dur sen yazana kadar ben diyeyim aklimda kalanlarinisanlisin 1 ay var dügününe dimi hayda bu kadar miydin :44: bende birde unutkanlik var canim
dur sen yazana kadar ben diyeyim aklimda kalanlarinisanlisin 1 ay var dügününe dimi hayda bu kadar miydin :44: bende birde unutkanlik var canim
bekarım kimlikte evliyim...11,11,11 tarihinde nikahımız kıyıldı..4 şubat düğün tarihim...
bebişim malumunuz yok...
27 yaşındayım ama kendimizi zaman zaman 40 hissediyorum
boyum 1,74
türkiyede kocaeli gebzede yaşıyorum ama 4 şubat itibari ile batmanda yaşayacağım
çalışmıyorum işsizim.kpss mağduruyum.inşallah mayısta atanırım..
adım GURBET
yok canım geçen annemin müzik hassaslığını anımsamıştın ve ben hayram kalmıştım.
suzan canim benimsenin ismin neydi canım...
ay ne güzel tarihcanim isallah cok mutlu olursun
zaman zaman bende öyleyim 40 gibi yani canim cökdüm sankimbi saliyorum kendimi sonra geri toparliyorum
masallah ne güzel boylusun
kocaeli ile batmanin arasi cokmu canim zorluk cekmessin dimi :26:
isallah canim atanirsin canim benim
ben öğlen aç karnına yapıp sonra yemek yiyorum faydası olur mu ki:26:
evet sırf o tarih için düğünde nikah işinden vazgeçtik..kısmetse 12,12,12 dede bebişi patlatırım....
evet uzun boyluyum bana tek faydası evde ve komşuların perdelerini asmak..
kocaeli batman arası çok fazla.. arabayla 25 saat.. uçakla 2 saat 10 dk.. ve genelde direk uçuş yok..zorluk çekeceğim çünkü kardeşlerimden ayrılmak çok üzüyor beni..inşallah alışırım
inşallah atanırım.. kendimi çok çok daha iyi hissedeceğim...
senin ailen ısparta damı.. eşinden dolayı mı avusturyaya gittiin..
bilmem olur herhalde aç olunca daha iyiymiş diye duymuştummm
dede bebisi derken benim oglani cok istiyordum 7.7.2007 olsun diye cünkü 15 de tarih vermislerdin ama 1 ay erken geldi kerata hayirlisi canim
herkesin kendine göre güzelli vardir bence ben kisayim sen uzun napalim
canim benim yaamsnden konusursunuz görüntülü isallah canim zor olur illaki ama yeterki mutlu ol eminim onlarda mutlu olurlar sen mutlu oldunmu
isallah canim dualarim seninle
canim benim annanem dedem yasiyorlardayilarim teyzem ispartadalar bizde yazin hep orda toplasiriz
yok canim ben burda dogdum büyüdüm esimle burda tanisdik kizarkadasimin kocasinin arkadasiydin
senin kardeşin falan var mı? birde adın suzan mı? yada suzi mi?
2 oglan kardesim var canimya senin suzan canim kizlar suzi diyo sen nasil istiyorsan öyle de canim
yavas yavas uyku basti kizlar sabah 5.30 kalkmam lazimben ufakdan kacayim
önceden hayat sana ne getirecegini bilemiyorsun canim3 erkek 4 kızız...suzi çok samimi...peki 10 yıllık evlilikten sonra bana vereceğin ilk 3 öneri ne ? tabi bu 4-5-6 da olur..
tamam canım..hayırlı geceler..
Afiyet olsunn
Diyetisyenleri artık seviyorum.Aç bırakmadan bi şekilde verdiriyolar
Hayırlı olsun kısçem ins 60lara gelcen somalili olcan başımıza
Kolay gelsin..
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wB73DiD/weight.png link budur.
Profilim / çizelge alanına yapıştırıverirsin.
Az spor yap bak nasıl su içccen.
Bide bitki çay iç sonra susatır seni
bende çıkıyorum kızlar akşam yediklerimi yazarım .
pucca saol canım . bugün çok uğrastırdım seni :))
naf inş hedefine en kısa zamanda ulasırsın ve tesekkür ederim :))
kizlar ya sinir oldum kizimi doktara goturemiyorum doktor zaten 5bucuga kadar acik yarim saatten bile az kaldi esim gelcekt gitcektik calistigi araba bozulmus tamirciye gitmis kacta eve gelir belli degil bu saatte otobus bile yokki kendim gideyim of ya bugunde kaldim dun gec gelcem diye bugun gidelim dedi bugun daha gec kaldi erken soylese ben kendim gotururdum zaten doktor napicakki ishale diyo
tamam siz ıspnak yiyin ben k.bahar..
dün iki tane aldım..
birini yemeye başlıyım..
hoş geldin..
oy oy oy ben ne zamandır yemedim ...geliyom yemeye....
sağol canımbilgiler için...
bak biz sana demiştik sen iyisin diye..
iyi akşamlar herkese. 1 haftadır sadece okuyup gidiyorum çünkü yediklerimi yazmaya yüzüm yok. 1 gün düzgün yesem ertesi gün kesin kaçamak yapıyorum. ve hiç mutlu değilim. uyguladığım diyet güzel ama bıktım sanırım artık. o diyete uymak gelmiyo içimden. ve sanki diyetten sinirimi çıkarır gibi abur cubur yiyorum. uyguladığınız bir diyet varsa bana yazabilirmisiniz lütfen.
Menümü yazmak için gelmiştim ama dünkünü kimse yorumlamamış üzüldüm, kırıldım ben de yazmıcam bugün
akşam için 2 yemek kaşığı çok az değilmi canım?bendemi bir problem var yaaa ben doymam onunla sonra hemen acıkırım
ben istiyorum ne güzel keşke burdada diyetisyen imkanımız olsa çok isterim, burada devlet hastanesinde varmış kilolu bir bayanmış onu duyunca gitmekten vazgeçtim keşke özel hastanede olsa, daha çok ilgilenirler
Dilekcim güzel dileklerin için çoook teşekkür ederim.Aynen dediğin gibi güzelim iltifatlar geldikçe sırıtıyo insan. Aslında cısss yemeyecektim ama özel bir gün die kırmayayım dedim annemi.
puccaaaa aldım listeyi teşekkür ederim. benim diyetimden pek farklı değil. bunu denemeye başlıcam yarından itibaren.
iyi akşamlar kızlar. bende yakında sizlere katılıcam. 71 kiloyum şuan. doğumdan sonra atamadım. ama şimdi bebişim küçük ve sütüm az o yüzden yemek yiyorum. birazcık daha büyüsün bende sizlerle beraber zayıflıcam. zayıflamaya mecburum çünkü işe geri döndüğümde hiç bi kıyafetim olmazsa ben biterim
slm...
sabah
klasık kahvaltım
1bardak sıcak limonlu su
1haşlanmış yumurta
2dilim ekmekle kaşarlı tost
5çatak krem peynir
1zeytin
öğle
1haşlanmış tavuk budu
küçük parca göğüs eti çok azdı
ayran
ara
3fındık
akşam
1.5 kase nestle müsli
2.5litre su
3bardak yeşil çay
ayyy neden kimse bişey yazmıyor yaaa sıkıldım facede açmıyor uyuyacağım şimdi :85::85:, acıktım bide :26::26: yaaa ne farkettim biliyormusunuz akşam yemeğinde çok yersem sonra acıkıyorum ters bir durum ama öyle
slmm kızlarrr işte benim menümm
sabah: 1 yeşilçay
2 dilim denge ekmeği
1 haşlanmış yumurta
4 çatal beyaz peynir
4 zeytin
ara: bir avuç kuru üzüm
öğle: 4 kaşık ıspanak
3 kaşık yoğurt
1 tane galeta
1 form çay
ara: 1 elma ve 2 minik mandalina
akşam: 1 küçük kase çorba
4 kaşık bezelye
bi tabak salata
her saat başı su içtim.
ben fazlamı yiyorum acaba?
bugunku menum sabah ilik sirkeli su
kahvalti bir salamli tost ve 1dilim ekmek ve ustune labne peynir +4zeytin 1kupa bardak rezene cayi
aralarda 2mandalina bikac kasik yogurt
aksam bir kase mercimek corbasi makarna ve 1tavuk but 2kasik yogurt
her yemekden sonra iki bardak karisimdan
daha 1bucuk litre su ictim yatana kadar 2litreyi tamamlarim
yatarkende 1bardak sut ve ilik sirkeli su
merhabalarrrr güzellerimm nasılsınızzzzzz:))))
benim nasıl basım agrıyor anlatamam bugun annem duymuss tvden nane yağı ıyı gelıyor dıye surdu sımdı nasıll bı ferahlık verdı anlatamam ,tavsıye ederım kuzucuklarrrr:)))) zayıfff cıbıklarrrım:))))))))
sımdı bugunku menumuuu yazdım ben artık gunluk tutuyorum
bugun basladımtutmaya toplamda da 3 gun oldu:))
işte menummm....
Sabah: (11:00)
2 ince dilim ekmek
1 dilim peynir
4 zeytin
yeşillik,(1 havuc rendesi ) -----hiç lazım değil ama çıkartıyorum onu çiğ yemicem
ara:
2 küçük mandalina
Öğlen:
Bir tabak brokoli salatası(büyükce tabak)
2 tatlı kasıgı zeytınyagı içine salatanın
1 orta boy portakal
ara:
1 küçük elma
1 bardak yeşil çay
aksam: (19:00)
1,5 baget
1 kanat
salata
az bişi brokoli salatası
YORUMLARINIZIIIII BEKLİYORUMMMMM GUZELLL SIRIN HANIMCIKLARIMd::d
kizlar bakin bi ya cikamadim ben isin icinden
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/498003-yapsam.html
menüm degisti bugün :
sabah: 1dilim kara ekmek 1 dilim peynir
ara: pudding100 gramm cikdin ama :26:
öglen: rucola salatasi peynir domatesli 1 dilim ekmek
ara: yarim muzcürüyordun yari yariya bölüsdük isarkadasiyla :26:
aksam: yarim tavuk snitzel 2 tabak broccoli corbasi
ara: yokcanm istemedi :26:
kızlarerrr kızzllaaarr gelemmmii yanağıızzdaann öpemmiiii
nediirsiiiizz kızlarr gece geceee
ben birazdan jillian ablaylaaa sporumu yapcemm bi bakıyım dedim ondan öncee
ya bu aralar pek giremiorm bizim net arızalı gidip gidip geliooo geri kalıom soshbetlerdennn ühühühühüh
kızlar bu spor gece yatarken daha mı faydalı yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?