70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar beni bir kovalayında spor yapam ya. toto yapıştı yere hiiiiiç canım istemi ama bir gün bile bırakmak istemiyom bırakınca hep öyle kalii.
püfff jullian ablada pek zorluyoooo. dünde eşim diyoki azmış 20 dk 2 kere yap
ya kilo sorunu olmayana ne kolay zayıfla demesi ben o 20 dk bile bitsin diye nefes nefese kalıyooom

ılık sirkeli suyumu içtim yatıyorum bende sinirliyim zaten uyumam lazım rüyamda kocayı naparım artık bilmiyom elimi kana bulamayım izin vermeyin taaammmı??

canım illada terlicen diye kendini zorlama
ayrıca vücudunu okadar zor ve hızlı tempoyla alıştırma yapmadan çalıştırma
dikkatli ol yavaşdan başla biraz ısınsın vücut mekik ve yer hareketleri, kol ve sırt çalışabilirsin
ben öyle yapıyorum
nefes nefese sporu hiç sevmem sevmedimde

guzellerrrr ben regl olmusummmm ondanmıss demek bas agrımmm cıkıyorum bırazz dınleneyım yarın gorusuruzzzz ıyı gecelerrr herkeseeee:...hoşçakalınn
iyi geceleeeer

ay gece gece tartışmakta istemiyorum :26::26: ooof yaaaa
e sen de haklısın
hakket kızlar ne içsem süt olurmu kabuk tarçın atsam
içsemmiki
yeşil çayı 2 kez içtim dev kupamla 4 bardak eder heralde içesimde yok onu
ne içem ki
süt iç o zaman süüüüüüüüt
ılık sirkeli suyumu içtim yatıyorum bende sinirliyim zaten uyumam lazım rüyamda kocayı naparım artık bilmiyom elimi kana bulamayım izin vermeyin taaammmı??
rüyada bula kız iyi gelir belki rahatlarsın :))))) valla ben çiçekleri sevmem zati. o çiçeğe birşeyler ederdim yarın gariii
bi bakin gelin burdan devam edelim
canım konuyu eşi ve eşinin ailesi bölümüne tekrar aç oradan yanıt gelir...ben karışma derim. sen kötü olursun kötü koca iyi

hay ağzına sağlık bak bende ne istiyom ballı sirkeli suyum vardı ya unuttum
bal biraz iyi gelir sanırsam

bi bakin gelin burdan devam edelim

baktım canım
kim bu karı koca akraban mı???
bence kıza kesinlikle söylemelisin bu ne yaaa
adama bak karı gibi dedikodu yapıo hem de karısı hakkında
evlilik mahrem bişeydir şikayeti varsa eğer gitsin karısıyla konuşsun ne diye elaleme anlatıo
şaştım kaldım nasıl kocaymış bu..
söyle kıza o da öğrensin kocasının nasıl birisi olduğunu ona göre davransın...

yok canim ya öyle olmaz

öylemi dersin söyliyeyimmi ? ooff yaaaa

canım haklıosın ama başka türlüde veremedim kilo heç kızlar son 5 dk kalkacam mecbur spor için yoksa kalacak ...

level 2ye gectinmi canim benim yarin son 1.level bitiyo bakalim kilo gitcekmi cuma gunu hem kilo bildirimi yapicam hemde olcucem tekrar bakalim incelme olmusmu onuda yazicam bana incelme varmis gibi geliyo ama metredede goreyim dimi

evet ögle yapayim en iyisi sagol canim
tamam canim öyle yap bencede nasil olsa kontrol etmesi lazim kizini

eğer çok yakının sevdiğin biriyse
ve sonunda karı koca can ciğer olup sen suçlu olmayacaksan söyle...
monaya katıliiim
level 2ye gectinmi canim benim yarin son 1.level bitiyo bakalim kilo gitcekmi cuma gunu hem kilo bildirimi yapicam hemde olcucem tekrar bakalim incelme olmusmu onuda yazicam bana incelme varmis gibi geliyo ama metredede goreyim dimi

yok canımdaha level 1 i tam yapamadığım için biraz daha bunda devam edecem. ya incelme varmı emin değilim ama kollarıma baktım bugün hayatımda ilk kez kol kaslarımın belirginleştiğini gördüm. sanırım kaslar güçlendi:) ama belim niyeyse hala aynıııı. kollarımdaki sarkmada da değişiklik yok sadece üst taraf hafifi kabarmış kaslar ortaya çıkmış. sende durum nasıl

tşkler ortim sende öyle ayrıca spor yap ve bol bol su iç

güzel menü öpücük ortime

sen spor yapmıyorum ve su içmiyorum yazmamışmıydın orticim hıhhhh

yazdıktan sonra gittim 1.5 lt su içtim 2 mil leslie yaptım. 1 bardak yeşilçay içtim hayatımda ilkkez ıykkkk

eğer çok yakının sevdiğin biriyse
ve sonunda karı koca can ciğer olup sen suçlu olmayacaksan söyle...

tamam kizlar saagolun

kızlar ben kaçar spor duş uyku üçlüme iyi geceler size....duştan sonra gelmeye çalışırım çok bitkin olmazsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…