70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ah ortim vah ortim sorma burdayım şimdi kilo veremiyom ortim napçam yardım et

ara vermezsen iyi olur çünkü ara verince ve tekrar başlayınca ilk iki gün çektiğin o ağrılar geri dönüyoooo. bir de canım 20 dk inan çok çabuk bitiyor. ben günde 67 dk leslii yapardım ve çok sıkılırdım bu öyle değil sen daha sıkılamadan bitiyor. 20 dk. kadında diyo zaten sıkın dişinizi hanımlar 20 dk diye valla haklı 20 dk hemen geçiyor bana da hergün duş almak ölüm geliyooo. çok terletmesse almayacam da mecbur alıyoz. malum soğuk memleket olunca saçlar ıslak hergün kurutamıyom bazen her yerim tutuliiii

Günaydın canım sen gene de yaz elimizden geldiği kadar yorumlayama çalışıyoruz.
1-2 defa gözden kaçabiliyo

Tesekkurler kizlar
Peki alternatif biseyler yapio musunuz
Sirke sandaloz filan

Hyır canım kendi adıma söyliyim sirkeyi zaten sevmem sandalozu almadım bile.
Sağlıklı beslenerek de pek âlâ kilo verilebiliyor.

Evet cnm haklisin annem bi tencere corba yapinca icmek zorunda kaldim hatta bugun tum ogun corba cunku bozulabilir
Yaninda salata yemeyi dusunuyorum

Salata + yogurt tüketebilrisin.

teşekkür ederim cevabın için. bakalım cd gelsin ondan sonra duruma göre değerlendircem olmazsa önce 30dk yürüyüş yaparım ondan sonra michalleye geçerim. ama kararlıyım kurtulcam bu yağlardan. bu hafta aslında biraz abarttım geçen haftalarda daha istikrarlı gidiyodum ama bu hafta sanki doymuyorum ne yersem yiyeyim 2 saat sonra içim kıyılmaya başlıyor yeme isteği duyuyorum ndenini bilmiyorum. tabi o zaman 2 saatte bir de yiyince bu hafta gide gide 200-300gr civarı gitmiş oldu.

merhaba kızlar geçmişi okumak anca bitti ne çok yazmışsınız

orticim bende aldım o cd den ilk defa yaptım zorlanıyorsun ama bitirilmiycek gibi değil koşu bandında ben 12 eğimli ve yarım saat tempolu yürüyüş yaptığımda terlediğim kadar terledim hatta daha fazla diye bilirim her gün yapmaya gayret göstericem ben en azından sıkılaşır vücudumuz

bir de kilo gitmedi bu hafta niyeyse sabah kalktığımda şiş oluyor karnım tuvalet sorunu da oluyor sabah kilolarda ekside gözükmüyor bugün 200 gram verdiğimi gördüm bu kadarcık mı diyorum ya karın şişkinliğinden ya da bu hafta çok yedik ya da regl olucam ondan anlamadım valla

15 ocak
Sabah:
Saat 12:30 
sirkeli ve ballı su
iki dilim ekmek 1 zeytin ,çok az peynir, domates
3 ince dilim hellim peyniri, 1 yumurta
Çay (şekersiz)
Ara: 15:00
2 ince dilim hellim(kızarmış)
Öğle: (yemedim)
17:00
soda
Akşam 19:00
3 parça ızgara et(toplam 150 gr kadar) salata ayran
2 litreden fazla su, 1 bardak kayısılı form çayı, 5-6 bardak şekersiz açık çay
Spor: hergün jullianla 20 dk spor (henüz yapmadım ama yatmadan mutlaka yapacam)

16 Ocak
Sabah:
Evden çıkmadan sirkeli su
2 poça 140
Çay (şekersiz)
Ara:
yoğunluktan bugün yapamadım
Öğle:
lahana salatası 140
Bir yumurta(kahvaltı için getirdim de yiyemedim ) 80
Ara:
Yine kayısı kurusu 3-5 tane 50
Saat 16 gibi
yeşilş elma 60
Akşam
Bir dilim tam buğday ekmeği 60
çorba 100
salata yoğurt 100
2 litreden fazla su, 2 büyük bardak ıhlamur(hazır değil demleme), 1 bardak kayısılı form çayı, 5-6 bardak şekersiz açık çay
Spor: hergün jullianla 20 dk spor
Kalori: 720
17 Ocak
bugünün menüsü:
Sabah:
2 poça 140
Çay (şekersiz)
Ara:
1,5 kayısı kurusu
Öğle:
lahana salatası 140
Ara:
yarım kek düşünüyom. Dün akşam yemediiğim için ödül :) 90
Saat 16 gibi
yeşil elma 60
Akşam
kumpir(yağsız tabii, içine kalorili birşey koydurmamaya çalışıcam, canım çok istedide :))500 olur herhal :=)
ayran(iyicene şişem)
2 litreden fazla su, 2 büyük bardak ıhlamur(hazır değil demleme), 5-6 bardak şekersiz açık çay
Kalori: 1000 civarı
akşamları hep meyve yiyim diyom ama sonra unutuyom:)
sabah tartıldım 72,9
18 Ocak
Sabah:
2 poça 140
Çay (şekersiz)
Ara:
1,5 kayısı kurusu
Öğle:
Peynir, 2 kaşık yoğurt, yarım dilim kek 250
Ara:
k bar 70
Akşam
2 haşlanmış patates, acık peynir, diet kola, 2 kaşıkta rus salatası 500 olmuştur herhal :=)
2 litreden fazla su, 2 büyük bardak ıhlamur(hazır değil demleme), 1 bardak kayısılı form çayı, 5-6 bardak şekersiz açık çay
Kalori: 1000 civarı
ha birde saat sekiz gibi bir tabak patlamış mısır yidim :18::18::18:

dileeeeeeek bak menüleri yayınladım çok da irezil değillier demi

günaydın herkese. güzel bir kahvaltı ve biraz öncede ara öğünümü yaptım. güne iyi başladım bakalım bu şekilde devam ederim umarım. yarın beni hazin bir sonuç bekliyor biliyorum. listenin en altında olucam iradesiz bir hatun olarak. ama haftaya iddialıyım daha güzel olacak herşey
var mı ben gibi haftayı kötü geçiren bir ben mi kaldım yoksaaaaa

merhaba orticim bakalım cd bi gelsin elime o zaman başlıcam bende. bu hafta ikimiz için de kötü olmuş. bende ancak 200-300 gr verebildim ama olsun sonuçta aya vurduğumuzda 4 kilo olursa giden sağlıklısı zaten. regl öncesi şişlik olabiliyo. benim de hafta sonu bitti ama bu ay pek düzenli değildi regl sırasında yürüyüş yapıp duş alınca 2 günde bitti o yüzden bu ay sanırım biraz şiş olcam. anlaşılan bu hafta sonlarda olcaz senle orticim.

allahıııımmmmm cok şükür gecmısten cıktım

Kızlar acil çıkış yapıyorum listeyi isteyen arkadaşlara ö.m atarım buraya yazın akşama bakarım ben
bende ıstıyom lıste merak ettım bıde ablamın tartısında 29.8 cıktı benım yag oranım yuh demıstım normalmıymıs:26:
canım allah kolaylık versın sana da
anladım canım am agenede ıstıyom yaa merak ettım cunku benım asıl amacım sıkılasmak aslında göbeğimden kurtulma kıstıyom beeen oldugumdan daha kılolu duruyom sıkılastırıyomus ya bu ondan hosuma gıttı

level 2ye gectinmi canim benim yarin son 1.level bitiyo bakalim kilo gitcekmi cuma gunu hem kilo bildirimi yapicam hemde olcucem tekrar bakalim incelme olmusmu onuda yazicam bana incelme varmis gibi geliyo ama metredede goreyim dimi
burayada yaz canım ıncelme olmusmu bakalım
suzi ya gelince ust uste gelirmis benim kuzu iki gundur ishalya habire yapmakdan bide simdi pisik oldu nasil aci cekiyo altini acik birakinca susuyo ama kapatinca ciglik atiyo simdi biraz sakinlesdi krem felanda suruyorum ama neden olduki simdi ya
ıshalden canım sık yaptıgı ıcın tahrıs olmus kuzucuk normal yanı gecmsı olsun
ahh suzıcım ne guzel yazı ama hıcbırını uygulayamıyom ben hayatta
cok hos yaaaa
benım esımde tokatlı neresı sızın canım
yanı hemen cocuk düşünüyon
basınız saolsun canım
gel tabı bzıde senı ozledık canım
ay sana kendımden dah acok uzuluyom hadı ben bozuyom yıyom kılo veremıyom sen ugrasıyon yedıklerın bıraz duzensız ama spor yapıyon bı tahlıl felan mı yaptırcan acaba canım:26:
allah ıyılıgını versın heyecandan ölme sakın ıns umdugunu görürsün
hosgeldın ve gecmıs olsun canım allah bıdaha yasatmasın

ay kız bayıldım senın bu evcımen hallerıne yaa herkes sıkıldım der evde sen sıkılmıycan anlasılan ne guzel keske bende oyle yapabılsem

evet canım malesef öyle olucak hem akşam sadece çorba içtim öğlen fazla kaçırınca ama yinede bir şey çıkmadı sabah tartıldığımda neyse bugün çok dikkat edelim yarın belki ii bir sonuç çıkar benim ocak sonuna 70 olma hayalim bitti galiba şurda 10 gün kaldı nasıl gidecek 1,5 -2 kilo hemde regli dönemine giricem hayırlısı bakalım

Blackkk...
Canım menülerin az ve karışık.
Bi düzen oturtulmamış. Az yemek kilo verdirmiyor bize.
Tam tahıllı ekmek yok muydu sizin orda?
Sabah pogaca yerine domates, peynirli bi sandvic yapabilirsin pogaca yerine.
Öğlenlerde genelde es geçilmiş.
Benim büyük ablama benzettim yemee tarzını o da pek bişey yemez ama onunda kilosu var.
Sebze yemekleri şart.
Yemeğin yanında yoğurt+salata şart...
Sende bunları göremedim ben.
Az yemişsin sorun bu bence.
Bünyen hangi biriyle enerji alsın da kalanını vücuttan atsın.
Nacizane fikrim canım.

ah ortim vah ortim sorma burdayım şimdi kilo veremiyom ortim napçam yardım et

canım belkı verırısın bu haftaa kızz 68 e dusmusun maşallah ama sneın hedef 58 dimi :)

senınde benımde hedefe neredeyse 10 ar kilomuz kalmışş :)

cıss lara bulaşmıyosun dımı benım için kaçamaksız bi hafta oldu ınsallah yarın meyvasını alırım :d

ınsallah kilo vermısız(m)dır allah'ımmm :)

geldim canım ya kararlı emein fakat güvenemiyorum kendime

citir yavvvrularr birsey sorucam

bu yesil cayi soguk icsek yinede etkisi olurmu ?

birde pucca cim bana da listeni yollarmisin

black puccaya katılıyorum ben de ek yapmak isterım....
Ara öğünde içtiğin soda
ara öğün sayılmaz sodanın bi doyuruculugu besleyıcılıgı yoktur su içmekle eşdeger
ara yerıne gecmez yanı
bi rde saatler çok düzensiz geldi bana ayrıca öğle yemeği geçiştirilen bir diyet diyet
değildir....böyle olunca kilo veremessın ki :26:

günaydın kızlar hayırlı günler hepinize

günaydın canım :)

hos geldin canim

tünaydın güzel hatunlar... bugün kendimi o kadar ince hissediyorum ki..inşallah aldanıpta cıss yapmam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…