70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

diyetisyen verdiyse listsni takip edeyim. yanlışlarımı bulma fırsatım olur.
hayırlı olsun canım.
geçmiş olsun canım. sende bu azim olduktan sonra istediğini başarırsın.
bende nerdeyse tuvalete döşek serecem. 3lt. içiyorum.
canım farkındaysan sirke limon ve sodayı birlikte kullamış. ne olursa olsun herşeyin fazlası zarar.
erkeğin bayana böyle birşey söylemesine şaşırdım. bence güzel görüyorsun. keşke bende senin gibi görünsem.
dilek cim senin listelerine göre besleniyorum hergün özellikle menüde bugün ne var diye bakıyorum.
canım gece korkuyorsa gündüz yaşadıklarındandır. ben oğlumu kesinlikle hiçbirşeyle korkutmadım. o dönemde zor geliyordu ama şimdi meyvesini alıyorum çok şükür. anlik rahatliklar için yavrularınızı korkutmalarına izin vermeyin. çoğunuza bağırıyorsanız andanda olabilir.
selam hatunlarrrrr
ders çalıştımmmm, başım ağrıdı kafa dağıtmaya geldimmmm

isarkadaslarindan kurtuldum diyom bana bakmaya geliyorlar yanliz napiyo diye
evet canim ben soz dinlerim

canim kayanana usulca söyle sen yinede yapmasinlar diye daha cok kücük kiyamam sende sIkma canini negüzel dua ediyorsun bende dedidiriyorum yatmadan önce alissin diye
Tamammm

Bende çalışırken aklım kalıyo kdv dosyasını bitirmem lazım sabahtan beri burdayım doğru düzgün hiçbişey yapmadım
unuttum bile artik yarin bakarsin kutuna
bayanlarrr sımdı 4 oldu saaat vallaaa yesıl cayımı ıceyımmm bıde bı avuccc kuru uzum yıyımmmm vallaaa aclık hıssedıyorum sankı bırazz(((
biraz zorlancaz canim :26:napalim güzel ve citir olmak icin
Kızlar ben çıkıyorum ceyar geldi şimdi bikaç iş istedi onları yetiştirmem lazım çıkana kadar 1.5 saatim var öptüm sizi akşam gelmeye çalışırım

aman ceyar gelmis kac öptüm canim gel aksama

ara öğünü activiayayla mı yapıosunuzz??? kuru uzum yedım mesela sımdı bennn ara öğün hakkımı kullanmıs mı oldum meselaaa sımdı ben aksamaa kadar bısı yemıcekmıyımmm yanı 8e kadar falan??

geçmişide okuyamadım kızlar ben çok kötü hastayım ya. hergün spor duş üşüttüm galiba. tahmin etmiştim zaten dünkü halsizlikten. öksürüyom ter içindeyim ama ateşimde var. midemde bulanıuyooo of of yandım ki ne yandım eve gidip sıcak limonat yapıp yatacam gelemezsem kusura kalmayın. öhö öhö ölüyom yaaa. hiç sevmiyom hasta olmayıııı hadi byeeeeee

ayyy kötü olmuşş
ben de hasta olcak gibiydim ama iyiyim şimdi
eve git dinlen canım..
geçmiş olsun...

Geçmiş olsun Black'im nazar değdirdik sana pek bi enerjiktin.
Nane limon içine de karabiber atıp içiver bari. Bide tavık suyuna çorba.
Yatmadan önce tylohottan alırsan bişeyin kalmaz.

bende kactim kizlar cikiyom birazdan

Görüşürüz canım.

Canım diyetisyen bana 4 de meyveli yogurt 6 da da 2 etiform verdi.
7bucukta da yemegim var.

dilek cim senin listelerine göre besleniyorum hergün özellikle menüde bugün ne var diye bakıyorum.

Valla bu hafta niyeyse kendimden memnun diilim ben bi garip saatleri tutturamıyorum bi iş çıkıyo bişi oluyo.
Çok merak ediyorum gene bu cumayı

canım gıtmıssın ama bence kayınvaldene soyle dıkkat etsın cagırmasınlar o cocugu yazık korku cok fena ben kendımden bılıyorum ablam benı küçükken korkutmustu hala etkılerı üzerimde ben dıkkat edıyorum cocuguma ama ev ıcınde bazen bagırıyorum sonra kızyorumkendıme cok zor sorumluluk ısteyen bısey cocuk büyütmek ıns basarılı oluru zbu konuda ayrıca bı psıkologa götür istersen emın olurusn neden oldugundan
kizlar ben pek meyve yemiyorum diye bugunki oglen ogunumu meyve yiyerek gecirdim
1elma 60kalori
1armur 70 kalori
2mandalina 100 kalori
ay nası doydun boyle nası dayanıyonuz yaa

canım gecmıs olsun olabılır tabı havalar buz gıbı hergun hergun spor dus normal yanı dıkkat et ılerlemesın ıyıce yaa

canım 8 akşam yemeği için geç değil mi. bence daha erken yemelisin.

geçmiş olsun.

bende gıcık oluyorum ama nerden bu yüzü buldu anlamadım dengesiz işte, koşu bandıda çocuk odasında bisürü yer kaplıyor yerine çekyat koyacağım gereksiz duruyor

ben ilk defa böyle bişey duydum valla birde nerden bu samimiyet diyecem ortam gerilecek en iyisi sesini çıkarma dedim

umaycımm bu sirkeli ılık suyu duymuştum çok kişinin ağzından daa sence de yarrarı dokundu mu yani sennnn sirkeli ılık suyu hep yaptın mı kilo vermeyee başladıgından beriii?
ben sadece 3 kilo verdim ama sirkeli su sayesinde olduğunu düşünüyorum çünkü dengeli beslenemiyorum hep içtim ama sabah içmeye dün başladım
Öğlen okulda oldugun için böyle oldu sanırım.
Akşam seni gayet rahat tok tutar. Ama öğlenin az olmuş.

doyarım diye düşündüm gün içinde işlerden çok fazla aramıyorum ne oluyorsa evde oluyor benim

ya zaten sapık gibi bişey diğer bayanlara dediklerine şahit oldum benimki hiç bişey ama yinede beklemeden geldi laf şaşırdım valla

cok hos duruyorsun canim agzi olan konusuyo iste ona ney ise
teşekkür edeerim
ayyy elin adamı bi bayanın kilosu shakkında ne diye yorum yapar yaa gıcıkkk lak lakcı adam tipi
ah bende anlasam ben kendimi suçladım nerden verdim bu yüzü diye, nasılsınızdan ileri gitmez muhabbetim
CANIM BENCE SEN O ADAMI AL KULAKLARINDAN DUVARA ÇİVİLE
MAŞALLAHH FISTIK GİBİSİN DEĞİL FISTIKSIN
HALA DA KİLO VERIYOSUN ÖLE ŞİŞKO DOMBİLİ HALINDE YOK GAYET ZARİFSİN BENCE :)
ay çok teşekkür ederim sevindirik oldum bölgesel işte benimkiler

Eve gidince alışkanlık oluyor bi bakıma ama düzenlemek gerekiyor.
Bende sofraya oturdugunda pilav,yemek, corba,salata, yogurt vs karışık yiyenlerdendim dayanamıyodum oturdugumda.
Doktorun dediği düzen devam ediyorum.
Benim en rahat oldugum sey sebzeyi sevmem akşam 4-5 kasık sebze yanına 1 dilim ekmek bana çok yetiyor.
Öncesinde yogurt+salata tüketiyorum.
Bayaa bişey yemiş gibi oluyorum.

canım 8 akşam yemeği için geç değil mi. bence daha erken yemelisin.

geçmiş olsun.

bugünkü menüm:

bugün oruç tutmaya niyetlenmiştim o yüzden gece yiyip yattım. sabah uyandığımda adet olmuştum orucu bozdum ve yemeklerimi vakitsiz yedim.

saat 11:00
bir dilim çavdar ek.
kk peynir
iki zeytin.

13:00
bir bardak tarçınlı süt

15:00
üç kaşık yoğurt

16:30
bir tabak mor lahana salatası
üç kaşık tarhana çorbası
bir tabak bezelye

3lt su
meyve yerim sonra

canım ben bı avuc kuru uzum yedım ıste 2 bardak da yesıl cay ıctımmm 7bucukta aksam yemegı faslımı kapatyım barııı aksam yemegınden sonra pekı meyve var mı______________????????????

21:00 da da ya 1 top dondurma ya 1 elma ya da 1 avuç çekirdekli kuru üzümüm var canım.

Aralarla geçirmişsin.
Afiyet olsun cuma günki sonucunu bekliyorum hergün tartılıomusun yoksa cumadan cumaya mı tartılıyosun bu arada?

ben bu hafta sanki hiç kilo veremicekmişim gibi hissediyorum ya
sanki bi rutine girdim, ilk 1 ay gitti bundan sonra gitmicekmiş gibi
spor da yapmıyorumm ve çok korkuyorum koyverip gitcem diye

canım senin salata -yoğurt ve çorba formülünü deniyorum acayip işe yrıyo. bunlar bitene kadar zaten doyuyor ve ne çok şey yedim diyorsun.

ben bu hafta sanki hiç kilo veremicekmişim gibi hissediyorum ya
sanki bi rutine girdim, ilk 1 ay gitti bundan sonra gitmicekmiş gibi
spor da yapmıyorumm ve çok korkuyorum koyverip gitcem diye

Ay bende aynı sen gibiyim canım.
Cuma görücez ne oldugunu ama vermiyomuşum gibi hissediyorum bende moral bozmamak adına tartılmıyorumda.
Koyvermee biz burdayz bak koyvermek yok hersey bi süreç işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…