slm kızlar!!bende aranıza katılıyorum.daha önceleride denemem olmuştu ama bu sefer çok kararlıyım sizin de desteğinizle tabi.
70kiloyum ve boyum 1.60.baya bi dobişim anlayacağınız.diyet ve egzersizi bir arada götürmeye çalışacam.
*sabahları peynir söğüş yumurta klasik menü
*yarım saatlik yürüyüş ve mekik,
*ara öğünde 1 meyve
*hafif öğle yemeği,
*ara öğünde 1 meyve
* akşamlarıda sadece salata veya çorba
*akşam 10dk.koşu ve genel bir egzersiz.
1hafta yapıp aldığım yolu sizle paylaşıcam.Allah hepimize kolaylık versin.
bir bayana fazla kilo hiç yakışmıyor kim ne derse desin KURTULALIM ŞUNLARDAN YAZ GELİO
hosgeldin fraga a.s.
insaallah birbirimizi destekliyerek werecegiz kilolarimizi yerimseniben
Canım ne kadar zamandır evlisin bilmiyorum ama ben de evliliğimizin ilk yıllarında yadırgadığım çok şey olmuştu sonra onlarla nasıl başedebileceğimi öğrenmeye başladım böylece daha az üzülüyorum biraz sabır isteyen bi durum yani :jeyyar: benim naçizane fikrim eşine bu durumdan rahatsız olduğunu açıkca söyle erkekler genelde bu tür şeyleri farkında olmadan yapıyolar senin incineceğini düşünemeyebilir onların hayata bakışı bizler gibi değil malesef CADIARZUslm fıstıklar nası gıdıyo şöle bı topıge göz attım bana bısı yazan varmı dıye tabı yıne yok.neyse cok yogundu bugün aksama kadar süpper gectı aksam esım benı baya bı üzdü hemde arkadasların evınde rencıde ettı benı cok agladım gözlerım cok sıs basım agrıyo cok kötüyüm.ve sımdı benı beklıyo yatalım dıye bısı yokmus gıbı.bende tabı kadın olarak hepınız gıbı onunla yataga gırmek zorundayım.yıne bılıyorum her tartısmanın sonundakı gıbı yıne yatınca agır konusacak yada ıstedıgı baska seyler olacak.hemen hemen her erkek böle dıılmıdır.yıne ben ona nekadar sırt cevıreyım yada gücüm nekadar.neyse canlarım canınızı sıkmak ıstemezdım ama ben bugün böleyım ıste.ve su saatte sızden baska dertlesecegım kımsem yok.ıı geceler canlarım ııkı varsınız öptümsenağlama
ayy dayanamayacagım yazıcam yenı oldugum ıcın burda tabıkı kımseyı tanımıyorum ama ne yapayım paylasmak ıstıyorum uzun zamandan berıde takıp edıyorum burayı dogum yaptıktan sonra baya bı kılom kalmıstı 86 ıyla doguma gırdım tabı dogum kıloları gıttıkten sonra kalan kılolar basıma dert oldu tartılmadım hıc sınırım bozulmasın dıyee ama bır ara soyle gozumun ucuyla bır tartıya baktımkı 75 ıyı dedım bu kadar ındıysem eskı kılomada ınerım aylar sonra bırda tartıldım yanı gecen hafta 71.5 cıktım ogunden berı yanı 2 haftadır dıkkat edıyorum sırke lahana derken bugun69,.5 cıktımm su yedılı rakamı bugun gormedım yaaa suan ucuyorum resmen sızlerle paylasmak ıstedımm kaydirigubbakcemile5
slm kızlar!!bende aranıza katılıyorum.daha önceleride denemem olmuştu ama bu sefer çok kararlıyım sizin de desteğinizle tabi.
70kiloyum ve boyum 1.60.baya bi dobişim anlayacağınız.diyet ve egzersizi bir arada götürmeye çalışacam.
*ara öğünde 1 meyve
*hafif öğle yemeği,
*ara öğünde 1 meyve
bir bayana fazla kilo hiç yakışmıyor kim ne derse desin KURTULALIM ŞUNLARDAN YAZ GELİO
gunaydin kizlar..
günaydın canım jkimse yok tembel bunlar....sen nasıl oldun daha iyisindir inşallah... güzel bir hafta olsun inşallah... :1hug:a.s.:1hug:
uykucular uyuyorlarmi ne
ben iyiyim kahwalti yapip yürüyü$e çikacagim birazdan.. disarda tanidigim kim war kim yok hepsini topluyorum bu sefer yuruyuse kalabalik cikacagiz
insaallah canim hepimize hayirli bir hafta olsunnn
mrb kızlar bende geldim..79 kilolarımla bilriktebeni de alın benideeee
selam arkadaşlar bende bu guruba katılmak istiyorum 73 kg zayıflamak istiyorum
ayy dayanamayacagım yazıcam yenı oldugum ıcın burda tabıkı kımseyı tanımıyorum ama ne yapayım paylasmak ıstıyorum uzun zamandan berıde takıp edıyorum burayı dogum yaptıktan sonra baya bı kılom kalmıstı 86 ıyla doguma gırdım tabı dogum kıloları gıttıkten sonra kalan kılolar basıma dert oldu tartılmadım hıc sınırım bozulmasın dıyee ama bır ara soyle gozumun ucuyla bır tartıya baktımkı 75 ıyı dedım bu kadar ındıysem eskı kılomada ınerım aylar sonra bırda tartıldım yanı gecen hafta 71.5 cıktım ogunden berı yanı 2 haftadır dıkkat edıyorum sırke lahana derken bugun69,.5 cıktımm su yedılı rakamı bugun gormedım yaaa suan ucuyorum resmen sızlerle paylasmak ıstedımm kaydirigubbakcemile5
*ara öğünde 1 meyve
*hafif öğle yemeği,
*ara öğünde 1 meyve
Umarim dileyen herkez verir almak ne kolay degil mi vermek ise olum gibi en cokta yiyip yiyp zayif kalan insanlara nasil sinir oluyorum anlatamam nasil bir metabolizma varsa ben test yaptirmistim sorun cikmamaisti ama yinede zorlaniyorum
--------------------------------------------------------------------------------
günaydın kızlar
cumartesiden beri iş yerinden dolayı kafam çok karışık size ve diyete çok konsatnre olamadım
ama çok ta yemedim dün zaten kendimi temizliğe vurdum kafam dagılsın die bugun de yine sabah kahvaltı zeytin peynir 1 dilim ekmek bir tane çokoprens şekersiz çay eşliğinde
şimdi ise sıcak suyumu içtim ve kayısı kurusu yiyorum umarım iş olayı bugun sonuçlanırdaa kafam rahatlar:)))
günaydın kızlar,
bu hafta çok sıkı diyeti ve sporuma devam edeceğim.
Geçen hafta regl haftası diye salmıştım kendimi,biraz şişkinlik olmuştu ama neyse hafta sonu toparladım,bu haftada 1 kilo vermeye kararlıyım,az önce start aldım ve kepekli tostumu yedim.
Kızlar istanbul da nasıl güzel bir hava var anlatamam,montu falan attım üzerimden hırka giyip çıktım valla ,süperrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?