70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu açlık baş ağrısına yol açtı kızlar
Baya başım ağrıyordu, 2 ağrı kesiciyle zor geçirdim. Birazda birşeyler yedim.
Boyumun kilosunda olmak istiyorum aslında. 1.75'e 75 kilo. O zaman kendimi bu kadar sıkmam. Sadece 79 kilo olduğumdan bu kilo sinirlerimi bozuyor.

bugünkü menümü yazayım
sabah:2 dilim tam buğday ekmeği arasına peyinr 2 çok ince dilim hindi salamı 1 haşlama yumurta çay
ara:1 türk kahvesi
öğle :2 baget fırında 1 kaşık pilav salata
ara:1 çilekli actıvıa
akşam: 1 ayran 1 dürümsalata ile

Burada ünlü bir elma diyeti varmış. Aradım ama bulamadım kızlar. Bilen varsa linkini atabilir mi?

Kizlar merhaba bende katilmak istiyorum araniza mumkunmu acaba?kendimden bahsedeyim
26 yaş 1.72 boy 75 76 arası kilo 7 ay. Önce doğum yaptım ve tabi ki kilolar yapisti.Hamile kalmadan önceyine kk da zayıfladım buranın motive ettiğine çok inanıyorum.çalışmıyorum evdeyim çocuğumla ilgileniyorum bu sayede de spor yapabilirim sanırım tabi çocuktan fırsat buldukça.Kilolardan dolayı kendimi çok hantal hissediyorum eskisi gibi enerjik değilim off çok uzattım kusura bakmayın benim gibi bebek sahibi arkadaşlar varmı çok merak ediyorum bu arada emziriyorum elma sirkesı içmek istiyorum bi zararı olur mu çünkü zayıflamama cok yardımcı oldu

ay karakedim canim benim cok gecmis olsun kac gündür sana dedigim peyniri alcam diyom unutuyordum bugün aklima geldi aldim fotosunu cekdim o degil de sonradan aklima geldi internetden de resmini bulurdum ben o küflüpeynirin sana göstercem diye kac gündür unutmamaya calisiyorum
ben bu hafta sanki hiç kilo veremicekmişim gibi hissediyorum ya
sanki bi rutine girdim, ilk 1 ay gitti bundan sonra gitmicekmiş gibi
spor da yapmıyorumm ve çok korkuyorum koyverip gitcem diye
koyvermek yok
ayy bi spor yapayımdedim canım bi tarafımdan çıkıyodu yaa..
:26::26::26:
kızlar umutsuzluğa kapılmayın hemen.her hafta vericeksiniz die bir kural yok..
.yavaş yavaş gitsin ama gitsin.benim gibi yapıp üstüne almayında.o daha fecii bi durumm
hayda depresyonami girdiniz yahu
dilekcim anlat canim neye sIkILdin sen fistik süyle bana ben döverim asagidaki imzan :113: ne anlama geliyo
İyi akşamlar kızçelerr
iyi aksamlar canim :80:
merak ettim canim ne yedin bugün :26: bol bol su icmeyi unutma basagrisi yapabilir birde diyorlar bazen sususlugumuzu aclik sanedebiliyormussuz
kızlarr bişi sorcam
bi ev yapımı zeytinyağlı poğaça kaç kalori??:26:
baktim canim 180-200 kalori arasi deyisiyo

Ben bugün sevgilim zoruyla koca bir dürüm yedim. Hem kilo ver azıcık diyor hem de yediriyor. Ne biçim iş bu anlamadım

O olay bizdede var

Diyetteyim diyorum olsun diyo gel kokoreç yiyelim bikereden bişi olmaz

Kıramıyorum çeyrek söyle diyorum ne çeyreği yarım at usta dio

Neyse akşam oluyo yürüyoruz eritiyoruz bi şekilde

Gel diyo dürüm yiyelim

Hayırda diyemem hiç dürüme

Yiyip geliyoruz süper yaa

Bak canım çekti şimdiiii

Arimde getirsin
Bayadır yemedim

hosgeldin canim kizlar gelsin sana yardimci olurlar canim

menüm degisti:

sabah: 1dilim kara ekmek recel
1dilim kara ekmek 1 tane kasar peynir 4 domates

ara: 1 mandalina

öglen: porsiyon döner salata (pilav,ekmek yokdun)

ara: 1 mandalina

aksam: koca tabak salata salatanin icindekiler 2 kasik bulgur pilavi :26: yogurt, 2 dilim beyaz peynir salata domates sogan anam hersey var icinde

ara yapayimmi yapmimmi karisti kafam :26:

karakedi cocuk telefonu vermiyo internet den küflü peynirin resmini koyuyorum

Hoşgeldiniz :) Daima destek çıkmaya hazırız

merak ettim canim ne yedin bugün :26: bol bol su icmeyi unutma basagrisi yapabilir birde diyorlar bazen sususlugumuzu aclik sanedebiliyormussuz

Sabah biraz peynir, domates, 3-4 zeytin, bir yumurta ve 2 dilim kızarmış ekmek yedim. Öğlen 2 kaşık pilav 2 baget tavuk, akşam da bir kase yoğurt 4 kaşık yemek ve salata yedim. Ama su günde 3-4 bardak. Çok içemiyorum

Rejimimi bozdu ya sorma
Onların inadına zayıflayacağız ama, inat değil mi?

Son düzenleme:

Akşam yatmadan 2 saat önce bi porsiyon meyve yersen olur canım

Dikkat Dikkat !!
Az oldu biliyorum ama yemek yemek istemiyorum.

Bugün ki menüm ;
1 haşlanmış yumurta
Azcık süt

Ara öğün ;
1 portakal

Öğle yemeği;
Yağsız süt ile yapılan müsli

Ara öğün ;
1 elma

Akşam yemeği;
Dürüm düşünüyorum Sevgilim getirirse getirmezse bişi yok

Ara öğün ;
1 ayvaa olabilir

Hoşgeldinnn Aramızaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…