ortim neredesın sen bebem yaaa
canım 77 kiloda kilo verme durmaz ki tamam aksayabılır 1000 gr veremessın de 700 gr verırısın
belkı dıyetınde bişeyi yanlış yapiyorsundur tekrar gözden geçr istersen
veya kilo verıyorsundur ama ödem topluyosundur mutlaka bişey vardır ?????
ara vermezsen iyi olur çünkü ara verince ve tekrar başlayınca ilk iki gün çektiğin o ağrılar geri dönüyoooo. bir de canım 20 dk inan çok çabuk bitiyor. ben günde 67 dk leslii yapardım ve çok sıkılırdım bu öyle değil sen daha sıkılamadan bitiyor. 20 dk. kadında diyo zaten sıkın dişinizi hanımlar 20 dk diye valla haklı 20 dk hemen geçiyor bana da hergün duş almak ölüm geliyooo. çok terletmesse almayacam da mecbur alıyoz. malum soğuk memleket olunca saçlar ıslak hergün kurutamıyom bazen her yerim tutuliiiiaslında ben şöyle düşünüyodum haftada 3 gün koşu bandında yürüyüş, 3 gün da michalle yapmayı düşünüyodum hergün band sıkıyo. acaba michalli ara vermeden mi yapmam gerek yani 6 gün boyunca?
KIZLAR GÜNAYDIN!
sanırım ilk başlarda hızla giden kilolarım 17. günün sonunda durdu artık. geçen hafta 77.5dim bugün 77.3üm nerdeyse 1 haftada 200grcık vermişim. neyse almadım ya buna şükür. menümü yayınlamıyorum çünkü forum çok yoğun yorumlamak zor oluyo sanırım.
jillian michalle yapanlara bir sorum olacak!
internetten siparişini verdim ama elime ulaşmadı henüz dün akşam netten baktım hareketleri bana çok zor geldi ilk yaptığınızda tüm hareketleri yapabildiniz mi yoksa zaman geçtikçe mi daha iyi yaptınız? çünkü gördüğüm kadarıyla tüm hareketleri kolay yapan kız kadar bile yapamayacağım zorlayacak gibi gözüküyo. zorlayıp eklemlerime falan da zarar vermek istemiyorum. yorumlarınızı bekliyorum
Tesekkurler kizlar
Peki alternatif biseyler yapio musunuz
Sirke sandaloz filan
Evet cnm haklisin annem bi tencere corba yapinca icmek zorunda kaldim hatta bugun tum ogun corba cunku bozulabilir
Yaninda salata yemeyi dusunuyorum
ara vermezsen iyi olur çünkü ara verince ve tekrar başlayınca ilk iki gün çektiğin o ağrılar geri dönüyoooo. bir de canım 20 dk inan çok çabuk bitiyor. ben günde 67 dk leslii yapardım ve çok sıkılırdım bu öyle değil sen daha sıkılamadan bitiyor. 20 dk. kadında diyo zaten sıkın dişinizi hanımlar 20 dk diye valla haklı 20 dk hemen geçiyor bana da hergün duş almak ölüm geliyooo. çok terletmesse almayacam da mecbur alıyoz. malum soğuk memleket olunca saçlar ıslak hergün kurutamıyom bazen her yerim tutuliiii
merhaba kızlar geçmişi okumak anca bitti ne çok yazmışsınız
orticim bende aldım o cd den ilk defa yaptım zorlanıyorsun ama bitirilmiycek gibi değil koşu bandında ben 12 eğimli ve yarım saat tempolu yürüyüş yaptığımda terlediğim kadar terledim hatta daha fazla diye bilirim her gün yapmaya gayret göstericem ben en azından sıkılaşır vücudumuz
bir de kilo gitmedi bu hafta niyeyse sabah kalktığımda şiş oluyor karnım tuvalet sorunu da oluyor sabah kilolarda ekside gözükmüyor bugün 200 gram verdiğimi gördüm bu kadarcık mı diyorum ya karın şişkinliğinden ya da bu hafta çok yedik ya da regl olucam ondan anlamadım valla
bende ıstıyom lıste merak ettım bıde ablamın tartısında 29.8 cıktı benım yag oranım yuh demıstım normalmıymıs:26:Kızlar acil çıkış yapıyorum listeyi isteyen arkadaşlara ö.m atarım buraya yazın akşama bakarım ben
canım allah kolaylık versın sana daayyy kızlar siz bunları mı dert ediyosunuz ben dokuz aylık hamileydim eşime ilk ve son iş buyuruşumdur. perdeleri yıkadım artık doğum geldi gelcek asıver şunları çıkmayayım karnım burnumda dedim elini bile sürmedi. bulaşık makinası, çamaşır makinası süpürge nasıl çalıştığını bile bilmez. bazen anneme giderim bi gece kalayım döncem diye yemek yapar bırakırım, ısıtıp yemez bile evlendiğimiz günden beri ben bi menemen yaparım parmaklarını yersin der; 2 sene oldu evleneli bir kere görmedim, mangal erkek işi dir.herkes bilir ama bizimki onu bile yapmaz yanii. kızlar dert arıyosanız bana gelin
anladım canım am agenede ıstıyom yaa merak ettım cunku benım asıl amacım sıkılasmak aslında göbeğimden kurtulma kıstıyom beeen oldugumdan daha kılolu duruyom sıkılastırıyomus ya bu ondan hosuma gıttıçenesi düşükler oku oku bitmedi geçmiş ama pes etmeyecem bitirip gelecem kaçmayın bir yere geliyoooooooom
canım hareketleri sert ve zor belini zorlayabilir. direk bele yüklenen hareketleri yok. ama zıplama ip atlamayı falan yapabilir misin bilmiyorum. ben sağlam olmama rağmen zıplama hareketinin tamamını yapamıyorum.
ay canım zor iş el memleketlerde allah sabır versin
he he ben hep çok sıcak içerim yaaa. hatta devamlı kaynatırım altını ağzım yana yana hüpletecem ille
hoşgeldiiiiiiiin
burayada yaz canım ıncelme olmusmu bakalımlevel 2ye gectinmi canim benim yarin son 1.level bitiyo bakalim kilo gitcekmi cuma gunu hem kilo bildirimi yapicam hemde olcucem tekrar bakalim incelme olmusmu onuda yazicam bana incelme varmis gibi geliyo ama metredede goreyim dimi
ıshalden canım sık yaptıgı ıcın tahrıs olmus kuzucuk normal yanı gecmsı olsunsuzi ya gelince ust uste gelirmis benim kuzu iki gundur ishalya habire yapmakdan bide simdi pisik oldu nasil aci cekiyo altini acik birakinca susuyo ama kapatinca ciglik atiyo simdi biraz sakinlesdi krem felanda suruyorum ama neden olduki simdi ya
ahh suzıcım ne guzel yazı ama hıcbırını uygulayamıyom ben hayattaKimseyi değiştiremezsin hayatta..!
Ve kimse için de değişmemelisin..!
Kimliğini kaybettiğin an, yaşamını çöpe attın demektir.
İstemediğin sürece, hiçbir şey için ödün vermeyeceksin.
Çünkü gün gelir, verecek hiçbir şeyin kalmaz.
... Her şeyi sen istediğin için yapacaksın, başkası senden istediği için değil.
Ve sen, sen olarak kaldığın sürece senin yanında olanlar da mutlu olacaktır.
Bırak hayatına eşlik etmek isteyenler gelsin seninle.
Yolun bitimine kadar gelmeleri şart değil.
Herkesin gidebileceği bir yol vardır.
Sen yeter ki, yanında yer almayı bil.
Ne sen kimse için mecburi istikametsin, ne de bir başkası senin için...
Seninle gelmek isteyenleri yanına al.
Belki beraber daha çok şey katabilirsiniz bu hayata.
Yanındaki seni mutlu ettiği sürece kalsın hayatında, zorlama kendini.
Hayat rahat ve anlayışlı insanlarla
Ve hayat hak ettiği gibi yaşandığında güzel...
Ve unutma ; Aynı dili konuşanlar değil aynı duyguyu paylaşanlar anlaşabilir...
Hayatın çok kısa olduğunu, üzüldüklerinizin aslında çok da önemli olmadığını unutmayın!!!!!
ne güzel anlatmislar
cok hos yaaaaBirbirini tanımayan iki adam akmerkezde dolaşırken eşlerini kaybeder.İki erkek hararetle koşuştururken çarpışırlar. Adamın biri diğerine;
-Ben karımı arıyorum, vitrinlere bakarken kalabalıkta kaybettim. der
Diğeri de;Aynen ben de öyle. Bu kalabalıkta nasıl bulacağız? İstersen hanımları tarif edelim birbirimize, sonra dağılıp birlikte arayalım.
-Tamam.
Benim hanım şöyle; 1,75 boyunda, sarı saçlı, mavi gözlü, mini etekli, etine dolgun güzel bir kadındır. Ya seninki ?
Diğer adam hiç düşünmeden atılır:
-Benimkini boşver, seninkini arayalım.. :)))))))
benım esımde tokatlı neresı sızın canımbekarım kimlikte evliyim...11,11,11 tarihinde nikahımız kıyıldı..4 şubat düğün tarihim...
bebişim malumunuz yok...
27 yaşındayım ama kendimizi zaman zaman 40 hissediyorum
boyum 1,74
türkiyede kocaeli gebzede yaşıyorum ama 4 şubat itibari ile batmanda yaşayacağım
çalışmıyorum işsizim.kpss mağduruyum.inşallah mayısta atanırım..
adım GURBET
baba taraından tokatlıyım anne tarafından orduluyum ama ben kendim istanbul doğumluyum..
yanı hemen cocuk düşünüyonevet sırf o tarih için düğünde nikah işinden vazgeçtik..kısmetse 12,12,12 dede bebişi patlatırım....
evet uzun boyluyum bana tek faydası evde ve komşuların perdelerini asmak..
kocaeli batman arası çok fazla.. arabayla 25 saat.. uçakla 2 saat 10 dk.. ve genelde direk uçuş yok..zorluk çekeceğim çünkü kardeşlerimden ayrılmak çok üzüyor beni..inşallah alışırım
inşallah atanırım.. kendimi çok çok daha iyi hissedeceğim...
senin ailen ısparta damı.. eşinden dolayı mı avusturyaya gittiin..
basınız saolsun canımgünaydın canım.
günaydın. haklısın gerçekten buradan uzaklaşınca insanda bi gevşeme oluyor. bu arada bende halay nerelerde diye düşünüyordum.
günaydın canım. iki gündür internet bağlantımız yoktu bugün geldi neler var diye baktım maşallah onlarca sayfa atlamış. geçmişe bakmadan döndüm zira gözlerim bu kadarını kaldırmaz.
moralim bugün çok bozuk kızlar çok sediğimiz bi ablamız vardı vefat etmiş. akşamdan beri ben ve eşim çok üzgünüz gece uyuyamadık. biraz burda takılayımda kendime geleyim dedim. bir sürü işte beni bekliyor ve canım hiçbirşey istemiyor.
gel tabı bzıde senı ozledık canımGÜNAYDIN KIZLARRR
ÇOK MUTSUZUM ÇOK SİZDEN AYRI 1 GRAM BİLE VEREMEDİMOYSAKİ VERECEĞİMİ DÜŞÜNÜYORDUM
DÖNDÜM BAK GELDİM ŞİMDİ
ARTIK DAHA SIK UĞRAYACAM ASLINDA ARADA BİR GİRİP KİLO ÇİZELGELERİNİZE FİLAN BAKIYORDUM SİZİ UZAKTAN SESİZ TAKİP EDİYORDUM
NEYSE ARTIK DAHA YAKİNEN BURDA OLMAYA ÇALIŞACAMHEM MUHABETTLERİMİZİ ÇOK ÖZLEDİM
DİLEKKKKKKKKKKKKKK SENİ ÇOK KISAKANDIM SONUNDA 6 YI GÖRMÜŞSÜNDARISI BAŞIMA AHHH AHHHH0,03
AKŞAM YEMEĞE GİTTİK NE YEDİĞİMİ HİÇ SORMAYIN ALLAH NE VERDİYSE HOMİNE GIRTLAK YEDİM DE ASIL ACI OLAN FOTOLAR
TOSUN GİBİ ÇIKMIŞIM PUFFFF ÖPTÜM HEPİNİZİ
SUZİİİİİİ EX ORTİM NAF
ay sana kendımden dah acok uzuluyom hadı ben bozuyom yıyom kılo veremıyom sen ugrasıyon yedıklerın bıraz duzensız ama spor yapıyon bı tahlıl felan mı yaptırcan acaba canım:26:günaydııııııııııııın
inşallah almazsın canııım
ben heç sabırsazlanmıyom aldım cevabımı bugün tartıdan sıkkın canım yine((
gnyyyyyyyy
evet çok güzel olmuş yaaa
sanmıyom canım ben anca vakit bulduğumdan gece yapıyom yoksa gündüz aç karnına daha iyi diye biliyorum
Günaydın Hanımlar benim moral bozuk tartı ile kavga edip geldim sabah sabah. ya salı sabahı 72,9 du iki gün hasta oldum düzeni bozdum ve bu sabah 73,6 dı yaaaaaa yemedimki ama nasıl olur bu. sporda yaprım hergün. çok sıkkınım çooook
allah ıyılıgını versın heyecandan ölme sakın ıns umdugunu görürsünkizlaaaaaaaaarrr coook heyecanliyim ben
ay ben ilk defa sey etcem ya ondansizin ilk i nasil oldu :26: ay anlatin bana destek olun korkuyorum heyecanliyim :18:
nasil yapcam nasil etcem :44: yoksa korkacak bisey yokmu rahatmi olmaliyim belki hic korkdugum gibi olmicak ve cokta hosuma gidicek
yarin tartilcam ilk bu hafta listeye giricemde onu diyorum yani
hosgeldın ve gecmıs olsun canım allah bıdaha yasatmasınKizlar selam ben de variiim
Kilo 72 hedef 60. Boy 167
Daha oncede kilo verdigim icin kafama gore bi diyet yapiorum 74le basladim 8 gun oldu
Bugun sbh yedigim 1,5tabak corba bi dilim ekmek balli cay
Her gun 45 dk hizli tempo yuruyorum kosu bandinda
Esim yurtdisinda subat sonu yanina gidecegim supriz yapmak istiyorum
2 aylik bebegim karnimda oldu depresyonda sistim ciktim zayiflamak kendime gelmek istiyorum
Beni de kabul eder misiniZ
Valla şekerim evlenince görücez
Annemle babam çalışıyo ve ben ilk çocuk olduğum için bazı zorlukları gördüm anne baba geç gelir bakıcılar kreşler gerek yok bunlara canım . Ben çocuğumada bakarım evimi temizlerimzorluk çektirmem eşime çocuguma benim nacizane fikrim böyle
Evde misafirim var ayrıca cumartesi pazar sınavım var
Akşamları çalışıyodum çalışmada kalmadı artık offffffffff Bian önce gitsinler
Bi kaç gün pek giremeyebilirim kızlar öpüldünüz
merhaba orticim bakalım cd bi gelsin elime o zaman başlıcam bende. bu hafta ikimiz için de kötü olmuş. bende ancak 200-300 gr verebildim ama olsun sonuçta aya vurduğumuzda 4 kilo olursa giden sağlıklısı zaten. regl öncesi şişlik olabiliyo. benim de hafta sonu bitti ama bu ay pek düzenli değildi regl sırasında yürüyüş yapıp duş alınca 2 günde bitti o yüzden bu ay sanırım biraz şiş olcam. anlaşılan bu hafta sonlarda olcaz senle orticim.
ah ortim vah ortim sorma burdayım şimdi kilo veremiyom ortim napçam yardım et
allahıııımmmmm cok şükür gecmısten cıktım
bende ıstıyom lıste merak ettım bıde ablamın tartısında 29.8 cıktı benım yag oranım yuh demıstım normalmıymıs:26:
canım allah kolaylık versın sana da
anladım canım am agenede ıstıyom yaa merak ettım cunku benım asıl amacım sıkılasmak aslında göbeğimden kurtulma kıstıyom beeen oldugumdan daha kılolu duruyom sıkılastırıyomus ya bu ondan hosuma gıttı
burayada yaz canım ıncelme olmusmu bakalım
ıshalden canım sık yaptıgı ıcın tahrıs olmus kuzucuk normal yanı gecmsı olsun
ahh suzıcım ne guzel yazı ama hıcbırını uygulayamıyom ben hayatta
cok hos yaaaa
benım esımde tokatlı neresı sızın canım
yanı hemen cocuk düşünüyon
basınız saolsun canım
gel tabı bzıde senı ozledık canım
ay sana kendımden dah acok uzuluyom hadı ben bozuyom yıyom kılo veremıyom sen ugrasıyon yedıklerın bıraz duzensız ama spor yapıyon bı tahlıl felan mı yaptırcan acaba canım:26:
allah ıyılıgını versın heyecandan ölme sakın ıns umdugunu görürsün
hosgeldın ve gecmıs olsun canım allah bıdaha yasatmasın
ay kız bayıldım senın bu evcımen hallerıne yaa herkes sıkıldım der evde sen sıkılmıycan anlasılan ne guzel keske bende oyle yapabılsem
blackkk...
Canım menülerin az ve karışık.
Bi düzen oturtulmamış. Az yemek kilo verdirmiyor bize.
Tam tahıllı ekmek yok muydu sizin orda?
Sabah pogaca yerine domates, peynirli bi sandvic yapabilirsin pogaca yerine.
öğlenlerde genelde es geçilmiş.
Benim büyük ablama benzettim yemee tarzını o da pek bişey yemez ama onunda kilosu var.
Sebze yemekleri şart.
Yemeğin yanında yoğurt+salata şart...
Sende bunları göremedim ben.
Az yemişsin sorun bu bence.
Bünyen hangi biriyle enerji alsın da kalanını vücuttan atsın.
Nacizane fikrim canım.
günaydın kızlar hayırlı günler hepinize
allahıııımmmmm cok şükür gecmısten cıktım
bende ıstıyom lıste merak ettım bıde ablamın tartısında 29.8 cıktı benım yag oranım yuh demıstım normalmıymıs:26:
canım allah kolaylık versın sana da
anladım canım am agenede ıstıyom yaa merak ettım cunku benım asıl amacım sıkılasmak aslında göbeğimden kurtulma kıstıyom beeen oldugumdan daha kılolu duruyom sıkılastırıyomus ya bu ondan hosuma gıttı
burayada yaz canım ıncelme olmusmu bakalım
ıshalden canım sık yaptıgı ıcın tahrıs olmus kuzucuk normal yanı gecmsı olsun
ahh suzıcım ne guzel yazı ama hıcbırını uygulayamıyom ben hayatta
cok hos yaaaa
benım esımde tokatlı neresı sızın canım
yanı hemen cocuk düşünüyon
basınız saolsun canım
gel tabı bzıde senı ozledık canım
ay sana kendımden dah acok uzuluyom hadı ben bozuyom yıyom kılo veremıyom sen ugrasıyon yedıklerın bıraz duzensız ama spor yapıyon bı tahlıl felan mı yaptırcan acaba canım:26:
allah ıyılıgını versın heyecandan ölme sakın ıns umdugunu görürsün
hosgeldın ve gecmıs olsun canım allah bıdaha yasatmasın
ay kız bayıldım senın bu evcımen hallerıne yaa herkes sıkıldım der evde sen sıkılmıycan anlasılan ne guzel keske bende oyle yapabılsem
citir yavvvrularr birsey sorucam
bu yesil cayi soguk icsek yinede etkisi olurmu ?
birde pucca cim bana da listeni yollarmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?