ay evet icinde sinameki var ne yapayim simdi icmeyeyimmi ? zarari nedir sinamekinin ? ay bende sevinmistim buldu diye yaa 7 otludan bulabilirmiyimki zannetmiyorum
Bağırsak problemi olanlar için birebirdir sinemaki canım sinemaki otu sürekli tuvalete çıkartır seni
Bağırsak problemi olanlar için birebirdir sinemaki canım sinemaki otu sürekli tuvalete çıkartır seni
yani bir sakinca yok dimi ?? :44:
yani bir sakinca yok dimi ?? :44:
ay aklıma ne geldi
üni deyken yurtta kalıodum o sene.
4 kişiyiz odada
tabi öğrencelik hali kabızız hepimiz
aktardan sinameki alıp içmiştik
2 saat sonra falan hepimiz tuvalate koşmuştuk bizim katta bitane vardı wc
diğer katlara koşturuoduk hepimiz..
böyle bi anısı var bende pek hoş olmayan
canım direk sinemaki çayı içersen
sıkıntı oluyo..
bu 11 tane otun içinden biri sadece
sorun olacağını sanmıyorum
ben içcem şahsen...
slm kızlar
bugun çoştum
menüm
sabah
1haşlanmış yumurta
2dilim ekmekle kaşarlı tost
1zeytin
4çatak krem peynir
ara
3fındık
öğle
1tabak brokoli yoğurtlu
2yk kıyma ( sarma içi hazırlıyordum canım cekti)
akşam
2kase nestle müsli (müsli amacından şaştı kızlar çok lezzetli geldi durduramadım kendimi )
ben bu hafta cok iradesizim ya
gecen hafta böyle değildi
dayanamıyorum bu hafta kilomda çakılı kaldı yerinde
2.5litre su
koşubandında 5 kilometre yürüdüm bi de
birazdan yeşil çay içeceğim artık içmeye zorlayacagım kendimi
böyle işte
Canım bağırsakta kabızlık yoksa açık konuşmak gerekirse ishal olursun
Boşuna su kaybı olur
Sinemaki otu saç uzatmayada yarar canım
ÇAlıştırıyo yani
Çok güzel açıklamışsın canım
Paçaları bağlasaydınız
07:50
1 Türk Kahvesi
09:00
1 dilim uno denge ekmeği,
Peynir,
Domates,
7 otlu çay.
11:30
1 avuç çekirdekli kuru üzüm
13:10
Yoğurtlu kırmızı lahana salatası,
3 yk taze fasulye,
1 dilim uno denge ekmeği.
16:45
2 tane etiform
19:10
1 kase mercimek çorbası,
Salata,
2 yk yoğurt.
ay aklıma ne geldi
üni deyken yurtta kalıodum o sene.
4 kişiyiz odada
tabi öğrencelik hali kabızız hepimiz
aktardan sinameki alıp içmiştik
2 saat sonra falan hepimiz tuvalate koşmuştuk bizim katta bitane vardı wc
diğer katlara koşturuoduk hepimiz..
böyle bi anısı var bende pek hoş olmayan
sorma canim sorma bizde zayiflama cayi diye cay bulduk arkadaslarla
bir güüün arkadaslarla yemege giderken iceyim ben bunu yemek yedik felan derken problem yok neyse biraz sohbet felan
bana hafiften bir sancihadi dedim esime neyse kalkdik kalkiyoz derken tabi zaman gecti yine biraz artik arabaya giderken ben iyicee....
yolda uzakmiartik ben varya arabanin kapilarina vuruyorum biyandanda hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiii diye yirtiniyorum
ay esim aynen böyle
eve zor attim kendimi
birgünde evde oturuyorum ay bir zil caliyor amaaa nasilll ay dedim ne oluyo
kim o dedim arkadasim nasil bagiriyo
cabuuuuk aaaaaaaccccc ay dedim ne oluyo:18:
yukari bi kosmasi var atti cantayi yere direk tuvalete
bana yakin bir yer var alis verise gelmis oraya gelmedende o caydan icmisalisveris arabasini felan firlatmis eve yetismek ne mümkün dooogru bana
2014te düğün bizimde çok var diyip diyip salladım ama artık gün yaklaşıyo kilolar yapıştı yarma gül gibi bi gelin olmak isyeiyorum
Nişanlığım söz elbisemin kenarlarından pırtlamasın fazlalıklar
Bana spor hareketi gösteriyo
Ama yapan kim
Seneye yaza askere gidicek
Ozaman büyük bi değişim yaşatmak istiyorum
6 ay sonunda yeniden aşık olsun istiyorum
Ama şuan hergün görüştüğümüz için fark edilmiyo
ay evet icinde sinameki var ne yapayim simdi icmeyeyimmi ? zarari nedir sinamekinin ? ay bende sevinmistim buldu diye yaa 7 otludan bulabilirmiyimki zannetmiyorum
ben de pırasa yapayım bari
çok başarılı tebrik ederim
kızlar ben çıkıyorummm.
herkese iyi gecelerrrrr.......
allaha emanetsiniz :) grsz
O andada gülebiliyomuydun acaba
Ayyy iğrenççç
Zavallı komşular ve tuvaletleri neye uğradıkları şaşırdılar
Neyse ayy göbişim sallanıyo gülerken burhan altintop gibi
Ben ders çalışıyorum yeter bu kadar gülmek
ÖpüldünüzKalın çıbık krakerler
Ben yatmaya gider kısçeler..
Yarın sabah hoca kalkmadan uyanıcam malum.
Bol muhabbetler size.:119::119::119::119::119:
eşin aslında seni çok seviyor cnm.birbirinizin kıymetini iyi bilin..cok gecmis olsun canim evet ya bende cok usudugumu hissediyorum gittim daha kalin kiyafetler giydim
canim ben 17 ekimden beri burdayim ve ogunden beri diyetteyim bunyem alisti midemde kuculdu sanki fazla yiyince hemen dokunuyo
benim esim beni kirmisti iste boyle jestlerle gonlumu almaya calisiyo
hoşgeldin aramıza cnmKizlar merhaba bende katilmak istiyorum araniza mumkunmu acaba?kendimden bahsedeyim
26 yaş 1.72 boy 75 76 arası kilo 7 ay. Önce doğum yaptım ve tabi ki kilolar yapisti.Hamile kalmadan önceyine kk da zayıfladım buranın motive ettiğine çok inanıyorum.çalışmıyorum evdeyim çocuğumla ilgileniyorum bu sayede de spor yapabilirim sanırım tabi çocuktan fırsat buldukça.Kilolardan dolayı kendimi çok hantal hissediyorum eskisi gibi enerjik değilim off çok uzattım kusura bakmayın benim gibi bebek sahibi arkadaşlar varmı çok merak ediyorum bu arada emziriyorum elma sirkesı içmek istiyorum bi zararı olur mu çünkü zayıflamama cok yardımcı oldu
allah iyiliğini versin çok güldüm..
n
canım sen bı zaman kılolarını verene kadarr HAYIR demesını bıl ıradenı koru cunku onun ıradenı gormesı de sana karsı hayranlıgınııı baskalastırıcaktır sonuctaa ılıskılerdeee ınsanlarrrr hep kendınlerınııı bırbırlerıne bı sekıldee kanıtlıolarrr...ilişkinin diri kalması adınaaa onaa Hyır DİYEBİL)
ELMA DIYETI HMMM elmayı cok severımmm nasıl kı acabaa?
,verecez isallah canim sen merak etme yaza kadar istedigimiz kiloda olacaz
canim benim sen elma diyetini sormusdun sanirsam su an birsey okuyordum yani sira paylasayim
TEK BAŞINA MEYVE DİYETİ SAĞLIKSIZDIR
Çok kısa sürelerde fazla kilo kayıpları sağlansa da kalıcı olmaz Kısa sürede ağırlık kaybı sağlar, hızlı kaybedilen ağırlık yağdan değil yağsız kitleden oluşur. Eski beslenme alışkanlıklarına geri dönüldüğünde kaybedilen ağırlığın korunması mümkün olmaz, daha fazla kilo artışı olur. Oysa ki ana öğünlerde tüketilen meyvelerin yanında proteinli bir besinin olması tek başına meyve tüketimine oranla besin öğelerini içermesi sebebi ile her açıdan sağlıklıdır.
FAZLA TÜKETİM, FAZLA ENERJİ ALIMINA YOL AÇAR
Meyvenin yeterli miktarlarda tüketilmesi gerektiğini anlatan diyetisyen Şefika Aydın, "Meyveler, gereksinimden fazla tüketildiğinde fazladan enerji alımına sebep olacağından kilo kontrolüne ters etki yapabilir. Çünkü basit karbonhidrat içeren besinlerdir. İçinde fruktoz denilen meyve şekeri vardır. Meyveler fazla yendiğinde, fazla kalori alınmasına neden olunur. Bu fazla kalori de kilo olarak geri döner. Bu yüzden meyve tüketiminde porsiyon kontrolüne dikkat edilmelidir.
laf etmeyen yok gibi zaten..gösterelim onlara..birsey degil canimbenimkide laf edip duruyo ama bende gösterecem ona
bencede güzel ve etkili oalabilir..bendeki bergamotlusundandı onun tadını sevmiştim.bitince yenisini alayım dedim ama gittiğim markette bulamadım.doğadan yaseminli yeşil çay aldım.ama onu tadını pek beğenmedim..hanımeli çiçeği gibi kokuyo..bugün eşimden doğadanın 7 otlu çayını istemiştim
bulamamış.liptonun açaili form plus çayını almışş
içindekileri okudum 11 tane ot var
güzel bişeye benziyor...
cnm yatmadan 2 saat önce sütle beraber bir elma yiyebilirsin..siyah çay bile uykusuzluk yapabiliyo bunu unutmakizlaaaaaarr ben geldiim
gecmisten aldiklarimla devam edeyim sonra anlatayim neler oldu neler yedim
ay sorma canim skmaya geldi ucusa gecti ...
canim gecmis olsun iykide ablani dinlemissin
sagol cani m
canim accik göbek var abartilicak bi kilo göremedim bence o kosu bandini sat o ögretmene gözlük al
ay bende zor bekliyorum cumayi cook heyecanliyim
hos geldin caniim
tamam canim bakicam sen normal volkorntost ekmeginimi diyorsun ?
gecmis olsun kara pisim eee hergün dustabii canim dikkat et kendine
sorma caim yaa bende spor yapamiyorum
canim goglee dende bulursun ama agir bir diyet ben 1 gün yaptim ama olmaz böyle dedim sonra takildim buraya
hos geldin canm
evet kizlaar sincik baslayim anlatmaya bugün benim skarken ucusa gecen makina benim kocayi görünce cit cikarmadan yikasin camasirlarisastim
birde söylemeyi unuttum size dün ablamla tlf. lastim ibrahim sarac söylemisti belki duymussunuzdur dereotu istahi kesiyor diye ablam yiyormus ve gercekten kesiyor diyo
haberiniz olaaa
bugün daha bir dikkat ettim yediklerime cünkü dün cok aciktim aksami atlamistim felan filan neyse gelelim yediklerimeee
kahvaltida 11.30 :26:
2 dilim ekmek
krem peynir
3 dilim domates
1 tas az yagli süt ilaveli 1 kasik sekerli kahvemmmmmmm
ara
yarim elma
1 dal dereotu
öglen 16.00 :26:
iki kasik pirasa
4 5 kasik light yogurt
1 dilim ekmek
aksam 19.00 :26:
2 dilim izgara et
1 kase yagsiz tuzsuz piyaz
2 3 dal roka
3 dilim domates
2 kasik yogurt
yemekden sonra sirkeli ilik su
böööyle iste saatler cok kötü dimi :26:
kizlar bide dün esim dogadan kayisi aromali form cayini bulmstuonu ictim aksam sonrada ihlamur ve gece 1 saat döndüm durdum yatakda uyuyamadim acaba onlardanmi gec ictim diyemi ??
diye olabilirmi :44:
birde gün icinde icemiyorum ben bu caylari ya ne bileyim firsat bulamiyorum canim istemiyo felan
tabikide ondan..sen zayıf olunca yanına yakışmıcak çünkü öle düşünüyodur muhtemelen.yaa bi benim eşim kilo vermemi istemiyor heralde yediklerimi az buluyor ve düşüp kalcaksın fln diyor. bide 6 aylık bebeğimiz var yaa çocukla düşüp kalıcan diyor ama ben kararlıyım. ama bütün erkekler eşlerinin sevgililerin zayıf olmasını isterken benim kocam istemiyor. kendide kilolu ondan mı acaba :)
aynen öyle bende dün yapmıştımyarın içiyim bakımmm
he arada kilometreler de olsa aynı çorbayı içibilmektir kk dostluğu
bende bu psketleri bitirexim zaten günde 1 tane anca iciyorum sonra bakarim artikcanım direk sinemaki çayı içersen
sıkıntı oluyo..
bu 11 tane otun içinden biri sadece
sorun olacağını sanmıyorum
ben içcem şahsen...
tamam canimÇayın içinde içersen sorun olmaz herhalde ama tek içme kokusu zaten çok kötü
Ben yatmaya gider kısçeler..
Yarın sabah hoca kalkmadan uyanıcam malum.
Bol muhabbetler size.:119::119::119::119::119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?