biraz acik biraksaydin canim yaa ondan rahat degil gerci ev sicaksa üsütmesin bi de :26: o saladikca daha cok aglamiyormu :26:
desene bugün bi depresyon modunda ve sIkIndIdayiz hepimiz
amanen puddingimi gördü :18: ama ama avcum kadar büyüklükdeydi
kızlar bu spor gece yatarken daha mı faydalı yaa...
gecelerin kadinimigeldim geldimm gecelrin kadını suziiikızzz ben çıkmıom net gidioo yaa sinir oluommm zatii
sabahları net var mı yok mu die stresle uyanıorm yoksa gündüzleri hep gelrimmm ama işteee
şartlar el vermioooo
actim canim zaten ondan sonra sakinledi biraz mizmizlaniyo ama ver ben bakarim deyincede biliyosun esimle kavga sebebimiz zaten annemden cocugu sakiniyosun diyo oyuzden bisey diyemiyorum biraz sonra caktirmadan bisey diyip alicam
gecelerin kadinimiadim cikmis yetmise inmez artik 60 a sende gece gel saat 12 yi gecdimi
alsin madem deama totosu pisikse daha cok rahatsiz olur pispislanmaya
kızlar ben nedense sohbetlere bi türlü adapte olamıyorum yaa. bide kim kimdi unutuyorum ...acaba bi kenara yazsam mı?
kızlar ben nedense sohbetlere bi türlü adapte olamıyorum yaa. bide kim kimdi unutuyorum ...acaba bi kenara yazsam mı?
gecelerin kadinimiadim cikmis yetmise inmez artik 60 a sende gece gel saat 12 yi gecdimi
alsin madem deama totosu pisikse daha cok rahatsiz olur pispislanmaya
ayy bebişimm ben geceleri pek gelemiormmm bebişi uyuttuktan sonra spor olayları fln ancak saat 1 de fln yatıormmm
ehueeuheuhe
tamam canimben simdilik kactim gelebilirsem yine gelirim iyi geceler herkese
kızzlaaarrrrr ben çıkıorrmm bacılarrr spor yapıımm üşene üşene kaldımmmm
hadiii hop bir kii üüçç .......
gur_bet
canim naptin annenle aran düzeldimi :26:
canım ya sabah aç karnına yada akşam aç karnına daha iyi oluyoo
yani gün içinde sürekli beslendiimiz için bi şişkinlik oluyo spor yapıncada pek ii olmuyooo
aç karnına yapılan sporlarda yağ yakımı daha fazla oluooo
tam değil canım .. aynı evde hala mesafeliyiz.. düzeleceğide yok zaten.. suzi sen evlimisin birde bebek var mı,birde kaç yaşındasın, birde boy kaç,, seni bari yakından tanıyayım.. birde nerde oturuyorsun.. çalışıyomusun..
kizlar yatiyorum ben insallah iyi bir gece yarinda iyi bir gün olur ...
. evet evliyim canim 10 senelik bi odunla
. oglum 4.5 yasinda canim annesinin kuzusu
.30 yasindayim ama biolojik kendimi daha 17-18 hissediyorumcocuk ruhlugum biraz herhalde
. ay boya girmesek olmazmiydinehliyetimde 1.65 yaziyo ama gecen ölcdük 1.58 cikdim
avusturyadayim canim memleketim isparta
ya evet calisiyorum canim bütün gün belediyeye gelen telefonlara bakiyorum
simdi sira sende ayni siralamadan lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?