
zorla yiyorum dermissimcumadan beri dikkat ediyorum ya otuturdum artik herhalde aclik hissetmiyorum zayifmi oluyom ne 75.2 görünce bi sirekelendim birde sizin motivasyonunuz beni geri döndürdü bi tahmin et bebis ne gördüm bugün tartida
Ben evden getiriyorum diye dalga geçiyolar.
Valla hem karnım doyuyo hemde istediğim şeyleri yiyorum.
Diğer türlü mide yanması yemeklerin güzel çıkmaması vs. kasıyodu.
1de yedim yemeği hâlâ acıkmadım.
sanada canim :80:cok öptüm
toplu yemekler guzel olmayabılıo haklısın canım:26: bız de yemek yapan abla, evde kendı cocuklarına yemek yapıyomuş gıbı tencere yemegı yaptgından bı sıkıntı olmuo
kızlar hepınızı ozlemişim valla, bugun rast gelemedıgım dıger arkadaslara da selam olsunn, ben kacıyorummm, hepınıze mutlu&huzurlu&saglıklı çıpçıtır gunler
iveettttValla senin genlerde var bişeyler canım
ne gördün ne gördünnn300-500 den fazla mı yoksa
toplu yemekler guzel olmayabılıo haklısın canım:26: bız de yemek yapan abla, evde kendı cocuklarına yemek yapıyomuş gıbı tencere yemegı yaptgından bı sıkıntı olmuo
kızlar hepınızı ozlemişim valla, bugun rast gelemedıgım dıger arkadaslara da selam olsunn, ben kacıyorummm, hepınıze mutlu&huzurlu&saglıklı çıpçıtır gunler
sanada canim :80:cok öptüm
iveettttsüpriz olsunmu söylimmi
Valla senin genlerde var bişeyler canım
ne gördün ne gördünnn300-500 den fazla mı yoksa
Canım sadece kendime getirmek tuhaf geliyo biliyosun 4 kişiyiz :26: çekiniyorum kızçeler o yemekleri yerken evden getirmeye :26: ama artık mecbur yapıcam bişeyler böyle gitmez
toplu yemekler guzel olmayabılıo haklısın canım:26: bız de yemek yapan abla, evde kendı cocuklarına yemek yapıyomuş gıbı tencere yemegı yaptgından bı sıkıntı olmuokızlar hepınızı ozlemişim valla, bugun rast gelemedıgım dıger arkadaslara da selam olsunn, ben kacıyorummm, hepınıze mutlu&huzurlu&saglıklı çıpçıtır gunler
günaydiiiiin canlarimm
ay ne günaydini ayol saate bak :26: ya ben yine cok uyudum offf :26:
neyse kolorilerin cayiiirrr cayyiiirrr yandigi , accik yemek yedigimiz , mutlu , huzurlu , saglikli gün olsun insallahh
gecmis olsun canim yaa
ayy ecrin yardimci olalim birbirimize canim yaa canim burada kaufland yokben bide acikinca knäckebrot yiyorum arada yada canim tuzlu isteyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?