70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benm bacaklarda öyle..bide bıngıl bıngıl..

canım öle bi kaynana yok hevesini kırmak istemem ama

canım baktım resımlerıneee senınleee cok benzerız bızım fızıgımızz nerdeyse aynı ben de suann senın o fotograflarından az daha belkı basen bolgesı bıraz daha genıs olabılırrr aynen ust yokk sırf altızzz pöfff( ısteee aynen bendeee zayıflayım daa bı offf of da gozlerınn cok guzelmıss canımmm ınsallahhh daha da guzellesırsınn opuldunnn cok

canım orda yine var az göbek de ama şuan gitti
sadece alt kaldı toto basen bacak
kollarımı da sevmiyorum..
tşkler canım:)
inşallah güzelleşicez birlikte

Son düzenleme:
BENİM KAYNANAM KISMEN ÖYLE ASLINDA ..BELKİDE ŞİMDİLİK ÖYLEDİR AMA ELTİMDE DİYO İNSANN ÜSTÜNE ÇOK DÜŞÜYO DİYE..ALLAHIM BOZMASIN İNŞALLAH....

ınsallahhh bozmasınnnn canımmm amınnn benım de erkek arkadasım dıooo oyle cok duskundur dıe ınsallahhh benım de talıhım ıyı olur allah ıyılere cattırsınnn bu onemlıı:)

canım orda yine var az göbek de ama şuan gitti
sadece alt kaldı toto basen bacak
kollarımı da sevmiyorum..
tşkler canım:)
inşallah güzelleşicez birlikte

ınsallahhhhh
canımmmm gercekten bunu yurekten ıstıyorum evlı mısın sen monarosa?

BENİM KAYNANAM KISMEN ÖYLE ASLINDA ..BELKİDE ŞİMDİLİK ÖYLEDİR AMA ELTİMDE DİYO İNSANN ÜSTÜNE ÇOK DÜŞÜYO DİYE..ALLAHIM BOZMASIN İNŞALLAH....

benim kayınvalidenin de bi zararı yok bana
ama hiçkimse öz anne gibi olamaz
sonuçta adı üstünde kayınvalide
inşallah hep iyi olursunuz canım

evliyim canım 1.5 senelik

kizlar yazilanlari okuyorum ama pek yazamiyorum kizim kucagimda oynuyoruz uyumaya niyeti yok uyu uyuycam diyorum ama nerde bide kizlar ya benim kizin ishali var bikac gundurde huzursuz dis cikarticak diye huzursuz olabilir diyorum ama ishalide discikartiyo diye olabilirmi

canım bebeğim olmadığı için pek bilmiyorum ama
ishalin dıç çıkartmayla alakası yoktur sanırım

canım bebeğim olmadığı için pek bilmiyorum ama
ishalin dıç çıkartmayla alakası yoktur sanırım

bencede yokturda belki dedim bi ilgisi olabilirmi acaba yarin doktoruna goturucem bu geceyi atlatalimda hayirlisiyla

alllah mutlulugunuzu daim etsin yeni evliymissin cocuk dusunuyomusun

Bence çok iradesizim denecek bi durum yok iyi yürümüşsün Ayrıca brokoli yemişşsiiiin bir numaralı yemeğim!

Tebrikler

sağ olasın canım ama her şeyden fazla yiyorum
hafta sonu cozuttum güya hafta içi dikkat edecektim
gecen hafta böyle değildi bu hafta iradesizim ya
hafta sonu bulgur pilavı bilem yedim yani
umarım cumaya eksilmiş olurum
yoksa sinirim bozulcak

bencede yokturda belki dedim bi ilgisi olabilirmi acaba yarin doktoruna goturucem bu geceyi atlatalimda hayirlisiyla

alllah mutlulugunuzu daim etsin yeni evliymissin cocuk dusunuyomusun

saol canım..
henüz düşünmüyoruz 3 sene sonra falan inşallahh...

ınsallahhh bozmasınnnn canımmm amınnn benım de erkek arkadasım dıooo oyle cok duskundur dıe ınsallahhh benım de talıhım ıyı olur allah ıyılere cattırsınnn bu onemlıı:)
?

benim kayınvalidenin de bi zararı yok bana
ama hiçkimse öz anne gibi olamaz
sonuçta adı üstünde kayınvalide
inşallah hep iyi olursunuz canım

AMİNNN CANIM AMİNNNN

canım bıngıl bıngıl olan benim..

D: gurbetcımmmmmm kaynana kaynaaaanaaa dedıkkk bıngıl bıngıll senmıssın heee kıyamam sana bennn gecıcek hepsı ınsallahhh bıtıcekkk(( verıcez kılolarıııı bızımkılerrrr gorsun bakalımmmm hatunun hası nasılmıssss pehhhh:))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…