- 14 Aralık 2011
- 309
- 4
- 118
4 kilo fazla değilki 1 ayda verirsin sinirlerinde bozulmaz ozaman
Sorma ya, benim kötü bir huyum var. İstediğim şey hemen gerçekleşecek. Gerçekleşmeyince sinirim bozuluyor
Bu huyumu yenmem lazım.
aynen nılusummm ben de oyleyımm ama sen o kadar kılolu degılmıssın kı o zamann 4 kıloyu delı gıbı verırsınnn 1 ayda dahııı hem 2 ayda dahı versennn ne olcakk sonucta suan goruntu kotu degıl ne yapayım 166 boylaa bu kadar kılo benı cok mutsuz edıyor(((
benim ortim yine yok.. kışş kışş misafir...
ayy bi spor yapayımdedim canım bi tarafımdan çıkıyodu yaa..
saat resmennn 8 olduuu ben aksam yemegımı yemedım halaaa(( OF anneeeee:O
artık çok geeççç saat 5 gibi indirdim mideye
ne yapıyım dayanamadım fırından yeni çıkmış mayalı poğaça
Ben bugün sevgilim zoruyla koca bir dürüm yedim. Hem kilo ver azıcık diyor hem de yediriyor. Ne biçim iş bu anlamadım
ya canim ben bir listeye takilip ona göre diyet yapamiyorum :44:
yok canımmm bı zaman su cıkoyu cıkartalım hayatımızdannn ztn ne varsaa yoksaaa o yapmadı mı bıze bu kotuluguuu ztn spor yapıosunnn bak gunde 2 ogun yazık degıl mııı sanaaaa bosuna 2 cukoyu yıcen dıe yıne o yaptıgın bı ogun sporu bosunaaa harcıcan harcamaa sabah kalktıgındaaa ıcıne gıren gobısını veee tartıdaa az cıktıgınn kıloonun tadınııı cıkarrrr))=))))
ztnnn benle bır dıyetee gırdı benımkııı ben bozdummm sımdı 5 kılo verdııı ben halaaaa 78lerdeee surunuyorummm((((
ani cikis yaptim demin
Akşam yatmadan 2 saat önce bi porsiyon meyve yersen olur canım
Dikkat Dikkat !!
Az oldu biliyorum ama yemek yemek istemiyorum.
Bugün ki menüm ;
1 haşlanmış yumurta
Azcık süt
Ara öğün ;
1 portakal
Öğle yemeği;
Yağsız süt ile yapılan müsli
Ara öğün ;
1 elma
Akşam yemeği;
Dürüm düşünüyorumSevgilim getirirse getirmezse bişi yok
Ara öğün ;
1 ayvaa olabilir
hic de canim istemiyoHoşgeldiniz :) Daima destek çıkmaya hazırız
İnatta o inat lafta kalıyo yaa
Yarın sabahın köründe kahvaltıya gidicez
O saattede bi börekçiler açık oluyo
1 porsiyon su böreği söyler gene
Gerçi hoşuma gitmiyo değil tadını bile özledim böreğin 10 porsiyon olsa bile yerim
olsun canim bende bi ara telefondan girmeye calisdim telefon beni deli ettitesekkurler ben telefondan giriyorun bu arada cok seri olamicam simdiden kusura bakmayin
deli kiz
gec kaldimmislm kızlar menümü yazayım maşallah hiç durmuyorsunuz oku oku bitmiyo atladım geldim
sabah 8.45 spor
1 ılık sirkeli ballı su
9.45
kahvaltı
3 çt peynir
3 zeytin
2 dilim t.b.ekmeği
1 haşlama yumt.
ara 6 kuru uzum
övlen saat 2 gibi
yarım kase tavuk çorba
2 -3 kaşık yoğurt
yarım dilim t.b.ekmeği
2.30 da sporum
ara 8 adet badem, 1 kuru incir
akşşam 18.45
çorba yarım kase
5 kaşık pırasa
salata
1 kaşık ıspanak
2 litreye yakın su
2 büyük kupa yeşil çay
yatana kadar su içmeyi planlıyorum
8.30da teekrar spor var
bu kadar
şuan canım 2 kare çukulata istiyo ama nefsim yeme diyo hakim oluyom
ama yenik düşcem gibime geliyo
hakim olun bana
çünkü tatlı ihtiyacımı almıştım
kuru üzüm badem ve kuru incirden
sudemmmmliste derken ?
dukanda istediğin kadar yiyebiliyosun canım...yeme içme sınırsız....sadece yiyeceklerin çeşidi sınırlı.....ve direk yağlardan gidiyo kilo .....göbek,kalça,gidiyo....
50 mekik mi?? Oldu sayyyy şekerim :))))Aaaaaaaaaaaaa çok ayıp koca bir dürüm yani ucundan kıyısında sıyrıkda değil
olmadı şimdi ozaman sana bir ceza verelim yatmadan 50 mekik çekiceksin
Ya kızlar, benim sevdiğim adam güzelliği zayıflık olarak görüyor sanırım. Zayıf veya güzel bir vücut. Mesela benim yüzüm için çok güzel derler. Kristen Stewart'a benzetirler beni, kimi de biraz kilo aldığım için Meryem Üzerli'ye benzetiyor. Ama 79 kilo olduğumdan, ona göre güzel değilim sanırım. Zayıf mankenleri, zayıf kızları, ya da zayıf ünlüleri görünce kız güzelmiş diyor. Yüzüne baksanız kızların Allah günah yazmasın ama maymun gibi. Sadece ölçüleri 90-60-90'a yakın diye güzel oluyor. Güzellik kriterlerine bakar mısınız? O yüzden bu kilolarım benim psikolojimi bozuyor, sinir oluyorum. Hatta zayıflamamı neden istemediğini de birgün ağzından kaçırdı. Sen zayıflarsan bana bakmazsın dedi. Ki bu eşim olacak insan, benim ilk çıktığım kişi ve ilişkimiz nerdeyse 1 yıllık. Çok güzel olduğumdan zayıflayınca daha da güzelleşecek ve ondan ayrılacakmışım. Mantığa, düşünce anlayışına bak. Deli ediyor beni. Ama yinede onu çoooooooooooook seviyorum ve bir an evvel bu kiloları vermek istiyorum. Bana destek olun kızlar, size ihtiyacım var.
bacaklarım ince değil aslında en çok kalça ve bacaklardan şikayetçiyim bide göbekten tabii, mekik çekiyorum akşamları bakalım inşallah gider
afiyet olsun
haklısın canım sabah yemek çok daha iyi tabiiaf,iyet olsun canım bende geçende cnım çekti
kahvaltıda yemişti
ama sonrasına ikkat ettim
bişicik olmaz
bu gibi durumlar sabah yemeyi tercih etsek bizim için daha iyi olur
çoğu kilolunun ortak yanı bu sanırımm.Ya kızlar, benim sevdiğim adam güzelliği zayıflık olarak görüyor sanırım. Zayıf veya güzel bir vücut. Mesela benim yüzüm için çok güzel derler. Kristen Stewart'a benzetirler beni, kimi de biraz kilo aldığım için Meryem Üzerli'ye benzetiyor. Ama 79 kilo olduğumdan, ona göre güzel değilim sanırım. Zayıf mankenleri, zayıf kızları, ya da zayıf ünlüleri görünce kız güzelmiş diyor. Yüzüne baksanız kızların Allah günah yazmasın ama maymun gibi. Sadece ölçüleri 90-60-90'a yakın diye güzel oluyor. Güzellik kriterlerine bakar mısınız? O yüzden bu kilolarım benim psikolojimi bozuyor, sinir oluyorum. Hatta zayıflamamı neden istemediğini de birgün ağzından kaçırdı. Sen zayıflarsan bana bakmazsın dedi. Ki bu eşim olacak insan, benim ilk çıktığım kişi ve ilişkimiz nerdeyse 1 yıllık. Çok güzel olduğumdan zayıflayınca daha da güzelleşecek ve ondan ayrılacakmışım. Mantığa, düşünce anlayışına bak. Deli ediyor beni. Ama yinede onu çoooooooooooook seviyorum ve bir an evvel bu kiloları vermek istiyorum. Bana destek olun kızlar, size ihtiyacım var.
birsey degil canim
mekik çok iyi göbek için..
inşallah gider canım..
haklısın canım sabah yemek çok daha iyi tabii
eşime yapmıştım aslında ama yiyiverdim neyseki akşam yemeğini hafif geçirdim
çoğu kilolunun ortak yanı bu sanırımm.
hep şunu duymuşumdur ben de puccaayla da çok konuştuk bunu
'yüzün güzel ama azcık toplusun'benim eşim de diyo bana abzen zayıflarsan çok çok güzel olursun
daha çok kıskanırım seni diooo düşünceye bakarmısın
bazen de zayıfla diyo dengesiz yani
canım boşver kimin ne dediğini sen kendini iyi hissetmek için zayıfla...
suziii saol canım bakmışsın kaloriye
ben bulamamıştım neyse çok değilmişi içim rahatladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?