70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

NİLUŞUMMMM ortimmm nasıl gıdıyorrrr ben daha aksam yemegımı yemedımmm,

bugun guzel gectı demın bı ara ogun gıbı bısı yaptımmm kucuk bı elma yedımm bırazdan aksam yemegınee gecıcemmm sen napotın bakalımm???

dunden berı nasılsınnn aksam gırmedın sanırım bı dahaaa

hosgeldin canim kizlar gelsin sana yardimci olurlar canim

tesekkurler ben telefondan giriyorun bu arada cok seri olamicam simdiden kusura bakmayin

Ohooo ben su böreği 3 dilim yiyordum. Ohhh mis gibi, özlemişim.
Sus kız, diyetteyiz

Girdim de birşey yazmadım ortimmm benim. Özlemişim seni nerelerdeydin?
Ben bugn yediklerimi yazdım, bir önceki sayfada bi bak bakalım çok mu yemişim yoksa? :)))

slm kızlar menümü yazayım maşallah hiç durmuyorsunuz oku oku bitmiyo atladım geldim
sabah 8.45 spor
1 ılık sirkeli ballı su
9.45
kahvaltı
3 çt peynir
3 zeytin
2 dilim t.b.ekmeği
1 haşlama yumt.

ara 6 kuru uzum

övlen saat 2 gibi
yarım kase tavuk çorba
2 -3 kaşık yoğurt
yarım dilim t.b.ekmeği
2.30 da sporum
ara 8 adet badem, 1 kuru incir

akşşam 18.45
çorba yarım kase
5 kaşık pırasa
salata
1 kaşık ıspanak
2 litreye yakın su
2 büyük kupa yeşil çay
yatana kadar su içmeyi planlıyorum
8.30da teekrar spor var
bu kadar
şuan canım 2 kare çukulata istiyo ama nefsim yeme diyo hakim oluyom
ama yenik düşcem gibime geliyo
hakim olun bana
çünkü tatlı ihtiyacımı almıştım
kuru üzüm badem ve kuru incirden

Ben bugün sevgilim zoruyla koca bir dürüm yedim. Hem kilo ver azıcık diyor hem de yediriyor. Ne biçim iş bu anlamadım
n

canım sen bı zaman kılolarını verene kadarr HAYIR demesını bıl ıradenı koru cunku onun ıradenı gormesı de sana karsı hayranlıgınııı baskalastırıcaktır sonuctaa ılıskılerdeee ınsanlarrrr hep kendınlerınııı bırbırlerıne bı sekıldee kanıtlıolarrr...ilişkinin diri kalması adınaaa onaa Hyır DİYEBİL )

Burada ünlü bir elma diyeti varmış. Aradım ama bulamadım kızlar. Bilen varsa linkini atabilir mi?

ELMA DIYETI HMMM elmayı cok severımmm nasıl kı acabaa?

Evet tatlım haklısın ama zorla yemek zorunda kaldım. Başım ağrıyordu ve ateşim çıkmıştı nedense.
Elma diyetini sorma, az önce baktım. 1 kilo elma yiyip 3 litre su içecekmişiz. Öl desinler bana daha iyi

Sevdiceğim getiriyomuş

Bi karikatr buldum

Eki Görüntüle 328406

Sonumun böyle olmaması dileğiyleee

ınsallahhhhhhhhPP

Girdim de birşey yazmadım ortimmm benim. Özlemişim seni nerelerdeydin?
Ben bugn yediklerimi yazdım, bir önceki sayfada bi bak bakalım çok mu yemişim yoksa? :)))

inceledimmm bebeğimmm çok begendımmm ıste her gun bunu yapıcaz hemen hemen aynı yapmısızz ben bı baget bı kanat yedım sdc o kadarrr aksama ne yesem bılemedım ama ekmek yemeden gecırırım yaaa ben artık aksamdan sonra da ara ogun yapıcam cunku dun gece yıne tutamadım yedım cok mutsuz oldum o yuzden 1 posıyon meyvem olsun gece yatmadan da sutumu kesın ıcıcemm..

ya nılusum ınsancıklar bıde sırkelı su ıcıolarrr cok soyleyen olmustu onu benım hıc ıcesım gelmıo onu.olenler de oldu ztn fazlası zarar da..senın bole bı deneyımın olmus sanırım..ben de ıctım ama sdc 2 gun fazla degıl yanı.

Mutlaka bulunduğu ortamda korkutulmuş başka bir açıklaması yok
mümkün olduğu kadar çocuğunu o kişiler yada kişiden uzaklaştırcaksın
uzaktanda o kişiyi önce bulman gerekiyor
kulağınıda çek bence kim yapıyosa
ilerde çocuğun için büyük psikolojik sorunlar doğabilir dikkatli olun derim

yok canımmm bı zaman su cıkoyu cıkartalım hayatımızdannn ztn ne varsaa yoksaaa o yapmadı mı bıze bu kotuluguuu ztn spor yapıosunnn bak gunde 2 ogun yazık degıl mııı sanaaaa bosuna 2 cukoyu yıcen dıe yıne o yaptıgın bı ogun sporu bosunaaa harcıcan harcamaa sabah kalktıgındaaa ıcıne gıren gobısını veee tartıdaa az cıktıgınn kıloonun tadınııı cıkarrrr))=))))
erkek metabolizması kadınlarınkinden daha hızlı çalışır

Onlar olmazdaaa Biz olursak sonu böyle olur

ztnnn benle bır dıyetee gırdı benımkııı ben bozdummm sımdı 5 kılo verdııı ben halaaaa 78lerdeee surunuyorummm((((

umay0110 fotonu şimdi gördüm canım
ne güzel bacakların kolların falan normal göbiş var azcık biraz
dikkate dersen o da gider...
bacaklarım ince değil aslında en çok kalça ve bacaklardan şikayetçiyim bide göbekten tabii, mekik çekiyorum akşamları bakalım inşallah gider

4 kilo fazla değilki 1 ayda verirsin sinirlerinde bozulmaz ozaman

artık çok geeççç saat 5 gibi indirdim mideye
ne yapıyım dayanamadım fırından yeni çıkmış mayalı poğaça
afiyet olsun

hoşgeldin bende 15 ay önce doğum yaptım hamilelik öncesine inmeme 3 kilo kaldı ama benim hedefim daha fazlası, sirkeli su bencede faydalı ben 3 kiloyu onun sayesinde verdim ama emzirirken ben olsam içmezdim emzirirkende içmedim o yüzden

geçmiş olsun canım dikkat et
ıhlamur iç bol limonlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…