70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben geldiiiiim. kocamı doyurdum. kahvaltımı yaptım. micheli de yaptım. oturdum bilgisayar başına. bide ben bi yerde 2 senelik evliyim yazmışım yalaaaaan yani yanlış yazmışım 7 senelik evliyim :))) şimdi de bi elma yiyim ara öğün olsun

citir yavvvrularr birsey sorucam

bu yesil cayi soguk icsek yinede etkisi olurmu ?

birde pucca cim bana da listeni yollarmisin

saolun kızlar ya ben hatalarımı biliyom aslında. ama bir türlü düzeltemedşm gitti kendimi. zayıflamam gerek deyince otomatik olarak az yemeye başlıyorum ama az yemek dediğiniz gibi zayıflatmıyor. yeme düzeni mi bir oturtamadım. kararlar alıyoö plamlar yapıyom ama olmuyo. yaşam tarzını değiştirmek gerek onu da bir türlü yapamadım gitti (

sağol canım benim.
bende okurken sonu nereye gidecek diyordum. ımmmmmmm şaşırdım!!!!!!

çok sağol.

Kızlarr dün de yazmıştım bugünde belirteyim.
Herkes uyandığı saate göre kendini ayarlasın.
Her zaman tam vaktinde yiyin demiyorum tabi ki ama bi düzen oturtmak şart.
Vücudu aç bırakmayın.
3 saat arayla ufak bişeyler yiyin. Bu bi meyve olur, 2 etiform, badem, fındık, fıstık, cevz.
Bunları yemek ana öğünlerde yemeğe saldırmamızı engeller...
Uyanınca bile 1 ceviz atabilirsiniz ağzınıza..
Sabah:
Ara:
Öğlen:
Ara:
Akşam:
Ara ( Acıkırsanız )
Bu şekilde menüler görelim artık...
Ve bu hfta biraz boşlandı boşveren gelip menüsünü yazmadı ne olursa olsun menüler yazılsın kızlar...
Her birimiz sürekli diyet yapıyor değiliz en fazla 2-3 gün kaytarma olur fazlası bizi geriye götürmekten başka bir işe yaramaz..

tünaydın güzel hatunlar... bugün kendimi o kadar ince hissediyorum ki..inşallah aldanıpta cıss yapmam...

Günaydın canımm yarın tartılma günü ve listede olucaksın onu düşün.

Afiyet olsunn

Canım geçen hafta sna mı suzana mı ne mesaj atmıştım.
H.sonu menü oluşturup alışverişe çıkabilirsiniz.
Bana bile 4-5 kaşık sebze + yogurt+salata+1 dilim ekmek çok gelmeye başladı ama eksiltmiyorum.
Dr böyle liste verdi bu hafta durum ne bilmiyorum ama sağlıklı beslendiğim için elim cısslara gitmiyor.
Karnım tok olunca gözümde başka bişey aramıyo.
Herşey senin elinde bi akşam öncede bi sebze yemeği yapıp işe getirebilirsin onu yapamıyosan sabah için sandvc hazırlaayabilirsin.
Senin spor yapmana hep özenmişimdir. Bende de o eksik mesela
Ama dediğim gibi vücut zaten az gıda alıyo onu da vermemek için direniyordur.

çok doğru söylemişin canım... benim kendimi kasıp dukan diyetine başlamam lazım başka türlü olmayacak bu iş. normal dietlerde miktar vbbb uyamıyom. en azından miktar kısıtlaması olmayan sadece çşit kısan bu diyet belki işe yarar....

tşk ederim canım inşallah bende bu saygı denen duyguyu yitirmem...

ben hemen sinirimi yada kızgınlığımı yansıtıyorum.. onu bi başarabilsem ne güzel olur.. hemen bağırıp yaaaa lı yuuuu lu konuşmaya başlıyorum

teşekkür ederim hayatım

nabe rkızlar..
bugün güne tvdede gördüm daha önceden de biliyurodum tuğbanın kaırşımın kaynatarak başlaıdm mutfak mis koktu benimkinde karanfil var karabiber atmadım..sakinleştiri hem buay erken regl oluyroum galibaa....

Evet dün annemde yaptı güzel kokmuştu tarçınla elma çok güzel kokutuyo.
Sen nasılsın kaçak.

Yapabilirsen ne ala ama ben sıkılıyorum.
Miktar uygulaması değil ki 4-5 yemek kasıgı sebze diğerleri et.
Bellii o da.. Bu şekilde sıkılmadım ben acıkmadım da o yzden diyorum.
Herkesin bünyesi ayrı tabi.

ayy ne öçok yazmışınız 1 saattir geçmiş okuyorum
hoşbuldum

menün güzel ama 2kaşık pırasyla nasıl doydun:18:

çok beğendim ve seni tebrik ediyorum browniyi yememişsin

seninde menün süpermiş puccacığım sizin grup çok başarılı maşallah bu diyet işinde
akşama kadar herşey süpermiş insan çok acıkınca akşam gözü dönüyor yaa.. bu arada doğum tarihin 1 ekimmi? ve senle yakınmışız bende adanalıyım teyzemler silifkede oralarıda bilirim.. dövme pilavını bizde iyi biliriz

çok iyi menün öğlenden sonra arada yapmamışsın akşam onlarla doydun mu?

aynı bende senin gibi 1.5 senelik evliyim benim eşimde bana yardım eder zaten çalışıyoruz beraber eve giriyoruz günlük işlerde değilde haftalık temizliği beraber yaparız. haftaiçi benden önce eve giderse yemeğini yapar kendi için ama heheh zaten rejimdeyim uyuşmuyor yediklerimiz ama genel olarakta dağınıktır o traş köpüğü sorunu her evde var herhalde ehehe sennki gibi düzenli değildir kirli sepetine katlayarak koymaz hahaha

seninde menün çok iyi olmuş

hosgeldin canim

gecmis olsun canim benim adim suzan 30 yasindayim 10 senelik evliyim ve 4.5 yasinda oglisim var hamilelikden sonra veremedim geri

hoşbuldum canım ayy bende çok elverişliyim kilo almaya hamilelikte 30 kilo almam inşalah

guzellerrrr ben regl olmusummmm ondanmıss demek bas agrımmm cıkıyorum bırazz dınleneyım yarın gorusuruzzzz ıyı gecelerrr herkeseeee:...hoşçakalınn
benmde regl olacağım zamn başım ağrır migrenim var
senide tanımış oldum ehehe

diyet konusunda bilgin var ama neden dukan gıbı bı dıyet tercıh eıdyorsun hıc gırme bence o ıslere dıyetısyen lıstelerındekı gıbı bı dıyet yap yapacaksan daha ıyı olur bence

eheueheu koptum
halil sezai diyetteyken nutella yiyoo çok üzülüyooo iiiiiisyeaaaağğaannnn

Son düzenleme:

canım kahvaltın ve akşam yemeğin çok güzel olmuş :) ama öğlen çorbayı bir kase yıyebılırdın bulgur pilavıda ekmek yerıne gecerdi
sorun olmazdı yanı az geldi bana :) arada 7-8 adet kuru üzüm de çok az bir avuç yesene bebemm :)

ayrıca AKŞAM ÖĞÜNÜNDEN ÖNCEKİ ARADA MEYVE YEMIYORUZ
MEYVE YICEKSEK EGER SABAHAKI ARALARDA YIYORUZ AKŞAM ÖĞÜNÜNDEN ÖNCE PROTEİN VE KALSİYUM
YÜKLÜ BESIN TÜKETMEMIZ GEREKIYOR KURUYEMISINI VEYA SÜTÜNÜ VEYA KURU ÜZÜMLÜ YOĞURDUNU
AKŞAM YEMEGINDNE ONCEKI ARADA YIYEBILIRISN İÇEBİLİRSİN

Öğlen menümde ıspanak var.
Bayılıyorum ıspanak yemeğine ya
Akşam bile yiyebilirim tekrar o derece.

ya bende bayılırım bir bulamadım burada geçen avm de vardı buruş buruş ıspanak demeye 1000 şahit ister bir yaratık almadım. ekecem yakında baklona başka türlü olmayacak

diyet konusunda bilgin var ama neden dukan gıbı bı dıyet tercıh eıdyorsun hıc gırme bence o ıslere dıyetısyen lıstelerındekı gıbı bı dıyet yap yapacaksan daha ıyı olur bence

canım dukanı çok araştırdım ve eleştirilere katılmıyorum mantığı doğru bir diyet. vücudun ana yapı taşı olan proteine dayanıyor...
kızlar metabolizma hızlandırıcı olarak bir kahve öneriyorlar dı adını hatırlayamadım bilen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…