cikacam da seni görünce cikamadimben kacayim canim daha cocugu da kaldircam haftaya bende istirada cikmayi düsünüyom
bi gicik isarkadasi vardin irkci yabancilari sevmiyordun onu baska bölüme attilar haftaya gelecekmisbende tavir yapacam sekretär bidaha gelemez demisdin cok kirici sözler söyledi attilardin simdi 1-2 haftaligina geliyo bazen bende keske evde olabilsem demiyorum degil canim
kizlar bugunku menum
sabah ilik sirkeli su kahvalti 2dilim ekmek krem peynir ve 4zeytin
ogle 2mandalina 1elma 1armut
ara yarim avuc badem
aksam salata yogurt ve 2kase corba kizima yapmistim sebze corbasi begenip yemedi pek bende kalanina tuz ve aci katip ictim begendimde arada yapabilirim
karsimdan ve bir bucuk litre su yatana kadar 2ye tamamlarim
yatarken sut ve ilik sirkeli su
nekadar cok konusuyosunuz ya hiziniza yetisemiyorum
sımdı benım menumeee bı goz atın bakalımmm deneyımlerınızeee guvenıyorummm zayıf bayanlarrrr:))
sabah : 1 dılım peynır
1 dılım cavdar ekmegı (ınce dılım degıl o yuzden 1)
3-5 zeytın
yesıllık
ara: 1 avuc kuru uzum
1 bardak yesıl cay
öğlen: 1 baget
1 kanat
koca tabak salata
1 dılım ekmek
ara :1 kucuk elma
4-5 fıstık
aksambıraz gec yedım 8 gıbı pazara gıttık geldık yemek gecıktı )
1 tabak 5 kasık falan mantar kavurması
1 kase corba
brokoli salatası
daha meyvemı yemedım yemesem dıe dusunuyorum bı yesıl cay daha ıceyım gunu kapatayım dıyorum
bolca dasu ıctım
sabah..
1 dilim ekmek
yarım dilim salam
1 dilim peynir
domates
öğlen
yarım diim ekmek,
1 kase çorba
3 kaşık pırasa yemeği
akşam,
1 kepçe çorba,
2 yemek kaşığı lahana
haşlanmış tavuklu salata
5-6 parça hamur işi( her parçası 2 küp şeker boyunda)
3 lt su
1 barda kayısı çayı
4 mil leslie ( yaparken canım çıktı )
Not : 1 mil =1,6 km bayağı iyi dimi kızlar
günaydinmi desem ne desemsabahin 4.30 ben kk dayim dün oglisi yatirmaya götürünce bende bayilmissim sabah sabah ne güldüm ay uyku geri gelmeye basliyo ben ne uykucuyum ya
ameliyati bittimi canim :26:
günaydın canım..
nette sorun vardı bikaç gündür..
arada bi düzeliyo..
aslında yoğundum da bu hafta gelenim gidenim çok oldu..
sürüden ayrılanı kurt kaparmış..verdiklerimi aldim geldim....
oğluş uyandı..uyutup gelem..
benim isarkadasi hep planimi bozuyordun yabu sefer onuda pazartesiden beri diyet e sokdum yani sen ne yersen bende yiycem dedi 69 kilo idin simdi 67 olmus dün gerci o hemen veriyo dikkat ettimi
hosuna gitti tabii bugünü de planladik dünden
bugünkü menüm planladigimiz:
sabah: 2 dilim kara ekmek 2 dilim kasar peynir domates
ara: ya elma ya mandalina
öglen: dün ruccola salatasi aldik bugün icin icine domates beyazpeynir sogan koyacaz (dilek yanina 1 dilim siyah ekmek yiyekmi :26:)
ara: elma
aksam: bilmiyorum daha
teyzemin kizi evleniyo yaz a kardes gibiyiz önceden telefon yokken hem birbirimize mektup yazardik birde sifrelipar koyardik önüne annem bikeresine ne yaziyor orda demisdi inglizce anne demisdim dün bende ona face den yazdim sakin ben gelmeden evlenme 9.7. izine cikiyorum diye az önce msj yazmis geri :
konusmamizdan alinti
o:
canım biçok yer dolmuş tam oruç öncesi olduğu için o yüzden arıyoruz ama büyük ihtimalle 7. ayın 5 ile 15 arası olacak, yani inşallah:))
ben:
tamam canimm ona göre alcam iznimi canimcim bak sIkkI recim yapiyorum :) senin düyün icin abiye giycem
o:
ayy yerim senin abiyenii:)) sen her halinle güzelsin tatlım, gel yeter..
ben:
canim benim :)))) 9.7 den itibaren düsünebilirim dedi sekretär tamam dedim ondan önce evlenemessin
o
yok canım evlenmemmmm suzi de suziii diye beklerimm:))
canim yaa cok özlemissim onu
herkese günaydın...
bugün güneşli bi güne uyandı kayseri..
ama çok soğuk ayaz var..
Allah dışardakilere yardım etsin...
Gunaydin kizlarrrrrgecmus olsun dilekleriniz icin tesekkurler
Yagiz toparladi cok sukur ama 2 gundur giyy giyy muzmizlikla icimi kuruttu vallahi
Diyet degistirmemeye karar verdim
Az gitsin oz gitsin. Mehteran takimi gibi oldum degisimlerden :/
Karatayda zorlanmiyorum en onemlisi..
Bozmadan devam edebiliyrm
Meyve kurularimi falan alayim :/
Günaydınn kısçelerrr.
Bugün İstanbul -1 derece dolayısıyla donuyoruz.
Bol bol C vitamini alalımm hasta olmayalım..
Bugün elbise giydim şöyle bi kütük bacaklarıma baktım da biraz incelmişler sanki.:26:
Yani ben öyle görmek istediğim için mi bilmiyorum ama bana incelmiş gibi geldiler.
Umarım incelmiştir cuma belli olcek artık.
Bu arada Cuma'ya son 2 gün.
Kendimizi aç bırakmadan sağlıklı beslenerek kilo vermeye devam..
Haydii kızlarrr pazarda ne kadar sebze varsa toplayın.
Yiyelim yiyelim kilo verelim.:89:
Kilo verelim sonra da yeni yeni ciciler alalım. Güzelleştikce güzelleşelim.:108:
Hepimize güzel bir gün olsun..:119::119::119:
Günaydınnn,
Evet hepimize güzel bir gün olsun inşallah. Bol kilo vermeli...
günaydınn
çokkkkk soğukkk:2:
GÜNAYDIIIIIIIIIN herkese...
kizlar yazilanlari okuyorum ama pek yazamiyorum kizim kucagimda oynuyoruz uyumaya niyeti yok uyu uyuycam diyorum ama nerde bide kizlar ya benim kizin ishali var bikac gundurde huzursuz dis cikarticak diye huzursuz olabilir diyorum ama ishalide discikartiyo diye olabilirmi
günaydinmi desem ne desemsabahin 4.30 ben kk dayim dün oglisi yatirmaya götürünce bende bayilmissim sabah sabah ne güldüm ay uyku geri gelmeye basliyo ben ne uykucuyum ya
öyle aradigim yok gelmese de olurcok sancim oluyor ama iyi de degil tabii :26:
ah ah hic sorma rezzancim sen yine 4.5 kilo vermissin ben bi verdim bi aldim 6-7 ay da benim oluyo 1.100 kilo
tesekkür ederim canimgerci yine allah bilir :26:ama benim olmuyo canim yani önceleri her gecikmede hemen test yapardim artik onuda birakdim benim oglan da tüpbebek tedavisiyle oldu
ameliyati bittimi canim :26:
iyimis haftasonu bende yiyeyim bari dereotunu bende severimkaraekmegin üstüne kasar peynir üstüne dereotu
benimkide tuzaklar koyuyor ye gitsin diyo laf da ediyo neyapdigi belli degil ama oda istiyo ama istemiyor gibide
kayisili burda yok demek almanyada cesitleri varmis :26:bugün bi gezeyim bidaha türk marketlerini
sabahin köründe kalkdim kahvem bitmisben napcam simdi :44: bi anneme cikayimmi hirsiz var sanedip kafama birsey gecirmezlerse yedek anahtarla gircem uyuyorlar daha :18:
:26::26: ama ama baskada birsey bulamiyoruz ki
iki güne bir icelim fistik
ay ne güldüm sizle gün e iyi basladim
ay aklima geldi ben lahana diyeti yapmisdim bi arametrodan kendimi zor attim adim attikca karnimdan sesler geliyordun artik
gösterelim
esim bana alarm ayarladi telefonda suan onlan ugrastim 4 kere sari top yaniyo yakalamam lazim yakalayamazsam calmaya devam ediyo sabah sabah oyun oynuyoz gecen sinir oldum uyku semesine ugrasamam ki top yakalamayla akküyü cikarttim
bazen bende de oluyor gecer isallah
belki canim :26: gecmis olsun bidaha gelmesin isallah atesi
canim bi video var kadin walk walk diye yürüyo durdugu yerde sende onlan beraber yürüyorsun tv nin karsisinda
ay kiyamam kuzuma yarin dr git canim yada eczaneden toz aliyorum bitki patates tozumu ne oda iyi geliyo gecmis olsun canim
ben anneme bi cikayim kahvesiz güne baslayamam
Gunaydin kizlarrrrrgecmus olsun dilekleriniz icin tesekkurler
Yagiz toparladi cok sukur ama 2 gundur giyy giyy muzmizlikla icimi kuruttu vallahi
günaydiiin canim ay evet ilk bu cuma katiliyorum ayyy bak heyecan basti yineGünaydınn kısçelerrr.
Bugün elbise giydim şöyle bi kütük bacaklarıma baktım da biraz incelmişler sanki.:26:
Yani ben öyle görmek istediğim için mi bilmiyorum ama bana incelmiş gibi geldiler.
Kilo verelim sonra da yeni yeni ciciler alalım. Güzelleştikce güzelleşelim.:108:
GÜNAYDIIIIIIIIIN herkese...
günaydin caniim buralarda cok soguk :2:günaydınn
Günaydınnn,
Günaydınn kısçelerrr.
Günaydın ReD
Oğlunun adı ne güzelmiş öyle. Yağızz çok beğendim.
Sen iyi yapmaya çalışıyosun benim karbon deneyimim 2 gün sürdü. Karataya başlamadım bile.
Bu hafta bildirim yapcak mısın bana.
KIZLAR GÜNAYDIN!
bu hafta bende baya bi motivasyon eksikliği var. sabah tartıldım 77.4 geldim cumadan beri 100gr vermişim çok moralim bozuldu. gerçi daha 19 günde 3,5 kg verdim gözüküyo tartıda ama öffff sıkıntıdayım işte. güneş açsın yaaaa. hava kapalı olunca benimde içim kapanıyo. sabah işe gelirken tostumu da evde unutmuşum mecburen yarımdan fazla simit ve 1 tane üçgen peynir yedimaslında üçgen peyniri yemeseydim daha iyi olacaktı.
kızlaaaaaarrrrr bana motivasyonnnnnnnn bozcam diye korkuyommm yaaaaaa
KIZLAR GÜNAYDIN!
bu hafta bende baya bi motivasyon eksikliği var. sabah tartıldım 77.4 geldim cumadan beri 100gr vermişim çok moralim bozuldu. gerçi daha 19 günde 3,5 kg verdim gözüküyo tartıda ama öffff sıkıntıdayım işte. güneş açsın yaaaa. hava kapalı olunca benimde içim kapanıyo. sabah işe gelirken tostumu da evde unutmuşum mecburen yarımdan fazla simit ve 1 tane üçgen peynir yedimaslında üçgen peyniri yemeseydim daha iyi olacaktı.
kizlaaaaaaaaaaar günaydiinnn
saglikli , mutlu , huzurlu , kalorilerin cayiiiirrrr cayiiiirr yandigi , acikmadigimiz gün olsun insallaahhhh
günaydiiin canim ay evet ilk bu cuma katiliyorum ayyy bak heyecan basti yine
günaydın çıtır adayları
eee yıllarır olmayan bu zayıflama burada olucaksa bende varım:)) nasıl yapacaz
Ne guzel bi gunaydin boyle
kendi de cok maymundur yavrum benim balli bademim masallah
Yapicam tabiiiisi
Karataya alistim bakalim..
Su iki hafta yogun biraz atlatayim arada 3 5 gunluk sok ya da detoks yapabilirim diye dusunuyorum
Nasip..
Ben yarim kg cik verdm galiba
evet canim cok sagoltamam canım..allah kolaylık versin..
neyseki kısa süreliğine geliyomuş....
günaydin fistikGünaydın Suzicimmm dün akşam hastaneye yatırmışlar.
Serum falan vermişler iyiyim diyip duruyo arkadaşı bana mesaj attı hastaneye yatırdık yürüyemiyodu vs diye.
Bende önemli bişey değil dedi bana dedim. O da nasıl önemli olmaz doktor kalkmasına izin vermiyo yürüyemiyo bile dedi.
Penisilin iğnesi yapıcaklar 3-4 tane olmazsa operasyon dedi.
Bakalım haber bekliyorum bende.
Sabah 1 dilim ekmek yersen öglende yiyebilirsin canım.
Ya da ye bişi olmaz salatanın yanında miden çalışır
Zayıflaa suziii zayıflaaaaaa
Allah kavuştursun canım.
Günayydııınnnnnn
Sabah burda -1i gördümmm.
bende beceremedim canimGunaydin kizlarrrrrgecmus olsun dilekleriniz icin tesekkurler
isallah canimGünaydınn kısçelerrr.
insallah günaydin canimGünaydınnn,
günaydin canimgünaydınn
günaydin karakedimGÜNAYDIIIIIIIIIN herkese...
günaydin canimgünaydın çıtır adayları
günaydin canimkizlaaaaaaaaaaar günaydiinnn
saglikli , mutlu , huzurlu , kalorilerin cayiiiirrrr cayiiiirr yandigi , acikmadigimiz gün olsun insallaahhhh
canim arkadasimin kizida dis cikarirken isal oluyomus gecmis olsun
canim dereotunu yemekden 20 dk önce yemen lazim istahini kesmesi icin diye biliyorum
ay sendemi kahvecisin suzi bende yapayim kahvemi
günaydin canimKIZLAR GÜNAYDIN!
eee yıllarır olmayan bu zayıflama burada olucaksa bende varım:)) nasıl yapacaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?