yok öyle bir ses hayal ooooo sen duyma onları
sen ona bir yeşil çay ver içsin sussunnnnn
kızlar beni bir kovalayında spor yapam ya. toto yapıştı yere hiiiiiç canım istemi ama bir gün bile bırakmak istemiyom bırakınca hep öyle kalii.
püfff jullian ablada pek zorluyoooo. dünde eşim diyoki azmış 20 dk 2 kere yap
ya kilo sorunu olmayana ne kolay zayıfla demesi ben o 20 dk bile bitsin diye nefes nefese kalıyooom
iyi geceleeeerguzellerrrr ben regl olmusummmm ondanmıss demek bas agrımmm cıkıyorum bırazz dınleneyım yarın gorusuruzzzz ıyı gecelerrr herkeseeee:...hoşçakalınn
e sen de haklısın
ay gece gece tartışmakta istemiyorum :26::26: ooof yaaaa
süt iç o zaman süüüüüüüüthakket kızlar ne içsem süt olurmu kabuk tarçın atsam
içsemmiki
yeşil çayı 2 kez içtim dev kupamla 4 bardak eder heralde içesimde yok onu
ne içem ki
rüyada bula kız iyi gelir belki rahatlarsın :))))) valla ben çiçekleri sevmem zati. o çiçeğe birşeyler ederdim yarın gariiiılık sirkeli suyumu içtim yatıyorum bende sinirliyim zaten uyumam lazım rüyamda kocayı naparım artık bilmiyom elimi kana bulamayım izin vermeyin taaammmı??
canım konuyu eşi ve eşinin ailesi bölümüne tekrar aç oradan yanıt gelir...ben karışma derim. sen kötü olursun kötü koca iyibi bakin gelin burdan devam edelim
ılık sirkeli suyumu içtim yatıyorum bende sinirliyim zaten uyumam lazım rüyamda kocayı naparım artık bilmiyom elimi kana bulamayım izin vermeyin taaammmı??
bi bakin gelin burdan devam edelim
yok canim ya öyle olmaziyi geceleeeer
e sen de haklısın
süt iç o zaman süüüüüüüüt
rüyada bula kız iyi gelir belki rahatlarsın :))))) valla ben çiçekleri sevmem zati. o çiçeğe birşeyler ederdim yarın gariii
canım konuyu eşi ve eşinin ailesi bölümüne tekrar aç oradan yanıt gelir...ben karışma derim. sen kötü olursun kötü koca iyi
baktım canım
kim bu karı koca akraban mı???
bence kıza kesinlikle söylemelisin bu ne yaaa
adama bak karı gibi dedikodu yapıo hem de karısı hakkında
evlilik mahrem bişeydir şikayeti varsa eğer gitsin karısıyla konuşsun ne diye elaleme anlatıo
şaştım kaldım nasıl kocaymış bu..
söyle kıza o da öğrensin kocasının nasıl birisi olduğunu ona göre davransın...
canım illada terlicen diye kendini zorlama
ayrıca vücudunu okadar zor ve hızlı tempoyla alıştırma yapmadan çalıştırma
dikkatli ol yavaşdan başla biraz ısınsın vücut mekik ve yer hareketleri, kol ve sırt çalışabilirsin
ben öyle yapıyorum
nefes nefese sporu hiç sevmem sevmedimde
yok canim ya öyle olmaz
öylemi dersin söyliyeyimmi ? ooff yaaaa
kızlar beni bir kovalayında spor yapam ya. toto yapıştı yere hiiiiiç canım istemi ama bir gün bile bırakmak istemiyom bırakınca hep öyle kalii.
püfff jullian ablada pek zorluyoooo. dünde eşim diyoki azmış 20 dk 2 kere yap
ya kilo sorunu olmayana ne kolay zayıfla demesi ben o 20 dk bile bitsin diye nefes nefese kalıyooom
evet ögle yapayim en iyisi sagol canimbence de olmaz çiçekler gece oksijen alıp korbondioksit verir odanın oksijenini tüketecek boşuna...
canım en temiz yöntem umursamamak . yada umursamaz davran aman boşver yalan dünya sen boşuna kendini sıktığınla kalacan...
tamam canim öyle yap bencede nasil olsa kontrol etmesi lazim kizinigidemedik canim esimin calistigi araba bozulmus tamire goturmus bende gidemedim tabi kapanmasna yarim saat vardi otobus felanda yoktu aradi sim yarin sabaha randevu verdiler sabah ben goturucem ogleden sonra doktor kapaliymis cat pat almancayla idare edicem artik
monaya katıliiimeğer çok yakının sevdiğin biriyse
ve sonunda karı koca can ciğer olup sen suçlu olmayacaksan söyle...
level 2ye gectinmi canim benim yarin son 1.level bitiyo bakalim kilo gitcekmi cuma gunu hem kilo bildirimi yapicam hemde olcucem tekrar bakalim incelme olmusmu onuda yazicam bana incelme varmis gibi geliyo ama metredede goreyim dimi
tşkler ortim sende öyle ayrıca spor yap ve bol bol su iç
güzel menü öpücük ortime
sen spor yapmıyorum ve su içmiyorum yazmamışmıydın orticim hıhhhh
eğer çok yakının sevdiğin biriyse
ve sonunda karı koca can ciğer olup sen suçlu olmayacaksan söyle...
monaya katıliiim
yok canımdaha level 1 i tam yapamadığım için biraz daha bunda devam edecem. ya incelme varmı emin değilim ama kollarıma baktım bugün hayatımda ilk kez kol kaslarımın belirginleştiğini gördüm. sanırım kaslar güçlendi:) ama belim niyeyse hala aynıııı. kollarımdaki sarkmada da değişiklik yok sadece üst taraf hafifi kabarmış kaslar ortaya çıkmış. sende durum nasıl
kızlar ben kaçar spor duş uyku üçlüme iyi geceler size....duştan sonra gelmeye çalışırım çok bitkin olmazsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?