:d:dd: Gurbetcımmmmmm kaynana kaynaaaanaaa dedıkkk bıngıl bıngıll senmıssın heee kıyamam sana bennn gecıcek hepsı ınsallahhh bıtıcekkk(( verıcez kılolarıııı bızımkılerrrr gorsun bakalımmmm hatunun hası nasılmıssss pehhhh:))))))))))
hakkinizda hayirlisi canim ben kactim kizlar uyumaya niyeti yok gecede cok mizmizlaniyo benim kuzu biraz uzanayim yanimada alayim belki kanarda uyur
Simdi 75 76 arasi gidip geliyorum hamile kaldgmda 68 69 kilodaydmşimdi kaç kilosun? kaç kilo aldın hamilelikte? benimde 6 aylık bebeğim var ama dogum kilolarım kalmadı hatta hamile kaldıgım da 72dim şimdi 69. kilolarımı verdim yanii.
kizlar bugunku menum
sabah ilik sirkeli su kahvalti 2dilim ekmek krem peynir ve 4zeytin
ogle 2mandalina 1elma 1armut
ara yarim avuc badem
aksam salata yogurt ve 2kase corba kizima yapmistim sebze corbasi begenip yemedi pek bende kalanina tuz ve aci katip ictim begendimde arada yapabilirim
karsimdan ve bir bucuk litre su yatana kadar 2ye tamamlarim
yatarken sut ve ilik sirkeli su
nekadar cok konusuyosunuz ya hiziniza yetisemiyorum
öyle aradigim yok gelmese de olurbenim regl hiç şaşmıoo hep 28 günde 1
ama evet yeme düzeninden değiştiğini duymuştum canım ondan olabilir...
ah ah hic sorma rezzancim sen yine 4.5 kilo vermissin ben bi verdim bi aldim 6-7 ay da benim oluyo 1.100 kiloSenin ünvanına ben talibim zaten. Bende senin gibi her hafta az az bazen hiç veremiyorum. 3-4 ay oldu gireli anca 4.200 kilo verdim. Ayda 1 kilo. Çok az ya millet 4 ayda en az 8-9 kilo hatta dahada fazlasını veriyor. Bu duruma gerçekten çok üzülüyorum. Diyet listesine uyamıyorum sorunum orada sanırım.
tesekkür ederim canimhadi bakalım suzi inşallah canim...
2 hafta çok değilmi canim.bence test yaptırsan çok iyi olur...
ameliyati bittimi canim :26:Gayet açık şekerim sevdiceğe sinir olmuştum
Ama geçti gibi.
iyimis haftasonu bende yiyeyim bari dereotunu bende severimbirde söylemeyi unuttum size dün ablamla tlf. lastim ibrahim sarac söylemisti belki duymussunuzdur dereotu istahi kesiyor diye ablam yiyormus ve gercekten kesiyor diyo
haberiniz olaaa
benimkide tuzaklar koyuyor ye gitsin diyo laf da ediyo neyapdigi belli degil ama oda istiyo ama istemiyor gibideyaa bi benim eşim kilo vermemi istemiyor heralde yediklerimi az buluyor ve düşüp kalcaksın fln diyor. bide 6 aylık bebeğimiz var yaa çocukla düşüp kalıcan diyor ama ben kararlıyım. ama bütün erkekler eşlerinin sevgililerin zayıf olmasını isterken benim kocam istemiyor. kendide kilolu ondan mı acaba :)
kayisili burda yok demek almanyada cesitleri varmis :26:bugün bi gezeyim bidaha türk marketlerinikizlar sizin su 11 otlu cay dediginiz hangisi ?? yada 7 ??
dün esimin aldigi dogadan form ve dogadan form kayisili icine baktim 11 bitki var :44:
:26::26: ama ama baskada birsey bulamiyoruz kiDoğadan 7 otlu canım içinde ısırgan, kiraz sapı, mate, yesilcay vs seyler olması gerek.
Form çaylarında sinameki var onları pek kullanmamaya çalışıyoruz
2014te düğün bizimde çok var diyip diyip salladım ama artık gün yaklaşıyo kilolar yapıştı yarma gül gibi bi gelin olmak isyeiyorum
Nişanlığım söz elbisemin kenarlarından pırtlamasın fazlalıklar
Bana spor hareketi gösteriyo
Ama yapan kim
Seneye yaza askere gidicek
Ozaman büyük bi değişim yaşatmak istiyorum
6 ay sonunda yeniden aşık olsun istiyorum
Ama şuan hergün görüştüğümüz için fark edilmiyo
Burda bol bol var dediğin şeyden
Form çaylarının hepsinde vardır
2 günde 1 içilse kafi bence.
ay aklıma ne geldi
üni deyken yurtta kalıodum o sene.
4 kişiyiz odada
tabi öğrencelik hali kabızız hepimiz
aktardan sinameki alıp içmiştik
2 saat sonra falan hepimiz tuvalate koşmuştuk bizim katta bitane vardı wc
diğer katlara koşturuoduk hepimiz..
böyle bi anısı var bende pek hoş olmayan
Canım bağırsakta kabızlık yoksa açık konuşmak gerekirse ishal olursun
Boşuna su kaybı olur
Sinemaki otu saç uzatmayada yarar canım
ÇAlıştırıyo yani
ay ne güldüm sizle gün e iyi basladimsorma canim sorma bizde zayiflama cayi diye cay bulduk arkadaslarla
bir güüün arkadaslarla yemege giderken iceyim ben bunu yemek yedik felan derken problem yok neyse biraz sohbet felan
bana hafiften bir sancihadi dedim esime neyse kalkdik kalkiyoz derken tabi zaman gecti yine biraz artik arabaya giderken ben iyicee....
yolda uzakmiartik ben varya arabanin kapilarina vuruyorum biyandanda hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiii diye yirtiniyorum
ay esim aynen böyle
eve zor attim kendimi
birgünde evde oturuyorum ay bir zil caliyor amaaa nasilll ay dedim ne oluyo
kim o dedim arkadasim nasil bagiriyo
cabuuuuk aaaaaaaccccc ay dedim ne oluyo:18:
yukari bi kosmasi var atti cantayi yere direk tuvalete
bana yakin bir yer var alis verise gelmis oraya gelmedende o caydan icmisalisveris arabasini felan firlatmis eve yetismek ne mümkün dooogru bana
ay aklima geldi ben lahana diyeti yapmisdim bi ara
60: zayıflıcan deseler git damdan atla atlıcaz valla
bu tarz şeyleri içceksek de bari evden dışarı çıkmayacağımız zaman içelim ve mümkünse wc sadece bize ait olsun
cnm benim güzel paylaşımdı saolasın..
laf etmeyen yok gibi zaten..gösterelim onlara..
bazen bende de oluyor gecer isallahkıslar canım sıkılıyor beya
içimden bişy yazmak etmek gelmiyo hepinizin yazılarını okudum
bir sıkıntıdır öğleden sonra girdi çıkmadı
patlıcam
selam kızlar bende 75 kiloydum 5 ay önce şimdi 57 kiloyum ekmek şeker tuz hamur işi yağlı yiyecekler abur cubur yemedim bol bol soda su içtim bir de termal şortla kremi var ondan kullandım düzenli çok faydasını gördüm 44 bedenden şu an 38 bedene düştüm bebek olmadan önce 52 kiloydum kilo vermemde emzirmemin ve kızımın huysuzluğunun etkiside yok değil
belki canim :26: gecmis olsun bidaha gelmesin isallah atesibilmiyorum canım ya öğlen oğlum ateşlenmişti acaba onun sıkıntısımı devam ediyor diyorum
şimdi geçti ama
hala açılamadım
canim bi video var kadin walk walk diye yürüyo durdugu yerde sende onlan beraber yürüyorsun tv nin karsisindane demekkk canım sen dee ıyı kı varsınnn :))
arkadaslar ben daha yenıyım yaaa sız sureklı leslıee kelımesı kullanıorsunuzzz ben anlamadım ne demek bu?
Valla bende eğlendim.. Ben öyle kaynanayı başıma tacc ederim... Düşünsene kızım sen gir topiğine al bak buda bitki çayın Ben bulaşıkları yıkar yemeğini yaparım dese... Kaynanamdan beklentime bakar mısınız yaa
ay kiyamam kuzuma yarin dr git canim yada eczaneden toz aliyorum bitki patates tozumu ne oda iyi geliyo gecmis olsun canimkizlar yazilanlari okuyorum ama pek yazamiyorum kizim kucagimda oynuyoruz uyumaya niyeti yok uyu uyuycam diyorum ama nerde bide kizlar ya benim kizin ishali var bikac gundurde huzursuz dis cikarticak diye huzursuz olabilir diyorum ama ishalide discikartiyo diye olabilirmi
günaydın canım..
nette sorun vardı bikaç gündür..
arada bi düzeliyo..
aslında yoğundum da bu hafta gelenim gidenim çok oldu..
sürüden ayrılanı kurt kaparmış..verdiklerimi aldim geldim....
oğluş uyandı..uyutup gelem..
tamam canim ama nasil sevindim aklimdan gecdin geldin temiz kalplimiyim nekalp kalpe karsiymis
öyle oluyo canim bende iste bi kopmusdum bi kac gün fazlasiyla geri aldim da gelmisdimcanim benim
isallah canimcanım benim..
ben de özlüyorum burayı ayrı kalınca..
arada telden okuyodum...
bu hafta iyisin maşallah akşam şöyle bi göz attım da çok sevindim...
kendim vermiş gibi..
aman bacım dikkat et..bu son iki gün çok önemli..
emeklerin boşa gitmesin..
seni şöyl e bi liste başı görelim..
amin canimherkese günaydın...
bugün güneşli bi güne uyandı kayseri..
ama çok soğuk ayaz var..
Allah dışardakilere yardım etsin...
kizlar yazilanlari okuyorum ama pek yazamiyorum kizim kucagimda oynuyoruz uyumaya niyeti yok uyu uyuycam diyorum ama nerde bide kizlar ya benim kizin ishali var bikac gundurde huzursuz dis cikarticak diye huzursuz olabilir diyorum ama ishalide discikartiyo diye olabilirmi
isallah canimcok sagol isallah dikkat etmeye caliscam ilk kez cok heycanliyim
amin canim
suzi evdemisin işe gittin mi canım..
ben keyfini sürüyom şimdilik evde olmanın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?