70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dimi ama görsünler... Sen evlimisin canım.. Daha önce yazdıysan kaçırmış olabilirim..

şimdi kaç kilosun? kaç kilo aldın hamilelikte? benimde 6 aylık bebeğim var ama dogum kilolarım kalmadı hatta hamile kaldıgım da 72dim şimdi 69. kilolarımı verdim yanii.
Simdi 75 76 arasi gidip geliyorum hamile kaldgmda 68 69 kilodaydm
sen ne kadar zamanda verebldin dogum kilolarini

Bisey sorucam bebegin kac aylik ve emziriyomusun?elma sirkesi iciyomussun merak ettm

günaydinmi desem ne desem sabahin 4.30 ben kk dayim dün oglisi yatirmaya götürünce bende bayilmissim sabah sabah ne güldüm ay uyku geri gelmeye basliyo ben ne uykucuyum ya

benim regl hiç şaşmıoo hep 28 günde 1
ama evet yeme düzeninden değiştiğini duymuştum canım ondan olabilir...
öyle aradigim yok gelmese de olur cok sancim oluyor ama iyi de degil tabii :26:
ah ah hic sorma rezzancim sen yine 4.5 kilo vermissin ben bi verdim bi aldim 6-7 ay da benim oluyo 1.100 kilo
hadi bakalım suzi inşallah canim...

2 hafta çok değilmi canim.bence test yaptırsan çok iyi olur...
tesekkür ederim canim gerci yine allah bilir :26:ama benim olmuyo canim yani önceleri her gecikmede hemen test yapardim artik onuda birakdim benim oglan da tüpbebek tedavisiyle oldu
Gayet açık şekerim sevdiceğe sinir olmuştum
Ama geçti gibi.
ameliyati bittimi canim :26:
birde söylemeyi unuttum size dün ablamla tlf. lastim ibrahim sarac söylemisti belki duymussunuzdur dereotu istahi kesiyor diye ablam yiyormus ve gercekten kesiyor diyo

haberiniz olaaa
iyimis haftasonu bende yiyeyim bari dereotunu bende severim karaekmegin üstüne kasar peynir üstüne dereotu
benimkide tuzaklar koyuyor ye gitsin diyo laf da ediyo neyapdigi belli degil ama oda istiyo ama istemiyor gibide

kizlar sizin su 11 otlu cay dediginiz hangisi ?? yada 7 ??

dün esimin aldigi dogadan form ve dogadan form kayisili icine baktim 11 bitki var :44:
kayisili burda yok demek almanyada cesitleri varmis :26:bugün bi gezeyim bidaha türk marketlerini

sabahin köründe kalkdim kahvem bitmis ben napcam simdi :44: bi anneme cikayimmi hirsiz var sanedip kafama birsey gecirmezlerse yedek anahtarla gircem uyuyorlar daha :18:

Doğadan 7 otlu canım içinde ısırgan, kiraz sapı, mate, yesilcay vs seyler olması gerek.
Form çaylarında sinameki var onları pek kullanmamaya çalışıyoruz
:26::26: ama ama baskada birsey bulamiyoruz ki

Burda bol bol var dediğin şeyden

Form çaylarının hepsinde vardır
2 günde 1 içilse kafi bence.
iki güne bir icelim fistik

Canım bağırsakta kabızlık yoksa açık konuşmak gerekirse ishal olursun
Boşuna su kaybı olur
Sinemaki otu saç uzatmayada yarar canım
ÇAlıştırıyo yani

ay ne güldüm sizle gün e iyi basladim

60: zayıflıcan deseler git damdan atla atlıcaz valla
bu tarz şeyleri içceksek de bari evden dışarı çıkmayacağımız zaman içelim ve mümkünse wc sadece bize ait olsun
ay aklima geldi ben lahana diyeti yapmisdim bi ara metrodan kendimi zor attim adim attikca karnimdan sesler geliyordun artik

cnm benim güzel paylaşımdı saolasın..

laf etmeyen yok gibi zaten..gösterelim onlara..
gösterelim

esim bana alarm ayarladi telefonda suan onlan ugrastim 4 kere sari top yaniyo yakalamam lazim yakalayamazsam calmaya devam ediyo sabah sabah oyun oynuyoz gecen sinir oldum uyku semesine ugrasamam ki top yakalamayla akküyü cikarttim
kıslar canım sıkılıyor beya
içimden bişy yazmak etmek gelmiyo hepinizin yazılarını okudum
bir sıkıntıdır öğleden sonra girdi çıkmadı
patlıcam
bazen bende de oluyor gecer isallah

bilmiyorum canım ya öğlen oğlum ateşlenmişti acaba onun sıkıntısımı devam ediyor diyorum
şimdi geçti ama
hala açılamadım
belki canim :26: gecmis olsun bidaha gelmesin isallah atesi

ne demekkk canım sen dee ıyı kı varsınnn :))

arkadaslar ben daha yenıyım yaaa sız sureklı leslıee kelımesı kullanıorsunuzzz ben anlamadım ne demek bu?
canim bi video var kadin walk walk diye yürüyo durdugu yerde sende onlan beraber yürüyorsun tv nin karsisinda

ay kiyamam kuzuma yarin dr git canim yada eczaneden toz aliyorum bitki patates tozumu ne oda iyi geliyo gecmis olsun canim

ben anneme bi cikayim kahvesiz güne baslayamam

günaydın canım..
nette sorun vardı bikaç gündür..
arada bi düzeliyo..
aslında yoğundum da bu hafta gelenim gidenim çok oldu..
sürüden ayrılanı kurt kaparmış..verdiklerimi aldim geldim....
oğluş uyandı..uyutup gelem..

benim isarkadasi hep planimi bozuyordun ya bu sefer onuda pazartesiden beri diyet e sokdum yani sen ne yersen bende yiycem dedi 69 kilo idin simdi 67 olmus dün gerci o hemen veriyo dikkat ettimi
hosuna gitti tabii bugünü de planladik dünden

bugünkü menüm planladigimiz:

sabah: 2 dilim kara ekmek 2 dilim kasar peynir domates

ara: ya elma ya mandalina

öglen: dün ruccola salatasi aldik bugün icin icine domates beyazpeynir sogan koyacaz (dilek yanina 1 dilim siyah ekmek yiyekmi :26:)

ara: elma

aksam: bilmiyorum daha

tamam canim ama nasil sevindim aklimdan gecdin geldin temiz kalplimiyim ne kalp kalpe karsiymis
öyle oluyo canim bende iste bi kopmusdum bi kac gün fazlasiyla geri aldim da gelmisdim canim benim

teyzemin kizi evleniyo yaz a kardes gibiyiz önceden telefon yokken hem birbirimize mektup yazardik birde sifreli par koyardik önüne annem bikeresine ne yaziyor orda demisdi inglizce anne demisdim dün bende ona face den yazdim sakin ben gelmeden evlenme 9.7. izine cikiyorum diye az önce msj yazmis geri :

konusmamizdan alinti

o:
canım biçok yer dolmuş tam oruç öncesi olduğu için o yüzden arıyoruz ama büyük ihtimalle 7. ayın 5 ile 15 arası olacak, yani inşallah:))
ben:
tamam canimm ona göre alcam iznimi canimcim bak sIkkI recim yapiyorum :) senin düyün icin abiye giycem
o:
ayy yerim senin abiyenii:)) sen her halinle güzelsin tatlım, gel yeter..
ben:
canim benim :)))) 9.7 den itibaren düsünebilirim dedi sekretär tamam dedim ondan önce evlenemessin
o
yok canım evlenmemmmm suzi de suziii diye beklerimm:))

canim yaa cok özlemissim onu

tamam canim ama nasil sevindim aklimdan gecdin geldin temiz kalplimiyim ne kalp kalpe karsiymis
öyle oluyo canim bende iste bi kopmusdum bi kac gün fazlasiyla geri aldim da gelmisdim canim benim

canım benim..
ben de özlüyorum burayı ayrı kalınca..
arada telden okuyodum...
bu hafta iyisin maşallah akşam şöyle bi göz attım da çok sevindim...
kendim vermiş gibi..
aman bacım dikkat et..bu son iki gün çok önemli..
emeklerin boşa gitmesin..
seni şöyl e bi liste başı görelim..

herkese günaydın...
bugün güneşli bi güne uyandı kayseri..
ama çok soğuk ayaz var..
Allah dışardakilere yardım etsin...

suzi evdemisin işe gittin mi canım..
ben keyfini sürüyom şimdilik evde olmanın..

isallah canim cok sagol isallah dikkat etmeye caliscam ilk kez cok heycanliyim
herkese günaydın...
bugün güneşli bi güne uyandı kayseri..
ama çok soğuk ayaz var..
Allah dışardakilere yardım etsin...
amin canim

ishal diş çıkarmadan olabilir....
ama çok aşırı değilse...
benim oğlan da diş çıkarırken ateşlenir ishal olur...

suzi evdemisin işe gittin mi canım..
ben keyfini sürüyom şimdilik evde olmanın..

cikacam da seni görünce cikamadim ben kacayim canim daha cocugu da kaldircam haftaya bende istirada cikmayi düsünüyom
bi gicik isarkadasi vardin irkci yabancilari sevmiyordun onu baska bölüme attilar haftaya gelecekmis bende tavir yapacam sekretär bidaha gelemez demisdin cok kirici sözler söyledi attilardin simdi 1-2 haftaligina geliyo bazen bende keske evde olabilsem demiyorum degil canim

yeni gelen arkadaşlar hoş sefa geldiniz....
çeneniz ne düşük ya bi okuyum dedim..
içinden çıkıcak gibi değil vazcaydım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…