:d:d yok kotu kaynana imajı yaratmayalımmm senn kaynanan cok ıyı olucak teknolojıden cok hoslanıcak ve ssana kendısı getırıcekkk laptopu:d:d gır bakkk arkadaslarınaa burdan da yettt kızcagızımmm dıcekkk:))))
Ay cok eglendımmm:d:d:d
işte ben de de oyle bı sorun vardır huyuk kurusun hep kucuk alırım ve dolapta gıyılmeyen daha hıc acılmamıs oyle kıyafetlerım var kııı ınsallahhh gıyebıolırımmm allah nasıp ederseee benım de ıste alt sorunum varrr cok fecııı ınsallahhh ıncelsın su bacaklarımmmm( cok kalınlar bılıomusun ((
canım öle bi kaynana yok hevesini kırmak istemem ama
ahahahahahahaha
benm bacaklarda öyle..bide bıngıl bıngıl..
canım baktım resımlerıneee senınleee cok benzerız bızım fızıgımızz nerdeyse aynı ben de suann senın o fotograflarından az daha belkı basen bolgesı bıraz daha genıs olabılırrr aynen ust yokk sırf altızzz pöfff( ısteee aynen bendeee zayıflayım daa bı offf of da gozlerınn cok guzelmıss canımmm ınsallahhh daha da guzellesırsınn opuldunnn cok
canım öle bi kaynana yok hevesini kırmak istemem ama
BENİM KAYNANAM KISMEN ÖYLE ASLINDA ..BELKİDE ŞİMDİLİK ÖYLEDİR AMA ELTİMDE DİYO İNSANN ÜSTÜNE ÇOK DÜŞÜYO DİYE..ALLAHIM BOZMASIN İNŞALLAH....
canım orda yine var az göbek de ama şuan gitti
sadece alt kaldı toto basen bacak
kollarımı da sevmiyorum..
tşkler canım:)
inşallah güzelleşicez birlikte
BENİM KAYNANAM KISMEN ÖYLE ASLINDA ..BELKİDE ŞİMDİLİK ÖYLEDİR AMA ELTİMDE DİYO İNSANN ÜSTÜNE ÇOK DÜŞÜYO DİYE..ALLAHIM BOZMASIN İNŞALLAH....
ınsallahhh bozmasınnnn canımmm amınnn benım de erkek arkadasım dıooo oyle cok duskundur dıe ınsallahhh benım de talıhım ıyı olurallah ıyılere cattırsınnn bu onemlıı:)
ınsallahhhhh
canımmmm gercekten bunu yurekten ıstıyorum evlı mısın sen monarosa?
evliyim canım 1.5 senelik
allah nazardan saklasınnn mutlulugunu daım etsın canımmm:))
kizlar yazilanlari okuyorum ama pek yazamiyorum kizim kucagimda oynuyoruz uyumaya niyeti yok uyu uyuycam diyorum ama nerde bide kizlar ya benim kizin ishali var bikac gundurde huzursuz dis cikarticak diye huzursuz olabilir diyorum ama ishalide discikartiyo diye olabilirmi
canım bebeğim olmadığı için pek bilmiyorum ama
ishalin dıç çıkartmayla alakası yoktur sanırım
Bence çok iradesizim denecek bi durum yokiyi yürümüşsün Ayrıca brokoli yemişşsiiiin bir numaralı yemeğim!
Tebrikler
Ama toparlanmıslardırrr 66da canım yıneee bıngıl bıngıllıgı kalmamnıstır eskısı kadarrr sonucta 7 kılooo farkettırır yanııı ama guzel vermıssın ben de ben de ben deee ıstıyorummmm:)))
bencede yokturda belki dedim bi ilgisi olabilirmi acaba yarin doktoruna goturucem bu geceyi atlatalimda hayirlisiyla
alllah mutlulugunuzu daim etsin yeni evliymissin cocuk dusunuyomusun
ınsallahhh bozmasınnnn canımmm amınnn benım de erkek arkadasım dıooo oyle cok duskundur dıe ınsallahhh benım de talıhım ıyı olurallah ıyılere cattırsınnn bu onemlıı:)
?
benim kayınvalidenin de bi zararı yok bana
ama hiçkimse öz anne gibi olamaz
sonuçta adı üstünde kayınvalide
inşallah hep iyi olursunuz canım
canım bıngıl bıngıl olan benim..
saol canım..
henüz düşünmüyoruz 3 sene sonra falan inşallahh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?