- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 37
Patronum olur kendisi orti
Hommmm motivasyonu düşürmek yok hommmmmmmmmm
Zeytin yağlı sonuçta ama sen yine de yeme.
Çok canın çektiyse yarısını ye :)
artık çok geeççç saat 5 gibi indirdim mideye
ne yapıyım dayanamadım fırından yeni çıkmış mayalı poğaça
Bende olsam bende yerdim ne diyim ki şimdi
akşam yemeğini çorbayla geçiştiricem artık
yedim valla pişman değildim 1 aydır yemiodum
ay karakedim canim benimgeçmişide okuyamadım kızlar ben çok kötü hastayım ya. hergün spor duş üşüttüm galiba. tahmin etmiştim zaten dünkü halsizlikten. öksürüyom ter içindeyim ama ateşimde var. midemde bulanıuyooo of of yandım ki ne yandım eve gidip sıcak limonat yapıp yatacam gelemezsem kusura kalmayın. öhö öhö ölüyom yaaa. hiç sevmiyomhasta olmayıııı hadi byeeeeee
koyvermek yokben bu hafta sanki hiç kilo veremicekmişim gibi hissediyorum ya
sanki bi rutine girdim, ilk 1 ay gitti bundan sonra gitmicekmiş gibi
spor da yapmıyorumm ve çok korkuyorum koyverip gitcem diye
:26::26::26:ayy bi spor yapayımdedim canım bi tarafımdan çıkıyodu yaa..
hayda depresyonami girdiniz yahukızlar umutsuzluğa kapılmayın hemen.her hafta vericeksiniz die bir kural yok..
.yavaş yavaş gitsin ama gitsin.benim gibi yapıp üstüne almayında.o daha fecii bi durumm
dilekcim anlat canim neye sIkILdin sen fistikHıı regl işi bozuyo.
Cumaya kadar şişliğin gider biraz herhalde.
Benim aklım başka yerde canım ondan keyfim yok.
Düzgün besleniyorum aslında ama saatler tutmuyo bi türlü keyfimde yok ondan veremicem gibi hissediyorum sanırım.
Moralimi düzeltmeye calısırım canım.
Hıı gebelik sözkonusuuysa bilmiyorum canım kullanma o vakit.:26:
iyi aksamlar canim :80:İyi akşamlar kızçelerr
merak ettim canim ne yedin bugün :26: bol bol su icmeyi unutmaBu açlık baş ağrısına yol açtı kızlar
Baya başım ağrıyordu, 2 ağrı kesiciyle zor geçirdim. Birazda birşeyler yedim.
Boyumun kilosunda olmak istiyorum aslında. 1.75'e 75 kilo. O zaman kendimi bu kadar sıkmam. Sadece 79 kilo olduğumdan bu kilo sinirlerimi bozuyor.
baktim canim 180-200 kalori arasi deyisiyokızlarr bişi sorcam
bi ev yapımı zeytinyağlı poğaça kaç kalori??:26:
Ben bugün sevgilim zoruyla koca bir dürüm yedim. Hem kilo ver azıcık diyor hem de yediriyor. Ne biçim iş bu anlamadım
Kizlar merhaba bende katilmak istiyorum araniza mumkunmu acaba?kendimden bahsedeyim
26 yaş 1.72 boy 75 76 arası kilo 7 ay. Önce doğum yaptım ve tabi ki kilolar yapisti.Hamile kalmadan önceyine kk da zayıfladım buranın motive ettiğine çok inanıyorum.çalışmıyorum evdeyim çocuğumla ilgileniyorum bu sayede de spor yapabilirim sanırım tabi çocuktan fırsat buldukça.Kilolardan dolayı kendimi çok hantal hissediyorum eskisi gibi enerjik değilim off çok uzattım kusura bakmayın benim gibi bebek sahibi arkadaşlar varmı çok merak ediyorum bu arada emziriyorum elma sirkesı içmek istiyorum bi zararı olur mu çünkü zayıflamama cok yardımcı oldu
Hoşgeldiniz :) Daima destek çıkmaya hazırızKizlar merhaba bende katilmak istiyorum araniza mumkunmu acaba?kendimden bahsedeyim
26 yaş 1.72 boy 75 76 arası kilo 7 ay. Önce doğum yaptım ve tabi ki kilolar yapisti.Hamile kalmadan önceyine kk da zayıfladım buranın motive ettiğine çok inanıyorum.çalışmıyorum evdeyim çocuğumla ilgileniyorum bu sayede de spor yapabilirim sanırım tabi çocuktan fırsat buldukça.Kilolardan dolayı kendimi çok hantal hissediyorum eskisi gibi enerjik değilim off çok uzattım kusura bakmayın benim gibi bebek sahibi arkadaşlar varmı çok merak ediyorum bu arada emziriyorum elma sirkesı içmek istiyorum bi zararı olur mu çünkü zayıflamama cok yardımcı oldu
merak ettim canim ne yedin bugün :26: bol bol su icmeyi unutmabasagrisi yapabilir birde diyorlar bazen sususlugumuzu aclik sanedebiliyormussuz
O olay bizdede var
Diyetteyim diyorum olsun diyo gel kokoreç yiyelim bikereden bişi olmaz
Kıramıyorum çeyrek söyle diyorum ne çeyreği yarım at usta dio
Neyse akşam oluyo yürüyoruz eritiyoruz bi şekilde
Gel diyo dürüm yiyelim
Hayırda diyemem hiç dürüme
Yiyip geliyoruz süper yaa
Bak canım çekti şimdiiii
Arimde getirsin
Bayadır yemedim
menüm degisti:
sabah: 1dilim kara ekmek recel
1dilim kara ekmek 1 tane kasar peynir 4 domates
ara: 1 mandalina
öglen: porsiyon döner salata (pilav,ekmek yokdun)
ara: 1 mandalina
aksam: koca tabak salata salatanin icindekiler2 kasik bulgur pilavi :26: yogurt, 2 dilim beyaz peynir salata domates sogan anam hersey var icinde
ara yapayimmi yapmimmi karisti kafam :26:
karakedi cocuk telefonu vermiyo internet den küflü peynirin resmini koyuyorum Eki Görüntüle 328405
Kizlar merhaba bende katilmak istiyorum araniza mumkunmu acaba?kendimden bahsedeyim
Hoşgeldiniz :) Daima destek çıkmaya hazırız
merak ettim canim ne yedin bugün :26: bol bol su icmeyi unutmabasagrisi yapabilir birde diyorlar bazen sususlugumuzu aclik sanedebiliyormussuz
Sabah biraz peynir, domates, 3-4 zeytin, bir yumurta ve 2 dilim kızarmış ekmek yedim. Öğlen 2 kaşık pilav 2 baget tavuk, akşam da bir kase yoğurt 4 kaşık yemek ve salata yedim. Ama su günde 3-4 bardak. Çok içemiyorum
Rejimimi bozdu ya sorma
Onların inadına zayıflayacağız ama, inat değil mi?
İnatta o inat lafta kalıyo yaa
Yarın sabahın köründe kahvaltıya gidicez
O saattede bi börekçiler açık oluyo
1 porsiyon su böreği söyler gene
Gerçi hoşuma gitmiyo değil tadını bile özledim böreğin 10 porsiyon olsa bile yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?