merhaba kızlar nasılsınız? sabahtan beri okuyorum ancak yazabildim ne çok konuşmuşsunuz yine maşallah sizeeee....
yaa ben depresyona giriyorum galiba çok sıkılıyorum artık bunaldım ev ve okul arasında, yaptığım hiç bir şey yok eşimde herşeye kızıyorsun diyor ama napayım herşey batıyor traş köpüğünü lavabonun kenarına koyma pası çıkıyor diyorum sabah baktım yine koymuş fırlatıp atacaktım belki basit bişey ama sinirleniyorum 8 buçukta uyandık doyamıyorum buaralar uykuya 9da okulda olmamız lazım kahvaltı yapcakmısın dedim yapacam dedi ama hazırlamaya yardım ettiği yok gittim kahvaltı hazırladım ben giyindim saç baş derken vakit kalmadı sonra masayı topladım kendim yiyemedim bende yanıma aldım bişeyler allahtan çocuğu hazırlıyor hergün koşturmaktan sıkıldım erken kalk sende diyeceksiniz ama uyuyaklıyorum normalde telefonum 2. kere çalmazdı hemen kalkardım ne oldu bana anlamıyorum çok mutsuz hissediyorum ev hemen kirleniyor temizlik yapıyorum uğraşıyorum ertesi gün saç, kıl gördümmü tepem atıyor bugün çarşıya çıkacam kafamı dağıtacam birde dün kayınvalidem aradı haftasonu bize geleceklermiş bikaç gün kalacaklarmış 40dklık yolda oturuyorlar soğuk kış gününde yatılı misafir birde yeni tatile gircez azıcık kafamı toparlayayım çok canım sıkkın
tabıkıııı canımmm yapalımmm boyle bısııı once kılolarııı verelımmm sonra daaaa bulusuppp basarımızınnn kutlamasını yapalım o gun kendımızıze oduller alalımDsnra da bızımkılerı tanıstırırız
merhaba kızlar nasılsınız? sabahtan beri okuyorum ancak yazabildim ne çok konuşmuşsunuz yine maşallah sizeeee....
yaa ben depresyona giriyorum galiba çok sıkılıyorum artık bunaldım ev ve okul arasında, yaptığım hiç bir şey yok eşimde herşeye kızıyorsun diyor ama napayım herşey batıyor traş köpüğünü lavabonun kenarına koyma pası çıkıyor diyorum sabah baktım yine koymuş fırlatıp atacaktım belki basit bişey ama sinirleniyorum 8 buçukta uyandık doyamıyorum buaralar uykuya 9da okulda olmamız lazım kahvaltı yapcakmısın dedim yapacam dedi ama hazırlamaya yardım ettiği yok gittim kahvaltı hazırladım ben giyindim saç baş derken vakit kalmadı sonra masayı topladım kendim yiyemedim bende yanıma aldım bişeyler allahtan çocuğu hazırlıyor hergün koşturmaktan sıkıldım erken kalk sende diyeceksiniz ama uyuyaklıyorum normalde telefonum 2. kere çalmazdı hemen kalkardım ne oldu bana anlamıyorum çok mutsuz hissediyorum ev hemen kirleniyor temizlik yapıyorum uğraşıyorum ertesi gün saç, kıl gördümmü tepem atıyor bugün çarşıya çıkacam kafamı dağıtacam birde dün kayınvalidem aradı haftasonu bize geleceklermiş bikaç gün kalacaklarmış 40dklık yolda oturuyorlar soğuk kış gününde yatılı misafir birde yeni tatile gircez azıcık kafamı toparlayayım çok canım sıkkın
Endokrinoloji ve metabolizma uzmanı canım
Troid ve şeker olduğu için oraya başladımÖyle devam etti ama maşallah çok ilgili
mail atıyorum akşamında cevap veriyo.
Motive ediyo memnunum yani aman allah bozmasın
6 ay çok uzun bi süre ama canım.Yok canım, özel liste hazırladı bana. Yazdı çizdi, ilgilendi baya. Sonuçlarımı inceledi, boyumu kilomu ölçtü tarttı. 1.75 boya 76 kilo çıkmıştım. Belki fazla kilolu olmadığım için önemsememiştir. Zaten bende önemsemediğimden uygulamadım ya o diyet listesini
Bir daha gideceğim ama.
Selam şeker
O bahsettiğin belirtiler monotonluğun ve kışın getirisi bence.
Bende kışın çok mutsuz oluyorum içimden yapacak hiçbişi gelmiyo.
Sabah kalkıyorum kıyafetlerimi giyiyorum 5 dakika bile olsa tekrar uzanıyorum zaten akşam geç gidiyorum sabah hemen oluyo gibi geliyo.
Maalesef kış ayı yapıcak bişi yok.
Çarşıya falan çık kıyafetlere bak kafanı dağıtırsın.
Ya da hoşuna giden hobin falan varsa onlarla uğraş başka türlü geçmiyo.
Hava kapalıyken sinirlerimiz bozuk oluyor çünkü.
Zaten sinirlisin herşey gözüne batmaya başlamıştır evde de bu yüzden gözüne batıyodur.
Sakin ol rahatla.
Tatil olacak onu düşün kaynananda napcan eşinin annesi sonuçta onun için çekiceksin.
Geçicek bu zamanlar böyle düşün.
HatırlatmaBilemiyorum nolucak
Bende iyiyim sağol
Evet tatlım, devlet hastanesiydi.
şuana kadar yediklerim
09:30
2 dilim ekmek
5 zeytin
1 kkdan az beyaz peynir
1 çatal kahvaltılık salçalı sos
10:30
1 bardak elmalı yeşil çay
12:00
1 kase müslili yoğurt
Motive ediyorsa ne güzel.
Umursamaz doktorlara sinir oluyorum ben.
6 ay çok uzun bi süre ama canım.
Denetlenmeyeceğini düşünmemek yapmamayı da beraberinde getirir.
Benim diyetisyen o gün çıktıgım kiloyu ve 3 hafta sonra olmam gereken kiloyu kagıda yazdı.
Sen her hafta tartıl veremezsen daha önce gel dedi.
Ona göre yeniden listeyi düzenleriz dedi.
Ben bi an evvel diyetisyene gideyim :/Motive ediyorsa ne güzel.
Umursamaz doktorlara sinir oluyorum ben.
6 ay çok uzun bi süre ama canım.
Denetlenmeyeceğini düşünmemek yapmamayı da beraberinde getirir.
Benim diyetisyen o gün çıktıgım kiloyu ve 3 hafta sonra olmam gereken kiloyu kagıda yazdı.
Sen her hafta tartıl veremezsen daha önce gel dedi.
Ona göre yeniden listeyi düzenleriz dedi.
ahmet altun mu canım ben de onun dıyetını uyguluyorum suannn super bı beslenme uzmanıı once kafada bıtırmenı saglıyor.
Endokrinoloji ve metabolizma uzmanı canım
Troid ve şeker olduğu için oraya başladımÖyle devam etti ama maşallah çok ilgili
mail atıyorum akşamında cevap veriyo.
Motive ediyo memnunum yani aman allah bozmasın
Ben bi an evvel diyetisyene gideyim :/
Mesela yarın.
kızım olduğu için dışarıda çıkamıyorum annem bakıyor ama onunda işi gücü oluyor ama bugün dedim gökçeye kıyafet bakcam anne ama çok geç kalmam diye kıştan kaynaklıdır belkide, eşimde yakında isyan eder ne bu hallerin diye, geçen sabah eşime dedim kayınvalideler alanyaya gidecek söylede bize uğrasınlar kalsınlar amaaaan duymuşlarmı nee eşimde söylemez zatende tesadüf işte gerçekleşince pek itici geldi, misafirden korkmam ama burda evler kaloriferli değil klima ve sobayla ısınıyoruz insanın başka odaya çıkası gelmiyor buz gibi birde tatili dört gözle bekliyordum sıkılmışım yaaa alanya dönüşüde biz onlara gideriz al işte bitti tatil
Yok bu diyetin adı yok tatlım :))
he he bütün evli bayanlarda aynı traş köpüğü kavgası var galiba. asla kaldırmaz hatta ağzı açık ağzından köpük taşmış vaziyette bırakır ortada. ben dayanamaz hepsini toplarım tabii. akşamlarıda yemeği artık heç üstüme alınmıyom. varsa yerik olmadı kahvaltı falan hazırlarık yada dışarda...pek yemeğe falan yardım etmez ama benim üstünlüğümde ütüde:) evlendiğimizden beri yıktım ona o işi. ben çok az yaparım genelde hepsini o yapar:)))))aynı ben kendımı okudum demın eşimde aynen traş olur köpük orda tras bıcagı burda artık
çıldırırm 3 yıldır evlıyız daha son 3-4aydır temız bırakıyo lavaboyu o da köpüğü dolaba koymuyo ayna
önunde bırakıyo ona da gıcık oluyorum ben herseyın bi yerı var dımı ama onu oraya koycaksak dolabı nıye yapmıslar
sonra ıkımızde ısten gelıyoruz acım acım diodu e ben de acım dıyroum bende e ben yorgunum dıo e ben de yorgunum nedir yanı
biz çalışmıos sankı öle die die onu da yumusattık hatta bazen o yapıyo yemekleri ama ben en bastan böle sıkı tuttum
alıştı adam erkekler bu ıslere yanasmıyolar nası bi savas verıyorum bilsen ancak yıllar oldu yenı yenı düzene giriyo
adam eşimi çook sevıyorum aşıkım ama o tembel halleri çileden cıkarıyo benı hayır o bişe değil bana da iş yaptırmıyo
yoruluyosun silme yorulkuyosun temızleme gel tur gel dizime yat öyle de olmuyo evi pislik götürüyo sonra ben de temzılık yapıyorum bi bakıyıorum
darmaduman etesi gun nası oluyo anlamıyorum tüm gömleklerını utulkeyıp asıyorum sabah kalkıo giyyo giyyo cıkarıo denıyo güüya
hoop hepsının ütüsü bozulmus sımdı cok cok daha ıyı ama aynı seyler gene ara ara oalbılıyo derdini izah edip güzelce
anlatsan çok yoruluyorum az yardım et desen belkı anlar seni canım kafana takma üzülme lütfen.....çalışan kadının derdi bu napcan
yapıcak bişey yok...bir de çocugun var kolay değil Allah yardımcın olsunn
oohh ne güzell :)
he he bütün evli bayanlarda aynı traş köpüğü kavgası var galiba. asla kaldırmaz hatta ağzı açık ağzından köpük taşmış vaziyette bırakır ortada. ben dayanamaz hepsini toplarım tabii. akşamlarıda yemeği artık heç üstüme alınmıyom. varsa yerik olmadı kahvaltı falan hazırlarık yada dışarda...pek yemeğe falan yardım etmez ama benim üstünlüğümde ütüde:) evlendiğimizden beri yıktım ona o işi. ben çok az yaparım genelde hepsini o yapar:)))))
Ben çalışmayı düşünmüyorum evlenince
Sırf bu tür kavgalar olmasın diye
Huzurumuzu bozmaya gerek yok
Ufak şeyler bunlar
Çok titizimben bilir de bunu
Gece uykudan uyanmışlığım çoktur odam ev dağınık diye
Ailesiyle yaşadığı için annesi toplar ütüler yemeğini önüne koyar hep
Bende öyle yapmayı düşünüyorum ne bileyim hata edermiyim bilinmez ama kıyamam yaa
Bazen abartıp diyorum sen bebeğim ol benim ben bakim sana hatta yemeğini bile ben yedireyim
Abartma aşkım diyo
7 yılın özlemi var evlenene kadar 10 yıl olucak gerçi
Napım arkadaşseviyorum
Eve gelince havlusunu tutim yemeğini hazırlım meyvesini soyim çok hoşuma gidiyoHayali bile güzel
TİFİTİİİİİİİİİİ yok sana tofita
Ben çalışmayı düşünmüyorum evlenince
Sırf bu tür kavgalar olmasın diye
Huzurumuzu bozmaya gerek yok
Ufak şeyler bunlar
Çok titizimben bilir de bunu
Gece uykudan uyanmışlığım çoktur odam ev dağınık diye
Ailesiyle yaşadığı için annesi toplar ütüler yemeğini önüne koyar hep
Bende öyle yapmayı düşünüyorum ne bileyim hata edermiyim bilinmez ama kıyamam yaa
Bazen abartıp diyorum sen bebeğim ol benim ben bakim sana hatta yemeğini bile ben yedireyim
Abartma aşkım diyo
7 yılın özlemi var evlenene kadar 10 yıl olucak gerçi
Napım arkadaşseviyorum
Eve gelince havlusunu tutim yemeğini hazırlım meyvesini soyim çok hoşuma gidiyoHayali bile güzel
TİFİTİİİİİİİİİİ yok sana tofita
Geyşa ruhlusun sen
Valla uzun birliktelikte olsa çokta sevilse göze batar bence ama inş batmaz sizinkinde
aahahhaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?