biraz hafifledim sanki iyiki varsınız
arkadaşlar tşk ederim
biraz hafifledim sanki iyiki varsınız
arkadaşlar tşk ederim
5_6 parça hamur işine kadar süperrr canım
ben de poğaça yedim bugünn
cok komıksınnn yaaaa harbıdenn dusundum deee ya bu kadar baglılık yaparsa da balayının 7 gunu de gırmeyee kalkarsakkk dur benım kuzucuklarım napıomussss dur durrr bıraaz anlatayım evlılıgımın 7gunu ozetı dıyerektenPPPPP
tesekkur ederımmm canımm sağoll:))menün güzel canım..
5_6 parça hamur işine kadar süperrr canım
ben de poğaça yedim bugünn
sağol canımcımmm ıcımeee su serptınnn 2. gunum bılıomusun:d
demek bu kadar basıtmıss hee pekı gercekten bunları dogru buldun demı kendı dıyet gunlerınle kıyasladıgında yanıı ne guzel kılo vermıssın hep bu tarz mı yaptın canmm ? ben a cemıyım sanırım hala daha bılmıorum dogru beslenmeyı ve o yuzden de bu kılolarımmm abur cubur yasak artık ama bole gıdersem verıcem dımı monaaaaa(((rosaaaaaaa:)))
menün ne güzel hafifcecik olmuş..ben çok abarttım bugün....:26::26:
düşünsenize kaynanam beni düğünün ortasında paralar mışne yapıyosun sen die...
tesekkur ederımmm canımm sağoll:))
neden oraya kadar superrr bılıomusun monarosaa cok saglıklı vee senden kıllo eksıltcek gunun aksamında yemen sakıncalı olmus hamur ısınıı haaa azcıkmıss gercı fazla deıl ama olsun sabah ya da oglen tuketelım hamur ısını bence
peki hayatım... gerçi dikkat ediyorum ama dayanamadım işte...tesekkur ederımmm canımm sağoll:))
neden oraya kadar superrr bılıomusun monarosaa cok saglıklı vee senden kıllo eksıltcek gunun aksamında yemen sakıncalı olmus hamur ısınıı haaa azcıkmıss gercı fazla deıl ama olsun sabah ya da oglen tuketelım hamur ısını bence
canim ben cok dikkat ediyorum ama bakalim gitcekmi kilolar bi ara kilo vermek duruyoya benimkide dururmu diye korkuyorum
canım ben 1 ayda verdim 7 kiloyu
ve menülerim seninkine çok yakın
sadece kahvaltıda 2 dilim çavdar ekmeği yiyorum
diğer öğünler de yok..
bol su ve yeşil çay ha bide 7den sonra bişey yememek
bir de akşamalrı çorba ve sebze şeklinde yapmaya çalışıyorum ki sen de öyle yapmışsın
tavuk et vs öğlen yemek akşamı sebze şeklinde geçirmek çok daha iyiymiş..
bu tarzda menüyle devam edersen güzel kilolar verirsin. daraaaaa1:
monarosacımmmm cok guzel vermıssınnnn darısı basımaaaa offf offf amınn:))) masallah dıyım nazarlardan saklasın Allah fızıgını
demekkı sabah ekmek yıyım otekı ogunlerde yemıyım ben veee yesıl caya suyaaa daha agırlık vereyım veeeeee 7de aksamm faslı kapansın :))
aksam yemegınden sonraa agzınaaa meyveee falan koyuyomusun?koydun mu pekıı ? yaa 1 ayda 7 kılo cok guzel olmusss offf allahım suankı kılonda olmak o kadar cok ısterdım kı bana cok yakısıo bılıomusun 65 66 dahı:)))
yok canım benım boyum 1.66 ama sıkı bı goruntum var ondan olsa gerek yanı 62 en ıyısı ama 65 de olsa kabulumyanı senden farkımm yok suankı halın de bence hosturr en azından gıydıgın yakısıyordur ve en onemlısı 38 bedenlere de gırebılıosundur kalıptan kalıba degısse de)) dımıııı?
ayy karışıtrdım ben boyları ozaman
canım belden gitdio kilolar
alt kısmım aynen duruo(
yeni kıyafet almadım
zaten hep küçük beden alırım huyumdur
tam oluo artık dar gelenler.
38 olmaz sanmam 40 giyiyorum şuanda..
:d:d yok kotu kaynana imajı yaratmayalımmm senn kaynanan cok ıyı olucak teknolojıden cok hoslanıcak ve ssana kendısı getırıcekkk laptopu:d:d gır bakkk arkadaslarınaa burdan da yettt kızcagızımmm dıcekkk:))))
Ay cok eglendımmm:d:d:d
işte ben de de oyle bı sorun vardır huyuk kurusun hep kucuk alırım ve dolapta gıyılmeyen daha hıc acılmamıs oyle kıyafetlerım var kııı ınsallahhh gıyebıolırımmm Allah nasıp ederseee benım de ıste alt sorunum varrr cok fecııı ınsallahhh ıncelsın su bacaklarımmmm( cok kalınlar bılıomusun ((
Valla bende eğlendim.. Ben öyle kaynanayı başıma tacc ederim... Düşünsene kızım sen gir topiğine al bak buda bitki çayın Ben bulaşıkları yıkar yemeğini yaparım dese... Kaynanamdan beklentime bakar mısınız yaa
Valla bende eğlendim.. Ben öyle kaynanayı başıma tacc ederim... Düşünsene kızım sen gir topiğine al bak buda bitki çayın Ben bulaşıkları yıkar yemeğini yaparım dese... Kaynanamdan beklentime bakar mısınız yaa
aynen benim de hala giyemediğim bisürü kıyafetim var dolabımda(
arkadaşlarıma ekledim seni. albümüm var 73_75 kiloyken
çok kötü yaaaşimdi daha iyi görünüyorum tabi..
60a iniyip yeni fotolar koycam:)
ah akıllımmm ahhhh aslında annemle bugun bıraz tartısmıstık sanırım suan rahat yuzu goruyorummm bu dedıklerını o bana yapıoo kıyamam uzdum sanırım onu bırazz ıste kılo bende stres yapıo napim(((ama gercektennn gercektennn ne komık olurdu var mıdır oyl hıc kıyamıcakkk hıc boleee kızı gıbı gorcekkk hıc uzmcekk kaynanaaa ben bole ıstıyorummmm allahım nolurrrr askımın annesııı bole olsun tanıstım bılıomusun neler yapmıss neler kac cesıtttt hamur ısı kac cest dolmaaa dokturmuss ye dıo bana da kıyamammm
tamam canım hemen bakıcammmm o hallerını deee sabırsızlıklaa beklıcemmm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?