level 2ye gectinmi canim benim yarin son 1.level bitiyo bakalim kilo gitcekmi cuma gunu hem kilo bildirimi yapicam hemde olcucem tekrar bakalim incelme olmusmu onuda yazicam bana incelme varmis gibi geliyo ama metredede goreyim dimi
monaya katıliiim
yok canımdaha level 1 i tam yapamadığım için biraz daha bunda devam edecem. ya incelme varmı emin değilim ama kollarıma baktım bugün hayatımda ilk kez kol kaslarımın belirginleştiğini gördüm. sanırım kaslar güçlendi:) ama belim niyeyse hala aynıııı. kollarımdaki sarkmada da değişiklik yok sadece üst taraf hafifi kabarmış kaslar ortaya çıkmış. sende durum nasıl
ecrin nerden buldun canim nettenmi yoksa dvd mi var
kolay gelsin canimkızlar ben kaçar spor duş uyku üçlüme iyi geceler size....duştan sonra gelmeye çalışırım çok bitkin olmazsam
aleykum selam hos geldin canimben geldim kızlar.. sizlere salam getirmişem...
iyi geceler kızzlar bende yatıcam uykum geldi
yok canim konuyu acan kiz bana linkini atti nasil yapildiginida anlatmis ben anlamam ama esim indirdi istersen gondereyim linki
:105::105:
canim skkin dedim kimse orali olmadi
iyi geceler canim :92:guzellerrrr ben regl olmusummmm ondanmıss demek bas agrımmm cıkıyorum bırazz dınleneyım yarın gorusuruzzzz ıyı gecelerrr herkeseeee:...hoşçakalınn
iyi geceler canim sanada :92:kızlarr benim de çıkmam lazımmm
hepinize iyi gecelerrrr...:119:
hadi gelirsen görüsürük canim :80:kızlar ben kaçar spor duş uyku üçlüme iyi geceler size....duştan sonra gelmeye çalışırım çok bitkin olmazsam
hosgeldin canimben geldim kızlar.. sizlere salam getirmişem...
iyi geceler canim sanada :92:iyi geceler kızzlar bende yatıcam uykum geldi
ben sana :26: böyle yaptimya ben kimsemiyim
iyi geceler canim :92:
iyi geceler canim sanada :92:
hadi gelirsen görüsürük canim :80:
hosgeldin canimaleykümselam
suzi ya gelince ust uste gelirmis benim kuzu iki gundur ishalya habire yapmakdan bide simdi pisik oldu nasil aci cekiyo altini acik birakinca susuyo ama kapatinca ciglik atiyo simdi biraz sakinlesdi krem felanda suruyorum ama neden olduki simdi ya
ben sana :26: böyle yaptimya ben kimsemiyim
iyi geceler canim :92:
hadi gelirsen görüsürük canim :80:
hosgeldin canimaleykümselam
kızlarerrr kızzllaaarr gelemmmii yanağıızzdaann öpemmiiii
nediirsiiiizz kızlarr gece geceee
ben birazdan jillian ablaylaaa sporumu yapcemm bi bakıyım dedim ondan öncee
ya bu aralar pek giremiorm bizim net arızalı gidip gidip geliooo geri kalıom soshbetlerdennn ühühühühüh
normal canim ishalden taris oluyorkuzum ya bol krem sür canim hemde kalincana sürmen lazim
menüm degisti bugün :
sabah: 1dilim kara ekmek 1 dilim peynir
ara: pudding100 gramm cikdin ama :26:
öglen: rucola salatasi peynir domatesli 1 dilim ekmek
ara: yarim muzcürüyordun yari yariya bölüsdük isarkadasiyla :26:
aksam: yarim tavuk snitzel 2 tabak broccoli corbasi
ara: yokcanm istemedi :26:
biraz acik biraksaydin canim yaa ondan rahat degil gerci ev sicaksa üsütmesin bi de :26: o saladikca daha cok aglamiyormu :26:surdum canim biraz rahatladi gibi uyumadan once bidaha surerim cok aci cekiyo ya kaynanayi uyandirdi biraz once cigliklariyla o aldi kucaginda gezdiriyo
desene bugün bi depresyon modunda ve sIkIndIdayiz hepimizgörmedim suzicim ya
ay o yetmiyo gibi benimkiylede konusmuyom of skkinim yani sorma canim yaa
puding miiiii
gündüzcü melojjgel bakem buraya gecen kardesine de sordum görünmüyon gelip gelip kaciyon
ay canim net gidiyormus gel geri öpemnasilsin bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?