70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nıye boyleler dımı ama var yaaa kıloları atıp oncee kendımı guzel gorucemmm sonra daa bı daha almayıp bzımkkınıı bı guzelll sasırtıcammmPP
hadi bakalımmm inşallahhhh
önce kendimiz için gerisi teferruat

Son düzenleme:
iltifat değil canım gerçekler... inan gelip siz selam vereceğim dye sabırsızlanıyorum....babam pc deydi kalksa diye gözünün içine baktım...

al benden de o kadar 2 gundur elımde netbookum nasıl baımlılık yaptı yaaa bırakamıorum spora gıttım geldım hemen gectım basınaaa amann kılolarım bı gıtsınnn hepınızeee duamııı eksık etmemmm hepımızzz bır fıdanınnn guzellıklerr acan dallarıyızzz cunkuuu:)))

bilmiyorum canım ya öğlen oğlum ateşlenmişti acaba onun sıkıntısımı devam ediyor diyorum
şimdi geçti ama
hala açılamadım

ortimm neden canın sıkkın ... havadan kaynaklıdır.. hava kapalı yaa insana yansıyo.. güzel cıvıl cıvıl yaz günlerini düşün..

ben kınamda düğünde ne yapacam sizsiz.. millet halay çekerken ben size bakmaya gelirmişim..

menün ne güzel hafifcecik olmuş..ben çok abarttım bugün....:26::26:

sımdı benım menumeee bı goz atın bakalımmm deneyımlerınızeee guvenıyorummm zayıf bayanlarrrr:))

sabah : 1 dılım peynır
1 dılım cavdar ekmegı (ınce dılım degıl o yuzden 1)
3-5 zeytın
yesıllık

ara: 1 avuc kuru uzum
1 bardak yesıl cay

öğlen: 1 baget
1 kanat
koca tabak salata
1 dılım ekmek
ara :1 kucuk elma
4-5 fıstık
aksam bıraz gec yedım 8 gıbı pazara gıttık geldık yemek gecıktı)

1 tabak 5 kasık falan mantar kavurması
1 kase corba
brokoli salatası

daha meyvemı yemedım yemesem dıe dusunuyorum bı yesıl cay daha ıceyım gunu kapatayım dıyorum

bolca da su ıctım

Çok beğendim valla tebriklerr
bu saatten sonra meyve yeme artık....

ben kınamda düğünde ne yapacam sizsiz.. millet halay çekerken ben size bakmaya gelirmişim..

cok komıksınnn yaaaa harbıdenn dusundum deee ya bu kadar baglılık yaparsa da balayının 7 gunu de gırmeyee kalkarsakkk dur benım kuzucuklarım napıomussss dur durrr bıraaz anlatayım evlılıgımın 7gunu ozetı dıyerektenPPPPP

sabah..
1 dilim ekmek
yarım dilim salam
1 dilim peynir
domates

öğlen
yarım diim ekmek,
1 kase çorba
3 kaşık pırasa yemeği

akşam,

1 kepçe çorba,
2 yemek kaşığı lahana
haşlanmış tavuklu salata
5-6 parça hamur işi( her parçası 2 küp şeker boyunda)

3 lt su
1 barda kayısı çayı

4 mil leslie ( yaparken canım çıktı )

Not : 1 mil =1,6 km bayağı iyi dimi kızlar

Çok beğendim valla tebriklerr
bu saatten sonra meyve yeme artık....

sağol canımcımmm ıcımeee su serptınnn 2. gunum bılıomusun:d

demek bu kadar basıtmıss hee pekı gercekten bunları dogru buldun demı kendı dıyet gunlerınle kıyasladıgında yanıı ne guzel kılo vermıssın hep bu tarz mı yaptın canmm ? ben a cemıyım sanırım hala daha bılmıorum dogru beslenmeyı ve o yuzden de bu kılolarımmm abur cubur yasak artık ama bole gıdersem verıcem dımı monaaaaa(((rosaaaaaaa:)))

menün güzel canım..

5_6 parça hamur işine kadar süperrr canım
ben de poğaça yedim bugünn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…