70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sorma ya, benim kötü bir huyum var. İstediğim şey hemen gerçekleşecek. Gerçekleşmeyince sinirim bozuluyor
Bu huyumu yenmem lazım.

aynen nılusummm ben de oyleyımm ama sen o kadar kılolu degılmıssın kı o zamann 4 kıloyu delı gıbı verırsınnn 1 ayda dahııı hem 2 ayda dahı versennn ne olcakk sonucta suan goruntu kotu degıl ne yapayım 166 boylaa bu kadar kılo benı cok mutsuz edıyor(((

saat resmennn 8 olduuu ben aksam yemegımı yemedım halaaa(( OF anneeeee:O

benim ortim yine yok.. kışş kışş misafir...

sen yoksun ortak ben buralarsayım da sen 2 gündür nerlerdeydin???:44:
ayrıca dün akşamdan buyana giremedim malum misafirim var gesldi dün
bugünde gelicekti gene başka yerlere takıldı heralde
aman takıldığı yerde kalsın hiççç gelmesinnn

ayy bi spor yapayımdedim canım bi tarafımdan çıkıyodu yaa..

ooooo sen su koyveriyon ortak
boşarım bak senii
sporunu yap kızzz bekarsın henüz engelin bile yok
biz evliyiz çocuk çoluk üstümüzde spor bile zorla yapıyoz
bu cuma bildirimde ortişliğimizi pekiştirelim
öptümmmm seni ortak

saat resmennn 8 olduuu ben aksam yemegımı yemedım halaaa(( OF anneeeee:O

Annemin boyu 1.66 ve o 72 kilo. Bence gayet hoş görünüyor. Ama biz genç kızız. En azından boyumuzun 5 kilo aşağısında olmalıyız.
Hadi sen yemeğini ye tatlım, acıkmışsındır.

artık çok geeççç saat 5 gibi indirdim mideye
ne yapıyım dayanamadım fırından yeni çıkmış mayalı poğaça

af,iyet olsun canım bende geçende cnım çekti
kahvaltıda yemişti
ama sonrasına ikkat ettim
bişicik olmaz
bu gibi durumlar sabah yemeyi tercih etsek bizim için daha iyi olur

slm kızlar
bugun çoştum
menüm

sabah
1haşlanmış yumurta
2dilim ekmekle kaşarlı tost
1zeytin
4çatak krem peynir

ara
3fındık

öğle
1tabak brokoli yoğurtlu
2yk kıyma ( sarma içi hazırlıyordum canım cekti)

akşam
2kase nestle müsli (müsli amacından şaştı kızlar çok lezzetli geldi durduramadım kendimi )

ben bu hafta cok iradesizim ya
gecen hafta böyle değildi
dayanamıyorum bu hafta kilomda çakılı kaldı yerinde

2.5litre su
koşubandında 5 kilometre yürüdüm bi de
birazdan yeşil çay içeceğim artık içmeye zorlayacagım kendimi
böyle işte

Ben bugün sevgilim zoruyla koca bir dürüm yedim. Hem kilo ver azıcık diyor hem de yediriyor. Ne biçim iş bu anlamadım

Aaaaaaaaaaaaa çok ayıp koca bir dürüm yani ucundan kıyısında sıyrıkda değil
olmadı şimdi ozaman sana bir ceza verelim yatmadan 50 mekik çekiceksin

ya canim ben bir listeye takilip ona göre diyet yapamiyorum :44:

liste derken ?

dukanda istediğin kadar yiyebiliyosun canım...yeme içme sınırsız....sadece yiyeceklerin çeşidi sınırlı.....ve direk yağlardan gidiyo kilo .....göbek,kalça,gidiyo....

haklısın canım yemedim zaten nefsimi körledim
pis nefissss hööyyttt

ani cikis yaptim demin annem teftise geldi de
hic de canim istemiyo cülop gibi yag hamur yiyemem ben börek mörek
tesekkurler ben telefondan giriyorun bu arada cok seri olamicam simdiden kusura bakmayin
olsun canim bende bi ara telefondan girmeye calisdim telefon beni deli etti
Sevdiceğim getiriyomuş

Bi karikatr buldum

Eki Görüntüle 328406

Sonumun böyle olmaması dileğiyleee
deli kiz
gec kaldimmi durrrr yemeee cikolata sirf seker hicde hos birsey degil
liste derken ?

dukanda istediğin kadar yiyebiliyosun canım...yeme içme sınırsız....sadece yiyeceklerin çeşidi sınırlı.....ve direk yağlardan gidiyo kilo .....göbek,kalça,gidiyo....
sudemmmm kahve yaptim gelll

Son düzenleme:
Aaaaaaaaaaaaa çok ayıp koca bir dürüm yani ucundan kıyısında sıyrıkda değil
olmadı şimdi ozaman sana bir ceza verelim yatmadan 50 mekik çekiceksin
50 mekik mi?? Oldu sayyyy şekerim :))))
Babam emekli asker olduğu için zamanında bana çok mekik çektirmiştir. Karın kaslarım kuvvetli yani. Hiç dinlenmeden 250 mekik çekmiştim bi kez

Ya kızlar, benim sevdiğim adam güzelliği zayıflık olarak görüyor sanırım. Zayıf veya güzel bir vücut. Mesela benim yüzüm için çok güzel derler. Kristen Stewart'a benzetirler beni, kimi de biraz kilo aldığım için Meryem Üzerli'ye benzetiyor. Ama 79 kilo olduğumdan, ona göre güzel değilim sanırım. Zayıf mankenleri, zayıf kızları, ya da zayıf ünlüleri görünce kız güzelmiş diyor. Yüzüne baksanız kızların Allah günah yazmasın ama maymun gibi. Sadece ölçüleri 90-60-90'a yakın diye güzel oluyor. Güzellik kriterlerine bakar mısınız? O yüzden bu kilolarım benim psikolojimi bozuyor, sinir oluyorum. Hatta zayıflamamı neden istemediğini de birgün ağzından kaçırdı. Sen zayıflarsan bana bakmazsın dedi. Ki bu eşim olacak insan, benim ilk çıktığım kişi ve ilişkimiz nerdeyse 1 yıllık. Çok güzel olduğumdan zayıflayınca daha da güzelleşecek ve ondan ayrılacakmışım. Mantığa, düşünce anlayışına bak. Deli ediyor beni. Ama yinede onu çoooooooooooook seviyorum ve bir an evvel bu kiloları vermek istiyorum. Bana destek olun kızlar, size ihtiyacım var.

Son düzenleme:

verecez isallah canim sen merak etme yaza kadar istedigimiz kiloda olacaz
canim benim sen elma diyetini sormusdun sanirsam su an birsey okuyordum yani sira paylasayim

TEK BAŞINA MEYVE DİYETİ SAĞLIKSIZDIR
Çok kısa sürelerde fazla kilo kayıpları sağlansa da kalıcı olmaz Kısa sürede ağırlık kaybı sağlar, hızlı kaybedilen ağırlık yağdan değil yağsız kitleden oluşur. Eski beslenme alışkanlıklarına geri dönüldüğünde kaybedilen ağırlığın korunması mümkün olmaz, daha fazla kilo artışı olur. Oysa ki ana öğünlerde tüketilen meyvelerin yanında proteinli bir besinin olması tek başına meyve tüketimine oranla besin öğelerini içermesi sebebi ile her açıdan sağlıklıdır.

FAZLA TÜKETİM, FAZLA ENERJİ ALIMINA YOL AÇAR
Meyvenin yeterli miktarlarda tüketilmesi gerektiğini anlatan diyetisyen Şefika Aydın, "Meyveler, gereksinimden fazla tüketildiğinde fazladan enerji alımına sebep olacağından kilo kontrolüne ters etki yapabilir. Çünkü basit karbonhidrat içeren besinlerdir. İçinde fruktoz denilen meyve şekeri vardır. Meyveler fazla yendiğinde, fazla kalori alınmasına neden olunur. Bu fazla kalori de kilo olarak geri döner. Bu yüzden meyve tüketiminde porsiyon kontrolüne dikkat edilmelidir.

bacaklarım ince değil aslında en çok kalça ve bacaklardan şikayetçiyim bide göbekten tabii, mekik çekiyorum akşamları bakalım inşallah gider

afiyet olsun

mekik çok iyi göbek için..
inşallah gider canım..
af,iyet olsun canım bende geçende cnım çekti
kahvaltıda yemişti
ama sonrasına ikkat ettim
bişicik olmaz
bu gibi durumlar sabah yemeyi tercih etsek bizim için daha iyi olur
haklısın canım sabah yemek çok daha iyi tabii
eşime yapmıştım aslında ama yiyiverdim neyseki akşam yemeğini hafif geçirdim

çoğu kilolunun ortak yanı bu sanırımm.
hep şunu duymuşumdur ben de puccaayla da çok konuştuk bunu
'yüzün güzel ama azcık toplusun' benim eşim de diyo bana abzen zayıflarsan çok çok güzel olursun
daha çok kıskanırım seni diooo düşünceye bakarmısın
bazen de zayıfla diyo dengesiz yani
canım boşver kimin ne dediğini sen kendini iyi hissetmek için zayıfla...

suziii saol canım bakmışsın kaloriye
ben bulamamıştım neyse çok değilmişi içim rahatladı

Son düzenleme:
birsey degil canim benimkide laf edip duruyo ama bende gösterecem ona

Son düzenleme:
Slm kızlar, nasılsınız. Of ya iş iş yoruldum bugün. En ağır sporu aslında ev kadınları yapıyorda niee zayıflıyamıyoruz ki? Ay valla geçmişe gideyim dedim ama çok birikmiş. Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmiş, hastalara geçmiş olsun dileyeyim.

Bende hemen menümü yazayım
sabah: 2 dilim çavdar ekmeği, biraz peynir, kuşburnu marmelatı, şekersiz çay, 2 zeytin
Ara: Türk kahvesi
Öğlen: Yarım simit, biraz peynir, çay
Akşam: Balık, salata, az ekmek, yalnız tavaydı balık. Az yağda kızarttım. Ne yapayım sevmiyorlar fırında pişeni.
Bu ara hiiç veremedim. Reglimde bitmek bilmiyor. Ayrıca da wc sorunu hat safhada. 2 gündürde tartılmaya korkuyorum.
Kızlar göbek yaptım yaaa. Ne olduki gerçekten abartmadım da yaaa.

sabah
yarım yağlı sütle bir kase nesfit
ara
1 kuru incir
1 kivi
öğlen
4 kaşık bulgur
2 tane köfte
ara
bir fincan sütlü şekersiz türk kahvesi
1 tane poğaça( 5 gibi):18:
akşam
bir kepçe mercimek çorbası
yarım kase yoğurt

2 litre su, 2 kupa yeşil çay

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…