70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam şeker
O bahsettiğin belirtiler monotonluğun ve kışın getirisi bence.
Bende kışın çok mutsuz oluyorum içimden yapacak hiçbişi gelmiyo.
Sabah kalkıyorum kıyafetlerimi giyiyorum 5 dakika bile olsa tekrar uzanıyorum zaten akşam geç gidiyorum sabah hemen oluyo gibi geliyo.
Maalesef kış ayı yapıcak bişi yok.
Çarşıya falan çık kıyafetlere bak kafanı dağıtırsın.
Ya da hoşuna giden hobin falan varsa onlarla uğraş başka türlü geçmiyo.
Hava kapalıyken sinirlerimiz bozuk oluyor çünkü.
Zaten sinirlisin herşey gözüne batmaya başlamıştır evde de bu yüzden gözüne batıyodur.
Sakin ol rahatla.
Tatil olacak onu düşün kaynananda napcan eşinin annesi sonuçta onun için çekiceksin.
Geçicek bu zamanlar böyle düşün.

şuana kadar yediklerim

09:30
2 dilim ekmek
5 zeytin
1 kkdan az beyaz peynir
1 çatal kahvaltılık salçalı sos

10:30
1 bardak elmalı yeşil çay

12:00
1 kase müslili yoğurt

Olurrr bana uyarrrrrr

depresyon falan değil canım.. böyle dşünüp iyice sıkma kendini..kış günü hepimizde olan durumlar..bak tatilde gelio dinlenirsin biraz..kayınvaliden de gelir 2 günde gider..

Motive ediyorsa ne güzel.
Umursamaz doktorlara sinir oluyorum ben.

6 ay çok uzun bi süre ama canım.
Denetlenmeyeceğini düşünmemek yapmamayı da beraberinde getirir.
Benim diyetisyen o gün çıktıgım kiloyu ve 3 hafta sonra olmam gereken kiloyu kagıda yazdı.
Sen her hafta tartıl veremezsen daha önce gel dedi.
Ona göre yeniden listeyi düzenleriz dedi.

kızım olduğu için dışarıda çıkamıyorum annem bakıyor ama onunda işi gücü oluyor ama bugün dedim gökçeye kıyafet bakcam anne ama çok geç kalmam diye kıştan kaynaklıdır belkide, eşimde yakında isyan eder ne bu hallerin diye, geçen sabah eşime dedim kayınvalideler alanyaya gidecek söylede bize uğrasınlar kalsınlar amaaaan duymuşlarmı nee eşimde söylemez zatende tesadüf işte gerçekleşince pek itici geldi, misafirden korkmam ama burda evler kaloriferli değil klima ve sobayla ısınıyoruz insanın başka odaya çıkası gelmiyor buz gibi birde tatili dört gözle bekliyordum sıkılmışım yaaa alanya dönüşüde biz onlara gideriz al işte bitti tatil

Hatırlatma Bilemiyorum nolucak

Bende iyiyim sağol

olcak olcak guzel seyloer olcakkk hepımızzz fıstık olcaazzz yeterkııı bu yeme duzenının dısına cıkmayalımmm gıdıooo cunku kılolarrr ınanorum 3.gun bu gun 77.5 cıktım ılk basladgımda ıse 79.3tum

Evet tatlım, devlet hastanesiydi.

ahmet altun mu canım ben de onun dıyetını uyguluyorum suannn super bı beslenme uzmanıı once kafada bıtırmenı saglıyor.

şuana kadar yediklerim

09:30
2 dilim ekmek
5 zeytin
1 kkdan az beyaz peynir
1 çatal kahvaltılık salçalı sos

10:30
1 bardak elmalı yeşil çay

12:00
1 kase müslili yoğurt

tebrıklerr canım suana kadar cok guzell gıtmıssın ) dur ben de bı elma yıyım barı

Yok yok o konuda çok iyiyim çok şükür

Ben bi an evvel diyetisyene gideyim :/
Mesela yarın.

depresyon değil bunaltı diyom ben bu duruma arada banada geliyorlar...solanda sigara içme içersen en azından kül tablasını ortada bırakma diyom. sabah kalkıyom salonda kül tablası ve her yer kül. şeytan diyorki al kafasına geçirbunun gibi bir sürü şey bazen insaba feciii batıyor en iyi çözüm düşünmemek. kitap oku kızla ilgilen kafanı daat boşver gitsin. misafirde haklısın valla ben annemlere bile şuan gelmeyin havalar ısınsın öyle didim. kış vakti uğraşamam kimse ile. ama kayınvalide gelecem dese gelme de diyemem ki (( ayyy Allah sabır versin kız...

aynı ben kendımı okudum demın eşimde aynen traş olur köpük orda tras bıcagı burda artık
çıldırırm 3 yıldır evlıyız daha son 3-4aydır temız bırakıyo lavaboyu o da köpüğü dolaba koymuyo ayna
önunde bırakıyo ona da gıcık oluyorum ben herseyın bi yerı var dımı ama onu oraya koycaksak dolabı nıye yapmıslar
sonra ıkımızde ısten gelıyoruz acım acım diodu e ben de acım dıyroum bende e ben yorgunum dıo e ben de yorgunum nedir yanı
biz çalışmıos sankı öle die die onu da yumusattık hatta bazen o yapıyo yemekleri ama ben en bastan böle sıkı tuttum
alıştı adam erkekler bu ıslere yanasmıyolar nası bi savas verıyorum bilsen ancak yıllar oldu yenı yenı düzene giriyo
adam eşimi çook sevıyorum aşıkım ama o tembel halleri çileden cıkarıyo benı hayır o bişe değil bana da iş yaptırmıyo
yoruluyosun silme yorulkuyosun temızleme gel tur gel dizime yat öyle de olmuyo evi pislik götürüyo sonra ben de temzılık yapıyorum bi bakıyıorum
darmaduman etesi gun nası oluyo anlamıyorum tüm gömleklerını utulkeyıp asıyorum sabah kalkıo giyyo giyyo cıkarıo denıyo güüya
hoop hepsının ütüsü bozulmus sımdı cok cok daha ıyı ama aynı seyler gene ara ara oalbılıyo derdini izah edip güzelce
anlatsan çok yoruluyorum az yardım et desen belkı anlar seni canım kafana takma üzülme lütfen.....çalışan kadının derdi bu napcan
yapıcak bişey yok...bir de çocugun var kolay değil Allah yardımcın olsunn

oohh ne güzell :)

Ben bi an evvel diyetisyene gideyim :/
Mesela yarın.

Olabilir canım kendini iyi hissedersin hem ama listeyi uygulamaay çalış.

Kıştan bence hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz.
Lahana gibi sarıp sarmalanmak bile can sıkıcı.
Erkenden hava kararıyo hiçbişi yapamıyosun falan falan.
Bide dediğin gibi soğuk. Isındıgı bi yerden bile kalkamıyo insan.

he he bütün evli bayanlarda aynı traş köpüğü kavgası var galiba. asla kaldırmaz hatta ağzı açık ağzından köpük taşmış vaziyette bırakır ortada. ben dayanamaz hepsini toplarım tabii. akşamlarıda yemeği artık heç üstüme alınmıyom. varsa yerik olmadı kahvaltı falan hazırlarık yada dışarda...pek yemeğe falan yardım etmez ama benim üstünlüğümde ütüde:) evlendiğimizden beri yıktım ona o işi. ben çok az yaparım genelde hepsini o yapar:)))))

Ben çalışmayı düşünmüyorum evlenince
Sırf bu tür kavgalar olmasın diye
Huzurumuzu bozmaya gerek yok
Ufak şeyler bunlar
Çok titizimben bilir de bunu
Gece uykudan uyanmışlığım çoktur odam ev dağınık diye
Ailesiyle yaşadığı için annesi toplar ütüler yemeğini önüne koyar hep
Bende öyle yapmayı düşünüyorum ne bileyim hata edermiyim bilinmez ama kıyamam yaa
Bazen abartıp diyorum sen bebeğim ol benim ben bakim sana hatta yemeğini bile ben yedireyim
Abartma aşkım diyo
7 yılın özlemi var evlenene kadar 10 yıl olucak gerçi
Napım arkadaşseviyorum
Eve gelince havlusunu tutim yemeğini hazırlım meyvesini soyim çok hoşuma gidiyo Hayali bile güzel

TİFİTİİİİİİİİİİ yok sana tofita

Geyşa ruhlusun sen
Valla uzun birliktelikte olsa çokta sevilse göze batar bence ama inş batmaz sizinkinde

TİFİTİİİİİİİİİİ yok sana tofita

aahahhaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…