diyetisyen verdiyse listsni takip edeyim. yanlışlarımı bulma fırsatım olur.Merhaba kızlarrrrr.
İyi ve rahat rejimler, sağlıklı kilo vermeler...
Ben bugün diyetisyenin verdiği diyete başladım. Haftada 2 kilo vermeyi hedefliyorum.
Şu an iyiyim. Hafif acıktım ama 50 dakika sonra yemek yiyeceğim :)
hayırlı olsun canım.tunaydin kizlar nasilsiniz ben kapi ziliyle uyandim benim kuzu bu gece pek uyutmadi beni ve kargo esim haber vermemisti bisey aldigini ben spor yaparken konusuyodum iste bu dambillardan olsa felan diye onlardan almis supriz yapmis banada 2set almis biri bir kiloluk biri iki kiloluk bende biraz sonra sporumu yaparim artik
geçmiş olsun canım. sende bu azim olduktan sonra istediğini başarırsın.ayy kızlarr vaayy kızlaaarrrr nabersinnzzzz
ne bol konuşmuşunuz ikik gün girmedikkkk maşallahhh
pazara günü eşim evde die girmedimm dünde hastaneye gittim
ben özelde kadın doğuma muayene olmuştum geçen hafta rahminde yara var
tamamı yara yakılması lazım dedi 300 lira istedi hem pahalı geldi
hemde ablam dediki devlette daha özenlki yapıolar işlerini devlette yaktır dedii
iikiii dinlemişim onuu gittiim tekrar muayene etti rahminde yara fln yok dedi
tamam mı yara dedi dedimm hayıırr dedi ufacık bi yerde var o da ilaçla geçicek dediii
allaahıımmmm özelde tamamen para tuzağı için yarasız yere muamele yapıcaklardı demekkii
neysekiii doğrusunu öğrendimde rahatladım benden böyle kızlarrrr
diyetime tam gaz devammm sporudaaa bitekkk benim ufaklık uyumadıı için dün yapamadım
jilliannn yapıommm inş. oda fayda verirrr göbeeeemmm gitse yeter banaaa
.
inş. bu haftaa 57 leri görürürmmm
bende nerdeyse tuvalete döşek serecem. 3lt. içiyorum.dün ki menümü yaziimm bariiii
kahvaltı:
peynir,zeytin
yumurta,3 dilim çavdar
ara:
yokk (hastanedeydm)
öğlenn :
1 simittt (sadece bu kdr ayran bilem satılmıodu hastenenin ordaa )
ara:
1 madalina
akşam :
1 kase çorba
1 but
1 kase sarımsaklı yoğurtlu havuç
sabah akşam sirkeli su
2 bardak yeşil çay
ama çokk su içtimmm dünn pazar günüde öyle damacana bitmişti pazar günüde sucu kapalı
eşime 5 litrelik su aldırdım akşama kdr o sadece 2 bardak içti gece yataraken bi daha su istedi
büyük bardaklardan sadece 1.5 bardak su çıktı onaa bitmiş o kdr içtiğime bende inanamıyorummm
eşim diee napıon yaa içion içion tuvalete döküon suyu hihihih
canım farkındaysan sirke limon ve sodayı birlikte kullamış. ne olursa olsun herşeyin fazlası zarar.Bundan bir buçuk ay önce büyük bir hevesle elma sirkesi, soda ve limon almaya gitmiştim. Eve döndüğümde elma sirkesinden bir iki tatlı kaşığı içtim ve oturup gazetemi okumaya başladım. Gördüğüm ilk şey bir adamın elma sirkesi soda ve limon suları içip kilo vermek istemesi sonucu midesinin delinerek ölmesiydi. Görünce şoka girdim, içtiği şeylerin hepsini bende almıştım. Tabi ki anında bıraktım. Günde 1 tatlı kaşığı elma sirkesi içmem gerekse bile içmek istemedim, soğudum biden bire. Evde dolapta duruyor hala, kullanan yok.
erkeğin bayana böyle birşey söylemesine şaşırdım. bence güzel görüyorsun. keşke bende senin gibi görünsem.kızlar merhaba... okulda işler çok yoğun hiç giremiyorum çok üzülüyorum yaaa bugün sabah okula gelmeden önce hazırlanırken önceden giydiğim ama doğumdan sonra hiç denemediğim bir pantolonum vardı elime o geçti şöyle havaya tuttum baktım eşime dedimki bidenesemmi zor ama belki girerim içine bacağımdan geçmeyeceğini düşünürken hooop giydim çok sevindim azıcık kalçam çıktı ama olsun hatta fotomuda çektim
Eki Görüntüle 328175
ama okula geldim moralim yerinde öğretmenler odasında oturuyoruz arkadaşlara koşu bandını satıyorum tanıdığınız varsa düşünen dedim erkek hocalarda birisi neden satıyorsun sen daha formuna girmedin dedi sizli bizli muhabbetim var benim okuldakilerle bu sene başında atandığım için ağzım açık kaldı aşk olsun hocam dedim gülerek ama çok içerledim dondum bişey diyemedim
dilek cim senin listelerine göre besleniyorum hergün özellikle menüde bugün ne var diye bakıyorum.Bu hafta kilo verebilecekmiyim çok merak ediyorum.
Beslenme düzenim şaştı biraz. Dış etkenler tarafından yediklerime dikkat ediyorum ama ne biliyim sanki değişim yok gibi.
Umarım gidiyordur pef cuma olsa da tartılsam.
Kendime söz verdim tartılmıcam cuma dışında.
canım gece korkuyorsa gündüz yaşadıklarındandır. ben oğlumu kesinlikle hiçbirşeyle korkutmadım. o dönemde zor geliyordu ama şimdi meyvesini alıyorum çok şükür. anlik rahatliklar için yavrularınızı korkutmalarına izin vermeyin. çoğunuza bağırıyorsanız andanda olabilir.kızlar herkese merhaba
konu dışında ama çoğunuzun çocuğu var ve bir bilginiz olabilir benim 2 yaşında bir oğlum var ve uzun süredir geceleri resmen kabuslar görüyor ve ağlayarak beni çağırıyor adam var köpek var vs.... bir sürü şey sayıyor ve bu gecede bazen 5-6 defa oluyor babannesi bakıyor ve eltim ile alt üst oturuyorlar onun 7 yaşında oğlu var arada bunu korkutuyor ondan mıdır yoksa ben mi yanlış davranıyorum oğluma etkileniyor nasıl geçiricem bu sorunu onun rahat etmesini ağlamamasını nasıl önlücem bir bilginiz var mı kızlar
yatırırken duada okuyorum kuranı kerim meaili var baş ucunda ama yinede korkuyor
selam hatunlarrrrr
ders çalıştımmmm, başım ağrıdı kafa dağıtmaya geldimmmm