70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benide motive edin koptum gidiyorum
mutsuzum mutlu olmak için cısslar yemek istiyorum sürekli
wc-gaz sorunum var
dünkü menüm
sabah
2 dilim t.t ekmek arası labne
1 çeri domates
ara
5/6 leblebi
1 fincan kahve
ögle
1 kase şehriye corbası
salata -ayran -3 tane köfte
ara
1 portakal
akşam
3 köfte
2 kanat
ayran
1 dilim ekmek

ortiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:84:

ay bak yine gitti

yok yok hic ilgilenmiyor benimle kesin baska biri var annemin evine gidicem artik dayanamiyoruum

canim 60 kilo olunca nekadar mutlu olucaksin onu düsün

ne güzel bak düğünü düşün...
sana dicekler ki suzi noldu kız sana böyle..sana süzülmüşün onun vereceği hazzı düşün
ve sağlıklı beslenmeye devam...

ben de çok özledim dilek canım.....
3-4 gün yoktum dağıttım...
sevdicenede geçmişler olsun..
çabuk iyileşir inşallah tatlım..

ben de bikaç gün ayrı kaldım..
geçen hf verdiklerimi geri aldım...
ama iki gün var çok dikkatedicem canım sen de bırakma..
düzenli menülerini paylaş iyi oluyor..
ben geçen hf paylaştım..menümü yazıcam diyede dikkt ettim güzelde kilo verdim..

ay bak yine gitti

yok yok hic ilgilenmiyor benimle kesin baska biri var annemin evine gidicem artik dayanamiyoruum
beni de iki tanesi terketti..artık evlilik yok..

Son düzenleme:

Mar köfte kanat neyse ekmegi niye yedin o kadar etin içinde
Canım orticim.

ben de çok özledim dilek canım.....
3-4 gün yoktum dağıttım...
sevdicenede geçmişler olsun..
çabuk iyileşir inşallah tatlım..

Teşekkür ederim abla saolasın.
İnş. iyileşir bakalım haber bekliyorum. Sen gene menülerini paylaş düzelirsin hemen.

günaydın kızlar hayırlı sabahlar nasılsınız

Günaydın şeker iidir seni sormalı.

günaydın kızlar gecmıse sonra bakayım dedım slm verdıkten sonra yanı dılekın yazısını gördüm yazmadan edemedım sız -1 de donuyosanız ank su an -11 biz napalım kızzz

tahmin ettim patronlar genelde ceyar olur

ortaaam benim hommmmla beni sev beni

Severim seni ortimmmm

Canım neden o kadar aç bırakıyorsun kendini :26: aç kalarak zayıflaman ancak geçici bir çözüm olur

Merhaba aramıza hoşgeldin sirke hakkında net bir bilgim yok ama sonuçta yediğin içtiğin emziriyorsan çocuğa geçiyor bence içme

Çocuğum yok ama bi arkadaş daha söylemişti yanlış hatırlamıyorsam diş çıkartırken ishal oluyormuş ateşleniyormuş çocuk :26: dabi aşırı ise bilemiyorum canım doktorunuza danış mutlaka :26:

Ne güzel canım Allah mesud etsin

herkese günaydın...
bugün güneşli bi güne uyandı kayseri..
ama çok soğuk ayaz var..
Allah dışardakilere yardım etsin...

Günaydın canım amin

Günaydın cnm

Günaydın kızçem incelmiştir zaten psikolojik yapma kendine

günaydınn
çokkkkk soğukkk:2:

Günaydın kankamın ortisi

GÜNAYDIIIIIIIIIN herkese...

Günaydın tatlım nasılsın daha iyimisin :26:

günaydın çıtır adayları

Günaydın cnm

kizlaaaaaaaaaaar günaydiinnn

saglikli , mutlu , huzurlu , kalorilerin cayiiiirrrr cayiiiirr yandigi , acikmadigimiz gün olsun insallaahhhh

Günaydın cnm aminn

Günaydın cnm moral bozmak yok cuma günü bir bakmışsın hopppp gitmiş bir seferde 1 kilo

eee yıllarır olmayan bu zayıflama burada olucaksa bende varım:)) nasıl yapacaz

Hoşgeldinn öncelikle kendini biraz tanıt istersen

Neden mutsuzsun bakim :26: 2 gün kaldı yeme yeme cıslardan :26:

ay bak yine gitti

Günaydın kızçeler

Geçmişe daldım ama çıktım çok şükür

Bugün işler çok öğlen 1 de paydos o yüzden ben müsadenizle kaçıyorum

Akşam gelebilirsem gelir diyetisyenden neler kaptım anlatırım olmadı yarın sabah görüşürüz zaten canlar

Öptüm sizi son 2 gün lütfen emeğinizi bir parça çikolata yada bir dilim börek için çöpe atmayın

Hadi NaF kaçar

hadi bakem bekliyoruz haberlerini...

canım dıs cıkartma donemınde ıshal olabılrı ama uzun sürerse tehlıkelı gecemzse doktora götür derim gecmiş olsun

kızlar nasılsınız..hepiniz iyisinizdir inş..
kedicik nasıl oldun aklım sende kaldı,iyileştinmi??
kızlar geçmişe kısa bir yolculuk yapıp geldim.bugün çok işim var.arada gelip bakıcam.
bu arada yarın misafirlerim var.bana değişik bir tatlı tarifi lazım.beğenilen ve değişik tarifleriniz varsa yazın kızlar..
buraya yazamazsanızda özelime yazın..oldumu canlar.hepinizi öpüyorum .
hadi bana kolay gele..

Temel akciger kanseri olmus. Doktorlar, " Iki aydan daha fazla yasaman mucize olur!" demisler ve umi...tsiz oldugu icin tedaviye de son vermisler. Olecegini anlayan Temel, butun dostlariyla helallesmeye karar vermis. Fakat bizim Temel gordugu herkese kendisinin AIDS hastaligina yakalandigini ve iki ay icinde olecegini anlatiyor ve haklarını helal etmelerini istiyomus...
Bunu duyanlar Temel'e helallik veriyorlarmis ama bir yandan da elini bile son bir defa sıkıp, kucaklasmaktan kaciniyorlarmis. Temel'in en iyi arkadasi Dursun Temel'in bu yaptigini duyunca sormus;
"Ya Temel, anladik sen Kanser oldun olecen, neden millete AIDS oldum diyon, bak herkesi bir korku sardi" demis.
Temel : "Ya Tursun, oyle de oleceeezzz boyle de olecez, bari kariyi saglama alalim" dedim

Özellikle ' Bi parça çikolata ya da bi dilim börek ' cümlene katılıyorum canım kankacımm.
Kızlar NaF'ın dediklerine kulak verin.
Azimleee devammm hadiiiiiiii.
Liste de artı görmek istemiyorumm bennn herkese alkış smileyini koymak istiyorumm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…