- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 37
Evet ya senin öyle bi olayın var. Ben tek oldugum için sıkıntı olmuyo.
4 kişi olunca zor bide bu şeyler görev gibi olunca daha çok sıkıntı yaratıyo.
Görüşürüzz canımmm gel gelll genee gelll öptüm çookk.
ay söyliyemedim diye catliycamcuma yi dörtgözle bekliyom
kızlar herkese merhaba
konu dışında ama çoğunuzun çocuğu var ve bir bilginiz olabilir benim 2 yaşında bir oğlum var ve uzun süredir geceleri resmen kabuslar görüyor ve ağlayarak beni çağırıyor adam var köpek var vs.... bir sürü şey sayıyor ve bu gecede bazen 5-6 defa oluyor babannesi bakıyor ve eltim ile alt üst oturuyorlar onun 7 yaşında oğlu var arada bunu korkutuyor ondan mıdır yoksa ben mi yanlış davranıyorum oğluma etkileniyor nasıl geçiricem bu sorunu onun rahat etmesini ağlamamasını nasıl önlücem bir bilginiz var mı kızlar
yatırırken duada okuyorum kuranı kerim meaili var baş ucunda ama yinede korkuyor
kızlar herkese merhaba
konu dışında ama çoğunuzun çocuğu var ve bir bilginiz olabilir benim 2 yaşında bir oğlum var ve uzun süredir geceleri resmen kabuslar görüyor ve ağlayarak beni çağırıyor adam var köpek var vs.... bir sürü şey sayıyor ve bu gecede bazen 5-6 defa oluyor babannesi bakıyor ve eltim ile alt üst oturuyorlar onun 7 yaşında oğlu var arada bunu korkutuyor ondan mıdır yoksa ben mi yanlış davranıyorum oğluma etkileniyor nasıl geçiricem bu sorunu onun rahat etmesini ağlamamasını nasıl önlücem bir bilginiz var mı kızlar
yatırırken duada okuyorum kuranı kerim meaili var baş ucunda ama yinede korkuyor
selam hatunlarrrrr
ders çalıştımmmm, başım ağrıdı kafa dağıtmaya geldimmmm
kızlar herkese merhaba
selam hatunlarrrrr
ders çalıştımmmm, başım ağrıdı kafa dağıtmaya geldimmmm
Valla çocugum falan yok ama küccükken bana anlatılan ürkünç hikayeler aklıma geldiğinde hala tırsarım
Çocugunuza da ufaklıklar öyle hikayeler anlatmış olabilir veya tvden görmüş olabilir tv izleyen bi çocuksa.
Hojgeldinnn bea.
sagol canim biraz once 1kiloluklarla yaptim hic zorlamadi yarin 2kiloluklarla yapicam bakalim nekadar zorlanicamGeçmiş olsun canım. Geç oldu biraz ama.
Reglinin verdiği bi durumdur herkes zaman zaman yaşıyor boşver
Diyetisyenin izinden gitEn güzeli
Tünaydın canım.
Vayyy güle güle kullan dambıllarını
Tübaydın şeker.
Yemek yiyodum sonrası işler amma geldim
cok agir konustugu icin hatasini biliyo canim ondan boyle davraniyovayy enişte kalp kırmayı bildiği gibi onarmayı da iyi biliyo anlaşılan azcıkda benimkine öğretse hep haklıdır saolsun
gecmıs olsun canım ben 85 le gıtmıstım doguma ama kılolu hamıel kaldım 70 le fazla şişim yoktu dogumdan sonra 73 e kadar düştüm ancak.demekki senın vücudun cok ödem tutuyo o kadar kılo olmaz zaten dedıgım gıbı dogumdan 1 ay sonrakı kılonla gel banakorkma aynı zamanda allah kolaylıgını verır sag saglım kavusursun ıns bebişine isim noldu bu arada
canim ödem atiyorsun takib et hem meton hizlaniyormus regliyken
dikkat et canim
süpriz mi yapmisgüle güle kulan canim
he arzucum eksion yapiyorum hayatima
ben cevap yazana kadar geldi görüyom simdi asagida
ben gelene kadar gitmissin oku yazdigimi aysebaharcimkorkma tanidigim cogu kisi 3 seseryan yapmislar mesela victoria beckham o da 4 seseryanini yapiyo tanidigim sanki allahim saklamis canim iyiki kaza yapmadiniz
tüh ya gecen bende de oldu gecmis olsun canim
tamam canim
karakedicik nereye kayboldununutmayayim diye menü paylasicam sistim sanki dünya yedim
sagol canim biraz once 1kiloluklarla yaptim hic zorlamadi yarin 2kiloluklarla yapicam bakalim nekadar zorlanicam
cok agir konustugu icin hatasini biliyo canim ondan boyle davraniyo
hayret dimi sabah kapi ziliyle uyandim bi baktim kargo yine nealmis haber vermeden diyodumki baktim bana almis
hoşbuldumm kısçemHojgeldinnn bea.
Ortim gelmişşşşşşşhoşgeldin canım çalışkan ortim benim
Geçmiş olsun canım. Geç oldu biraz ama.
:
dün ki menümü yaziimm bariiii
kahvaltı:
peynir,zeytin
yumurta,3 dilim çavdar
ara:
yokk (hastanedeydm)
öğlenn :
1 simittt (sadece bu kdr ayran bilem satılmıodu hastenenin ordaa )
ara:
1 madalina
akşam :
1 kase çorba
1 but
1 kase sarımsaklı yoğurtlu havuç
sabah akşam sirkeli su
2 bardak yeşil çay
ama çokk su içtimmm dünn pazar günüde öyle damacana bitmişti pazar günüde sucu kapalı
eşime 5 litrelik su aldırdım akşama kdr o sadece 2 bardak içti gece yataraken bi daha su istedi
büyük bardaklardan sadece 1.5 bardak su çıktı onaa bitmiş o kdr içtiğime bende inanamıyorummm
eşim diee napıon yaa içion içion tuvalete döküon suyu hihihih
anammm bende burdan öğeniormmm kızın dün telde konuştuk yaa nie sölemiosnnn
çok çok geçmiş olsunnnn
kızlar merhaba... okulda işler çok yoğun hiç giremiyorum çok üzülüyorum yaaa bugün sabah okula gelmeden önce hazırlanırken önceden giydiğim ama doğumdan sonra hiç denemediğim bir pantolonum vardı elime o geçti şöyle havaya tuttum baktım eşime dedimki bidenesemmi zor ama belki girerim içine bacağımdan geçmeyeceğini düşünürken hooop giydim çok sevindim azıcık kalçam çıktı ama olsun hatta fotomuda çektim
Eki Görüntüle 328175
ama okula geldim moralim yerinde öğretmenler odasında oturuyoruz arkadaşlara koşu bandını satıyorum tanıdığınız varsa düşünen dedim erkek hocalarda birisi neden satıyorsun sen daha formuna girmedin dedi sizli bizli muhabbetim var benim okuldakilerle bu sene başında atandığım için ağzım açık kaldı aşk olsun hocam dedim gülerek ama çok içerledim dondum bişey diyemedim
Bacaklara bak çıktı dediği totoya bakrabbimmmmm can veriyorum
Senin kollar biraz geniş bence bide ufacık göbeğin var hiç kiloluyum deme
O adama da uyuz oldum seni mi süzüyomuşta karar vermiş ben olsam kocam böyle beğeniyo daha fazlasını yapmıycam derdim
sen gecen benim dedigim takdigi mi uyguladin yoksa
amin canım hepimizinkini allah bize bağışlasın çok üzülüyorum bende ben gördüğümde yapma diyorum ama ben çocuğumu akşam görüyorum ama onlar gündüzde görüyor çocuk öğlenci ve sabah çağırıyorlar oynasın diye işte ama kıskanıyor birde oğlumu yani aslında çok tehlikeli ama ne yapabilirim işteyken ben offf ya valla bazen keşke bakmasalardıda bende ya kreşe yada bakıcıya verseydim diyorum o çocuklar olduğu sürece hiç içim rahat etmiyor kayınvalidem saolsun çok güzel bakıyor ama onlar olduğu için ne kadarını fark edecek kadın inşallah geçer ne bilim bir yazı okudum 2-3 yaşında olabilirmiş rahatlatmaktan başka birşey yapamazmışımcanim gün icinde etkilendigi seylerden olabiliyor dedigin gibi o korkutuyorsa ondandir yapmasin benim oglan da öyle birseyden etkilendimi hemen kabus görüyo agliyo yok annem orda birsey yok diyom geliyo falan filan diyo bende üzülüyom ama dedigim gibi herzaman olmuyo ya korkdumu yada gecen esim kizdi bende esime kizdim kizma cocuga diye o günüde rüya gördü babam geliyo diye
cocugun yaninda agiz tartismasi da yapamiyorsun cok etkileniyorlar bu arada benim oglumda 4.5 yasinda canim allah bagislasin yavrunu
olabilir canım ben her zaman başında olamıyorum kiValla çocugum falan yok ama küccükken bana anlatılan ürkünç hikayeler aklıma geldiğinde hala tırsarım
Çocugunuza da ufaklıklar öyle hikayeler anlatmış olabilir veya tvden görmüş olabilir tv izleyen bi çocuksa.
Hojgeldinnn bea.
Bilemedim canım :26: oku diyecektim ama okuyormuşsun zaten :26:
Ortim gelmişşşşşşşhoşgeldin canım çalışkan ortim benim
kutuna söylimmidayanamiycam
hoşbuldumm kısçem
geldim ortimmmm, aklım burda kalıo ders çalışrken ahahaha
Tamammm
Bende çalışırken aklım kalıyokdv dosyasını bitirmem lazım sabahtan beri burdayım doğru düzgün hiçbişey yapmadım
artık belli saatlerde mi girsek ne etsek
şu saat çalışma, şu saat yemek,şu saat de kk saati
bayanlarrr sımdı 4 oldu saaat vallaaa yesıl cayımı ıceyımmm bıde bı avuccc kuru uzum yıyımmmm vallaaa aclık hıssedıyorum sankı bırazz(((
Kızlar ben çıkıyorum ceyar geldi şimdi bikaç iş istedi onları yetiştirmem lazım çıkana kadar 1.5 saatim varöptüm sizi akşam gelmeye çalışırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?