70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aramıza hoşgeldin arkadaşım... bende daha önce denemeye kalktım ama tek başına olmuyor.. burası motive için birebir... motivemi kaybetmemek için K.K'dan başka hiçbir yere girmiyorum... facebook'u açmadan bakmadan duramazdım ama beni hedefe götürecek olan tek adre K.K :enbuyukkk: artık maillerime bile bakmıyorum... buradan ayrılamaz oldum..
sana tek söyleyeceğim vaktin varsa yarım saat yürüyüş yap çünkü yarım saatten sonra yakmaya başlıyormuş bünye... yarım saat sadece gün içinde yenenleri yakıyormuş ve diğer yarım sattide devam edersen yağlardan yakmaya başlıyormuş buda kilo vermeni sağlar.... birde koşmaktansa yürüyün diyorlar... çok yavaş olmayan bir tempoda yürüyün.. önemli olan ne kadar zamanda değil ne kadar uzak mesafeye yürüdüğünüz... kilo artışı için haftan haftaya 15-20 dakika daha fazla yürüyün diyordu bünye alışıyormuş.... :1hug::1hug:

Canım ne kadar zamandır evlisin bilmiyorum ama ben de evliliğimizin ilk yıllarında yadırgadığım çok şey olmuştu sonra onlarla nasıl başedebileceğimi öğrenmeye başladım böylece daha az üzülüyorum biraz sabır isteyen bi durum yani :jeyyar: benim naçizane fikrim eşine bu durumdan rahatsız olduğunu açıkca söyle erkekler genelde bu tür şeyleri farkında olmadan yapıyolar senin incineceğini düşünemeyebilir onların hayata bakışı bizler gibi değil malesef CADIARZU

harikasın gullesu hemen hemen aynı kiloları almışız ama ben veremedim hala delikafadulden

en sonunda çıtır olup böyle dans edeceğiz kızlar

valla ben bugun yedımmmm yaaa ama ne yapayım ama yınede o kadar cok yemedım delikafadulden kendıme odul demıstım odulude verdım yarın yıne baslayacağım benneyaptımki

hosgeldın fragaaa kaydirigubbakcemile3

slm canlarım nasıl gıdıyo ben daha ıyıyım.ama nekadar onuda bılmıyom.neyse.dıyet ıı gıdıyodu ama bugün buranın bahar festıvalı vardı orda baya bı kacırdım neyse daha hafta yenı baslıyo

dun ve bugun tatliyi kacirdigim icin kendime ceza verdim bugun icin saat 6da salata yedim sadece yatarkende sirkeli su icicem altada resim ekledim bugun kizi parka goturdum orda esim cekti ama yarim olmus neyse yarin daha boydan bir resim eklerim resimlerde iyice duba gibi cikiyorum ya nefret ediyorum kendimden eski halimi oyle ozluyorum ki siskinligim var neden bilmiyorum adetimede cok var iki gundur yogun sopa hareketleri yapiyorum bel karin kismi icin sanki harekete basladigimdan beri bel kisimlarimda daha bir yogunluk sislik hissediyorum anlayamadim

Son düzenleme:
GÜNAYDIN K.K.'NIN ÇITIR KIZLARI !!!!!!! :teytey::teytey::teytey:

Yeni bir haftaya yeni umutlarla başlayalım... :1hug::1hug: sositosositosositososito hedefimize sımsıkı sarılalım... yaza gittikçe yakşalıyoruz... artık üzerimizde belki bir ceket belkidde bir hırka oluyor.... hatlarımız daha belli olmaya başladı.. kilolarımız dahada ortaya çıktı... kaçamaksın güzel bol yürüyüşlü sporlu bir hafta dilerim... yaptığınız hangi yöntem olursa alıp görtürsün fazlalıklarımızı yağlarımı yaksın... çıtır olalım inşallah.... a.s.a.s.:1hug::1hug:a.s.a.s.

günaydın canım jkimse yok tembel bunlar....sen nasıl oldun daha iyisindir inşallah... güzel bir hafta olsun inşallah... :1hug:a.s.:1hug:

uykucular uyuyorlarmi ne sırnaşık şey
ben iyiyim kahwalti yapip yürüyü$e çikacagim birazdan.. disarda tanidigim kim war kim yok hepsini topluyorum bu sefer yuruyuse kalabalik cikacagiz :teytey:

insaallah canim hepimize hayirli bir hafta olsunnn:1hug:

günaydın kızlar
cumartesiden beri iş yerinden dolayı kafam çok karışık size ve diyete çok konsatnre olamadım
ama çok ta yemedim dün zaten kendimi temizliğe vurdum kafam dagılsın die bugun de yine sabah kahvaltı zeytin peynir 1 dilim ekmek bir tane çokoprens şekersiz çay eşliğinde
şimdi ise sıcak suyumu içtim ve kayısı kurusu yiyorum umarım iş olayı bugun sonuçlanırdaa kafam rahatlar:)))

uykucular uyuyorlarmi ne
ben iyiyim kahwalti yapip yürüyü$e çikacagim birazdan.. disarda tanidigim kim war kim yok hepsini topluyorum bu sefer yuruyuse kalabalik cikacagiz
insaallah canim hepimize hayirli bir hafta olsunnn

kalabalık olunca daha güzel daha tempolu olur... birde hareketli bir müzik açın yanına ohhh... benim içinde yürüyün canım.. ben işteyiim şu anda ama iş çıkışı yürüyeceğim....

mrb kızlar bende geldim..79 kilolarımla bilrikte beni de alın benideeee

selam arkadaşlar bende bu guruba katılmak istiyorum 73 kg zayıflamak istiyorum

aramıza hoşgeldiniz kızlar, :1hug:

QUOTE=almıra;6394389]slm fıstıklar nası gıdıyo şöle bı topıge göz attım bana bısı yazan varmı dıye tabı yıne yok.neyse cok yogundu bugün aksama kadar süpper gectı aksam esım benı baya bı üzdü hemde arkadasların evınde rencıde ettı benı cok agladım gözlerım cok sıs basım agrıyo cok kötüyüm.ve sımdı benı beklıyo yatalım dıye bısı yokmus gıbı.bende tabı kadın olarak hepınız gıbı onunla yataga gırmek zorundayım.yıne bılıyorum her tartısmanın sonundakı gıbı yıne yatınca agır konusacak yada ıstedıgı baska seyler olacak.hemen hemen her erkek böle dıılmıdır.yıne ben ona nekadar sırt cevıreyım yada gücüm nekadar.neyse canlarım canınızı sıkmak ıstemezdım ama ben bugün böleyım ıste.ve su saatte sızden baska dertlesecegım kımsem yok.ıı geceler canlarım ııkı varsınız öptümsenağlama[/QUOTE]

canım benim,umarım düzelmiştir,şu an herşey yolundadır.:1hug:

Umarim dileyen herkez verir almak ne kolay degil mi vermek ise olum gibi en cokta yiyip yiyp zayif kalan insanlara nasil sinir oluyorum anlatamam nasil bir metabolizma varsa ben test yaptirmistim sorun cikmamaisti ama yinede zorlaniyorum

aah ah Nuray cım,son 6 gün gelsin pastalar börekler,çörekler,çikolatalr ne varsa götürdüm sonuç 6 günde 1 kilo olarak döndü oysaki o 1 kiloyu vermek için 28 günüm gitmişti.

[

günaydın kızlar,

bu hafta çok sıkı diyeti ve sporuma devam edeceğim.
Geçen hafta regl haftası diye salmıştım kendimi,biraz şişkinlik olmuştu ama neyse hafta sonu toparladım,bu haftada 1 kilo vermeye kararlıyım,az önce start aldım ve kepekli tostumu yedim.

Kızlar istanbul da nasıl güzel bir hava var anlatamam,montu falan attım üzerimden hırka giyip çıktım valla ,süperrrr.

iş stresi bütün düzeni ve psikolojiyi bozuyor... inşallah en kısa sürede hallolur sende rahatlarsın... bende sabah sirkeli sıcak su içtim ama iğrenç yaktı boğazımı offf nasıl iççem onu bilmiyorum...

selam kızlar haftasonunu orta halli geçirdim.kızlar vermem gereken 4 kilom var ve ben bir aydır sadee ve sadece 600 gr verdim.nivea body yapsam yine onunla veriyrdum sankiii yaa

arkadaşım nasıl yapabildni anlamadım... bir gün kaçamak olurda 1 hafta yokk sana yakıştıramadım.... al sana asl sana klava:klava:klava: aklın başına gelsin bakayım... :mymeka: ...
bu hafta sebzeden başka birşey atma bence ağzına... sıkı yaparsan diyetini verirsin.. son alınan kilolar daha kolay veriliyor.. :teselli::teselli::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…