Günaydın arkadaşlar...
Bir süredir giremiyorum. Sürekli göreve çıktığım için. Daha bir süre de giremeyebilirim. İnşallah en azından cuma bildirimlerimi yapabilirim.
Buradan uzaklaşmak gerçekten tehlikeli. Farkında olmadan dikkatten de uzaklaşıyor insan...
Dua edin bana da en azından kilo almayayım.
Günaydın kızçeler uykum kaçtı geleyim dedim birazdan evden çıkarım kalan alıntıları şirkette yaparım artık
Cumaya son günkaçamak yok kaçamak yok
Kaçtım hazırlanayım yoksa çok geç kalıcam
Dilekkkk erim olsun başımda dursun diyorum anladın sen onu
Günaydın Halaycım
İns almazsın senin işin neydi ki unutum ben.:26:
Yarın gelebilirsin umarım.
Ayy sabah sabah güldürdün gene
Ben sana yat kalk erine şükret diyorum. Anladın dimi şimdi.
Hergün servisi kaçırcam telaşıyla hızlı hızlı yapınıyosun fena bişşi
günaydın canım.Günaydın kızçeler uykum kaçtı geleyim dedim birazdan evden çıkarım kalan alıntıları şirkette yaparım artık
günaydın. haklısın gerçekten buradan uzaklaşınca insanda bi gevşeme oluyor. bu arada bende halay nerelerde diye düşünüyordum.Günaydın arkadaşlar...
Bir süredir giremiyorum. Sürekli göreve çıktığım için. Daha bir süre de giremeyebilirim. İnşallah en azından cuma bildirimlerimi yapabilirim.
Buradan uzaklaşmak gerçekten tehlikeli. Farkında olmadan dikkatten de uzaklaşıyor insan...
Günaydın kısçeler..:119:
Cuma'ya son bi günnnn
Yarın kilo veren/alan belli olacak. NaF'ımında dediği gibi kaçamakk yoook.
Kiloları vericezzz hommmmmmm
Yarın sabah tartılmak için sabırsızlanıyorum ben.
Programcıyım ben. Bilgi işlemdeyim. Ama 3 il bize bağlı ve çok fazla Müdürlük var. Müdürlüklerin bilgisayar yazılım problemlerine biz bakıyoruz. Bu arada yeni bir proje var.
Onun kurulumu için ilçeler gidiyoruz. Yorucu ama zevkli. Fakat bazen daireye uğramadan çıkıyoruz. O zaman sabahlaı dahi giremiyorum internete.
günaydın canım.
günaydın. haklısın gerçekten buradan uzaklaşınca insanda bi gevşeme oluyor. bu arada bende halay nerelerde diye düşünüyordum.
günaydın canım. iki gündür internet bağlantımız yoktu bugün geldi neler var diye baktım maşallah onlarca sayfa atlamış. geçmişe bakmadan döndüm zira gözlerim bu kadarını kaldırmaz.
moralim bugün çok bozuk kızlar çok sediğimiz bi ablamız vardı vefat etmiş. akşamdan beri ben ve eşim çok üzgünüz gece uyuyamadık. biraz burda takılayımda kendime geleyim dedim. bir sürü işte beni bekliyor ve canım hiçbirşey istemiyor.
amin canım. mekanı cennet olsun.Oooo meslektaşmışız.:13:
Ben totomu kaldırmıyorum yalnız uzktan baglantıyla her yere keşke bi yerlere gitsem bende.
Valla kıymetini bil böyle totonu kaldırmadan çalışmak çok sıkıcı.
Başınız sağolsun canım. Allah sabır versin tüm sevenlerine..
Ölümün adı geçince pek birşey söylenmiyor işte.
günaydın kızlar. şu kahvaltıyı yapayım kocayı göndereyim geliyorum şimdilik byeee
kızlar karnımdan bir sesler geliyor tık tık tak tak kimo diyorum
abla acccık yemek ver mesela datlu mesela kek mesela gofret mesela cugulat nolir abla vallah sana kilo yapmıcaz diyolarr
hiiiiiiiiii terbiyesizler açmadım kapıyı
menüm degisti bugün :
sabah: 1dilim kara ekmek 1 dilim peynir
ara: pudding100 gramm cikdin ama :26:
öglen: rucola salatasi peynir domatesli 1 dilim ekmek
ara: yarim muzcürüyordun yari yariya bölüsdük isarkadasiyla :26:
aksam: yarim tavuk snitzel 2 tabak broccoli corbasi
ara: yokcanm istemedi :26:
kizlar böylede spor yapiliyormus biraz gülelimEki Görüntüle 329219
Günaydın arkadaşlar...
Ayy sabah sabah güldürdün gene
Ben sana yat kalk erine şükret diyorum. Anladın dimi şimdi.
Hergün servisi kaçırcam telaşıyla hızlı hızlı yapınıyosun fena bişşi
Günaydın kısçeler..:119:
Cuma'ya son bi günnnn
günaydın canım.
günaydın. haklısın gerçekten buradan uzaklaşınca insanda bi gevşeme oluyor. bu arada bende halay nerelerde diye düşünüyordum.
günaydın canım. iki gündür internet bağlantımız yoktu bugün geldi neler var diye baktım maşallah onlarca sayfa atlamış. geçmişe bakmadan döndüm zira gözlerim bu kadarını kaldırmaz.
moralim bugün çok bozuk kızlar çok sediğimiz bi ablamız vardı vefat etmiş. akşamdan beri ben ve eşim çok üzgünüz gece uyuyamadık. biraz burda takılayımda kendime geleyim dedim. bir sürü işte beni bekliyor ve canım hiçbirşey istemiyor.
günaydın kızlar. şu kahvaltıyı yapayım kocayı göndereyim geliyorum şimdilik byeee
günaydııııııııııııınGünaydın kızçeler uykum kaçtı geleyim dedim birazdan evden çıkarım kalan alıntıları şirkette yaparım artık
inşallah almazsın canııımGünaydın arkadaşlar...
ben heç sabırsazlanmıyom aldım cevabımı bugün tartıdan sıkkın canım yineGünaydın kısçeler..:119:
Cuma'ya son bi günnnn
gnyyyyyyyygünaydın kızlar. şu kahvaltıyı yapayım kocayı göndereyim geliyorum şimdilik byeee
evet çok güzel olmuş yaaaKimseyi değiştiremezsin hayatta..!
Ve kimse için de değişmemelisin..!
Kimliğini kaybettiğin an, yaşamını çöpe attın demektir.
İstemediğin sürece, hiçbir şey için ödün vermeyeceksin.
Çünkü gün gelir, verecek hiçbir şeyin kalmaz.
... Her şeyi sen istediğin için yapacaksın, başkası senden istediği için değil.
Ve sen, sen olarak kaldığın sürece senin yanında olanlar da mutlu olacaktır.
Bırak hayatına eşlik etmek isteyenler gelsin seninle.
Yolun bitimine kadar gelmeleri şart değil.
Herkesin gidebileceği bir yol vardır.
Sen yeter ki, yanında yer almayı bil.
Ne sen kimse için mecburi istikametsin, ne de bir başkası senin için...
Seninle gelmek isteyenleri yanına al.
Belki beraber daha çok şey katabilirsiniz bu hayata.
Yanındaki seni mutlu ettiği sürece kalsın hayatında, zorlama kendini.
Hayat rahat ve anlayışlı insanlarla
Ve hayat hak ettiği gibi yaşandığında güzel...
Ve unutma ; Aynı dili konuşanlar değil aynı duyguyu paylaşanlar anlaşabilir...
�Hayatın çok kısa olduğunu, üzüldüklerinizin aslında çok da önemli olmadığını unutmayın!!!!!
ne güzel anlatmislar
kızlar bu spor gece yatarken daha mı faydalı yaa...
3 erkek 4 kızız...suzi çok samimi...peki 10 yıllık evlilikten sonra bana vereceğin ilk 3 öneri ne ? tabi bu 4-5-6 da olur..
Ben geçen hafta 2.200 verdim o listeyle bu hafta muallakta:101:
HoşgeldinBebişin daha çok ufakmış. Şu süt olsun diye bol bol tatlıları, börekleri götürmeyip sağlıklı beslenirsen daha çabuk verirsin.
Belli bi kaloriiyi alıp cısslardan yemeyince sütün azalmaz zaten.
Güzelmiş afiyet olsun.
Çok yediğinde daha çabuk acıkıyorsun canım yediklerinle alakalı bide.
Yediğin besinlerde senin çabuk acıkmana neden olmuş olabilir.
Süper bence ne fazlası gayet düzgün afiyet olsun çok beğendim
Sabah tostun yanında ekmek ne ola ki?
Akşamda makarna yenmiş.Onlar dışında diğerleri normal.
Menün güzelmiş canım afiyet olsun.
Karı koca arasına başkalarının girmesini doğru bulmuyorum ben.
Sen kadına gidip desende sonuçta kocası gider kavga eder kocası bi şekilde olayı kapatır ki erkekler bu konuda çok başarılılar hepimiz biliyoruz olayın suçlusu söylediğin için sen olursun. Çevremde oldu böyle şeyler kız bide gelir sana bağırır benden demesi.
Suziii suziiiiii ne kadar verdinde puding yiyosunnn sana göre 100 gram olabilir ama kilo vermemizi zorlaştırıyo onlar.
Akşamda güzel olmuş afiyet olsun.
Net mağduru melojjİns hallederler netini. Özledik seni.
Sabah aç karnına yapılan spor daha faydalı diye okumuştum ben.
ben biraz işlerimi halledeyim sonra gelirim inşallah. mutlu kalın.
GÜNAYDIN KIZLARRR
ÇOK MUTSUZUM ÇOK SİZDEN AYRI 1 GRAM BİLE VEREMEDİMOYSAKİ VERECEĞİMİ DÜŞÜNÜYORDUM
DÖNDÜM BAK GELDİM ŞİMDİ
ARTIK DAHA SIK UĞRAYACAM ASLINDA ARADA BİR GİRİP KİLO ÇİZELGELERİNİZE FİLAN BAKIYORDUM SİZİ UZAKTAN SESİZ TAKİP EDİYORDUM
NEYSE ARTIK DAHA YAKİNEN BURDA OLMAYA ÇALIŞACAMHEM MUHABETTLERİMİZİ ÇOK ÖZLEDİM
DİLEKKKKKKKKKKKKKK SENİ ÇOK KISAKANDIM SONUNDA 6 YI GÖRMÜŞSÜNDARISI BAŞIMA AHHH AHHHH0,03
AKŞAM YEMEĞE GİTTİK NE YEDİĞİMİ HİÇ SORMAYIN ALLAH NE VERDİYSE HOMİNE GIRTLAK YEDİM DE ASIL ACI OLAN FOTOLAR
TOSUN GİBİ ÇIKMIŞIM PUFFFF ÖPTÜM HEPİNİZİ
SUZİİİİİİ EX ORTİM NAF
günaydııııııııııııın
Günaydın Hanımlar benim moral bozuk tartı ile kavga edip geldim sabah sabah. ya salı sabahı 72,9 du iki gün hasta oldum düzeni bozdum ve bu sabah 73,6 dı yaaaaaa yemedimki ama nasıl olur bu. sporda yaprım hergün. çok sıkkınım çooook
günaydinnn kizlar eccik daha iyiyim sanki eveet gelelim duamizaa:
saglikli mutlu huzurlu acikmadigimiz kalorilerin cayiiiiirrr cayiiiirrrrr yandigi birgün olur insallaaahhhh
gurbetcim saygi saygi saygi diyorum ben banada öyle derlerdide anlamazdim az kalsin gec kaliyodum anlamakda....
kedi gibi ol esine karsi hic sesin yükselmesin hic surat yapma hep gülümse cook kizarsan sadece hafif konusma tarzini degistir o hemen anlar zaten cünkü normalde karisi hep
gülümser surati asilmaz ..sakin benim gibi yapma yani ! herseye küsme , bagirma , surat asma , herseyi problem yapma yoksa mutlu olamazsin edemezsnde !
canim haklisin ama coook yakinim birde kiz öyle gidipde kocasi ile kavga edicek bir tip degil konusur biraz tavir takinir ök..z kocasida anlar belki hatasini ..
tamam cnm görüşürüz
Günaydın cnmBiz sana sesleniyoduk ama yazmıyodun Gel tabiki dön aramıza Geçen haftaki listeyi görmeliydinn nerdeyse kilo alan yoktu hepimiz çok motiveyiz canım bu hafta da öyle olacak inşallah
saol nafımmm geldim işte
işten güçten çocuklardan vakit buldukça burdayım
burası çok soğuk o kadar soğuk ki sularımız dondu akmıyo
yarın karne alıcak oğlum samsuna gideceğiz anneme inşallah kardeşim pcyi yanına almazda ordada irtibatta kalırız
GÜNAYDIN KIZLARRR
ÇOK MUTSUZUM ÇOK SİZDEN AYRI 1 GRAM BİLE VEREMEDİMOYSAKİ VERECEĞİMİ DÜŞÜNÜYORDUM
DÖNDÜM BAK GELDİM ŞİMDİ
ARTIK DAHA SIK UĞRAYACAM ASLINDA ARADA BİR GİRİP KİLO ÇİZELGELERİNİZE FİLAN BAKIYORDUM SİZİ UZAKTAN SESİZ TAKİP EDİYORDUM
NEYSE ARTIK DAHA YAKİNEN BURDA OLMAYA ÇALIŞACAMHEM MUHABETTLERİMİZİ ÇOK ÖZLEDİM
DİLEKKKKKKKKKKKKKK SENİ ÇOK KISAKANDIM SONUNDA 6 YI GÖRMÜŞSÜNDARISI BAŞIMA AHHH AHHHH0,03
AKŞAM YEMEĞE GİTTİK NE YEDİĞİMİ HİÇ SORMAYIN ALLAH NE VERDİYSE HOMİNE GIRTLAK YEDİM DE ASIL ACI OLAN FOTOLAR
TOSUN GİBİ ÇIKMIŞIM PUFFFF ÖPTÜM HEPİNİZİ
SUZİİİİİİ EX ORTİM NAF
günaydııııııııııııın
inşallah almazsın canııım
ben heç sabırsazlanmıyom aldım cevabımı bugün tartıdan sıkkın canım yine((
gnyyyyyyyy
evet çok güzel olmuş yaaa
sanmıyom canım ben anca vakit bulduğumdan gece yapıyom yoksa gündüz aç karnına daha iyi diye biliyorum
Günaydın Hanımlar benim moral bozuk tartı ile kavga edip geldim sabah sabah. ya salı sabahı 72,9 du iki gün hasta oldum düzeni bozdum ve bu sabah 73,6 dı yaaaaaa yemedimki ama nasıl olur bu. sporda yaprım hergün. çok sıkkınım çooook
günaydinnn kizlar eccik daha iyiyim sanki eveet gelelim duamizaa:
saglikli mutlu huzurlu acikmadigimiz kalorilerin cayiiiiirrr cayiiiirrrrr yandigi birgün olur insallaaahhhh
gurbetcim saygi saygi saygi diyorum ben banada öyle derlerdide anlamazdim az kalsin gec kaliyodum anlamakda....
kedi gibi ol esine karsi hic sesin yükselmesin hic surat yapma hep gülümse cook kizarsan sadece hafif konusma tarzini degistir o hemen anlar zaten cünkü normalde karisi hep
gülümser surati asilmaz ..sakin benim gibi yapma yani ! herseye küsme , bagirma , surat asma , herseyi problem yapma yoksa mutlu olamazsin edemezsnde !
canim haklisin ama coook yakinim birde kiz öyle gidipde kocasi ile kavga edicek bir tip degil konusur biraz tavir takinir ök..z kocasida anlar belki hatasini ..
ha böyle birşey olsun seni yakalar öperimmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?