- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 37
Ay bende aynı sen gibiyim canım.
Cuma görücez ne oldugunu ama vermiyomuşum gibi hissediyorum bende moral bozmamak adına tartılmıyorumda.
Koyvermee biz burdayz bak koyvermek yok hersey bi süreç işte.
canım senin salata -yoğurt ve çorba formülünü deniyorum acayip işe yrıyo. bunlar bitene kadar zaten doyuyor ve ne çok şey yedim diyorsun.
Eve gidince alışkanlık oluyor bi bakıma ama düzenlemek gerekiyor.
Bende sofraya oturdugunda pilav,yemek, corba,salata, yogurt vs karışık yiyenlerdendim dayanamıyodum oturdugumda.
Doktorun dediği düzen devam ediyorum.
Benim en rahat oldugum sey sebzeyi sevmem akşam 4-5 kasık sebze yanına 1 dilim ekmek bana çok yetiyor.
Öncesinde yogurt+salata tüketiyorum.
Bayaa bişey yemiş gibi oluyorum.
Cuma görücez ne oldugunu ama vermiyomuşum gibi hissediyorum bende moral bozmamak adına tartılmıyorumda.
21:00 da da ya 1 top dondurma ya 1 elma ya da 1 avuç çekirdekli kuru üzümüm var canım.
Aralarla geçirmişsin.
Afiyet olsun cuma günki sonucunu bekliyorum hergün tartılıomusun yoksa cumadan cumaya mı tartılıyosun bu arada?
canim benim regl oldummu +2 kilo bile gösteriyo takmiyorumsIkma canini regl bitince güzel rakam görecen gör bak
canim gecmis olsun baya kötü bir gün gecirmissiniz
aysebaharcim canim benim hosgeldinaz kaldi dimi gün sayiyon :26:
aynen öle.arkası yarın kuşağı yapıp dizi keyfi yaşatıcam size...tam tiyatro olmuşsunuz evde bir komik film sahnesi çekilse sanırım bundan güzel olamazdı
Hoşgeldinnnn :) Sen ağır vasıtaysan bende vinçim
Ayyy o çizelgede kilo vermek yerine bende, senin gibi bebeğimi bekleyeceğim günü görebilecek miyim acaba? :))
tunaydin kizlar nasilsiniz ben kapi ziliyle uyandim benim kuzu bu gece pek uyutmadi beni ve kargo esim haber vermemisti bisey aldigini ben spor yaparken konusuyodum iste bu dambillardan olsa felan diye onlardan almis supriz yapmis banada 2set almis biri bir kiloluk biri iki kiloluk bende biraz sonra sporumu yaparim artik
günaydiiiiin canlarimm
ay ne günaydini ayol saate bak :26: ya ben yine cok uyudum offf :26:
neyse kolorilerin cayiiirrr cayyiiirrr yandigi , accik yemek yedigimiz , mutlu , huzurlu , saglikli gün olsun insallahh
gecmis olsun canim yaa
ayy ecrin yardimci olalim birbirimize canim yaa canim burada kaufland yokben bide acikinca knäckebrot yiyorum arada yada canim tuzlu isteyince
hemde ne spor..cilala parlat.ahh canımmm.. o halı başa bela. üstüne kanepe.. iyi spor oluyor..
alışırsın cnm yanında aşkın olunca unutursun herşeyi..benimde öyle bi yanda ailem bi yanda aşkım... umarım zamanla alışırım..
hangi yerler anlıyamadımben dün 3 lt su içtim...wc dwn çıkamadım yaa... münasip yerlerim dondu..
ayyyy kıskandım valla inşallah bizde o günleri görürüz...herkese merhabaaaaaaaaa
keyıfler yerındedır umarımgecmısı okuma ıhtımalım olmadığı ıcın herkese ıyı ve guzel dıleklerımı ıletıyorum, ufak bı kacamak yapayım dedım kk'ya, ozledım hepınızıııı
iş değişikliği yaptım, ancak cok yogun bı buro oldugundan sandalyeye popomu koycak zamanım olmuyo vallaşimdibı soluklanayım, kk ya da bı selam çakayım dedim
arada yıne boyle ufak kacamaklarla ugramaya calısıcammeskı ofıste işler sakin sakin yürüdüğünden bu tempoya alısmam bıraz zaman alıcak gıbı ama hem yoruluyorum hem de bu yorgunlukları ozledıgımı garıp bı sekılde fark edıyorummm hayatım 2-2.5 sene oncekı temposuna gerı dönüoo, bu koşuşturmaca en cok kılo konusunda yardımcı oluyo tabıkı banaa yedıklerımde aşırıya kaçmamaya elimden geldıgınce dıkkat edıyorum
hatta gecen gun bı tanıdıkla karsılastım benı uzun suredır gormuyodu, kadın cıglık attı benı gorunce, ınanımıyorummmm dıye bagırıooo sana noldu boyle dedı, ben de bıraz kılo verdımmm dedım
gecen hafta cuma tartıda gordugum rakam 64.50 idi, bılen bılır boyumda 1.68 baya insani boyutlara ulaştımmm yanihaftasonu normalde XL bedenlerının popoma sıgmadıgı, önlerinin kapanmadıgı ve bu yuzden de benım alısverıs yaparken hıc uğramadıgım magazalara kocişin ısrarı ile bısıler denemeye gırdık, M bedenlerın şıp dıye uzıerme olmasıyla bı sevinç havasına büründümmm
benden şimdilik bu kadar, aralarda yıne ugramaya calısıcam, şimcik kımselere yakalanmadan kaçayımmmmhepınızı cok opuyorummm, kendınıze dıkkat edınnnnn sevgıyle kalınnnn
bende çok oyun delisiyim ama hiç öle düşünmedimfırsat buldukca gelıcem ınş canımmm, kaçak olmak ıstemıyorummm, aklımdasınız vallaaa
ohooo yaza da daha cok var yaaneyse gunler hemen gecıverıoo, düğüne de davet edersen benı gelırım bana oynamak olsun bı de kapı gıcırtısı, genlerımde bı köçeklik var galıbaa
cnm çocuk durduğu yerde öle yapmıyordur. gündüz ne yaşıyosa bilinçaltında rüyasında onu görüyo.kızlar herkese merhaba
konu dışında ama çoğunuzun çocuğu var ve bir bilginiz olabilir benim 2 yaşında bir oğlum var ve uzun süredir geceleri resmen kabuslar görüyor ve ağlayarak beni çağırıyor adam var köpek var vs.... bir sürü şey sayıyor ve bu gecede bazen 5-6 defa oluyor babannesi bakıyor ve eltim ile alt üst oturuyorlar onun 7 yaşında oğlu var arada bunu korkutuyor ondan mıdır yoksa ben mi yanlış davranıyorum oğluma etkileniyor nasıl geçiricem bu sorunu onun rahat etmesini ağlamamasını nasıl önlücem bir bilginiz var mı kızlar
yatırırken duada okuyorum kuranı kerim meaili var baş ucunda ama yinede korkuyor
kedicik yaaa çok geçmiş olsun.nane limon kaynatıp iç..(erzurumun güneşine aldandın sen sanırım..)geçmişide okuyamadım kızlar ben çok kötü hastayım ya. hergün spor duş üşüttüm galiba. tahmin etmiştim zaten dünkü halsizlikten. öksürüyom ter içindeyim ama ateşimde var. midemde bulanıuyooo of of yandım ki ne yandım eve gidip sıcak limonat yapıp yatacam gelemezsem kusura kalmayın. öhö öhö ölüyom yaaa. hiç sevmiyomhasta olmayıııı hadi byeeeeee
Aynen öyle canım.
Doktorcum iyi liste verdi.Bide yogurdun için 1 tk ögütülmemiş keten tohumu at
ben de tartılmadım hiç cumadan beri
tartılmıcam da, motivasyonumu çok etkilio sık tartılmak..
cuma günü çok önemli vermiş olursam eğer iyi bi miktar
kendime gelcem tekrardann..
iyi ki var burası ya ve sizlerrr
Kesinlikle kişiden kişiye değişir ama beni etkiliyo.
1 gün fazla çıksam ne de olsa veremiyorum diyip koyveriyorum.
Cumayı bekleyelim bakalım ins vermişizdir kısçem.
ben bu hafta sanki hiç kilo veremicekmişim gibi hissediyorum ya
sanki bi rutine girdim, ilk 1 ay gitti bundan sonra gitmicekmiş gibi
spor da yapmıyorumm ve çok korkuyorum koyverip gitcem diye
iki gün oruç tuttuğum için tartılmak istemedim. yiyip yatıyordum onun ağırlığı olurda hevesim kırılır diye. birde bugün regl oldum inşallah tartıda fazla çıkmam. (reglden dolayı umutsuzum )ama bu hafta yediklerime çok dikkat ettim. .
evet bende dün akşam öyle yaptım önce yoğurt yedim sonra salata yemekten bikaç kaşık yedim
bu hafta sizde motivasyon düştü bende aksine gaza geldim yapmayın böyleönce kendinizi sonra bizi gaza getirmeniz lazım
canım daha önce kullandım gerçekten işe yarıyor fakat bebek istiyorum gebelik düşünenlerin kullanmaması gerekiyor diye biliyorum.
kızlar umutsuzluğa kapılmayın hemen.her hafta vericeksiniz die bir kural yok..
.yavaş yavaş gitsin ama gitsin.benim gibi yapıp üstüne almayında.o daha fecii bi durumm
he başladık yine cuma yolu gözlemeye
inşallah vermişizdir fıstığım..
pucccacımmm kaç kilolardannn düşmüşşsün abk hedefınee ne kadar az kalmışş, bi zamanlarınnn hayalı gercek olmus bak sımdı aynı hayale ben hazırım keske senın kılonda olabılsem(( nasıl aldım anlamadım kılolarımııı ama basarıczzz hep bır elden ınanıorum bak senın 3 kılon kaldı benım ıseee daha onumde 18 kılo var ( puccaaaccımmmm deneyımlerınıııı paylasss nasıl basardınnn supersın ah ah kac zamanda oldu kı bu?
kızlar umutsuzluğa kapılmayın hemen.her hafta vericeksiniz die bir kural yok..
.yavaş yavaş gitsin ama gitsin.benim gibi yapıp üstüne almayında.o daha fecii bi durumm
cok gecmis olsun canim evet ya bende cok usudugumu hissediyorum gittim daha kalin kiyafetler giydimgeçmişide okuyamadım kızlar ben çok kötü hastayım ya. hergün spor duş üşüttüm galiba. tahmin etmiştim zaten dünkü halsizlikten. öksürüyom ter içindeyim ama ateşimde var. midemde bulanıuyooo of of yandım ki ne yandım eve gidip sıcak limonat yapıp yatacam gelemezsem kusura kalmayın. öhö öhö ölüyom yaaa. hiç sevmiyomhasta olmayıııı hadi byeeeeee
canim ben 17 ekimden beri burdayim ve ogunden beri diyetteyim bunyem alisti midemde kuculdu sanki fazla yiyince hemen dokunuyocanım gıtmıssın ama bence kayınvaldene soyle dıkkat etsın cagırmasınlar o cocugu yazık korku cok fena ben kendımden bılıyorum ablam benı küçükken korkutmustu hala etkılerı üzerimde ben dıkkat edıyorum cocuguma ama ev ıcınde bazen bagırıyorum sonra kızyorumkendıme cok zor sorumluluk ısteyen bısey cocuk büyütmek ıns basarılı oluru zbu konuda ayrıca bı psıkologa götür istersen emın olurusn neden oldugundan
ay nası doydun boyle nası dayanıyonuz yaa
canım gecmıs olsun olabılır tabı havalar buz gıbı hergun hergun spor dus normal yanı dıkkat et ılerlemesın ıyıce yaa
tşkkürler suzicim ...geçti walla...
aynen öle.arkası yarın kuşağı yapıp dizi keyfi yaşatıcam size...
inşallah görürsün cnm..
wayyyy kocaya bakkk.helal walla.sürpriz yapmış..tebrikler...
teşekkürlr cnm geçti bile..
hemde ne spor..cilala parlat.
alışırsın cnm yanında aşkın olunca unutursun herşeyi..
hangi yerler anlıyamadım
ayyyy kıskandım valla inşallah bizde o günleri görürüz...
darısı başımıza...
bende çok oyun delisiyim ama hiç öle düşünmedim
cnm çocuk durduğu yerde öle yapmıyordur. gündüz ne yaşıyosa bilinçaltında rüyasında onu görüyo.
bu konunun peşini bırakma korkutuluyor olabilir.. dikkat et. kv söle durumu anlat..çözümüne bakın..
kedicik yaaa çok geçmiş olsun.nane limon kaynatıp iç..(erzurumun güneşine aldandın sen sanırım..)şaka cnm.
vücut direncin düşmüş olmalı..salep tarzı bişede iyi gelir boğazı yumuşatır..
kız benim orti siteyi bıraktı.terki diyar eyledi..ondan öle söledim
ceyar mı
görüşürüz ortimmmm
ara öğünü activiayayla mı yapıosunuzz??? kuru uzum yedım mesela sımdı bennn ara öğün hakkımı kullanmıs mı oldum meselaaa sımdı ben aksamaa kadar bısı yemıcekmıyımmm yanı 8e kadar falan??
geçmişide okuyamadım kızlar ben çok kötü hastayım ya. hergün spor duş üşüttüm galiba. tahmin etmiştim zaten dünkü halsizlikten. öksürüyom ter içindeyim ama ateşimde var. midemde bulanıuyooo of of yandım ki ne yandım eve gidip sıcak limonat yapıp yatacam gelemezsem kusura kalmayın. öhö öhö ölüyom yaaa. hiç sevmiyomhasta olmayıııı hadi byeeeeee
ben bu hafta sanki hiç kilo veremicekmişim gibi hissediyorum ya
sanki bi rutine girdim, ilk 1 ay gitti bundan sonra gitmicekmiş gibi
spor da yapmıyorumm ve çok korkuyorum koyverip gitcem diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?