kizlaaaaaaaaarrr coook heyecanliyim ben
ay ben ilk defa sey etcem ya ondansizin ilk i nasil oldu :26: ay anlatin bana destek olun korkuyorum heyecanliyim :18:
nasil yapcam nasil etcem :44: yoksa korkacak bisey yokmu rahatmi olmaliyim belki hic korkdugum gibi olmicak ve cokta hosuma gidicek
yarin tartilcam ilk bu hafta listeye giricemde onu diyorum yani
Hhahahaha
Yarın sabah kalktıktan sonra wc gir canım ondan sonra en cıbıl halinle çık tartının üstüneve mutlu son
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] NiCK [/TD] [TD] BaŞLanGıÇ [/TD] [TD] GeÇen Hafta [/TD] [TD] Bu Hafta [/TD] [TD] GiDen [/TD] [TD] Toplam Giden [/TD] [TD] HeDeF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] Puccaaa [/TD] [TD] 86.0 [/TD] [TD] 70.6 [/TD] [TD] 68.4 [/TD] [TD] 2.200 [/TD] [TD] 17.600 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] sineray [/TD] [TD] 72.0 [/TD] [TD] 69.0 [/TD] [TD] 72.0 [/TD] [TD] 2.000 [/TD] [TD] 5.000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] berenvildan [/TD] [TD] 70.4 [/TD] [TD] 70.4 [/TD] [TD] 68.6 [/TD] [TD] 1.800 [/TD] [TD] 1.800 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] tofti [/TD] [TD] 81.0 [/TD] [TD] 79.0 [/TD] [TD] 77.5 [/TD] [TD] 1.500 [/TD] [TD] 3.500 [/TD] [TD] 53 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] ay_she [/TD] [TD] 78.8 [/TD] [TD] 71.5 [/TD] [TD] 70.0 [/TD] [TD] 1.500 [/TD] [TD] 8.800 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 64.7 [/TD] [TD] 63.2 [/TD] [TD] 1.500 [/TD] [TD] 16.600 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] silverpowder [/TD] [TD] 81.0 [/TD] [TD] 73.6 [/TD] [TD] 72.3 [/TD] [TD] 1.300 [/TD] [TD] 8.700 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] arzuayten [/TD] [TD] 75.0 [/TD] [TD] 73.9 [/TD] [TD] 72.6 [/TD] [TD] 1.300 [/TD] [TD] 2.400 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] Harran0571 [/TD] [TD] 75.0 [/TD] [TD] 73.4 [/TD] [TD] 72.2 [/TD] [TD] 1.200 [/TD] [TD] 2.800 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] seyyah1984 [/TD] [TD] 71.0 [/TD] [TD] 67.3 [/TD] [TD] 66.2 [/TD] [TD] 1.100 [/TD] [TD] 4.800 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 70.6 [/TD] [TD] 68.7 [/TD] [TD] 67.7 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 2.900 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] monarosa_22 [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 67.0 [/TD] [TD] 66.0 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 7.000 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] ocean85 [/TD] [TD] 70.6 [/TD] [TD] 72.9 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 5.600 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] Moosebeci [/TD] [TD] 76.2 [/TD] [TD] 71.1 [/TD] [TD] 70.5 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 5.700 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] BlackCat [/TD] [TD] 76.0 [/TD] [TD] 73.6 [/TD] [TD] 73.2 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 2.800 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] ecrin29 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 61.2 [/TD] [TD] 60.9 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 9.300 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] edirne [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 68.2 [/TD] [TD] 68.0 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 5.000 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 18 [/TD] [TD] NaF [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 68.1 [/TD] [TD] 67.9 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 5.100 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 19 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 75.3 [/TD] [TD] 75.2 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 1.100 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 20 [/TD] [TD] Halay [/TD] [TD] 79.0 [/TD] [TD] 77.0 [/TD] [TD] 77.0 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 2.000 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 21 [/TD] [TD] arcak81 [/TD] [TD] 74.0 [/TD] [TD] 65.9 [/TD] [TD] 65.9 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 8.300 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 22 [/TD] [TD] chemes [/TD] [TD] 65.6 [/TD] [TD] 62.3 [/TD] [TD] 62.3 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 3.300 [/TD] [TD] 52 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 23 [/TD] [TD] rezzan784 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 71.5 [/TD] [TD] 71.5 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 4.200 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 24 [/TD] [TD] melojj [/TD] [TD] 750 [/TD] [TD] 58.6 [/TD] [TD] 58.8 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 19.200 [/TD] [TD] 56 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 25 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 66.9 [/TD] [TD] 67.1 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 3.100 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 26 [/TD] [TD] triendy21 [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 60.6 [/TD] [TD] 60.9 [/TD] [TD] +300 [/TD] [TD] 18.900 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 27 [/TD] [TD] RuweyDaa [/TD] [TD] 76.0 [/TD] [TD] 72.5 [/TD] [TD] 72.9 [/TD] [TD] +400 [/TD] [TD] 3.100 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[/TABLE]
Birinci olan arkadaşımız PuCCaaa’yı tebrik ediyoruz.
Kilo veren arkadaşları da tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
Tartıda aynı rakamı gören ve geçen haftaki rakamdan fazla gören arkadaşlarda üzülmesin bizde bu motivasyon varken bu hafta işleri yoluna koyar gelecek haftaki listede düzeltiriz.
Önemli olan bu kilo artışının sürekli olmamasıdır.
Arada bir bu şekilde olabilir.Üzülmeyin sakın.
Bu hafta aramıza gur_bet , neskulik ve balkaymaklim arkadaşlarımız katılmıştır.
Katılımlarının devamını, bol paylaşımlar, bol zayıflamalar dileriz.
Listenin genel hâli çok güzel.
Bravoo kısçelerr..
Bravooo 70-79 topiği..
Listede bi kusur var affolaa.:101:
Unvanı olmayan biricik PuCCaaa’nızz
Hhahahaha
Yarın sabah kalktıktan sonra wc gir canım ondan sonra en cıbıl halinle çık tartının üstüneve mutlu son
kizlaaaaaaaaarrr coook heyecanliyim ben
ay ben ilk defa se etcem ya ondansizin ilk i nasil oldu :26: ay anlatin bana destek olun korkuyorum heyecanliyim :18:
nasil yapcam nasil etcem :44: yoksa korkacak bisey yokmu rahatmi olmaliyim belki hic korkdugum gibi olmicak ve cokta hosuma gidicek
cibil mii
Bu hafta daha güzel bir listemiz olur inş.
Kizlar selam ben de variiim
Kilo 72 hedef 60. Boy 167
Daha oncede kilo verdigim icin kafama gore bi diyet yapiorum 74le basladim 8 gun oldu
Bugun sbh yedigim 1,5tabak corba bi dilim ekmek balli cay
Her gun 45 dk hizli tempo yuruyorum kosu bandinda
Esim yurtdisinda subat sonu yanina gidecegim supriz yapmak istiyorum
2 aylik bebegim karnimda oldu depresyonda sistim ciktim zayiflamak kendime gelmek istiyorum
Beni de kabul eder misiniZ
ay ben simdiye kadar corabimla tartiliyodum belki ondan mi 77 cikiyodum
hoss geldin canimm gecmis olsun zayifliyacagiz insallah hepberaber :13:Kizlar selam ben de variiim
Daha oncede kilo verdigim icin kafama gore bi diyet yapiorum 74le basladim 8 gun oldu
2 aylik bebegim karnimda oldu depresyonda sistim ciktim zayiflamak kendime gelmek istiyorum
Korkucak bişi yok
Kendini tartının emin ellerine bırakacaksın
Kizlar selam ben de variiim
Hoşgeldin
Tabi kabul ederiz. Biz burda dengeli besleniyorz.
Her cuma tartılma günümüz.
Sabah çorbadansa 2 dilim çavdar yada tam tahıllı ekmek, domates, peynir, salatalık, yeşillik, haşlanmış yumurtadan oluşan kahvaltı daha güzel.
Seni tok tutar hemde mideni çalıştırır
KIZLAR GÜNAYDIN!
sanırım ilk başlarda hızla giden kilolarım 17. günün sonunda durdu artık. geçen hafta 77.5dim bugün 77.3üm nerdeyse 1 haftada 200grcık vermişim. neyse almadım ya buna şükür. menümü yayınlamıyorum çünkü forum çok yoğun yorumlamak zor oluyo sanırım.
jillian michalle yapanlara bir sorum olacak!
internetten siparişini verdim ama elime ulaşmadı henüz dün akşam netten baktım hareketleri bana çok zor geldi ilk yaptığınızda tüm hareketleri yapabildiniz mi yoksa zaman geçtikçe mi daha iyi yaptınız? çünkü gördüğüm kadarıyla tüm hareketleri kolay yapan kız kadar bile yapamayacağım zorlayacak gibi gözüküyo. zorlayıp eklemlerime falan da zarar vermek istemiyorum. yorumlarınızı bekliyorum
KIZLAR GÜNAYDIN!
sanırım ilk başlarda hızla giden kilolarım 17. günün sonunda durdu artık. geçen hafta 77.5dim bugün 77.3üm nerdeyse 1 haftada 200grcık vermişim. neyse almadım ya buna şükür. menümü yayınlamıyorum çünkü forum çok yoğun yorumlamak zor oluyo sanırım.
internetten siparişini verdim ama elime ulaşmadı henüz dün akşam netten baktım hareketleri bana çok zor geldi ilk yaptığınızda tüm hareketleri yapabildiniz mi yoksa zaman geçtikçe mi daha iyi yaptınız? çünkü gördüğüm kadarıyla tüm hareketleri kolay yapan kız kadar bile yapamayacağım zorlayacak gibi gözüküyo. zorlayıp eklemlerime falan da zarar vermek istemiyorum. yorumlarınızı bekliyorum
bende gelme diyemedim valla şimdiden stres yaptım onlar geliyor diye değil kış vakti yatılı misafir geliyor diye, bencede sabırrrr diliyorum
yemek nadirdir eşimin yaptığı ama yedikten sonra bulaşıkları makineye koyuver diyorum hallediyor bende ev temizliği yapsın istemiyorumda biliyorumki arkasından ben yapacağım hiç talepte etmedim ama yapma dediğim şeyleri yapmasın yeter ona canım sıkılıyor ben arkasını toplamak zorundamıyım ev hanımı değilimki yarın boşum deyip yapayım biz birlikte çıkıyoruz evden birlikte geliyoruz eve, geldikten sonra koşturmaca başlıyor benim için oda internet başına kuruluyor
ütü başlı başına dert ne güzel yapmışsın eşine yıkarak ben ütülerim bibakarım giydikten sonra öyle bir asmışki askıya ütü mütü kalmamış birde lafa gelincede dalga geçer törenle ütü yapıyorsun diye oysaki bilerek ütülemiyorum hergün farklı gömlek giyme bazende hiç giymediklerini giy diyorum
2004ten beri birlikteyiz biz 2008de evlendik bende önceden öyle düşünüyordum herşeyini yaparım ben onun diyordum ama o öncedende hasretken herşeyi yaparım sanıyorsun ama iş öyle değil sonra kendini hizmetçi gibi hissediyorsun ben öyle düşünüyorum şahsen birde çalışmamak daha kötü aslında, zor ama işe gidince kafasıda dağılıyor insanın ben doğum izninde iyice kafayı yiyeceğim sanmıştım
kesinlikle evlendikten sonra odunlaşıyorlar öncemiz olmasa inanmayacağım ama öncesinide biliyorum bayaaa dertliyim galiba yaaa
ooh oh ne güzel yemek yapmış oluyor haaa vay beeebenim göremeyeceğim bir tablo :44:
çocuğu hazırlamasa okula geç kalırız zaten kalıyoruzda beni düşündüğünden yardım etmiyor yaniii, benim eşimde yardım eder ama söylemesem yapmaz tek tek söyleyeceğim oda sadece yemekte, başka şeylerde bişey deyince hemen suratı gider rahat bırak beni der gibi bakar yüzüme
inşallah canım değişmez ama geneli değişiyor seni korkutmak ve soğutmak istemem ama doğruya doğru,
canım paylaşıyom menüleri size paylaşmadım mı yoksa ? birtek dün yazmadım menümü dur bakam birazdan günlüğümde duruyorsa yayınlayam baştan burayaOooo zeynepp gelmiş..
Altta okuyo görünce sesleniyodum sana ama kaçıyodun hemen.
Off o fotolar fena yaBen hiç çekinmezdim tombikken.
Gel seni motive ederiz biz. Motive olman için geçen haftaki listeyi bile yayınlarım tekrar
Sen menü paylaşmıyon bişey diyemicem o yüzden :26:
Ama şişkinlik falan da olabilir yani.
Günaydın şekerim. Sen bilirsin kiişileri sen tanıyosun.
önce güzel bir müzik koyuyorsun. sakin relax... müzik eşliğinde yavaş yavaş soyunuyorsun. öncesinde wc ye gidip tüm ihtiyacınıda gör tabii. tam şeyin ortasında düzenin bozulmasın. neyse nerede kalmıştık. soyunduktan sonra önce sağ ayağını sonra sol ayağını yavaşça tartının üstüne koyuyorsun. ürkütmeden kibar ol bak ilk sefer daha . sonra eğil ve RAKAMI oku.... ve final kolaymış di mikizlaaaaaaaaarrr coook heyecanliyim ben
ay ben ilk defa sey etcem ya ondansizin ilk i nasil oldu :26: ay anlatin bana destek olun korkuyorum heyecanliyim :18:
tamam öpecem seni unutma hooooommmmmmmmOlcak olcakkk olumlu düşünelim atalım aklımızdan kötü düşünceleri hommmmmmmm
Sen bugün kaçamak yapma yeter tatlım
Yarın öpersin beni bak hatırlatırım
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinKizlar selam ben de variiim
canım öncelikle hareketler aslında çok zor değil. ama hiç ara vermemesi ve 2 dk kardio ardından 3 ve 1 dk sıkılaştırmalara ani geçişi sebebi ile toplamda zor geliyor. kendini incitmezsin niye dersen kadın hareketlerin nasıl yapılacağını yanlışları uzun uzun güzelce anlatıyor. ben mesela ilk günden beri baştaki 2 dk kardio kısmında zorlanıyorum tam yapamıyorum. nefesimin yetmediği yerde durmuyorum ama mesela yürüyorum. seni sadece kardiolar zorlayacak o kısımlarda da benim gibi hareketi yapabildiğin kadar yaparsın kalanında da yürüme falan yaparsın. ama son turda yapılan 2 dk kardio da mesela ya nefesim açıldığından yada iyi ısındığımdan tamamını yapabiliyorum. dvd gelsin daha iyi anlayacaksın. ben sadece ilk iki gün çok zorlandım ama 3 gün daha rahat yaptım. ve kilo verdirmedi belki ama kaslarımı hissetmeye başladıııım. başka sorun olursa yanıtlarım canımKIZLAR GÜNAYDIN!
merhaba cnaım ilk 2 -3 gün bende tamamını yapamadım sonraki günler daha iyi oluyo ama yinede tam yapabildiğimi söyleyemem olsun yinede yapmaya çalışıyom en azından deniyom ara verince daha zor oluyo
kızlar günaydın!
Sanırım ilk başlarda hızla giden kilolarım 17. Günün sonunda durdu artık. Geçen hafta 77.5dim bugün 77.3üm nerdeyse 1 haftada 200grcık vermişim. Neyse almadım ya buna şükür. Menümü yayınlamıyorum çünkü forum çok yoğun yorumlamak zor oluyo sanırım.
Jillian michalle yapanlara bir sorum olacak!
Internetten siparişini verdim ama elime ulaşmadı henüz dün akşam netten baktım hareketleri bana çok zor geldi ilk yaptığınızda tüm hareketleri yapabildiniz mi yoksa zaman geçtikçe mi daha iyi yaptınız? çünkü gördüğüm kadarıyla tüm hareketleri kolay yapan kız kadar bile yapamayacağım zorlayacak gibi gözüküyo. Zorlayıp eklemlerime falan da zarar vermek istemiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum
canım paylaşıyom menüleri size paylaşmadım mı yoksa ? birtek dün yazmadım menümü dur bakam birazdan günlüğümde duruyorsa yayınlayam baştan buraya
önce güzel bir müzik koyuyorsun. sakin relax... müzik eşliğinde yavaş yavaş soyunuyorsun. öncesinde wc ye gidip tüm ihtiyacınıda gör tabii. tam şeyin ortasında düzenin bozulmasın. neyse nerede kalmıştık. soyunduktan sonra önce sağ ayağını sonra sol ayağını yavaşça tartının üstüne koyuyorsun. ürkütmeden kibar ol bak ilk sefer daha . sonra eğil ve RAKAMI oku.... ve final kolaymış di mi
tamam öpecem seni unutma hooooommmmmmmm
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
canım öncelikle hareketler aslında çok zor değil. ama hiç ara vermemesi ve 2 dk kardio ardından 3 ve 1 dk sıkılaştırmalara ani geçişi sebebi ile toplamda zor geliyor. kendini incitmezsin niye dersen kadın hareketlerin nasıl yapılacağını yanlışları uzun uzun güzelce anlatıyor. ben mesela ilk günden beri baştaki 2 dk kardio kısmında zorlanıyorum tam yapamıyorum. nefesimin yetmediği yerde durmuyorum ama mesela yürüyorum. seni sadece kardiolar zorlayacak o kısımlarda da benim gibi hareketi yapabildiğin kadar yaparsın kalanında da yürüme falan yaparsın. ama son turda yapılan 2 dk kardio da mesela ya nefesim açıldığından yada iyi ısındığımdan tamamını yapabiliyorum. dvd gelsin daha iyi anlayacaksın. ben sadece ilk iki gün çok zorlandım ama 3 gün daha rahat yaptım. ve kilo verdirmedi belki ama kaslarımı hissetmeye başladıııım. başka sorun olursa yanıtlarım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?