selam kızlar haftasonunu orta halli geçirdim.kızlar vermem gereken 4 kilom var ve ben bir aydır sadee ve sadece 600 gr verdim.nivea body yapsam yine onunla veriyrdum sankiii yaa
günaydın kızlar,haftasonu yazılanları oku oku bitmedi,ancak yazabiliyorum
dün regl oldum ve utanıyorum söylemeye ama resmen önüme ne geldiyse yedim,puding mi ararsın gofretmi yoksa bisküviyi çaya batırmamı..... herşeyden yedim
sabah kahvaltım lıght sütle beraber eti müsli
günün geri kalanını meyveyle geçiştirmek istiyorum bakalım
slm fıstıklar nası gıdıyo şöle bı topıge göz attım bana bısı yazan varmı dıye tabı yıne yok.neyse cok yogundu bugün aksama kadar süpper gectı aksam esım benı baya bı üzdü hemde arkadasların evınde rencıde ettı benı cok agladım gözlerım cok sıs basım agrıyo cok kötüyüm.ve sımdı benı beklıyo yatalım dıye bısı yokmus gıbı.bende tabı kadın olarak hepınız gıbı onunla yataga gırmek zorundayım.yıne bılıyorum her tartısmanın sonundakı gıbı yıne yatınca agır konusacak yada ıstedıgı baska seyler olacak.hemen hemen her erkek böle dıılmıdır.yıne ben ona nekadar sırt cevıreyım yada gücüm nekadar.neyse canlarım canınızı sıkmak ıstemezdım ama ben bugün böleyım ıste.ve su saatte sızden baska dertlesecegım kımsem yok.ıı geceler canlarım ııkı varsınız öptümsenağlama
sedaozer arkadaşımın dikkatine!
Sedacım beni duyarmısın lütfen,lütfen yani...
canım bundan önceki haftada kilo bildirimi yatığım halde listede daha önceki kilom vardı söyledim ama duyulmadı.dikkatten kaçtı heralde.
yine bu cuma kilo bildirimi yaptım liste erken hazırlanmış ben annem misafir olduğu için onu bırakamıyorum tek başına hoş olmuyor ayrıca dr hastane işleri vardı pek giremedim dedim kilomu bildirdim ama listede bu kez hiç yokumOysa listede düzeltme yapacağını yazmıştın tatlım.biliyorum gönüllü bir sorumluluk aldın ama madem aldın lütfen biraz daha dikkatli olurmusun.70 in altına düşmüşüm yıllar sonra bunu listede görmek bile beni mutlu edecek.yani ben kilomu yazıyorum ama galiba havada kalıyor.o zaman buraya girmemin takip etmemin bir anlamı kalmıyor.ne kadar sık giremesemde her fırsatta takip etmeye katılmaya çalışıyorum.doğrusu çok üzüldüm.Biraz daha dikkat lütfen.neticede burda olmamızın belli bir amacı var ve ben ha yazmışım ha yazmamışım nede olsa kendi kendime takıldığımı düşünmeye başladım doğrusu.
SEVGİLİ ARZUK ARKADAŞIM BEN DÜZENLEDİM BİR ARABA LAF ETMEDEN ÖNCE GERİYE GİDİP SAYFALARI KARIŞTIRMANI BEKLERDİM İKİ LİSTEDE DE ADIN VAR 1. LİSTE SAYFA 849 DÜZENLEME TARİHİ 11 NİSAN 23:01
2. LİSTE SAYFA 862 GECE SAAT 23:47 DE LİSTENİN SON HALİ OLARAK EKLEMİŞTİM... YANİİ BENİM GÖZÜMDEN DEĞİL SENİN GÖZÜNDEN KAÇMIŞ.....
ARKADAŞLAR LİSTE HAZIRLAMAK İLE İLGİLİ BAŞKA SIKINTISI OLAN VARSA MEMNUN OLMAYAN VARSA GÖREVİ ALABİLİR BEN HER GÜN SABAHTAN AKŞAMA AÇIK BİR VAZİYETTEYİM HER YENİ GELEN ARKADAŞI ANINDA NOT EDİYORUM BİR KARIŞIKLIK BİR SIKINTI OLMASIN DİYE AMA DEDİĞİM GİBİ ALMAK İSTEYEN MEMNUN ALMAYAN VARSA ALABİLİR...
LİSTEYİDE SİZLER ERKEN İSTEDİĞİNİZ İÇİN ERKEN HAZIRLADIM YOKSA YİNE DAHA ÖNCEKİLER GİBİ GEÇ SAATLERDE DE HAZIRLARIM...
AYRICA BUGÜN OĞLUŞUN DOĞUMGÜNÜ ŞUAN BİR SÜRÜ İŞİM VAR AKŞAMA YEMEKLİ MİSAFİRLERİM VAR VE BEN OTURDUM HAFTA SONU YAZILAN 30 SAYFAYI OKUMAKLA MEŞGULUM GÖZÜMDEN BİR KAÇMASIN ARKADAŞLAR KIRILMASIN DİYE ÜSTLENDİĞİM GÖREVİ LAYIKIYLA YAPMAYA ÇALIŞIYORUM....
günaydın kızlar nasılsınız?
herkese iyi günlerrr umarım diyeti bozmadan güzel bi hafta geçiririz
günaydın arkidişler
bende en son 79.3 kiloydum
akupunktura gidiyorum
85.6 kiloydum :tomato:
6 haftada 6.3 kilo verdim
hedefim 55 olmakyerimseniben
hoşgeldin a.s.
akupunkturla mı verdin 6,3 kiloyu
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza
umarım tüm topik iyidir güzel bi haftasonu geçirmiştir
ben şimdi ev işlerine girişiyorum görüşmek üzere kızlar
ok elsecim ne demek :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?