kızlar nasılsınız..hepiniz iyisinizdir inş..
kedicik nasıl oldun aklım sende kaldı,iyileştinmi??
kızlar geçmişe kısa bir yolculuk yapıp geldim.bugün çok işim var.arada gelip bakıcam.
bu arada yarın misafirlerim var.bana değişik bir tatlı tarifi lazım.beğenilen ve değişik tarifleriniz varsa yazın kızlar..
buraya yazamazsanızda özelime yazın..oldumu canlar.hepinizi öpüyorum .
hadi bana kolay gele..
Temel akciger kanseri olmus. Doktorlar, " Iki aydan daha fazla yasaman mucize olur!" demisler ve umi...tsiz oldugu icin tedaviye de son vermisler. Olecegini anlayan Temel, butun dostlariyla helallesmeye karar vermis. Fakat bizim Temel gordugu herkese kendisinin AIDS hastaligina yakalandigini ve iki ay icinde olecegini anlatiyor ve haklarını helal etmelerini istiyomus...
Bunu duyanlar Temel'e helallik veriyorlarmis ama bir yandan da elini bile son bir defa sıkıp, kucaklasmaktan kaciniyorlarmis. Temel'in en iyi arkadasi Dursun Temel'in bu yaptigini duyunca sormus;
"Ya Temel, anladik sen Kanser oldun olecen, neden millete AIDS oldum diyon, bak herkesi bir korku sardi" demis.
Temel : "Ya Tursun, oyle de oleceeezzz boyle de olecez, bari kariyi saglama alalim" dedim
ay cabuuk gel kaptiklarini anlatGünaydın kızçeler
Geçmişe daldım ama çıktım çok şükür
Bugün işler çok öğlen 1 de paydoso yüzden ben müsadenizle kaçıyorum
Akşam gelebilirsem gelir diyetisyenden neler kaptım anlatırımolmadı yarın sabah görüşürüz zaten canlar
Öptüm sizison 2 gün lütfen emeğinizi bir parça çikolata yada bir dilim börek için çöpe atmayın
Hadi NaF kaçar
kızlar geçmişe kısa bir yolculuk yapıp geldim.bugün çok işim var.arada gelip bakıcam.
bu arada yarın misafirlerim var.bana değişik bir tatlı tarifi lazım.beğenilen ve değişik tarifleriniz varsa yazın kızlar..
hadi bana kolay gele..
Günaydın kzılarrr dünki menümü yazımmm
Sabah:
Peynir,zeytin çay , iki dilim ekmek
Ara: 1 Mandalina
Öğlen : 1,5 kase tarhana corbası 1 dilim ekmek
Ara: 1 avuc fındık
Ara:yarım dilim çavdar ekmek üstüne accık peynir
Akşam : 1 kaseden az çorba 2 kaşık bulgur pilavı 3-4 kaşık fırında baharatlı sebze 1 bardak ayran -* ekmek yok-
Ara: 1 bardakl süt
sonra yatışşş :)
gün içinde bool boll su :) :) :)
günaydın kızlar gecmıse sonra bakayım dedım slm verdıkten sonra yanı dılekın yazısını gördüm yazmadan edemedım sız -1 de donuyosanız ank su an -11 biz napalım kızzz
Günaydıınn.
Güzelmiş menün afiyet olsun.
evet olabilir....başka yokmu hadi kızlar......haşhaşlı revani olabilir..ben seviyorum..hem tatlı hem kek..
hadi bana kolay gele..
Mar köfte kanat neyse ekmegi niye yedin o kadar etin içinde
Canım orticim.
Teşekkür ederim abla saolasın.
İnş. iyileşir bakalım haber bekliyorum. Sen gene menülerini paylaş düzelirsin hemen.
Günaydın şeker iidir seni sormalı.
canım dıs cıkartma donemınde ıshal olabılrı ama uzun sürerse tehlıkelı gecemzse doktora götür derim gecmiş olsun
ben de cmt den beri dağıttım..
iki günde ne kdr toplanırsa toparlamaya çalışcam..
evet canım bugünde ge.mezse yarın doktora götürcem diş ateşi en fazla 2 gün sürermiş
saolasın canım
iyidir canım ne olsun çocukla ugraşıyom işte 2 gündür ateşi var biraz çıkıyo iniyo
Günaydın, çıtırlar :)))
Desteğiniz için teşekkür ederim, teker teker alıntı yapamadım ama :)
İnşallah dediğiniz gibi zayıflayacağız, böylelikle eskisi gibi laf çarpamayacaklar :))
Bende kıskançlık krizlerine girmemiş olurum hem, zayıf bir kadına güzel demesiyle
Sizleri seviyorummmm.
Mutlu ve güzel bir gün geçirmeniz dileğimleeee
canım aklımda herhangi bişe yok şimdilik..varsa güzel ve değişik tarif istiyorum..merhaba :)
canım bende tarişf boll bloguma bakabılırsın :) Tatlı / Tuzlu Anılarım....
veya ne tür bi tarif istiyorsun söyle direk link atayım
Geçmiş olsun bebişler bu aralar hep hasta havalardan hemen etkileniyolar.
Günaydın şeker. Zayıflıcaz başka yolu yok.
Zaten kilo verilmese ben veremezdim.
dimi ama görsünler...Sen evlimisin canım.. Daha önce yazdıysan kaçırmış olabilirim..
günaydinmi desem ne desemsabahin 4.30 ben kk dayim dün oglisi yatirmaya götürünce bende bayilmissim sabah sabah ne güldüm ay uyku geri gelmeye basliyo ben ne uykucuyum ya
öyle aradigim yok gelmese de olurcok sancim oluyor ama iyi de degil tabii :26:
ah ah hic sorma rezzancim sen yine 4.5 kilo vermissin ben bi verdim bi aldim 6-7 ay da benim oluyo 1.100 kilo
tesekkür ederim canimgerci yine allah bilir :26:ama benim olmuyo canim yani önceleri her gecikmede hemen test yapardim artik onuda birakdim benim oglan da tüpbebek tedavisiyle oldu
ameliyati bittimi canim :26:
iyimis haftasonu bende yiyeyim bari dereotunu bende severimkaraekmegin üstüne kasar peynir üstüne dereotu
benimkide tuzaklar koyuyor ye gitsin diyo laf da ediyo neyapdigi belli degil ama oda istiyo ama istemiyor gibide
kayisili burda yok demek almanyada cesitleri varmis :26:bugün bi gezeyim bidaha türk marketlerini
sabahin köründe kalkdim kahvem bitmisben napcam simdi :44: bi anneme cikayimmi hirsiz var sanedip kafama birsey gecirmezlerse yedek anahtarla gircem uyuyorlar daha :18:
:26::26: ama ama baskada birsey bulamiyoruz ki
iki güne bir icelim fistik
ay ne güldüm sizle gün e iyi basladim
ay aklima geldi ben lahana diyeti yapmisdim bi arametrodan kendimi zor attim adim attikca karnimdan sesler geliyordun artik
gösterelim
esim bana alarm ayarladi telefonda suan onlan ugrastim 4 kere sari top yaniyo yakalamam lazim yakalayamazsam calmaya devam ediyo sabah sabah oyun oynuyoz gecen sinir oldum uyku semesine ugrasamam ki top yakalamayla akküyü cikarttim
bazen bende de oluyor gecer isallah
belki canim :26: gecmis olsun bidaha gelmesin isallah atesi
canim bi video var kadin walk walk diye yürüyo durdugu yerde sende onlan beraber yürüyorsun tv nin karsisinda
tese3kkur edderım canımmm o vıdeonun lınkı varsa atabılırmısın bana leslıeee heee:)))
ay kiyamam kuzuma yarin dr git canim yada eczaneden toz aliyorum bitki patates tozumu ne oda iyi geliyo gecmis olsun canim
ben anneme bi cikayim kahvesiz güne baslayamam
Geçmiş olsun bebişler bu aralar hep hasta havalardan hemen etkileniyolar.
Günaydın şeker. Zayıflıcaz başka yolu yok.
Zaten kilo verilmese ben veremezdim.
Olur mu tatlım benim. Senin gibi iradeli biri kilo veremeyecek? Buna gülerim
saol canım sabah daha iyiydim ama ben kendimi biliyom benim bu hastalık akşamları nükseder. akşam yatıyom sabah iyi oluyomAminn aminnn
Günaydın orticim.
Günaydın Black'im nasıl oldun??
saol canım daha iyiyimkizlaaaaaaaaaaar günaydiinnn
saglikli , mutlu , huzurlu , kalorilerin cayiiiirrrr cayiiiirr yandigi , acikmadigimiz gün olsun insallaahhhh
canim arkadasimin kizida dis cikarirken isal oluyomus gecmis olsun
canim dereotunu yemekden 20 dk önce yemen lazim istahini kesmesi icin diye biliyorum
ay sendemi kahvecisin suzi bende yapayim kahvemi
ortiiiiim sevindim hadi iyilesmis oglusun
ama bende ilgi bekliyorum yaaa herkes burda yaziyo orti orti diye ben bakiyom öööyyleyazik banaaa
olmuyo böyle bak son kez uyariyorum yoksa gidicem annemin evine haberin ola
günaydiiin canim ay evet ilk bu cuma katiliyorum ayyy bak heyecan basti yine
kara pisiiim a iyilestinmiayol hergün dus hergün dus tabi böyle olur vahsi kedim beniiimm
günaydin caniim buralarda cok soguk :2:
amiiin canimm
Olur mu tatlım benim. Senin gibi iradeli biri kilo veremeyecek? Buna gülerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?