benide motive edin koptum gidiyorum
mutsuzum mutlu olmak için cısslar yemek istiyorum sürekli
wc-gaz sorunum var
dünkü menüm
sabah
2 dilim t.t ekmek arası labne
1 çeri domates
ara
5/6 leblebi
1 fincan kahve
ögle
1 kase şehriye corbası
salata -ayran -3 tane köfte
ara
1 portakal
akşam
3 köfte
2 kanat
ayran
1 dilim ekmek
ne güzel bak düğünü düşün...teyzemin kizi evleniyo yaz a kardes gibiyiz önceden telefon yokken hem birbirimize mektup yazardik birde sifrelipar koyardik önüne annem bikeresine ne yaziyor orda demisdi inglizce anne demisdim dün bende ona face den yazdim sakin ben gelmeden evlenme 9.7. izine cikiyorum diye az önce msj yazmis geri :
konusmamizdan alinti
o:
canım biçok yer dolmuş tam oruç öncesi olduğu için o yüzden arıyoruz ama büyük ihtimalle 7. ayın 5 ile 15 arası olacak, yani inşallah:))
ben:
tamam canimm ona göre alcam iznimi canimcim bak sIkkI recim yapiyorum :) senin düyün icin abiye giycem
o:
ayy yerim senin abiyenii:)) sen her halinle güzelsin tatlım, gel yeter..
ben:
canim benim :)))) 9.7 den itibaren düsünebilirim dedi sekretär tamam dedim ondan önce evlenemessin
o
yok canım evlenmemmmm suzi de suziii diye beklerimm:))
canim yaa cok özlemissim onu
Afiyet olsun güzelmiş canım.
GüzelllAç bırakmayalım kendimiziii
Hamurişini yimesen ne olurdu sankiAma güzel menü
Günaydın Suzicimmm dün akşam hastaneye yatırmışlar.
Serum falan vermişler iyiyim diyip duruyo arkadaşı bana mesaj attı hastaneye yatırdık yürüyemiyodu vs diye.
Bende önemli bişey değil dedi bana dedim. O da nasıl önemli olmaz doktor kalkmasına izin vermiyo yürüyemiyo bile dedi.
Penisilin iğnesi yapıcaklar 3-4 tane olmazsa operasyon dedi.
Bakalım haber bekliyorum bende.
Oyyy bende özledim senii günaydın
İns bi daha bozulmaz.
Sabah 1 dilim ekmek yersen öglende yiyebilirsin canım.
Ya da ye bişi olmaz salatanın yanında miden çalışır
Zayıflaa suziii zayıflaaaaaa
Allah kavuştursun canım.
Günayydııınnnnnn
Sabah burda -1i gördümmm.
Günaydınn kısçelerrr.
Bugün İstanbul -1 derece dolayısıyla donuyoruz.
Bol bol C vitamini alalımm hasta olmayalım..
Bugün elbise giydim şöyle bi kütük bacaklarıma baktım da biraz incelmişler sanki.:26:
Yani ben öyle görmek istediğim için mi bilmiyorum ama bana incelmiş gibi geldiler.
Umarım incelmiştir cuma belli olcek artık.
Bu arada Cuma'ya son 2 gün.
Kendimizi aç bırakmadan sağlıklı beslenerek kilo vermeye devam..
Haydii kızlarrr pazarda ne kadar sebze varsa toplayın.
Yiyelim yiyelim kilo verelim.:89:
Kilo verelim sonra da yeni yeni ciciler alalım. Güzelleştikce güzelleşelim.:108:
Hepimize güzel bir gün olsun..:119::119::119:
ben de bikaç gün ayrı kaldım..benide motive edin koptum gidiyorum
wc-gaz sorunum var
dünkü menüm
sabah
1 çeri domates
ara
5/6 leblebi
1 fincan kahve
ögle
1 kase şehriye corbası
ara
1 portakal
akşam
3 köfte
2 kanat
ayran
1 dilim ekmek
beni de iki tanesi terketti..artık evlilik yok..ortiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:84:
ay bak yine gitti
yok yok hic ilgilenmiyor benimlekesin baska biri var annemin evine gidicem artik dayanamiyoruum
evet neskuıkcıgımee ozeell gecmıss olsunnn onunnn oğlusunaaa:)) kıyamam bennn hemencecık gecsınnn ateslerı hemencecıkk guluversınnn o tatlı yakısıklııP
aynen onceee saglık,sonra aynalık sonra da gup guzell sımarmalıkkPP
Allah razı olsun canım insan evladına dayanamıyor
bugünde var ateşi ama allahdan 39 daha çıkmadı
onu öyle rahatsız görünce sanki üzerimden büyük bir tır geçmiş gibi eziliyorum içim yanıyor
Allah evlatlarımıza ağrı sızı göstermesin, ayaklarına taş konmasın rabbim onları korusun
Allah razı olsun canım insan evladına dayanamıyor
onu öyle rahatsız görünce sanki üzerimden büyük bir tır geçmiş gibi eziliyorum içim yanıyor
Allah evlatlarımıza ağrı sızı göstermesin, ayaklarına taş konmasın rabbim onları korusun
canimm gecmis olsun
oyyy kiyilmiyor onlara hic ya
ay sinir oldum evde egzersiz yapmak icin söyle türkce video ariyorum yok yok yoook off
wc-gaz sorunum var
dünkü menüm
sabah
1 çeri domates
ara
5/6 leblebi
1 fincan kahve
ögle
1 kase şehriye corbası
ara
1 portakal
akşam
3 köfte
2 kanat
ayran
1 dilim ekmek
ben de çok özledim dilek canım.....
3-4 gün yoktum dağıttım...
sevdicenede geçmişler olsun..
çabuk iyileşir inşallah tatlım..
günaydın kızlar hayırlı sabahlar nasılsınız
günaydın kızlar gecmıse sonra bakayım dedım slm verdıkten sonra yanı dılekın yazısını gördüm yazmadan edemedım sız -1 de donuyosanız ank su an -11 biz napalım kızzz
tahmin ettim patronlar genelde ceyar olur
ortaaam benimhommmmla beni sev beni
Bu açlık baş ağrısına yol açtı kızlar
Baya başım ağrıyordu, 2 ağrı kesiciyle zor geçirdim. Birazda birşeyler yedim.
Boyumun kilosunda olmak istiyorum aslında. 1.75'e 75 kilo. O zaman kendimi bu kadar sıkmam. Sadece 79 kilo olduğumdan bu kilo sinirlerimi bozuyor.
Kizlar merhaba bende katilmak istiyorum araniza mumkunmu acaba?kendimden bahsedeyim
26 yaş 1.72 boy 75 76 arası kilo 7 ay. Önce doğum yaptım ve tabi ki kilolar yapisti.Hamile kalmadan önceyine kk da zayıfladım buranın motive ettiğine çok inanıyorum.çalışmıyorum evdeyim çocuğumla ilgileniyorum bu sayede de spor yapabilirim sanırım tabi çocuktan fırsat buldukça.Kilolardan dolayı kendimi çok hantal hissediyorum eskisi gibi enerjik değilim off çok uzattım kusura bakmayın benim gibi bebek sahibi arkadaşlar varmı çok merak ediyorum bu arada emziriyorum elma sirkesı içmek istiyorum bi zararı olur mu çünkü zayıflamama cok yardımcı oldu
kizlar yazilanlari okuyorum ama pek yazamiyorum kizim kucagimda oynuyoruz uyumaya niyeti yok uyu uyuycam diyorum ama nerde bide kizlar ya benim kizin ishali var bikac gundurde huzursuz dis cikarticak diye huzursuz olabilir diyorum ama ishalide discikartiyo diye olabilirmi
teyzemin kizi evleniyo yaz a kardes gibiyiz önceden telefon yokken hem birbirimize mektup yazardik birde sifrelipar koyardik önüne annem bikeresine ne yaziyor orda demisdi inglizce anne demisdim dün bende ona face den yazdim sakin ben gelmeden evlenme 9.7. izine cikiyorum diye az önce msj yazmis geri :
konusmamizdan alinti
o:
canım biçok yer dolmuş tam oruç öncesi olduğu için o yüzden arıyoruz ama büyük ihtimalle 7. ayın 5 ile 15 arası olacak, yani inşallah:))
ben:
tamam canimm ona göre alcam iznimi canimcim bak sIkkI recim yapiyorum :) senin düyün icin abiye giycem
o:
ayy yerim senin abiyenii:)) sen her halinle güzelsin tatlım, gel yeter..
ben:
canim benim :)))) 9.7 den itibaren düsünebilirim dedi sekretär tamam dedim ondan önce evlenemessin
o
yok canım evlenmemmmm suzi de suziii diye beklerimm:))
canim yaa cok özlemissim onu
herkese günaydın...
bugün güneşli bi güne uyandı kayseri..
ama çok soğuk ayaz var..
Allah dışardakilere yardım etsin...
Gunaydin kizlarrrrrgecmus olsun dilekleriniz icin tesekkurler
Yagiz toparladi cok sukur ama 2 gundur giyy giyy muzmizlikla icimi kuruttu vallahi
Diyet degistirmemeye karar verdim
Az gitsin oz gitsin. Mehteran takimi gibi oldum degisimlerden :/
Karatayda zorlanmiyorum en onemlisi..
Bozmadan devam edebiliyrm
Meyve kurularimi falan alayim :/
Günaydınn kısçelerrr.
Bugün İstanbul -1 derece dolayısıyla donuyoruz.
Bol bol C vitamini alalımm hasta olmayalım..
Bugün elbise giydim şöyle bi kütük bacaklarıma baktım da biraz incelmişler sanki.:26:
Yani ben öyle görmek istediğim için mi bilmiyorum ama bana incelmiş gibi geldiler.
Umarım incelmiştir cuma belli olcek artık.
Bu arada Cuma'ya son 2 gün.
Kendimizi aç bırakmadan sağlıklı beslenerek kilo vermeye devam..
Haydii kızlarrr pazarda ne kadar sebze varsa toplayın.
Yiyelim yiyelim kilo verelim.:89:
Kilo verelim sonra da yeni yeni ciciler alalım. Güzelleştikce güzelleşelim.:108:
Hepimize güzel bir gün olsun..:119::119::119:
günaydınn
çokkkkk soğukkk:2:
GÜNAYDIIIIIIIIIN herkese...
günaydın çıtır adayları
kizlaaaaaaaaaaar günaydiinnn
saglikli , mutlu , huzurlu , kalorilerin cayiiiirrrr cayiiiirr yandigi , acikmadigimiz gün olsun insallaahhhh
KIZLAR GÜNAYDIN!
bu hafta bende baya bi motivasyon eksikliği var. sabah tartıldım 77.4 geldim cumadan beri 100gr vermişim çok moralim bozuldu. gerçi daha 19 günde 3,5 kg verdim gözüküyo tartıda ama öffff sıkıntıdayım işte. güneş açsın yaaaa. hava kapalı olunca benimde içim kapanıyo. sabah işe gelirken tostumu da evde unutmuşum mecburen yarımdan fazla simit ve 1 tane üçgen peynir yedimaslında üçgen peyniri yemeseydim daha iyi olacaktı.
kızlaaaaaarrrrr bana motivasyonnnnnnnn bozcam diye korkuyommm yaaaaaa
eee yıllarır olmayan bu zayıflama burada olucaksa bende varım:)) nasıl yapacaz
wc-gaz sorunum var
dünkü menüm
sabah
1 çeri domates
ara
5/6 leblebi
1 fincan kahve
ögle
1 kase şehriye corbası
ara
1 portakal
akşam
3 köfte
2 kanat
ayran
1 dilim ekmek
ortiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:84:
ay bak yine gitti
yok yok hic ilgilenmiyor benimlekesin baska biri var annemin evine gidicem artik dayanamiyoruum
bu arada Eki Görüntüle 328765 tugba dünden beri yoksun cikamadinizmi yatakdan
Günaydın kızçeler
Geçmişe daldım ama çıktım çok şükür
Bugün işler çok öğlen 1 de paydoso yüzden ben müsadenizle kaçıyorum
Akşam gelebilirsem gelir diyetisyenden neler kaptım anlatırımolmadı yarın sabah görüşürüz zaten canlar
Öptüm sizison 2 gün lütfen emeğinizi bir parça çikolata yada bir dilim börek için çöpe atmayın
Hadi NaF kaçar
canım dıs cıkartma donemınde ıshal olabılrı ama uzun sürerse tehlıkelı gecemzse doktora götür derim gecmiş olsunkizlar yazilanlari okuyorum ama pek yazamiyorum kizim kucagimda oynuyoruz uyumaya niyeti yok uyu uyuycam diyorum ama nerde bide kizlar ya benim kizin ishali var bikac gundurde huzursuz dis cikarticak diye huzursuz olabilir diyorum ama ishalide discikartiyo diye olabilirmi
sıze de cok gecmıs olsun canımAllah razı olsun canım insan evladına dayanamıyor
aynen oyle blackcat e sormak lazımGünaydın Arzu abla
Valla biz buralarda donuyosak doğudakiler napıyolardır bilemedim.
Günaydın kızçeler
Akşam gelebilirsem gelir diyetisyenden neler kaptım anlatırımolmadı yarın sabah görüşürüz zaten canlar
Öptüm sizison 2 gün lütfen emeğinizi bir parça çikolata yada bir dilim börek için çöpe atmayın
Hadi NaF kaçar
gunaydın canım haklısn valla ugrasıyzo sonra bı anlık gaflette butun cabamızı heba edıyoz ıns güzel haberlerle dönersiN
canım dıs cıkartma donemınde ıshal olabılrı ama uzun sürerse tehlıkelı gecemzse doktora götür derim gecmiş olsun
sıze de cok gecmıs olsun canım
aynen oyle blackcat e sormak lazım
gunaydın canım haklısn valla ugrasıyzo sonra bı anlık gaflette butun cabamızı heba edıyoz ıns güzel haberlerle dönersiN
ben de cmt den beri dağıttım..
iki günde ne kdr toplanırsa toparlamaya çalışcam..
Günaydın kızçeler
Hadi NaF kaçar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?