70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar haftasonunu orta halli geçirdim.kızlar vermem gereken 4 kilom var ve ben bir aydır sadee ve sadece 600 gr verdim.nivea body yapsam yine onunla veriyrdum sankiii yaa

nivea bady çok terletiyor ve vücudu esnetiyor baya.... ben sıkılaştırıcı krem sürüp streç üzerine tayt ve kalın eşortman giyiyorum çok güzer terletiyor... terleyince kilo verdiğimi düşünerek motive oluyorum... hemen duşa giriyorum üşütmeden iyi geliyor...

günaydın kızlar,haftasonu yazılanları oku oku bitmedi,ancak yazabiliyorum

dün regl oldum ve utanıyorum söylemeye ama resmen önüme ne geldiyse yedim,puding mi ararsın gofretmi yoksa bisküviyi çaya batırmamı..... herşeyden yedim

sabah kahvaltım lıght sütle beraber eti müsli

günün geri kalanını meyveyle geçiştirmek istiyorum bakalım

bende kahwaltimi yaptimmmm
simdi yürüme zamani
göbü$ümün yok olmasi lazimmnaniknanik

hafta sonu çok verimli geçmiş herkezde kaçamaklar... ben tatlı çekince canım doğal yollara başvuruyorum... kuru kayısı, kuru üzüm, kan üzümü.... küçük oldukları için bir çay tabağına koyup yavaş yavaş ağzıma atınca 1 saat beni oyalıyor... tatlı ihtiyacımda kalmıyor... tehlikeyi doğal yollarla atlatıyorum... işyerindede çekmecemde 1 küçük kavanoza koydum çayı şekersiz onlarla tatlandırıyorum... dikkat et canım e şartlarda veriyoruz... yaza az kaldı bak... :1hug:a.s.:1hug:

Canım her evlilikte zaman zaman olur böle şeyler umarım sorununuzu halletmişsinizdir erkekler bazen bizim kadınlar kadar duyarlı ve ince olamıyorlar maaleseef eee bu da onların yaradılışından ileri gelse gerek....
sıkma sen tatlı canını arkadaşım hele de evliliğinin ilk yılları ise olması çook doğal anca2 sene kadar sonra adapte olursunuz birbirinize vee evliliğe...

SEVGİLİ ARZUK ARKADAŞIM BEN DÜZENLEDİM BİR ARABA LAF ETMEDEN ÖNCE GERİYE GİDİP SAYFALARI KARIŞTIRMANI BEKLERDİM İKİ LİSTEDE DE ADIN VAR 1. LİSTE SAYFA 849 DÜZENLEME TARİHİ 11 NİSAN 23:01
2. LİSTE SAYFA 862 GECE SAAT 23:47 DE LİSTENİN SON HALİ OLARAK EKLEMİŞTİM... YANİİ BENİM GÖZÜMDEN DEĞİL SENİN GÖZÜNDEN KAÇMIŞ.....

ARKADAŞLAR LİSTE HAZIRLAMAK İLE İLGİLİ BAŞKA SIKINTISI OLAN VARSA MEMNUN OLMAYAN VARSA GÖREVİ ALABİLİR BEN HER GÜN SABAHTAN AKŞAMA AÇIK BİR VAZİYETTEYİM HER YENİ GELEN ARKADAŞI ANINDA NOT EDİYORUM BİR KARIŞIKLIK BİR SIKINTI OLMASIN DİYE AMA DEDİĞİM GİBİ ALMAK İSTEYEN MEMNUN ALMAYAN VARSA ALABİLİR...
LİSTEYİDE SİZLER ERKEN İSTEDİĞİNİZ İÇİN ERKEN HAZIRLADIM YOKSA YİNE DAHA ÖNCEKİLER GİBİ GEÇ SAATLERDE DE HAZIRLARIM...

AYRICA BUGÜN OĞLUŞUN DOĞUMGÜNÜ ŞUAN BİR SÜRÜ İŞİM VAR AKŞAMA YEMEKLİ MİSAFİRLERİM VAR VE BEN OTURDUM HAFTA SONU YAZILAN 30 SAYFAYI OKUMAKLA MEŞGULUM GÖZÜMDEN BİR KAÇMASIN ARKADAŞLAR KIRILMASIN DİYE ÜSTLENDİĞİM GÖREVİ LAYIKIYLA YAPMAYA ÇALIŞIYORUM....

seda ozer emegıne saglık coktıtız davranıyosun sakın bırakma gorevını, oglusunla da nıce guzel yıllara
arkadasımızında gozunden kacmıs hem gercekten cok zor oluyo onca sayfayı takıp etmek..
bu arada kılo veremedım dıye 2 paket cıps 3 cıkolata yedım hafta sonu o kadar pismanım kı bugun okul yok evdeyım dıye az yıcem ama bu moralle umarım basarabılırım

canım ben kendi namıma söyliyeyim senden çok memnunum... listeyi hazırlamak için sen herkezi uyarıyorsun ben okuyorum... sen kaldın sen kaldın diye.... elinden geleni fazlasıyla yapıyorsun daha ne olsun... arkadaş biraz acele etmiş okumadan söylenmiş sanırım... tarihe bakıp 2-3 sayfada arasalar zaten 5 dakika içinde bulacaklar ama acelecilikten sanırım... kendine oğluna ayıracak zamanını bizim için harcıyorsun bir bakımda hakkını helal et... ben senin devam etmeni istiyorum.... :teselli::teselli:a.s.:1hug:

oğluşunuda benim öp canım Allah nice yaşlara erdirsin inşallah...

günaydın kızlar iyi sabahlar herkese bu haftasonu iyi kaçırdım bi sürü doğumgünü bi sürü pasta demek bende incede olsa yedim bu hafta artık bişiler yapmak lazım :)

iyi haftalar

bende tombiğim bende nişantaşı çocuguyum bende üniversite okudum bende zenginim nolur benide alsanıza aranızaaa :)))

xzeynacım rep için teşekkürler ama ben bütün replerimi dağıttım bugün
borcum olsun kaydirigubbakcemile3
magrentacım günaydın

günaydın arkidişler
bende en son 79.3 kiloydum
akupunktura gidiyorum
85.6 kiloydum :tomato:
6 haftada 6.3 kilo verdim
hedefim 55 olmakyerimseniben

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza
umarım tüm topik iyidir güzel bi haftasonu geçirmiştir
ben şimdi ev işlerine girişiyorum görüşmek üzere kızlar

ok elsecim ne demek :)))

Son düzenleme:
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza
umarım tüm topik iyidir güzel bi haftasonu geçirmiştir
ben şimdi ev işlerine girişiyorum görüşmek üzere kızlar

ok elsecim ne demek :)))

hoşbulduk a.s.
şimdi okuldayım zil çaldı
eve gidince uğrarım bye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…