70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

wc ye gitemediyindendir belki canim birde regl lisin ya canim :26:

kizlar oglis le araba sürcez sonrada uyutmaya götürcem uyuya kalmassam bakarim yine

ben bu ay regl de olmadim ya yine benim vucüt sasirdi herhalde yeme düzenim degisti ondan olabilirmi acaba:26: 2 hafta gecikdi hamile deyilim sanmiyorum arada bana böyle ders düz yapiyo sanirsam :44:

ben bu ay regl de olmadim ya yine benim vucüt sasirdi herhalde yeme düzenim degisti ondan olabilirmi acaba:26: 2 hafta gecikdi hamile deyilim sanmiyorum arada bana böyle ders düz yapiyo sanirsam :44:

benim regl hiç şaşmıoo hep 28 günde 1
ama evet yeme düzeninden değiştiğini duymuştum canım ondan olabilir...

işte menümm

sabah: 1 yeşilçay
2 dilim denge ekmeği arası kaşarlı tost
4 zeytin
şekersiz çay

ara: 1 elma

öğle: 1 kase çorba
4 kaşık pırasa
1 form çay

ara:1 portakal ve 2 mandalina

akşam: 1 kase çorba
4 kaşık ıspanak
3 kaşık yoğurt

her saat başı su içtim
son bir form çay daha içerim.

sen nasilsin canim bu hafta 300-500 den fazla vermis olarak gelecem cuma günü icim icime sigmiyo ben geldigimden beri ilk kez böyle cok vermis olarak cikacam

Senin ünvanına ben talibim zaten. Bende senin gibi her hafta az az bazen hiç veremiyorum. 3-4 ay oldu gireli anca 4.200 kilo verdim. Ayda 1 kilo. Çok az ya millet 4 ayda en az 8-9 kilo hatta dahada fazlasını veriyor. Bu duruma gerçekten çok üzülüyorum. Diyet listesine uyamıyorum sorunum orada sanırım.

sen nasilsin canim bu hafta 300-500 den fazla vermis olarak gelecem cuma günü icim icime sigmiyo ben geldigimden beri ilk kez böyle cok vermis olarak cikacam
hadi bakalım suzi inşallah canim...

2 hafta çok değilmi canim.bence test yaptırsan çok iyi olur...

bugün eşimden doğadanın 7 otlu çayını istemiştim
bulamamış.liptonun açaili form plus çayını almışş
içindekileri okudum 11 tane ot var
güzel bişeye benziyor...

bugün eşimden doğadanın 7 otlu çayını istemiştim
bulamamış.liptonun açaili form plus çayını almışş
içindekileri okudum 11 tane ot var
güzel bişeye benziyor...

bende hafta sonu 7 otlu çay almak istedim ama bulamadım bende senin çaydan almıştım 2 gündür içiyorum bakalım inşallah faydalı olur :)

Afiyet olsun canım. Dürümsalata ne ola ki

Hoşgeldin canım elma sirkesinin bi yararı oldugunu düşünmüyorum gırtlagını tutmadıktan sonra
Ben hiç içmedim ama kilo da verdim.

dilekcim anlat canim neye sIkILdin sen fistik süyle bana ben döverim asagidaki imzan :113: ne anlama geliyo

Gayet açık şekerim sevdiceğe sinir olmuştum
Ama geçti gibi.

Aramadın umarımm . amacımız kilo vermek kızlarr benimde yola çıkış amacım sevdiceğimdi.
Kendisi şimdi askerde
İzne geldiğinde şok olmuştu.

Afiyet olsun canım iyiymiş.

Harbiden hiçbişi yok.

Afiyet olsun güzelmiş.

Bazen kilo verme duruyo canım geçici bişeyy.

Erkeklerin geneli fiziğe bakıyo canım erkekleride geçtim biz bile sokaktan şişman biri görsek bakar mıyız? Her insan dışıyla yargılanıyo.
Bende erkek arkadasımın bahanesiyle diyete başladım o askerdeyken veriyim diye iyi de oldu.
İzindne gittikten sonra habire cok güzelsin diyip durdu.

Simit yerine ıspanak falan yeseydın mideni calıstırırdı. Form çayı içtin mi hiç?

Afiyet olsun kısçem.

Güzelmiş bravooo

bende hafta sonu 7 otlu çay almak istedim ama bulamadım bende senin çaydan almıştım 2 gündür içiyorum bakalım inşallah faydalı olur :)

kokladım şöle bi rakı gibi kokuyo biraz
anason mu var bunun içinde dedim
daha içmedim tadı nasıl?

07:50
1 Türk Kahvesi
09:00
1 dilim uno denge ekmeği,
Peynir,
Domates,
7 otlu çay.
11:30
1 avuç çekirdekli kuru üzüm
13:10
Yoğurtlu kırmızı lahana salatası,
3 yk taze fasulye,
1 dilim uno denge ekmeği.
16:45
2 tane etiform
19:10
1 kase mercimek çorbası,
Salata,
2 yk yoğurt.

Son düzenleme:

kizlaaaaaarr ben geldiim

gecmisten aldiklarimla devam edeyim sonra anlatayim neler oldu neler yedim

nasıl bozuldu ya

Anamm basıldık

ay sorma canim skmaya geldi ucusa gecti ...

canim gecmis olsun iykide ablani dinlemissin

sagol cani m

canim accik göbek var abartilicak bi kilo göremedim bence o kosu bandini sat o ögretmene gözlük al

ay bende zor bekliyorum cumayi cook heyecanliyim

ayyyyyyyy bayanlar ben de 1,75 boyundayım. 75 kilo oldum( zayıflamak istiyorum ne yapmalıyım? Birtürlü başlayamıyorum
hos geldin caniim

canim lidl yada aldi varsa onlardada var ayni ekmeklerden tost ekemgi ama iki cesidi var biri 60 kalori biri 67 di galiba ben az olanindan aliyorum
tamam canim bakicam sen normal volkorntost ekmeginimi diyorsun ?
gecmis olsun kara pisim eee hergün dus tabii canim dikkat et kendine
ben bu hafta sanki hiç kilo veremicekmişim gibi hissediyorum ya
sanki bi rutine girdim, ilk 1 ay gitti bundan sonra gitmicekmiş gibi
spor da yapmıyorumm ve çok korkuyorum koyverip gitcem diye

sorma caim yaa bende spor yapamiyorum

Burada ünlü bir elma diyeti varmış. Aradım ama bulamadım kızlar. Bilen varsa linkini atabilir mi?

canim goglee dende bulursun ama agir bir diyet ben 1 gün yaptim ama olmaz böyle dedim sonra takildim buraya

hos geldin canm

evet kizlaar sincik baslayim anlatmaya bugün benim skarken ucusa gecen makina benim kocayi görünce cit cikarmadan yikasin camasirlari sastim

birde söylemeyi unuttum size dün ablamla tlf. lastim ibrahim sarac söylemisti belki duymussunuzdur dereotu istahi kesiyor diye ablam yiyormus ve gercekten kesiyor diyo

haberiniz olaaa

bugün daha bir dikkat ettim yediklerime cünkü dün cok aciktim aksami atlamistim felan filan neyse gelelim yediklerimeee

kahvaltida 11.30 :26:

2 dilim ekmek
krem peynir
3 dilim domates
1 tas az yagli süt ilaveli 1 kasik sekerli kahvemmmmmmm

ara

yarim elma

1 dal dereotu

öglen 16.00 :26:

iki kasik pirasa

4 5 kasik light yogurt

1 dilim ekmek

aksam 19.00 :26:

2 dilim izgara et

1 kase yagsiz tuzsuz piyaz

2 3 dal roka

3 dilim domates

2 kasik yogurt

yemekden sonra sirkeli ilik su

böööyle iste saatler cok kötü dimi :26:

kizlar bide dün esim dogadan kayisi aromali form cayini bulmstu onu ictim aksam sonrada ihlamur ve gece 1 saat döndüm durdum yatakda uyuyamadim acaba onlardanmi gec ictim diyemi ??

diye olabilirmi :44:

birde gün icinde icemiyorum ben bu caylari ya ne bileyim firsat bulamiyorum canim istemiyo felan

kokladım şöle bi rakı gibi kokuyo biraz
anason mu var bunun içinde dedim
daha içmedim tadı nasıl?

bana sorarsan hiç bi bitki çayının tadını sevmem
bunu içmem gerektiği için mecburiyetten içiyorum ama içilmiycek kadar kötü değil.

netcezzz bu spor işini balgaymak????
menün güzel canım beğendim ben..
geç saatte içtiğim zaman bana da uykusuzluk yapıo form çaylar
gün içinde iç derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…