70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hhahahaha

Yarın sabah kalktıktan sonra wc gir canım ondan sonra en cıbıl halinle çık tartının üstüne ve mutlu son

Bu hafta daha güzel bir listemiz olur inş.

Kizlar selam ben de variiim
Kilo 72 hedef 60. Boy 167
Daha oncede kilo verdigim icin kafama gore bi diyet yapiorum 74le basladim 8 gun oldu
Bugun sbh yedigim 1,5tabak corba bi dilim ekmek balli cay
Her gun 45 dk hizli tempo yuruyorum kosu bandinda
Esim yurtdisinda subat sonu yanina gidecegim supriz yapmak istiyorum
2 aylik bebegim karnimda oldu depresyonda sistim ciktim zayiflamak kendime gelmek istiyorum
Beni de kabul eder misiniZ

Korkucak bişi yok
Kendini tartının emin ellerine bırakacaksın

Evet cıbıl

Bu hafta daha güzel bir listemiz olur inş.

İnşallahhh

Hoşgeldin canımm tabiki kabul ederiz başın sağolsun

ay ben simdiye kadar corabimla tartiliyodum belki ondan mi 77 cikiyodum

Delüü yaa

hoss geldin canimm gecmis olsun zayifliyacagiz insallah hepberaber :13:

Korkucak bişi yok
Kendini tartının emin ellerine bırakacaksın

hmm tamam canim

Kızlar ben müsadenizle çıkıyorum işleri toparlayayım kdv dosyasını bitirir bitirmez gelirim

Hoşgeldin
Tabi kabul ederiz. Biz burda dengeli besleniyorz.
Her cuma tartılma günümüz.
Sabah çorbadansa 2 dilim çavdar yada tam tahıllı ekmek, domates, peynir, salatalık, yeşillik, haşlanmış yumurtadan oluşan kahvaltı daha güzel.
Seni tok tutar hemde mideni çalıştırır

KIZLAR GÜNAYDIN!

sanırım ilk başlarda hızla giden kilolarım 17. günün sonunda durdu artık. geçen hafta 77.5dim bugün 77.3üm nerdeyse 1 haftada 200grcık vermişim. neyse almadım ya buna şükür. menümü yayınlamıyorum çünkü forum çok yoğun yorumlamak zor oluyo sanırım.
jillian michalle yapanlara bir sorum olacak!
internetten siparişini verdim ama elime ulaşmadı henüz dün akşam netten baktım hareketleri bana çok zor geldi ilk yaptığınızda tüm hareketleri yapabildiniz mi yoksa zaman geçtikçe mi daha iyi yaptınız? çünkü gördüğüm kadarıyla tüm hareketleri kolay yapan kız kadar bile yapamayacağım zorlayacak gibi gözüküyo. zorlayıp eklemlerime falan da zarar vermek istemiyorum. yorumlarınızı bekliyorum

Evet cnm haklisin annem bi tencere corba yapinca icmek zorunda kaldim hatta bugun tum ogun corba cunku bozulabilir
Yaninda salata yemeyi dusunuyorum

merhaba cnaım ilk 2 -3 gün bende tamamını yapamadım sonraki günler daha iyi oluyo ama yinede tam yapabildiğimi söyleyemem olsun yinede yapmaya çalışıyom en azından deniyom ara verince daha zor oluyo

bide ben karın yakma dediği hareket var onu fazla yapamıyorum belimi çok zorladı yapabildiğim kadar yapıyom sende yapabildiğin kadar yap olmassa bide fitık falan olmayalım allah korusun

aslında ben şöyle düşünüyodum haftada 3 gün koşu bandında yürüyüş, 3 gün da michalle yapmayı düşünüyodum hergün band sıkıyo. acaba michalli ara vermeden mi yapmam gerek yani 6 gün boyunca?

Valla şekerim evlenince görücez
Annemle babam çalışıyo ve ben ilk çocuk olduğum için bazı zorlukları gördüm anne baba geç gelir bakıcılar kreşler gerek yok bunlara canım . Ben çocuğumada bakarım evimi temizlerimzorluk çektirmem eşime çocuguma benim nacizane fikrim böyle

Evde misafirim var ayrıca cumartesi pazar sınavım var
Akşamları çalışıyodum çalışmada kalmadı artık offffffffff Bian önce gitsinler
Bi kaç gün pek giremeyebilirim kızlar öpüldünüz

canım paylaşıyom menüleri size paylaşmadım mı yoksa ? birtek dün yazmadım menümü dur bakam birazdan günlüğümde duruyorsa yayınlayam baştan buraya
önce güzel bir müzik koyuyorsun. sakin relax... müzik eşliğinde yavaş yavaş soyunuyorsun. öncesinde wc ye gidip tüm ihtiyacınıda gör tabii. tam şeyin ortasında düzenin bozulmasın. neyse nerede kalmıştık. soyunduktan sonra önce sağ ayağını sonra sol ayağını yavaşça tartının üstüne koyuyorsun. ürkütmeden kibar ol bak ilk sefer daha . sonra eğil ve RAKAMI oku.... ve final kolaymış di mi
Olcak olcakkk olumlu düşünelim atalım aklımızdan kötü düşünceleri hommmmmmmm

Sen bugün kaçamak yapma yeter tatlım

Yarın öpersin beni bak hatırlatırım
tamam öpecem seni unutma hooooommmmmmmm
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
canım öncelikle hareketler aslında çok zor değil. ama hiç ara vermemesi ve 2 dk kardio ardından 3 ve 1 dk sıkılaştırmalara ani geçişi sebebi ile toplamda zor geliyor. kendini incitmezsin niye dersen kadın hareketlerin nasıl yapılacağını yanlışları uzun uzun güzelce anlatıyor. ben mesela ilk günden beri baştaki 2 dk kardio kısmında zorlanıyorum tam yapamıyorum. nefesimin yetmediği yerde durmuyorum ama mesela yürüyorum. seni sadece kardiolar zorlayacak o kısımlarda da benim gibi hareketi yapabildiğin kadar yaparsın kalanında da yürüme falan yaparsın. ama son turda yapılan 2 dk kardio da mesela ya nefesim açıldığından yada iyi ısındığımdan tamamını yapabiliyorum. dvd gelsin daha iyi anlayacaksın. ben sadece ilk iki gün çok zorlandım ama 3 gün daha rahat yaptım. ve kilo verdirmedi belki ama kaslarımı hissetmeye başladıııım. başka sorun olursa yanıtlarım canım

merhaba cnaım ilk 2 -3 gün bende tamamını yapamadım sonraki günler daha iyi oluyo ama yinede tam yapabildiğimi söyleyemem olsun yinede yapmaya çalışıyom en azından deniyom ara verince daha zor oluyo

ortim neredesın sen bebem yaaa

canım 77 kiloda kilo verme durmaz ki tamam aksayabılır 1000 gr veremessın de 700 gr verırısın

belkı dıyetınde bişeyi yanlış yapiyorsundur tekrar gözden geçr istersen

veya kilo verıyorsundur ama ödem topluyosundur mutlaka bişey vardır ?????

ayyy bak böyle anlatinca heveslendim bilem yahuuu

yarin olsada bi sey etsem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…