wc ye gitemediyindendir belki canim birde regl lisin ya canim :26:Slm kızlar, nasılsınız. Of ya iş iş yoruldum bugün. En ağır sporu aslında ev kadınları yapıyorda niee zayıflıyamıyoruz ki? Ay valla geçmişe gideyim dedim ama çok birikmiş. Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmiş, hastalara geçmiş olsun dileyeyim.
Bende hemen menümü yazayım
sabah: 2 dilim çavdar ekmeği, biraz peynir, kuşburnu marmelatı, şekersiz çay, 2 zeytin
Ara: Türk kahvesi
Öğlen: Yarım simit, biraz peynir, çay
Akşam: Balık, salata, az ekmek, yalnız tavaydı balık. Az yağda kızarttım. Ne yapayım sevmiyorlar fırında pişeni.
Bu ara hiiç veremedim. Reglimde bitmek bilmiyor. Ayrıca da wc sorunu hat safhada. 2 gündürde tartılmaya korkuyorum.
Kızlar göbek yaptım yaaa. Ne olduki gerçekten abartmadım da yaaa.
wc ye gitemediyindendir belki canim birde regl lisin ya canim :26:
kizlar oglis le araba sürcezsonrada uyutmaya götürcem uyuya kalmassam bakarim yine
Suzziiiii nbr. Görüşemiyoruz cnm.
ben bu ay regl de olmadim yayine benim vucüt sasirdi herhalde yeme düzenim degisti ondan olabilirmi acaba:26: 2 hafta gecikdi hamile deyilim sanmiyorum arada bana böyle ders düz yapiyo sanirsam :44:
sen nasilsin canimbu hafta 300-500 den fazla vermis olarak gelecem cuma günü icim icime sigmiyo ben geldigimden beri ilk kez böyle cok vermis olarak cikacam
işte menümm
sabah: 1 yeşilçay
2 dilim denge ekmeği arası kaşarlı tost
4 zeytin
şekersiz çay
ara: 1 elma
öğle: 1 kase çorba
4 kaşık pırasa
1 form çay
ara:1 portakal ve 2 mandalina
akşam: 1 kase çorba
4 kaşık ıspanak
3 kaşık yoğurt
her saat başı su içtim
son bir form çay daha içerim.
hadi bakalım suzi inşallah canim...sen nasilsin canimbu hafta 300-500 den fazla vermis olarak gelecem cuma günü icim icime sigmiyo ben geldigimden beri ilk kez böyle cok vermis olarak cikacam
ben bu ay regl de olmadim yayine benim vucüt sasirdi herhalde yeme düzenim degisti ondan olabilirmi acaba:26: 2 hafta gecikdi hamile deyilim sanmiyorum arada bana böyle ders düz yapiyo sanirsam :44:
bugün eşimden doğadanın 7 otlu çayını istemiştim
bulamamış.liptonun açaili form plus çayını almışş
içindekileri okudum 11 tane ot var
güzel bişeye benziyor...
bugünkü menümü yazayım
sabah:2 dilim tam buğday ekmeği arasına peyinr 2 çok ince dilim hindi salamı 1 haşlama yumurta çay
ara:1 türk kahvesi
öğle :2 baget fırında 1 kaşık pilav salata
ara:1 çilekli actıvıa
akşam: 1 ayran 1 dürümsalata ile
Kizlar merhaba bende katilmak istiyorum araniza mumkunmu acaba?kendimden bahsedeyim
26 yaş 1.72 boy 75 76 arası kilo 7 ay. Önce doğum yaptım ve tabi ki kilolar yapisti.Hamile kalmadan önceyine kk da zayıfladım buranın motive ettiğine çok inanıyorum.çalışmıyorum evdeyim çocuğumla ilgileniyorum bu sayede de spor yapabilirim sanırım tabi çocuktan fırsat buldukça.Kilolardan dolayı kendimi çok hantal hissediyorum eskisi gibi enerjik değilim off çok uzattım kusura bakmayın benim gibi bebek sahibi arkadaşlar varmı çok merak ediyorum bu arada emziriyorum elma sirkesı içmek istiyorum bi zararı olur mu çünkü zayıflamama cok yardımcı oldu
dilekcim anlat canim neye sIkILdin sen fistiksüyle bana ben döverim asagidaki imzan :113: ne anlama geliyo
O olay bizdede var
Diyetteyim diyorum olsun diyo gel kokoreç yiyelim bikereden bişi olmaz
Kıramıyorum çeyrek söyle diyorum ne çeyreği yarım at usta dio
Neyse akşam oluyo yürüyoruz eritiyoruz bi şekilde
Gel diyo dürüm yiyelimHayırda diyemem hiç dürüme
yiyip geliyoruz süper yaa
Bak canım çekti şimdiiii
Arimde getirsin
Bayadır yemedim
menüm degisti:
sabah: 1dilim kara ekmek recel
1dilim kara ekmek 1 tane kasar peynir 4 domates
ara: 1 mandalina
öglen: porsiyon döner salata (pilav,ekmek yokdun)
ara: 1 mandalina
aksam: koca tabak salata salatanin icindekiler2 kasik bulgur pilavi :26: yogurt, 2 dilim beyaz peynir salata domates sogan anam hersey var icinde
ara yapayimmi yapmimmi karisti kafam :26:
karakedi cocuk telefonu vermiyo internet den küflü peynirin resmini koyuyorum Eki Görüntüle 328405
Akşam yatmadan 2 saat önce bi porsiyon meyve yersen olur canım
Dikkat Dikkat !!
Az oldu biliyorum ama yemek yemek istemiyorum.
Bugün ki menüm ;
1 haşlanmış yumurta
Azcık süt
Ara öğün ;
1 portakal
Öğle yemeği;
Yağsız süt ile yapılan müsli
Ara öğün ;
1 elma
Akşam yemeği;
Dürüm düşünüyorumSevgilim getirirse getirmezse bişi yok
Ara öğün ;
1 ayvaa olabilir
slm kızlar menümü yazayım maşallah hiç durmuyorsunuz oku oku bitmiyo atladım geldim
sabah 8.45 spor
1 ılık sirkeli ballı su
9.45
kahvaltı
3 çt peynir
3 zeytin
2 dilim t.b.ekmeği
1 haşlama yumt.
ara 6 kuru uzum
övlen saat 2 gibi
yarım kase tavuk çorba
2 -3 kaşık yoğurt
yarım dilim t.b.ekmeği
2.30 da sporum
ara 8 adet badem, 1 kuru incir
akşşam 18.45
çorba yarım kase
5 kaşık pırasa
salata
1 kaşık ıspanak
2 litreye yakın su
2 büyük kupa yeşil çay
yatana kadar su içmeyi planlıyorum
8.30da teekrar spor var
bu kadar
şuan canım 2 kare çukulata istiyo ama nefsim yeme diyo hakim oluyom
ama yenik düşcem gibime geliyo
hakim olun bana
çünkü tatlı ihtiyacımı almıştım
kuru üzüm badem ve kuru incirden
slm kızlar
bugun çoştum
menüm
sabah
1haşlanmış yumurta
2dilim ekmekle kaşarlı tost
1zeytin
4çatak krem peynir
ara
3fındık
öğle
1tabak brokoli yoğurtlu
2yk kıyma ( sarma içi hazırlıyordum canım cekti)
akşam
2kase nestle müsli (müsli amacından şaştı kızlar çok lezzetli geldi durduramadım kendimi )
ben bu hafta cok iradesizim ya
gecen hafta böyle değildi
dayanamıyorum bu hafta kilomda çakılı kaldı yerinde
2.5litre su
koşubandında 5 kilometre yürüdüm bi de
birazdan yeşil çay içeceğim artık içmeye zorlayacagım kendimi
böyle işte
Ya kızlar, benim sevdiğim adam güzelliği zayıflık olarak görüyor sanırım. Zayıf veya güzel bir vücut. Mesela benim yüzüm için çok güzel derler. Kristen Stewart'a benzetirler beni, kimi de biraz kilo aldığım için Meryem Üzerli'ye benzetiyor. Ama 79 kilo olduğumdan, ona göre güzel değilim sanırım. Zayıf mankenleri, zayıf kızları, ya da zayıf ünlüleri görünce kız güzelmiş diyor. Yüzüne baksanız kızların Allah günah yazmasın ama maymun gibi. Sadece ölçüleri 90-60-90'a yakın diye güzel oluyor. Güzellik kriterlerine bakar mısınız? O yüzden bu kilolarım benim psikolojimi bozuyor, sinir oluyorum. Hatta zayıflamamı neden istemediğini de birgün ağzından kaçırdı. Sen zayıflarsan bana bakmazsın dedi. Ki bu eşim olacak insan, benim ilk çıktığım kişi ve ilişkimiz nerdeyse 1 yıllık. Çok güzel olduğumdan zayıflayınca daha da güzelleşecek ve ondan ayrılacakmışım. Mantığa, düşünce anlayışına bak. Deli ediyor beni. Ama yinede onu çoooooooooooook seviyorum ve bir an evvel bu kiloları vermek istiyorum. Bana destek olun kızlar, size ihtiyacım var.
Slm kızlar, nasılsınız. Of ya iş iş yoruldum bugün. En ağır sporu aslında ev kadınları yapıyorda niee zayıflıyamıyoruz ki? Ay valla geçmişe gideyim dedim ama çok birikmiş. Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmiş, hastalara geçmiş olsun dileyeyim.
Bende hemen menümü yazayım
sabah: 2 dilim çavdar ekmeği, biraz peynir, kuşburnu marmelatı, şekersiz çay, 2 zeytin
Ara: Türk kahvesi
Öğlen: Yarım simit, biraz peynir, çay
Akşam: Balık, salata, az ekmek, yalnız tavaydı balık. Az yağda kızarttım. Ne yapayım sevmiyorlar fırında pişeni.
Bu ara hiiç veremedim. Reglimde bitmek bilmiyor. Ayrıca da wc sorunu hat safhada. 2 gündürde tartılmaya korkuyorum.
Kızlar göbek yaptım yaaa. Ne olduki gerçekten abartmadım da yaaa.
sabah
yarım yağlı sütle bir kase nesfit
ara
1 kuru incir
1 kivi
öğlen
4 kaşık bulgur
2 tane köfte
ara
bir fincan sütlü şekersiz türk kahvesi
1 tane poğaça( 5 gibi):18:
akşam
bir kepçe mercimek çorbası
yarım kase yoğurt
2 litre su, 2 kupa yeşil çay
işte menümm
sabah: 1 yeşilçay
2 dilim denge ekmeği arası kaşarlı tost
4 zeytin
şekersiz çay
ara: 1 elma
öğle: 1 kase çorba
4 kaşık pırasa
1 form çay
ara:1 portakal ve 2 mandalina
akşam: 1 kase çorba
4 kaşık ıspanak
3 kaşık yoğurt
her saat başı su içtim
son bir form çay daha içerim.
bende hafta sonu 7 otlu çay almak istedim ama bulamadım bende senin çaydan almıştım 2 gündür içiyorum bakalım inşallah faydalı olur :)
07:50
1 Türk Kahvesi
09:00
1 dilim uno denge ekmeği,
Peynir,
Domates,
7 otlu çay.
11:30
1 avuç çekirdekli kuru üzüm
13:10
Yoğurtlu kırmızı lahana salatası,
3 yk taze fasulye,
1 dilim uno denge ekmeği.
16:45
2 tane etiform
19:10
1 kase mercimek çorbası,
Salata,
2 yk yoğurt.
ay sorma canim skmaya geldi ucusa gecti ...nasıl bozuldu ya
Anamm basıldık
ayy kızlarr vaayy kızlaaarrrr nabersinnzzzz
ne bol konuşmuşunuz ikik gün girmedikkkk maşallahhh
pazara günü eşim evde die girmedimm dünde hastaneye gittim
ben özelde kadın doğuma muayene olmuştum geçen hafta rahminde yara var
tamamı yara yakılması lazım dedi 300 lira istedi hem pahalı geldi
hemde ablam dediki devlette daha özenlki yapıolar işlerini devlette yaktır dedii
iikiii dinlemişim onuu gittiim tekrar muayene etti rahminde yara fln yok dedi
tamam mı yara dedi dedimm hayıırr dedi ufacık bi yerde var o da ilaçla geçicek dediii
allaahıımmmm özelde tamamen para tuzağı için yarasız yere muamele yapıcaklardı demekkii
neysekiii doğrusunu öğrendimde rahatladım benden böyle kızlarrrr
diyetime tam gaz devammm sporudaaa bitekkk benim ufaklık uyumadıı için dün yapamadım
jilliannn yapıommm inş. oda fayda verirrr göbeeeemmm gitse yeter banaaa
inş. bu haftaa 57 leri görürürmmm
canim ödem atiyorsun takib et hem meton hizlaniyormus regliyken
dikkat et canim
süpriz mi yapmisgüle güle kulan canim
he arzucum eksion yapiyorum hayatima
ben cevap yazana kadar geldi görüyom simdi asagida
ben gelene kadar gitmissin oku yazdigimi aysebaharcimkorkma tanidigim cogu kisi 3 seseryan yapmislar mesela victoria beckham o da 4 seseryanini yapiyo tanidigim sanki allahim saklamis canim iyiki kaza yapmadiniz
tüh ya gecen bende de oldu gecmis olsun canim
tamam canim
karakedicik nereye kayboldununutmayayim diye menü paylasicam sistim sanki dünya yedim
kızlar merhaba... okulda işler çok yoğun hiç giremiyorum çok üzülüyorum yaaa bugün sabah okula gelmeden önce hazırlanırken önceden giydiğim ama doğumdan sonra hiç denemediğim bir pantolonum vardı elime o geçti şöyle havaya tuttum baktım eşime dedimki bidenesemmi zor ama belki girerim içine bacağımdan geçmeyeceğini düşünürken hooop giydim çok sevindim azıcık kalçam çıktı ama olsun hatta fotomuda çektim
Eki Görüntüle 328175
ama okula geldim moralim yerinde öğretmenler odasında oturuyoruz arkadaşlara koşu bandını satıyorum tanıdığınız varsa düşünen dedim erkek hocalarda birisi neden satıyorsun sen daha formuna girmedin dedi sizli bizli muhabbetim var benim okuldakilerle bu sene başında atandığım için ağzım açık kaldı aşk olsun hocam dedim gülerek ama çok içerledim dondum bişey diyemedim
Bu hafta kilo verebilecekmiyim çok merak ediyorum.
Beslenme düzenim şaştı biraz. Dış etkenler tarafından yediklerime dikkat ediyorum ama ne biliyim sanki değişim yok gibi.
Umarım gidiyordur pef cuma olsa da tartılsam.
Kendime söz verdim tartılmıcam cuma dışında.
hos geldin caniimayyyyyyyy bayanlar ben de 1,75 boyundayım. 75 kilo oldum( zayıflamak istiyorum ne yapmalıyım? Birtürlü başlayamıyorum
tamam canim bakicam sen normal volkorntost ekmeginimi diyorsun ?canim lidl yada aldi varsa onlardada var ayni ekmeklerden tost ekemgi ama iki cesidi var biri 60 kalori biri 67 di galiba ben az olanindan aliyorum
gecmis olsun kara pisim eee hergün dusgeçmişide okuyamadım kızlar ben çok kötü hastayım ya. hergün spor duş üşüttüm galiba. tahmin etmiştim zaten dünkü halsizlikten. öksürüyom ter içindeyim ama ateşimde var. midemde bulanıuyooo of of yandım ki ne yandım eve gidip sıcak limonat yapıp yatacam gelemezsem kusura kalmayın. öhö öhö ölüyom yaaa. hiç sevmiyomhasta olmayıııı hadi byeeeeee
ben bu hafta sanki hiç kilo veremicekmişim gibi hissediyorum ya
sanki bi rutine girdim, ilk 1 ay gitti bundan sonra gitmicekmiş gibi
spor da yapmıyorumm ve çok korkuyorum koyverip gitcem diye
Burada ünlü bir elma diyeti varmış. Aradım ama bulamadım kızlar. Bilen varsa linkini atabilir mi?
Kizlar merhaba bende katilmak istiyorum araniza mumkunmu acaba?kendimden bahsedeyim
26 yaş 1.72 boy 75 76 arası kilo 7 ay. Önce doğum yaptım ve tabi ki kilolar yapisti.Hamile kalmadan önceyine kk da zayıfladım buranın motive ettiğine çok inanıyorum.çalışmıyorum evdeyim çocuğumla ilgileniyorum bu sayede de spor yapabilirim sanırım tabi çocuktan fırsat buldukça.Kilolardan dolayı kendimi çok hantal hissediyorum eskisi gibi enerjik değilim off çok uzattım kusura bakmayın benim gibi bebek sahibi arkadaşlar varmı çok merak ediyorum bu arada emziriyorum elma sirkesı içmek istiyorum bi zararı olur mu çünkü zayıflamama cok yardımcı oldu
kokladım şöle bi rakı gibi kokuyo biraz
anason mu var bunun içinde dedim
daha içmedim tadı nasıl?
kizlaaaaaarr ben geldiim
gecmisten aldiklarimla devam edeyim sonra anlatayim neler oldu neler yedim
sorma caim yaa bende spor yapamiyorum
evet kizlaar sincik baslayim anlatmaya bugün benim skarken ucusa gecen makina benim kocayi görünce cit cikarmadan yikasin camasirlarisastim
birde söylemeyi unuttum size dün ablamla tlf. lastim ibrahim sarac söylemisti belki duymussunuzdur dereotu istahi kesiyor diye ablam yiyormus ve gercekten kesiyor diyo
haberiniz olaaa
bugün daha bir dikkat ettim yediklerime cünkü dün cok aciktim aksami atlamistim felan filan neyse gelelim yediklerimeee
kahvaltida 11.30 :26:
2 dilim ekmek
krem peynir
3 dilim domates
1 tas az yagli süt ilaveli 1 kasik sekerli kahvemmmmmmm
ara
yarim elma
1 dal dereotu
öglen 16.00 :26:
iki kasik pirasa
4 5 kasik light yogurt
1 dilim ekmek
aksam 19.00 :26:
2 dilim izgara et
1 kase yagsiz tuzsuz piyaz
2 3 dal roka
3 dilim domates
2 kasik yogurt
yemekden sonra sirkeli ilik su
böööyle iste saatler cok kötü dimi :26:
kizlar bide dün esim dogadan kayisi aromali form cayini bulmstuonu ictim aksam sonrada ihlamur ve gece 1 saat döndüm durdum yatakda uyuyamadim acaba onlardanmi gec ictim diyemi ??
diye olabilirmi :44:
birde gün icinde icemiyorum ben bu caylari ya ne bileyim firsat bulamiyorum canim istemiyo felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?