70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaa bi benim eşim kilo vermemi istemiyor heralde yediklerimi az buluyor ve düşüp kalcaksın fln diyor. bide 6 aylık bebeğimiz var yaa çocukla düşüp kalıcan diyor ama ben kararlıyım. ama bütün erkekler eşlerinin sevgililerin zayıf olmasını isterken benim kocam istemiyor. kendide kilolu ondan mı acaba :)

Geç kalkıyosun ondan saatler şaşıyordur ama yediklerinde kötü bişi görmedim ben.
Form çayı içiceksem bende yatmadan 2 saat önce içiyorum sbah etki ediyor baana anca.

benim kocam da istemio pek zayıflamamı..
kendi de şişko
şimdi ben zayfladıkça hatuna baka eriyor arkadaş deyip duruo,
benim de bişeyler yapmam lazım dio az yemeye başladı o da
2_3 kilo verdi bile.. bir çekişme hali var ki sorma

Geç kalkıyosun ondan saatler şaşıyordur ama yediklerinde kötü bişi görmedim ben.
Form çayı içiceksem bende yatmadan 2 saat önce içiyorum sbah etki ediyor baana anca.

canim 6 15 gibi kalkiyorum ama 7 30 da felan yatiyorum aslinda yatmazdim tekrar ama gecen hafta tatil vardi almanyada düzenimiz bozuldu tabi gec yatmalar gec

kalkmalar felan en kisa zamanda düzeltmem lazim yine

valla aynıymış yaaa.
eşimde şimdi bişeyler çabalıyor inşallah onlarada faydamız olur :)
ben onunda zayıflamasını istiyorum bakalım hayırlısı.

Afiyet olsun şekercim

Kızlarrrr ben geldim
Sevdiceğimle dürüm ayran keyfi yaptık Dışarda biyerimiz buz tuta tuta gerçi benim yağlarım var pek üşümedim
Sevdiceğim dondu kaldı zavallıcık

PuCCacıkım benim sevdiceğim askerde olmadığı için süprizler yapamıyorum
Farketmiyoda uyuz gıcık
Kilo vermişmiyim diyorum aynı diyo
Ayyy midem şişti ama yaradı vallahi
Yarın aç kalırım artıkın
Stepperımda gelmedi
Uyuz kargocular

yarın içiyim bakımmm
he arada kilometreler de olsa aynı çorbayı içibilmektir kk dostluğu

Aynen yarın öğlen pırasa var bende
Akşama Allah Kerim

canim 6 15 gibi kalkiyorum ama 7 30 da felan yatiyorum aslinda yatmazdim tekrar ama gecen hafta tatil vardi almanyada düzenimiz bozuldu tabi gec yatmalar gec

kalkmalar felan en kisa zamanda düzeltmem lazim yine

Valla senin yerınde olsam aynı saatte kalkmaya devam ederdimmm uykumuuuuu özledimmmmmmm.

kizlar sizin su 11 otlu cay dediginiz hangisi ?? yada 7 ??

dün esimin aldigi dogadan form ve dogadan form kayisili icine baktim 11 bitki var :44:

Valla askere gitmese ben hala ona zzayıflıcam diyip yerdim herhalde
Bide iş ciddiye binmeye dogru gittikce kendi kendime dedim düğünde kutup ayısımı olmk istersin kugu mu diye 2. cevap agır geldi tabi
Sevdicek hemen farkeder alsam da versemde saglık için ver diyip duruyodu.
Diyetisyene gittiğimden haberi yok

Benimde hamilelik öncesi kilom 68 di bu kiloya donsem şimdilik yeter tek ihtiyacım sadece motivasyon

Doğadan 7 otlu canım içinde ısırgan, kiraz sapı, mate, yesilcay vs seyler olması gerek.
Form çaylarında sinameki var onları pek kullanmamaya çalışıyoruz

ay evet icinde sinameki var ne yapayim simdi icmeyeyimmi ? zarari nedir sinamekinin ? ay bende sevinmistim buldu diye yaa 7 otludan bulabilirmiyimki zannetmiyorum

2014te düğün bizimde çok var diyip diyip salladım ama artık gün yaklaşıyo kilolar yapıştı yarma gül gibi bi gelin olmak isyeiyorum
Nişanlığım söz elbisemin kenarlarından pırtlamasın fazlalıklar
Bana spor hareketi gösteriyo
Ama yapan kim
Seneye yaza askere gidicek
Ozaman büyük bi değişim yaşatmak istiyorum
6 ay sonunda yeniden aşık olsun istiyorum
Ama şuan hergün görüştüğümüz için fark edilmiyo

Benimde hamilelik öncesi kilom 68 di bu kiloya donsem şimdilik yeter tek ihtiyacım sadece motivasyon

şimdi kaç kilosun? kaç kilo aldın hamilelikte? benimde 6 aylık bebeğim var ama dogum kilolarım kalmadı hatta hamile kaldıgım da 72dim şimdi 69. kilolarımı verdim yanii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…