70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

actim canim zaten ondan sonra sakinledi biraz mizmizlaniyo ama ver ben bakarim deyincede biliyosun esimle kavga sebebimiz zaten annemden cocugu sakiniyosun diyo oyuzden bisey diyemiyorum biraz sonra caktirmadan bisey diyip alicam

kızlar bu spor gece yatarken daha mı faydalı yaa...

canım ya sabah aç karnına yada akşam aç karnına daha iyi oluyoo

yani gün içinde sürekli beslendiimiz için bi şişkinlik oluyo spor yapıncada pek ii olmuyooo

aç karnına yapılan sporlarda yağ yakımı daha fazla oluooo

geldim geldimm gecelrin kadını suziii kızzz ben çıkmıom net gidioo yaa sinir oluommm zatii

sabahları net var mı yok mu die stresle uyanıorm yoksa gündüzleri hep gelrimmm ama işteee

şartlar el vermioooo
gecelerin kadinimi adim cikmis yetmise inmez artik 60 a sende gece gel saat 12 yi gecdimi
actim canim zaten ondan sonra sakinledi biraz mizmizlaniyo ama ver ben bakarim deyincede biliyosun esimle kavga sebebimiz zaten annemden cocugu sakiniyosun diyo oyuzden bisey diyemiyorum biraz sonra caktirmadan bisey diyip alicam

alsin madem de ama totosu pisikse daha cok rahatsiz olur pispislanmaya

kızlar ben nedense sohbetlere bi türlü adapte olamıyorum yaa. bide kim kimdi unutuyorum ...acaba bi kenara yazsam mı?

gecelerin kadinimi adim cikmis yetmise inmez artik 60 a sende gece gel saat 12 yi gecdimi

alsin madem de ama totosu pisikse daha cok rahatsiz olur pispislanmaya

ayy bebişimm ben geceleri pek gelemiormmm bebişi uyuttuktan sonra spor olayları fln ancak saat 1 de fln yatıormmm

kızlar ben nedense sohbetlere bi türlü adapte olamıyorum yaa. bide kim kimdi unutuyorum ...acaba bi kenara yazsam mı?

ehueeuheuhe

kızzlaaarrrrr ben çıkıorrmm bacılarrr spor yapıımm üşene üşene kaldımmmm

hadiii hop bir kii üüçç .......

Birbirini tanımayan iki adam akmerkezde dolaşırken eşlerini kaybeder.İki erkek hararetle koşuştururken çarpışırlar. Adamın biri diğerine;

-Ben karımı arıyorum, vitrinlere bakarken kalabalıkta kaybettim. der

Diğeri de;Aynen ben de öyle. Bu kalabalıkta nasıl bulacağız? İstersen hanımları tarif edelim birbirimize, sonra dağılıp birlikte arayalım.

-Tamam.

Benim hanım şöyle; 1,75 boyunda, sarı saçlı, mavi gözlü, mini etekli, etine dolgun güzel bir kadındır. Ya seninki ?

Diğer adam hiç düşünmeden atılır:

-Benimkini boşver, seninkini arayalım.. :)))))))

gur_bet
canim naptin annenle aran düzeldimi :26:

tam değil canım .. aynı evde hala mesafeliyiz.. düzeleceğide yok zaten.. suzi sen evlimisin birde bebek var mı,birde kaç yaşındasın, birde boy kaç,, seni bari yakından tanıyayım.. birde nerde oturuyorsun.. çalışıyomusun..

ben öğlen aç karnına yapıp sonra yemek yiyorum faydası olur mu ki:26:

. evet evliyim canim 10 senelik bi odunla
. oglum 4.5 yasinda canim annesinin kuzusu
.30 yasindayim ama biolojik kendimi daha 17-18 hissediyorum cocuk ruhlugum biraz herhalde
. ay boya girmesek olmazmiydin ehliyetimde 1.65 yaziyo ama gecen ölcdük 1.58 cikdim
avusturyadayim canim memleketim isparta
ya evet calisiyorum canim bütün gün belediyeye gelen telefonlara bakiyorum

simdi sira sende ayni siralamadan lütfen

kizlar yatiyorum ben insallah iyi bir gece yarinda iyi bir gün olur ...

isallah canim iyi geceler tatli rüyalar

gurbetcim canim benim isminide ekle istersen tabii üzülme canim zamanla düzelecek annenle biz ayni evde yapamiyorduk zamaninda sen evlendikden sonra daha bi baska yaklasiyorsunuz birbirinize

Son düzenleme:

bekarım kimlikte evliyim...11,11,11 tarihinde nikahımız kıyıldı..4 şubat düğün tarihim...

bebişim malumunuz yok...
27 yaşındayım ama kendimizi zaman zaman 40 hissediyorum
boyum 1,74
türkiyede kocaeli gebzede yaşıyorum ama 4 şubat itibari ile batmanda yaşayacağım
çalışmıyorum işsizim.kpss mağduruyum.inşallah mayısta atanırım..

adım GURBET

baba taraından tokatlıyım anne tarafından orduluyum ama ben kendim istanbul doğumluyum..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…