70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dur sen yazana kadar ben diyeyim aklimda kalanlari nisanlisin 1 ay var dügününe dimi hayda bu kadar miydin :44: bende birde unutkanlik var canim

ay ne güzel tarih canim isallah cok mutlu olursun
zaman zaman bende öyleyim 40 gibi yani canim cökdüm sankim bi saliyorum kendimi sonra geri toparliyorum
masallah ne güzel boylusun
kocaeli ile batmanin arasi cokmu canim zorluk cekmessin dimi :26:
isallah canim atanirsin canim benim

yok canım geçen annemin müzik hassaslığını anımsamıştın ve ben hayram kalmıştım.
evet ya hatirliyorum canim dogum günün vardin o günü bak dogum gününü de unutmamissim demekki kendime hakksizlik ediyorum ama bazen gercekden öyle oluyor anlik yani cok sinir oluyorum birde babaannem dedem annemin amcasi rahmetli hep alzheimer oldular ondan cok korkuyorum allah kimseye öyle dert vermesin gercekden kötü
senin ismin neydi canım...
suzan canim benim

evet sırf o tarih için düğünde nikah işinden vazgeçtik..kısmetse 12,12,12 dede bebişi patlatırım....
evet uzun boyluyum bana tek faydası evde ve komşuların perdelerini asmak..
kocaeli batman arası çok fazla.. arabayla 25 saat.. uçakla 2 saat 10 dk.. ve genelde direk uçuş yok..zorluk çekeceğim çünkü kardeşlerimden ayrılmak çok üzüyor beni..inşallah alışırım
inşallah atanırım.. kendimi çok çok daha iyi hissedeceğim...

senin ailen ısparta damı.. eşinden dolayı mı avusturyaya gittiin..

dede bebisi derken benim oglani cok istiyordum 7.7.2007 olsun diye cünkü 15 de tarih vermislerdin ama 1 ay erken geldi kerata hayirlisi canim
herkesin kendine göre güzelli vardir bence ben kisayim sen uzun napalim
canim benim yaa msnden konusursunuz görüntülü isallah canim zor olur illaki ama yeterki mutlu ol eminim onlarda mutlu olurlar sen mutlu oldunmu
isallah canim dualarim seninle

canim benim annanem dedem yasiyorlar dayilarim teyzem ispartadalar bizde yazin hep orda toplasiriz
yok canim ben burda dogdum büyüdüm esimle burda tanisdik kizarkadasimin kocasinin arkadasiydin

senin kardeşin falan var mı? birde adın suzan mı? yada suzi mi?

3 erkek 4 kızız...suzi çok samimi...peki 10 yıllık evlilikten sonra bana vereceğin ilk 3 öneri ne ? tabi bu 4-5-6 da olur..
önceden hayat sana ne getirecegini bilemiyorsun canim sevgi olmadan olmaz zaten ama sade sevgide yetmiyo illaki kavga olacakdir tartisma falan her evlilikde var
ama önünü görmedende iyi kötü diyemiyorsun birbirinize saygi sevginiz hep daim olsun canim ben mesela altda kalmayi sevmem son sözü ben diycem benimki daha cok susar biri sakin durmali ama herseye de tamam denmez ben böyle düsünüyom canim isallah cok mutlu olursun canim

tamam canım..hayırlı geceler..

sanada canim iyi geceler tatli rüyalar

Son düzenleme:

Sen yapma bari kızçem kocaman totom var

bende çıkıyorum kızlar akşam yediklerimi yazarım .
pucca saol canım . bugün çok uğrastırdım seni :))
naf inş hedefine en kısa zamanda ulasırsın ve tesekkür ederim :))

Sağol canım hepimiz inşallah yollarım canım listeyi

Kötü olmuş çocuk nasıl peki şuan canım :26:

Ama bu kiloda mutlu değilim

Sanada atayım cnm listeyi

Menümü yazmak için gelmiştim ama dünkünü kimse yorumlamamış üzüldüm, kırıldım ben de yazmıcam bugün

Atlanmıştır canım topik çok yoğun Tuğba gelmiyor doğru düzgün Dilek' te her menüye yetişemiyor haliyle benimde menü yorumlayacak kadar bilgim yok ama bundan sonra bende elimden geldiğince destek olucam lütfen kırılma

Tamam sana da yollarım cnm devlet hastahanesine yengem gitmişti zayıflayamazsan gelme demiş adam bi daha gitmedi
Dilekcim güzel dileklerin için çoook teşekkür ederim. Aynen dediğin gibi güzelim iltifatlar geldikçe sırıtıyo insan. Aslında cısss yemeyecektim ama özel bir gün die kırmayayım dedim annemi.

Canım anneciğinin doğum günü kutlu olsun iltifatlarına çok sevindimmm ne güzel dimi

Günaydın kızçeler uykum kaçtı geleyim dedim birazdan evden çıkarım kalan alıntıları şirkette yaparım artık

Cumaya son gün kaçamak yok kaçamak yok

Kaçtım hazırlanayım yoksa çok geç kalıcam

Dilekkkk erim olsun başımda dursun diyorum anladın sen onu

Günaydın arkadaşlar...

Bir süredir giremiyorum. Sürekli göreve çıktığım için. Daha bir süre de giremeyebilirim. İnşallah en azından cuma bildirimlerimi yapabilirim.
Buradan uzaklaşmak gerçekten tehlikeli. Farkında olmadan dikkatten de uzaklaşıyor insan...
Dua edin bana da en azından kilo almayayım.

puccaaaa aldım listeyi teşekkür ederim. benim diyetimden pek farklı değil. bunu denemeye başlıcam yarından itibaren.

Ben geçen hafta 2.200 verdim o listeyle bu hafta muallakta:101:

Hoşgeldin Bebişin daha çok ufakmış. Şu süt olsun diye bol bol tatlıları, börekleri götürmeyip sağlıklı beslenirsen daha çabuk verirsin.
Belli bi kaloriiyi alıp cısslardan yemeyince sütün azalmaz zaten.

Güzelmiş afiyet olsun.

Çok yediğinde daha çabuk acıkıyorsun canım yediklerinle alakalı bide.
Yediğin besinlerde senin çabuk acıkmana neden olmuş olabilir.

Süper bence ne fazlası gayet düzgün afiyet olsun çok beğendim

Sabah tostun yanında ekmek ne ola ki?
Akşamda makarna yenmiş. Onlar dışında diğerleri normal.

Menün güzelmiş canım afiyet olsun.

Karı koca arasına başkalarının girmesini doğru bulmuyorum ben.
Sen kadına gidip desende sonuçta kocası gider kavga eder kocası bi şekilde olayı kapatır ki erkekler bu konuda çok başarılılar hepimiz biliyoruz olayın suçlusu söylediğin için sen olursun. Çevremde oldu böyle şeyler kız bide gelir sana bağırır benden demesi.

Suziii suziiiiii ne kadar verdinde puding yiyosunnn sana göre 100 gram olabilir ama kilo vermemizi zorlaştırıyo onlar.
Akşamda güzel olmuş afiyet olsun.

Net mağduru melojj İns hallederler netini. Özledik seni.

kızlar bu spor gece yatarken daha mı faydalı yaa...

Sabah aç karnına yapılan spor daha faydalı diye okumuştum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…