70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam hatunlarrrrr
ders çalıştımmmm, başım ağrıdı kafa dağıtmaya geldimmmm

Evet canım gbakalım hayırlısı

ay söyliyemedim diye catliycam cuma yi dörtgözle bekliyom

Söyleme söyleme yada kulağıma söyle

canim gün icinde etkilendigi seylerden olabiliyor dedigin gibi o korkutuyorsa ondandir yapmasin benim oglan da öyle birseyden etkilendimi hemen kabus görüyo agliyo yok annem orda birsey yok diyom geliyo falan filan diyo bende üzülüyom ama dedigim gibi herzaman olmuyo ya korkdumu yada gecen esim kizdi bende esime kizdim kizma cocuga diye o günüde rüya gördü babam geliyo diye
cocugun yaninda agiz tartismasi da yapamiyorsun cok etkileniyorlar bu arada benim oglumda 4.5 yasinda canim allah bagislasin yavrunu

Valla çocugum falan yok ama küccükken bana anlatılan ürkünç hikayeler aklıma geldiğinde hala tırsarım
Çocugunuza da ufaklıklar öyle hikayeler anlatmış olabilir veya tvden görmüş olabilir tv izleyen bi çocuksa.

selam hatunlarrrrr

Hojgeldinnn bea.

Bilemedim canım :26: oku diyecektim ama okuyormuşsun zaten :26:

selam hatunlarrrrr

Ortim gelmişşşşşşş hoşgeldin canım çalışkan ortim benim

evet o da oluyor tv de birsey gördümü de etkileniyorlar

sagol canim biraz once 1kiloluklarla yaptim hic zorlamadi yarin 2kiloluklarla yapicam bakalim nekadar zorlanicam
cok agir konustugu icin hatasini biliyo canim ondan boyle davraniyo

hayret dimi sabah kapi ziliyle uyandim bi baktim kargo yine nealmis haber vermeden diyodumki baktim bana almis

sen gecen benim dedigim takdigi mi uyguladin yoksa

kizlar ben pek meyve yemiyorum diye bugunki oglen ogunumu meyve yiyerek gecirdim
1elma 60kalori
1armur 70 kalori
2mandalina 100 kalori

Geçmiş olsun canım. Geç oldu biraz ama.
:

SAĞOL CANIM :)

EHEHEHE BEM DE AYNI YAA SUYUN TAMAMI KANALİZASYONA KARISIYO :d

anammm bende burdan öğeniormmm kızın dün telde konuştuk yaa nie sölemiosnnn

çok çok geçmiş olsunnnn

SAĞOL BEBEM SENIN ZATEN ISIN VARDI :) AAOOO

CANIM BENCE SEN O ADAMI AL KULAKLARINDAN DUVARA ÇİVİLE
MAŞALLAHH FISTIK GİBİSİN DEĞİL FISTIKSIN
HALA DA KİLO VERIYOSUN ÖLE ŞİŞKO DOMBİLİ HALINDE YOK GAYET ZARİFSİN BENCE :)

SORMA NAF BENIMDE KISA SÜRELİĞİNE Bİ NEFESİM KESILDI SIMDI KENDIMDEYIM

amin canım hepimizinkini allah bize bağışlasın çok üzülüyorum bende ben gördüğümde yapma diyorum ama ben çocuğumu akşam görüyorum ama onlar gündüzde görüyor çocuk öğlenci ve sabah çağırıyorlar oynasın diye işte ama kıskanıyor birde oğlumu yani aslında çok tehlikeli ama ne yapabilirim işteyken ben offf ya valla bazen keşke bakmasalardıda bende ya kreşe yada bakıcıya verseydim diyorum o çocuklar olduğu sürece hiç içim rahat etmiyor kayınvalidem saolsun çok güzel bakıyor ama onlar olduğu için ne kadarını fark edecek kadın inşallah geçer ne bilim bir yazı okudum 2-3 yaşında olabilirmiş rahatlatmaktan başka birşey yapamazmışım

olabilir canım ben her zaman başında olamıyorum ki

Bilemedim canım :26: oku diyecektim ama okuyormuşsun zaten :26:

Ortim gelmişşşşşşş hoşgeldin canım çalışkan ortim benim

okuyorum canım hep besmele çekmeden ne kaldırırım uyuduğu yerden ne de yatağına yatırırım hatta onada besmele çektiriyorum yarım yamalak oda çekiyor kıyamam ben ona ya

Tamammm

Bende çalışırken aklım kalıyo kdv dosyasını bitirmem lazım sabahtan beri burdayım doğru düzgün hiçbişey yapmadım

artık belli saatlerde mi girsek ne etsek
şu saat çalışma, şu saat yemek,şu saat de kk saati

bayanlarrr sımdı 4 oldu saaat vallaaa yesıl cayımı ıceyımmm bıde bı avuccc kuru uzum yıyımmmm vallaaa aclık hıssedıyorum sankı bırazz(((

artık belli saatlerde mi girsek ne etsek
şu saat çalışma, şu saat yemek,şu saat de kk saati

Vallahi ben bi sıkışıcam ondan sonra hiç girememekten korkuyorum ama cidden bir düzen oturtmam lazım yoksa benim işleri kimse yapmıyo

bayanlarrr sımdı 4 oldu saaat vallaaa yesıl cayımı ıceyımmm bıde bı avuccc kuru uzum yıyımmmm vallaaa aclık hıssedıyorum sankı bırazz(((

Ye tabi canım 4 saat çok bile benimde canım bişeyler istiyo ama 5 gibi activia yicem o yüzden yemiyorum şimdi

Kızlar ben çıkıyorum ceyar geldi şimdi bikaç iş istedi onları yetiştirmem lazım çıkana kadar 1.5 saatim var öptüm sizi akşam gelmeye çalışırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…