- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 37
bencede güzel ve etkili oalabilir..bendeki bergamotlusundandı onun tadını sevmiştim.bitince yenisini alayım dedim ama gittiğim markette bulamadım.doğadan yaseminli yeşil çay aldım.ama onu tadını pek beğenmedim..hanımeli çiçeği gibi kokuyo..
aynen öyle bende dün yapmıştımbugün öğlen içtim
monarosa sizin hasret bitti gibi baciimburalardasinda daha
biz ailecek ders çalışıoz beebemm
ben gündüz kocam akşam.
ders çalışıo garibim
ay kocamin yaptigina bak meyva soydu getirdi yaa:18:
vayy vayy vayyyy meyveler soyuluyo
bu bir işaretmi dir????
ögrenci ögretmen fentezisi diyosun yanii
kıslar canım sıkılıyor beya
içimden bişy yazmak etmek gelmiyo hepinizin yazılarını okudum
bir sıkıntıdır öğleden sonra girdi çıkmadı
patlıcam
iyi akşamlarrr yurdumun güzel zarif zayıf ( en azından zayıf omak için çabalayan) kadınları....
Annemin boyu 1.66 ve o 72 kilo. Bence gayet hoş görünüyor. Ama biz genç kızız. En azından boyumuzun 5 kilo aşağısında olmalıyız.
Hadi sen yemeğini ye tatlım, acıkmışsındır.[/QU
sağol bebeğim,aynen haklısın ben 72 kıloydum ztn 2 hafta onceyee kadar bı anda aldım resmen delı gıbı kılo alıyorm nasıl bı bunyeyse artık. ayrıca gercekten dogru soyluyosun bı 65 64 de olsam mutlu olucam ah ah sonra da hedef 60 yaparımm :)))
Ya kızlar, benim sevdiğim adam güzelliği zayıflık olarak görüyor sanırım. Zayıf veya güzel bir vücut. Mesela benim yüzüm için çok güzel derler. Kristen Stewart'a benzetirler beni, kimi de biraz kilo aldığım için Meryem Üzerli'ye benzetiyor. Ama 79 kilo olduğumdan, ona göre güzel değilim sanırım. Zayıf mankenleri, zayıf kızları, ya da zayıf ünlüleri görünce kız güzelmiş diyor. Yüzüne baksanız kızların Allah günah yazmasın ama maymun gibi. Sadece ölçüleri 90-60-90'a yakın diye güzel oluyor. Güzellik kriterlerine bakar mısınız? O yüzden bu kilolarım benim psikolojimi bozuyor, sinir oluyorum. Hatta zayıflamamı neden istemediğini de birgün ağzından kaçırdı. Sen zayıflarsan bana bakmazsın dedi. Ki bu eşim olacak insan, benim ilk çıktığım kişi ve ilişkimiz nerdeyse 1 yıllık. Çok güzel olduğumdan zayıflayınca daha da güzelleşecek ve ondan ayrılacakmışım. Mantığa, düşünce anlayışına bak. Deli ediyor beni. Ama yinede onu çoooooooooooook seviyorum ve bir an evvel bu kiloları vermek istiyorum. Bana destek olun kızlar, size ihtiyacım var.
bebeğimm aynen ıstee erkeklerın genellll problemımı artık neysee hepsıı bı zayıf kıız meraklısı ama dıyor kı sen zayıflasan var yaa offf offf dıyorum sanaaaa yuzun cok guzell askım sen varyaa benım dıyen mankenlere tas cıkarırsın dıyo ama bı yanılgı var surada ben kılo konusundaa hıc gazaaa gelmemharbıden yaaa daha cok benı hırslandırıp yedırıo ama artık yemıcem kararlıyım suya saldırıcam ya da bıtkı cayınaa ama yemıcem aksam 7bucuktan sonraa...!
mekik çok iyi göbek için..
inşallah gider canım..
haklısın canım sabah yemek çok daha iyi tabii
eşime yapmıştım aslında ama yiyiverdim neyseki akşam yemeğini hafif geçirdim[/B
çoğu kilolunun ortak yanı bu sanırımm.
hep şunu duymuşumdur ben de puccaayla da çok konuştuk bunu
'yüzün güzel ama azcık toplusun'benim eşim de diyo bana abzen zayıflarsan çok çok güzel olursun
daha çok kıskanırım seni diooo düşünceye bakarmısın
bazen de zayıfla diyo dengesiz yani
canım boşver kimin ne dediğini sen kendini iyi hissetmek için zayıfla...
suziii saol canım bakmışsın kaloriye
ben bulamamıştım neyse çok değilmişi içim rahatladı
nıye boyleler dımı ama var yaaa kıloları atıp oncee kendımı guzel gorucemmm sonra daa bı daha almayıp bzımkkınıı bı guzelll sasırtıcammmPP
kıslar canım sıkılıyor beya
içimden bişy yazmak etmek gelmiyo hepinizin yazılarını okudum
bir sıkıntıdır öğleden sonra girdi çıkmadı
patlıcam
neskuıkcımmmı
sıkılmaaa ıcını hos et bak guzel gunlerını dusun en guzel gunlerınııı kılolar gıtmıss alısvers yaparken sırf bol geldıgı ıcın kıyafetı alamadıgın otekı magazadannn daha bı ufak bedenı getırttıgın gunlerı dusunnnama sıklma sennn:)))
bana da olur bazen nedensiz yere
geçer canım, güzel şeyler düşünmeye çalış..
kizlar bugunku menum
sabah ilik sirkeli su kahvalti 2dilim ekmek krem peynir ve 4zeytin
ogle 2mandalina 1elma 1armut
ara yarim avuc badem
aksam salata yogurt ve 2kase corba kizima yapmistim sebze corbasi begenip yemedi pek bende kalanina tuz ve aci katip ictim begendimde arada yapabilirim
karsimdan ve bir bucuk litre su yatana kadar 2ye tamamlarim
yatarken sut ve ilik sirkeli su
nekadar cok konusuyosunuz ya hiziniza yetisemiyorum
çok edebi olmuş
iyi aşamlar canm, hoşgeldin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?