evet kizlaar sincik baslayim anlatmaya bugün benim skarken ucusa gecen makina benim kocayi görünce cit cikarmadan yikasin camasirlarisastim
birde söylemeyi unuttum size dün ablamla tlf. lastim ibrahim sarac söylemisti belki duymussunuzdur dereotu istahi kesiyor diye ablam yiyormus ve gercekten kesiyor diyo
haberiniz olaaa
bugün daha bir dikkat ettim yediklerime cünkü dün cok aciktim aksami atlamistim felan filan neyse gelelim yediklerimeee
kahvaltida 11.30 :26:
2 dilim ekmek
krem peynir
3 dilim domates
1 tas az yagli süt ilaveli 1 kasik sekerli kahvemmmmmmm
ara
yarim elma
1 dal dereotu
öglen 16.00 :26:
iki kasik pirasa
4 5 kasik light yogurt
1 dilim ekmek
aksam 19.00 :26:
2 dilim izgara et
1 kase yagsiz tuzsuz piyaz
2 3 dal roka
3 dilim domates
2 kasik yogurt
yemekden sonra sirkeli ilik su
böööyle iste saatler cok kötü dimi :26:
kizlar bide dün esim dogadan kayisi aromali form cayini bulmstuonu ictim aksam sonrada ihlamur ve gece 1 saat döndüm durdum yatakda uyuyamadim acaba onlardanmi gec ictim diyemi ??diye olabilirmi :44:
birde gün icinde icemiyorum ben bu caylari ya ne bileyim firsat bulamiyorum canim istemiyo felan
yarın içiyim bakımmmbana sorarsan hiç bi bitki çayının tadını sevmem
bunu içmem gerektiği için mecburiyetten içiyorum ama içilmiycek kadar kötü değil.
Mercimek çorbalarımızı içmişiz akşam.
netcezzz bu spor işini balgaymak????
menün güzel canım beğendim ben..
geç saatte içtiğim zaman bana da uykusuzluk yapıo form çaylar
gün içinde iç derim
yaa bi benim eşim kilo vermemi istemiyor heralde yediklerimi az buluyor ve düşüp kalcaksın fln diyor. bide 6 aylık bebeğimiz var yaa çocukla düşüp kalıcan diyor ama ben kararlıyım. ama bütün erkekler eşlerinin sevgililerin zayıf olmasını isterken benim kocam istemiyor. kendide kilolu ondan mı acaba :)
Geç kalkıyosun ondan saatler şaşıyordur ama yediklerinde kötü bişi görmedim ben.
Form çayı içiceksem bende yatmadan 2 saat önce içiyorum sbah etki ediyor baana anca.
benim kocam da istemio pek zayıflamamı..
kendi de şişko
şimdi ben zayfladıkça hatuna baka eriyor arkadaş deyip duruo,
benim de bişeyler yapmam lazım dio az yemeye başladı o da
2_3 kilo verdi bile.. bir çekişme hali var ki sorma
Afiyet olsun şekercim
ani cikis yaptim deminannem teftise geldi de
hic de canim istemiyocülop gibi yag hamur yiyemem ben börek mörek
olsun canim bende bi ara telefondan girmeye calisdim telefon beni deli etti
deli kiz
gec kaldimmidurrrr yemeee cikolata sirf seker hicde hos birsey degil
sudemmmmkahve yaptim gelll
Afiyet olsun canım. Dürümsalata ne ola ki
Hoşgeldin canım elma sirkesinin bi yararı oldugunu düşünmüyorum gırtlagını tutmadıktan sonra
Ben hiç içmedim ama kilo da verdim.
Gayet açık şekerim sevdiceğe sinir olmuştum
Ama geçti gibi.
Aramadın umarımm .amacımız kilo vermek kızlarr benimde yola çıkış amacım sevdiceğimdi.
Kendisi şimdi askerde
İzne geldiğinde şok olmuştu.
Afiyet olsun canım iyiymiş.
Harbiden hiçbişi yok.
Afiyet olsun güzelmiş.
Bazen kilo verme duruyo canım geçici bişeyy.
Erkeklerin geneli fiziğe bakıyo canım erkekleride geçtim biz bile sokaktan şişman biri görsek bakar mıyız? Her insan dışıyla yargılanıyo.
Bende erkek arkadasımın bahanesiyle diyete başladım o askerdeyken veriyim diye iyi de oldu.
İzindne gittikten sonra habire cok güzelsin diyip durdu.
Simit yerine ıspanak falan yeseydın mideni calıstırırdı. Form çayı içtin mi hiç?
Afiyet olsun kısçem.
Güzelmiş bravooo
yarın içiyim bakımmm
he arada kilometreler de olsa aynı çorbayı içibilmektir kk dostluğu
canim 6 15 gibi kalkiyorum ama 7 30 da felan yatiyorum aslinda yatmazdim tekrar ama gecen hafta tatil vardi almanyada düzenimiz bozuldu tabi gec yatmalar gec
kalkmalar felan en kisa zamanda düzeltmem lazim yine
Kızlarrrr ben geldim
Sevdiceğimle dürüm ayran keyfi yaptıkDışarda biyerimiz buz tuta tuta gerçi benim yağlarım var pek üşümedim
Sevdiceğim dondu kaldı zavallıcık
PuCCacıkım benim sevdiceğim askerde olmadığı için süprizler yapamıyorum
Farketmiyoda uyuz gıcık
Kilo vermişmiyim diyorum aynı diyo
Ayyy midem şişti ama yaradı vallahi
Yarın aç kalırım artıkın
Stepperımda gelmedi
Uyuz kargocular
Aynen yarın öğlen pırasa var bende
Akşama Allah Kerim
:
kizlar sizin su 11 otlu cay dediginiz hangisi ?? yada 7 ??
dün esimin aldigi dogadan form ve dogadan form kayisili icine baktim 11 bitki var :44:
bacaklarım ince değil aslında en çok kalça ve bacaklardan şikayetçiyim bide göbekten tabii, mekik çekiyorum akşamları bakalım inşallah gider
4 kilo fazla değilki 1 ayda verirsin sinirlerinde bozulmaz ozaman
afiyet olsun
hoşgeldinbende 15 ay önce doğum yaptım hamilelik öncesine inmeme 3 kilo kaldı ama benim hedefim daha fazlası, sirkeli su bencede faydalı ben 3 kiloyu onun sayesinde verdim ama emzirirken ben olsam içmezdim emzirirkende içmedim o yüzden
kizlar sizin su 11 otlu cay dediginiz hangisi ?? yada 7 ??
dün esimin aldigi dogadan form ve dogadan form kayisili icine baktim 11 bitki var :44:
Doğadan 7 otlu canım içinde ısırgan, kiraz sapı, mate, yesilcay vs seyler olması gerek.
Form çaylarında sinameki var onları pek kullanmamaya çalışıyoruz
Doğadan 7 otlu canım içinde ısırgan, kiraz sapı, mate, yesilcay vs seyler olması gerek.
Form çaylarında sinameki var onları pek kullanmamaya çalışıyoruz
Valla askere gitmese ben hala ona zzayıflıcam diyip yerdim herhalde
Bide iş ciddiye binmeye dogru gittikce kendi kendime dedim düğünde kutup ayısımı olmk istersin kugu mu diye 2. cevap agır geldi tabi
Sevdicek hemen farkeder alsam da versemde saglık için ver diyip duruyodu.
Diyetisyene gittiğimden haberi yok
Benimde hamilelik öncesi kilom 68 di bu kiloya donsem şimdilik yeter tek ihtiyacım sadece motivasyon
amanınnnn eşimin aldığının içinde de sinameki varrr
Benimde hamilelik öncesi kilom 68 di bu kiloya donsem şimdilik yeter tek ihtiyacım sadece motivasyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?