70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın Halaycım
İns almazsın senin işin neydi ki unutum ben.:26:
Yarın gelebilirsin umarım.

Ayy sabah sabah güldürdün gene
Ben sana yat kalk erine şükret diyorum. Anladın dimi şimdi.
Hergün servisi kaçırcam telaşıyla hızlı hızlı yapınıyosun fena bişşi

Günaydın kısçeler..:119:
Cuma'ya son bi günnnn
Yarın kilo veren/alan belli olacak. NaF'ımında dediği gibi kaçamakk yoook.
Kiloları vericezzz hommmmmmm
Yarın sabah tartılmak için sabırsızlanıyorum ben.

Programcıyım ben. Bilgi işlemdeyim. Ama 3 il bize bağlı ve çok fazla Müdürlük var. Müdürlüklerin bilgisayar yazılım problemlerine biz bakıyoruz. Bu arada yeni bir proje var.
Onun kurulumu için ilçeler gidiyoruz. Yorucu ama zevkli. Fakat bazen daireye uğramadan çıkıyoruz. O zaman sabahlaı dahi giremiyorum internete.

günaydın canım.
günaydın. haklısın gerçekten buradan uzaklaşınca insanda bi gevşeme oluyor. bu arada bende halay nerelerde diye düşünüyordum.

günaydın canım. iki gündür internet bağlantımız yoktu bugün geldi neler var diye baktım maşallah onlarca sayfa atlamış. geçmişe bakmadan döndüm zira gözlerim bu kadarını kaldırmaz.
moralim bugün çok bozuk kızlar çok sediğimiz bi ablamız vardı vefat etmiş. akşamdan beri ben ve eşim çok üzgünüz gece uyuyamadık. biraz burda takılayımda kendime geleyim dedim. bir sürü işte beni bekliyor ve canım hiçbirşey istemiyor.

Oooo meslektaşmışız.:13:
Ben totomu kaldırmıyorum yalnız uzktan baglantıyla her yere keşke bi yerlere gitsem bende.
Valla kıymetini bil böyle totonu kaldırmadan çalışmak çok sıkıcı.

Başınız sağolsun canım. Allah sabır versin tüm sevenlerine..
Ölümün adı geçince pek birşey söylenmiyor işte.

amin canım. mekanı cennet olsun.
günaydın kızlar. şu kahvaltıyı yapayım kocayı göndereyim geliyorum şimdilik byeee

günaydın.

GÜNAYDIN KIZLARRR
ÇOK MUTSUZUM ÇOK SİZDEN AYRI 1 GRAM BİLE VEREMEDİM OYSAKİ VERECEĞİMİ DÜŞÜNÜYORDUM
DÖNDÜM BAK GELDİM ŞİMDİ
ARTIK DAHA SIK UĞRAYACAM ASLINDA ARADA BİR GİRİP KİLO ÇİZELGELERİNİZE FİLAN BAKIYORDUM SİZİ UZAKTAN SESİZ TAKİP EDİYORDUM
NEYSE ARTIK DAHA YAKİNEN BURDA OLMAYA ÇALIŞACAM HEM MUHABETTLERİMİZİ ÇOK ÖZLEDİM
DİLEKKKKKKKKKKKKKK SENİ ÇOK KISAKANDIM SONUNDA 6 YI GÖRMÜŞSÜN DARISI BAŞIMA AHHH AHHHH0,03
AKŞAM YEMEĞE GİTTİK NE YEDİĞİMİ HİÇ SORMAYIN ALLAH NE VERDİYSE HOMİNE GIRTLAK YEDİM DE ASIL ACI OLAN FOTOLAR
TOSUN GİBİ ÇIKMIŞIM PUFFFF ÖPTÜM HEPİNİZİ
SUZİİİİİİ EX ORTİM NAF

Hani sen o pudingi cuma günü yiycektin suzi

kizlar böylede spor yapiliyormus biraz gülelim Eki Görüntüle 329219

Günaydın cnm kolay gelsin gönüller bir olsun

Ayy sabah sabah güldürdün gene
Ben sana yat kalk erine şükret diyorum. Anladın dimi şimdi.
Hergün servisi kaçırcam telaşıyla hızlı hızlı yapınıyosun fena bişşi

Ahahahha ama aynı erim sabah beni börek kokularıyla işe getiriyo neden diyetisyene gidiyon diyo uyuz ediyo beni

Hommmmmmmmm

aaa canım başınız sağolsun :2:

günaydın kızlar. şu kahvaltıyı yapayım kocayı göndereyim geliyorum şimdilik byeee

Günaydın canım tamam görüşürüz

günaydııııııııııııın
inşallah almazsın canııım
ben heç sabırsazlanmıyom aldım cevabımı bugün tartıdan sıkkın canım yine ((
gnyyyyyyyy
evet çok güzel olmuş yaaa
kızlar bu spor gece yatarken daha mı faydalı yaa...

sanmıyom canım ben anca vakit bulduğumdan gece yapıyom yoksa gündüz aç karnına daha iyi diye biliyorum
Günaydın Hanımlar benim moral bozuk tartı ile kavga edip geldim sabah sabah. ya salı sabahı 72,9 du iki gün hasta oldum düzeni bozdum ve bu sabah 73,6 dı yaaaaaa yemedimki ama nasıl olur bu. sporda yaprım hergün. çok sıkkınım çooook

günaydinnn kizlar eccik daha iyiyim sanki eveet gelelim duamizaa:

saglikli mutlu huzurlu acikmadigimiz kalorilerin cayiiiiirrr cayiiiirrrrr yandigi birgün olur insallaaahhhh

3 erkek 4 kızız...suzi çok samimi...peki 10 yıllık evlilikten sonra bana vereceğin ilk 3 öneri ne ? tabi bu 4-5-6 da olur..

gurbetcim saygi saygi saygi diyorum ben banada öyle derlerdide anlamazdim az kalsin gec kaliyodum anlamakda ....

kedi gibi ol esine karsi hic sesin yükselmesin hic surat yapma hep gülümse cook kizarsan sadece hafif konusma tarzini degistir o hemen anlar zaten cünkü normalde karisi hep

gülümser surati asilmaz ..sakin benim gibi yapma yani ! herseye küsme , bagirma , surat asma , herseyi problem yapma yoksa mutlu olamazsin edemezsnde !

canim haklisin ama coook yakinim birde kiz öyle gidipde kocasi ile kavga edicek bir tip degil konusur biraz tavir takinir ök..z kocasida anlar belki hatasini ..

ben biraz işlerimi halledeyim sonra gelirim inşallah. mutlu kalın.

Tamam cnm görüşürüz

Günaydın cnm biz sana sesleniyoduk ama yazmıyodun gel tabiki dön aramıza geçen haftaki listeyi görmeliydinn nerdeyse kilo alan yoktu hepimiz çok motiveyiz canım bu hafta da öyle olacak inşallah

Günaydın canım sıkma canını su' dur o yada wc çıkamadıysan ondandır. Yarın sabah bi bakmışsın 72.5

Günaydın şekerim

saol nafımmm geldim işte
işten güçten çocuklardan vakit buldukça burdayım
burası çok soğuk o kadar soğuk ki sularımız dondu akmıyo
yarın karne alıcak oğlum samsuna gideceğiz anneme inşallah kardeşim pcyi yanına almazda ordada irtibatta kalırız

İrtibatı kopartmayalım canım burasıda çok soğuk valla :26: -3 derece Allahtan klima,kalorifer filan var yoksa totomuz doncak

Oooo zeynepp gelmiş..
Altta okuyo görünce sesleniyodum sana ama kaçıyodun hemen.
Off o fotolar fena ya Ben hiç çekinmezdim tombikken.
Gel seni motive ederiz biz. Motive olman için geçen haftaki listeyi bile yayınlarım tekrar

Sen menü paylaşmıyon bişey diyemicem o yüzden :26:
Ama şişkinlik falan da olabilir yani.

Günaydın şekerim. Sen bilirsin kiişileri sen tanıyosun.

kizlaaaaaaaaarrr coook heyecanliyim ben

ay ben ilk defa sey etcem ya ondan sizin ilk i nasil oldu :26: ay anlatin bana destek olun korkuyorum heyecanliyim :18:

nasil yapcam nasil etcem :44: yoksa korkacak bisey yokmu rahatmi olmaliyim belki hic korkdugum gibi olmicak ve cokta hosuma gidicek

yarin tartilcam ilk bu hafta listeye giricemde onu diyorum yani

ha böyle birşey olsun seni yakalar öperimmmmmmm

Olcak olcakkk olumlu düşünelim atalım aklımızdan kötü düşünceleri hommmmmmmm

Sen bugün kaçamak yapma yeter tatlım

Yarın öpersin beni bak hatırlatırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…