70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ayy bu avatarımı dün akşam buldum
Kilo vermeye yardımcı

Nasılsınız çıtırlarrrrr

Aşkımmmmmmmmmmmmm :))) Ne şekersin sen ya, yerim ben seni
Bak ne diyorum. İkimizde İzmi'deyiz ya, ayda bir buluşup kilo kontrolü yapalım mı? Hem ödüllendiririz kendimizi, beraber oturup sevdiğimiz birşeyleri yeriz.

Diyetisten 6 ay sonra yine gel dedi, nerdeyse 1 yıl olacak, gitmedim ben.
Gitsem mi şekercim?

İyiyiz krakerr seni sormalı.

6 ay mı
Liste verdikten sonra mı 6 ay sonra gel dedi?

İyiyim canım Stepperımı bekliyorum bu yurtiçi kargoyu çok şikayet ettim ama gene aynılar gene aynııı

Banada 3 ay sonra gel dedi Ama boş yeri olmuyokiii Normal herhalde
Geçen teyzeme alıcaktık randevu taaaa mayısa verdi

Evet. Aynen öyle dedi

Devlet hastanesi falan mı?
En fazla 3 hafta aynı listeyi yaptırıyolar biraz anlatsana anlamadım ben.

Yuh başka doktor yok mu sizin orda?
Stepperını al 2 gün sonra hevesin geçmez ins

Devlet hastanesi falan mı?
En fazla 3 hafta aynı listeyi yaptırıyolar biraz anlatsana anlamadım ben.

Yuh başka doktor yok mu sizin orda?
Stepperını al 2 gün sonra hevesin geçmez ins

Yok yok geçmez canım
Tatlım doktor 3 saat uzaklıkta bana ama ailece gidiyoruz mecbur. Ayrıca çok zayıflattı yakınlarımızdakileri.
Diyetisyen değil aslında metabolizma uzmanı

canım aklımda herhangi bişe yok şimdilik..varsa güzel ve değişik tarif istiyorum..
şu an bloğuna bakmaya vaktim yok olunca incelerim..
zerraya ve sana çok teşkr edrim ilgilerinizden dolayı

canım kek türü bişi istiosan tahınlı süper deiişik bi kek tarıfım var bi yıyen pişman bı yemeyen :)
kremalı bişi istiosan incirli tatlım var hem kolay hem güzel yanı her tür var ama sen düşüde bi :)

rica ederimm :)

Diyetisten 6 ay sonra yine gel dedi, nerdeyse 1 yıl olacak, gitmedim ben.
Gitsem mi şekercim?

neeee

Evet tatlım, devlet hastanesiydi.

Devlet hastanesinde pek önemsemiyolar canım bilgisayardan hazır bi liste verip yolluyolar genelde:26:

Yok yok geçmez canım
Tatlım doktor 3 saat uzaklıkta bana ama ailece gidiyoruz mecbur. Ayrıca çok zayıflattı yakınlarımızdakileri.
Diyetisyen değil aslında metabolizma uzmanı

O ne ya
İlk defa öyle bi terim duydum herşeyin bi uzmanı var

merhaba kızlar nasılsınız? sabahtan beri okuyorum ancak yazabildim ne çok konuşmuşsunuz yine maşallah sizeeee....

yaa ben depresyona giriyorum galiba çok sıkılıyorum artık bunaldım ev ve okul arasında, yaptığım hiç bir şey yok eşimde herşeye kızıyorsun diyor ama napayım herşey batıyor traş köpüğünü lavabonun kenarına koyma pası çıkıyor diyorum sabah baktım yine koymuş fırlatıp atacaktım belki basit bişey ama sinirleniyorum 8 buçukta uyandık doyamıyorum buaralar uykuya 9da okulda olmamız lazım kahvaltı yapcakmısın dedim yapacam dedi ama hazırlamaya yardım ettiği yok gittim kahvaltı hazırladım ben giyindim saç baş derken vakit kalmadı sonra masayı topladım kendim yiyemedim bende yanıma aldım bişeyler allahtan çocuğu hazırlıyor hergün koşturmaktan sıkıldım erken kalk sende diyeceksiniz ama uyuyaklıyorum normalde telefonum 2. kere çalmazdı hemen kalkardım ne oldu bana anlamıyorum çok mutsuz hissediyorum ev hemen kirleniyor temizlik yapıyorum uğraşıyorum ertesi gün saç, kıl gördümmü tepem atıyor bugün çarşıya çıkacam kafamı dağıtacam birde dün kayınvalidem aradı haftasonu bize geleceklermiş bikaç gün kalacaklarmış 40dklık yolda oturuyorlar soğuk kış gününde yatılı misafir birde yeni tatile gircez azıcık kafamı toparlayayım çok canım sıkkın

Devlet hastanesinde pek önemsemiyolar canım bilgisayardan hazır bi liste verip yolluyolar genelde:26:

O ne ya
İlk defa öyle bi terim duydum herşeyin bi uzmanı var

Endokrinoloji ve metabolizma uzmanı canım
Troid ve şeker olduğu için oraya başladım Öyle devam etti ama maşallah çok ilgili
mail atıyorum akşamında cevap veriyo.
Motive ediyo memnunum yani aman allah bozmasın

tabıkıııı canımmm yapalımmm boyle bısııı once kılolarııı verelımmm sonra daaaa bulusuppp basarımızınnn kutlamasını yapalım o gun kendımızıze oduller alalımD snra da bızımkılerı tanıstırırız

Canım arada bir form limon lifli bisküviler var ondan yarım paketini yiyebilirsin bitanesi bile beni şişiriyo tok tutuyo deneyebilirsin canım

Yok canım, özel liste hazırladı bana. Yazdı çizdi, ilgilendi baya. Sonuçlarımı inceledi, boyumu kilomu ölçtü tarttı. 1.75 boya 76 kilo çıkmıştım. Belki fazla kilolu olmadığım için önemsememiştir. Zaten bende önemsemediğimden uygulamadım ya o diyet listesini
Bir daha gideceğim ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…