hosgeldin canimkizlar gelsin sana yardimci olurlar canim
Hoşgeldiniz :) Daima destek çıkmaya hazırız
Sabah biraz peynir, domates, 3-4 zeytin, bir yumurta ve 2 dilim kızarmış ekmek yedim. Öğlen 2 kaşık pilav 2 baget tavuk, akşam da bir kase yoğurt 4 kaşık yemek ve salata yedim. Ama su günde 3-4 bardak. Çok içemiyorum
Rejimimi bozdu ya sorma
Onların inadına zayıflayacağız ama, inat değil mi?
Ohooo ben su böreği 3 dilim yiyordum. Ohhh mis gibi, özlemişim.
İnatta o inat lafta kalıyo yaa
Yarın sabahın köründe kahvaltıya gidicez
O saattede bi börekçiler açık oluyo
1 porsiyon su böreği söyler gene
Gerçi hoşuma gitmiyo değil tadını bile özledim böreğin 10 porsiyon olsa bile yerim
NİLUŞUMMMM ortimmm nasıl gıdıyorrrr ben daha aksam yemegımı yemedımmm,
bugun guzel gectı demın bı ara ogun gıbı bısı yaptımmm kucuk bı elma yedımm bırazdan aksam yemegınee gecıcemmm sen napotın bakalımm???
dunden berı nasılsınnn aksam gırmedın sanırım bı dahaaa
tesekkurler ben telefondan giriyorun bu arada cok seri olamicam simdiden kusura bakmayin
nBen bugün sevgilim zoruyla koca bir dürüm yedim. Hem kilo ver azıcık diyor hem de yediriyor. Ne biçim iş bu anlamadım
Burada ünlü bir elma diyeti varmış. Aradım ama bulamadım kızlar. Bilen varsa linkini atabilir mi?
n
canım sen bı zaman kılolarını verene kadarr HAYIR demesını bıl ıradenı koru cunku onun ıradenı gormesı de sana karsı hayranlıgınııı baskalastırıcaktır sonuctaa ılıskılerdeee ınsanlarrrr hep kendınlerınııı bırbırlerıne bı sekıldee kanıtlıolarrr...ilişkinin diri kalması adınaaa onaa Hyır DİYEBİL)
ELMA DIYETI HMMM elmayı cok severımmm nasıl kı acabaa?
:26::26::26::26:ameninnnnn Allah korusun
Allah senin iyiliğini versin emi
Yok, öyle olmayacağız. Bizimkiler öyle olmasında
Girdim de birşey yazmadım ortimmm benim. Özlemişim seni nerelerdeydin?
Ben bugn yediklerimi yazdım, bir önceki sayfada bi bak bakalım çok mu yemişim yoksa? :)))
erkek metabolizması kadınlarınkinden daha hızlı çalışır
Onlar olmazdaaa Biz olursak sonu böyle olur
kızlar herkese merhaba
konu dışında ama çoğunuzun çocuğu var ve bir bilginiz olabilir benim 2 yaşında bir oğlum var ve uzun süredir geceleri resmen kabuslar görüyor ve ağlayarak beni çağırıyor adam var köpek var vs.... bir sürü şey sayıyor ve bu gecede bazen 5-6 defa oluyor babannesi bakıyor ve eltim ile alt üst oturuyorlar onun 7 yaşında oğlu var arada bunu korkutuyor ondan mıdır yoksa ben mi yanlış davranıyorum oğluma etkileniyor nasıl geçiricem bu sorunu onun rahat etmesini ağlamamasını nasıl önlücem bir bilginiz var mı kızlar
yatırırken duada okuyorum kuranı kerim meaili var baş ucunda ama yinede korkuyor
Zaten ben bu metabolizmama sinir oluyorum
Afiyet olsun şekercimSorma yaaaAynı kilodayız nerdeyse ayyy geldi dürümüm
slm kızlar menümü yazayım maşallah hiç durmuyorsunuz oku oku bitmiyo atladım geldim
sabah 8.45 spor
1 ılık sirkeli ballı su
9.45
kahvaltı
3 çt peynir
3 zeytin
2 dilim t.b.ekmeği
1 haşlama yumt.
ara 6 kuru uzum
övlen saat 2 gibi
yarım kase tavuk çorba
2 -3 kaşık yoğurt
yarım dilim t.b.ekmeği
2.30 da sporum
ara 8 adet badem, 1 kuru incir
akşşam 18.45
çorba yarım kase
5 kaşık pırasa
salata
1 kaşık ıspanak
2 litreye yakın su
2 büyük kupa yeşil çay
yatana kadar su içmeyi planlıyorum
8.30da teekrar spor var
bu kadar
şuan canım 2 kare çukulata istiyo ama nefsim yeme diyo hakim oluyom
ama yenik düşcem gibime geliyo
hakim olun bana
çünkü tatlı ihtiyacımı almıştım
kuru üzüm badem ve kuru incirden
erkek metabolizması kadınlarınkinden daha hızlı çalışır
Onlar olmazdaaa Biz olursak sonu böyle olur
bacaklarım ince değil aslında en çok kalça ve bacaklardan şikayetçiyim bide göbekten tabii, mekik çekiyorum akşamları bakalım inşallah giderumay0110 fotonu şimdi gördüm canım
ne güzel bacakların kolların falan normal göbiş var azcık biraz
dikkate dersen o da gider...
Bu açlık baş ağrısına yol açtı kızlar
Baya başım ağrıyordu, 2 ağrı kesiciyle zor geçirdim. Birazda birşeyler yedim.
Boyumun kilosunda olmak istiyorum aslında. 1.75'e 75 kilo. O zaman kendimi bu kadar sıkmam. Sadece 79 kilo olduğumdan bu kilo sinirlerimi bozuyor.
afiyet olsun
artık çok geeççç saat 5 gibi indirdim mideye
ne yapıyım dayanamadım fırından yeni çıkmış mayalı poğaça
Kizlar merhaba bende katilmak istiyorum araniza mumkunmu acaba?kendimden bahsedeyim
26 yaş 1.72 boy 75 76 arası kilo 7 ay. Önce doğum yaptım ve tabi ki kilolar yapisti.Hamile kalmadan önceyine kk da zayıfladım buranın motive ettiğine çok inanıyorum.çalışmıyorum evdeyim çocuğumla ilgileniyorum bu sayede de spor yapabilirim sanırım tabi çocuktan fırsat buldukça.Kilolardan dolayı kendimi çok hantal hissediyorum eskisi gibi enerjik değilim off çok uzattım kusura bakmayın benim gibi bebek sahibi arkadaşlar varmı çok merak ediyorum bu arada emziriyorum elma sirkesı içmek istiyorum bi zararı olur mu çünkü zayıflamama cok yardımcı oldu
geçmişide okuyamadım kızlar ben çok kötü hastayım ya. hergün spor duş üşüttüm galiba. tahmin etmiştim zaten dünkü halsizlikten. öksürüyom ter içindeyim ama ateşimde var. midemde bulanıuyooo of of yandım ki ne yandım eve gidip sıcak limonat yapıp yatacam gelemezsem kusura kalmayın. öhö öhö ölüyom yaaa. hiç sevmiyomhasta olmayıııı hadi byeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?