saol canım sabah daha iyiydim ama ben kendimi biliyom benim bu hastalık akşamları nükseder. akşam yatıyom sabah iyi oluyom
saol canım daha iyiyim
gny avatarına bayılıyom
slm kızlar bugün yoğunum pek giremeyebilirim. akşam bakınırım artık az konuşun bee okuması zor oli
Günaydınnnn çıbığım.
Yok canım zaman zaman hepimiz boşveriyoruz o dönemde almamak için çaba sarfetmek iyisi.
Bide psikolojinin düzgün olması gerek.
Moralim bozuk oldugunda bende ağzına bişiler atanlardanım.
Atanlardandım diyim yada dr la konuştuk sonra yapmıyorum böyle bişi.
ORTİMMMM BENIMMMM izmirdenmişizzz ikimiz deee bak gordun mu nasıl da cekmısızzz dun farkettım benım guzelll meryem uzerlıye benzeyennn ama ondan daha sıcakkkkk sırınnn kızcemmmmveeee gunaydınnnnnnnnnnnnnn ortımmmmm:))))))))))
Diyetisten 6 ay sonra yine gel dedi, nerdeyse 1 yıl olacak, gitmedim ben.Günaydınnnn çıbığım.
Yok canım zaman zaman hepimiz boşveriyoruz o dönemde almamak için çaba sarfetmek iyisi.
Bide psikolojinin düzgün olması gerek.
Moralim bozuk oldugunda bende ağzına bişiler atanlardanım.
Atanlardandım diyim yada dr la konuştuk sonra yapmıyorum böyle bişi.
Ayy bu avatarımı dün akşam buldum
Kilo vermeye yardımcı
Nasılsınız çıtırlarrrrr
iy6iyizzzz buyuk gune 2 gun kaldıııı:OOO
Ayy bu avatarımı dün akşam buldum
Kilo vermeye yardımcı
Nasılsınız çıtırlarrrrr
Diyetisten 6 ay sonra yine gel dedi, nerdeyse 1 yıl olacak, gitmedim ben.
Gitsem mi şekercim?
İyiyiz krakerr seni sormalı.
6 ay mı
Liste verdikten sonra mı 6 ay sonra gel dedi?
İyiyiz krakerr seni sormalı.
6 ay mı
Liste verdikten sonra mı 6 ay sonra gel dedi?
Evet. Aynen öyle dedi
İyiyim canımStepperımı bekliyorum bu yurtiçi kargoyu çok şikayet ettim ama gene aynılar gene aynııı
Banada 3 ay sonra gel dediAma boş yeri olmuyokiii Normal herhalde
Geçen teyzeme alıcaktık randevu taaaa mayısa verdi
Devlet hastanesi falan mı?
En fazla 3 hafta aynı listeyi yaptırıyolar biraz anlatsana anlamadım ben.
Yuh başka doktor yok mu sizin orda?
Stepperını al 2 gün sonra hevesin geçmez ins
Devlet hastanesi falan mı?
En fazla 3 hafta aynı listeyi yaptırıyolar biraz anlatsana anlamadım ben.
canım aklımda herhangi bişe yok şimdilik..varsa güzel ve değişik tarif istiyorum..
şu an bloğuna bakmaya vaktim yok olunca incelerim..
zerraya ve sana çok teşkr edrim ilgilerinizden dolayı
Diyetisten 6 ay sonra yine gel dedi, nerdeyse 1 yıl olacak, gitmedim ben.
Gitsem mi şekercim?
Evet tatlım, devlet hastanesiydi.
Yok yok geçmez canım
Tatlım doktor 3 saat uzaklıkta bana ama ailece gidiyoruz mecbur. Ayrıca çok zayıflattı yakınlarımızdakileri.
Diyetisyen değil aslında metabolizma uzmanı
Devlet hastanesinde pek önemsemiyolar canım bilgisayardan hazır bi liste verip yolluyolar genelde:26:
O ne ya
İlk defa öyle bi terim duydum herşeyin bi uzmanı var
Günaydınnn,
Evet hepimize güzel bir gün olsun inşallah. Bol kilo vermeli...
burdada -14 bi ayaz bi ayaz ki sormayın...
balkona bişey almak için çıkıyorum kaptığım gibi hızla içeri kaçıyorum...
Aşkımmmmmmmmmmmmm :)))Ne şekersin sen ya, yerim ben seni
Bak ne diyorum. İkimizde İzmi'deyiz ya, ayda bir buluşup kilo kontrolü yapalım mı? Hem ödüllendiririz kendimizi, beraber oturup sevdiğimiz birşeyleri yeriz.
merhaba kızlar nasılsınız? sabahtan beri okuyorum ancak yazabildim ne çok konuşmuşsunuz yine maşallah sizeeee....
yaa ben depresyona giriyorum galiba çok sıkılıyorum artık bunaldım ev ve okul arasında, yaptığım hiç bir şey yok eşimde herşeye kızıyorsun diyor ama napayım herşey batıyor traş köpüğünü lavabonun kenarına koyma pası çıkıyor diyorum sabah baktım yine koymuş fırlatıp atacaktım belki basit bişey ama sinirleniyorum 8 buçukta uyandık doyamıyorum buaralar uykuya 9da okulda olmamız lazım kahvaltı yapcakmısın dedim yapacam dedi ama hazırlamaya yardım ettiği yok gittim kahvaltı hazırladım ben giyindim saç baş derken vakit kalmadı sonra masayı topladım kendim yiyemedim bende yanıma aldım bişeyler allahtan çocuğu hazırlıyor hergün koşturmaktan sıkıldım erken kalk sende diyeceksiniz ama uyuyaklıyorum normalde telefonum 2. kere çalmazdı hemen kalkardım ne oldu bana anlamıyorum çok mutsuz hissediyorum ev hemen kirleniyor temizlik yapıyorum uğraşıyorum ertesi gün saç, kıl gördümmü tepem atıyor bugün çarşıya çıkacam kafamı dağıtacam birde dün kayınvalidem aradı haftasonu bize geleceklermiş bikaç gün kalacaklarmış 40dklık yolda oturuyorlar soğuk kış gününde yatılı misafir birde yeni tatile gircez azıcık kafamı toparlayayım çok canım sıkkın
Devlet hastanesinde pek önemsemiyolar canım bilgisayardan hazır bi liste verip yolluyolar genelde:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?