Blackkk...
Canım menülerin az ve karışık.
Bi düzen oturtulmamış. Az yemek kilo verdirmiyor bize.
Tam tahıllı ekmek yok muydu sizin orda?
Sabah pogaca yerine domates, peynirli bi sandvic yapabilirsin pogaca yerine.
Öğlenlerde genelde es geçilmiş.
Benim büyük ablama benzettim yemee tarzını o da pek bişey yemez ama onunda kilosu var.
Sebze yemekleri şart.
Yemeğin yanında yoğurt+salata şart...
Sende bunları göremedim ben.
Az yemişsin sorun bu bence.
Bünyen hangi biriyle enerji alsın da kalanını vücuttan atsın.
Nacizane fikrim canım.
citir yavvvrularr birsey sorucam
bu yesil cayi soguk icsek yinede etkisi olurmu ?
birde pucca cim bana da listeni yollarmisin
black puccaya katılıyorum ben de ek yapmak isterım....
Ara öğünde içtiğin soda
ara öğün sayılmaz sodanın bi doyuruculugu besleyıcılıgı yoktur su içmekle eşdeger
ara yerıne gecmez yanı
bi rde saatler çok düzensiz geldi bana ayrıca öğle yemeği geçiştirilen bir diyet diyet
değildir....böyle olunca kilo veremessın ki :26:
günaydın canım :)
sağol canım benim.
Hani sen o pudingi cuma günü yiycektin suzi
Günaydın cnm kolay gelsin gönüller bir olsun
Ahahahhaama aynı erim sabah beni börek kokularıyla işe getiriyo neden diyetisyene gidiyon diyo uyuz ediyo beni
Hommmmmmmmm
aaa canım başınız sağolsun :2:
Günaydın canım tamam görüşürüz
bende okurken sonu nereye gidecek diyordum. ımmmmmmm şaşırdım!!!!!!kizlaaaaaaaaarrr coook heyecanliyim ben
ay ben ilk defa sey etcem ya ondansizin ilk i nasil oldu :26: ay anlatin bana destek olun korkuyorum heyecanliyim :18:
nasil yapcam nasil etcem :44: yoksa korkacak bisey yokmu rahatmi olmaliyim belki hic korkdugum gibi olmicak ve cokta hosuma gidicek
yarin tartilcam ilk bu hafta listeye giricemde onu diyorum yani
allahıııımmmmm cok şükür gecmısten cıktım
bende ıstıyom lıste merak ettım bıde ablamın tartısında 29.8 cıktı benım yag oranım yuh demıstım normalmıymıs:26:
canım allah kolaylık versın sana da
anladım canım am agenede ıstıyom yaa merak ettım cunku benım asıl amacım sıkılasmak aslında göbeğimden kurtulma kıstıyom beeen oldugumdan daha kılolu duruyom sıkılastırıyomus ya bu ondan hosuma gıttı
burayada yaz canım ıncelme olmusmu bakalım
ıshalden canım sık yaptıgı ıcın tahrıs olmus kuzucuk normal yanı gecmsı olsun
ahh suzıcım ne guzel yazı ama hıcbırını uygulayamıyom ben hayatta
cok hos yaaaa
benım esımde tokatlı neresı sızın canım
yanı hemen cocuk düşünüyon
basınız saolsun canım
gel tabı bzıde senı ozledık canım
ay sana kendımden dah acok uzuluyom hadı ben bozuyom yıyom kılo veremıyom sen ugrasıyon yedıklerın bıraz duzensız ama spor yapıyon bı tahlıl felan mı yaptırcan acaba canım:26:
allah ıyılıgını versın heyecandan ölme sakın ıns umdugunu görürsün
hosgeldın ve gecmıs olsun canım allah bıdaha yasatmasın
ay kız bayıldım senın bu evcımen hallerıne yaa herkes sıkıldım der evde sen sıkılmıycan anlasılan ne guzel keske bende oyle yapabılsem
Offff çok sıkıldımmm yangın var diye bağırasım var.
tünaydın güzel hatunlar... bugün kendimi o kadar ince hissediyorum ki..inşallah aldanıpta cıss yapmam...
ben geldiiiiim. kocamı doyurdum. kahvaltımı yaptım. micheli de yaptım. oturdum bilgisayar başına. bide ben bi yerde 2 senelik evliyim yazmışım yalaaaaan yani yanlış yazmışım 7 senelik evliyim :))) şimdi de bi elma yiyim ara öğün olsun
saolun kızlar ya ben hatalarımı biliyom aslında. ama bir türlü düzeltemedşm gitti kendimi. zayıflamam gerek deyince otomatik olarak az yemeye başlıyorum ama az yemek dediğiniz gibi zayıflatmıyor. yeme düzeni mi bir oturtamadım. kararlar alıyoö plamlar yapıyom ama olmuyo. yaşam tarzını değiştirmek gerek onu da bir türlü yapamadım gitti(
bende listeni isteyektim ama bağıransın varmış. listeden dolayımı merak ettim.
çok doğru söylemişin canım... benim kendimi kasıp dukan diyetine başlamam lazım başka türlü olmayacak bu iş. normal dietlerde miktar vbbb uyamıyom. en azından miktar kısıtlaması olmayan sadece çşit kısan bu diyet belki işe yarar....Kızlarr dün de yazmıştım bugünde belirteyim.
Herkes uyandığı saate göre kendini ayarlasın.
Her zaman tam vaktinde yiyin demiyorum tabi ki ama bi düzen oturtmak şart.
Vücudu aç bırakmayın.
3 saat arayla ufak bişeyler yiyin. Bu bi meyve olur, 2 etiform, badem, fındık, fıstık, cevz.
Bunları yemek ana öğünlerde yemeğe saldırmamızı engeller...
Uyanınca bile 1 ceviz atabilirsiniz ağzınıza..
Sabah:
Ara:
Öğlen:
Ara:
Akşam:
Ara ( Acıkırsanız )
Bu şekilde menüler görelim artık...
Ve bu hfta biraz boşlandı boşveren gelip menüsünü yazmadı ne olursa olsun menüler yazılsın kızlar...
Her birimiz sürekli diyet yapıyor değiliz en fazla 2-3 gün kaytarma olur fazlası bizi geriye götürmekten başka bir işe yaramaz..
önceden hayat sana ne getirecegini bilemiyorsun canimsevgi olmadan olmaz zaten ama sade sevgide yetmiyo illaki kavga olacakdir tartisma falan her evlilikde var
ama önünü görmedende iyi kötü diyemiyorsun birbirinize saygi sevginiz hep daim olsun canimben mesela altda kalmayi sevmem son sözü ben diycem benimki daha cok susar biri sakin durmali ama herseye de tamam denmez ben böyle düsünüyom canim isallah cok mutlu olursun canim
[/B]
gurbetcim saygi saygi saygi diyorum ben banada öyle derlerdide anlamazdim az kalsin gec kaliyodum anlamakda....
kedi gibi ol esine karsi hic sesin yükselmesin hic surat yapma hep gülümse cook kizarsan sadece hafif konusma tarzini degistir o hemen anlar zaten cünkü normalde karisi hep
gülümser surati asilmaz ..sakin benim gibi yapma yani ! herseye küsme , bagirma , surat asma , herseyi problem yapma yoksa mutlu olamazsin edemezsnde !
..
Günaydın canımm yarın tartılma günü ve listede olucaksın onu düşün.
Afiyet olsunn
Canım geçen hafta sna mı suzana mı ne mesaj atmıştım.
H.sonu menü oluşturup alışverişe çıkabilirsiniz.
Bana bile 4-5 kaşık sebze + yogurt+salata+1 dilim ekmek çok gelmeye başladı ama eksiltmiyorum.
Dr böyle liste verdi bu hafta durum ne bilmiyorum ama sağlıklı beslendiğim için elim cısslara gitmiyor.
Karnım tok olunca gözümde başka bişey aramıyo.
Herşey senin elinde bi akşam öncede bi sebze yemeği yapıp işe getirebilirsin onu yapamıyosan sabah için sandvc hazırlaayabilirsin.
Senin spor yapmana hep özenmişimdir. Bende de o eksik mesela
Ama dediğim gibi vücut zaten az gıda alıyo onu da vermemek için direniyordur.
nabe rkızlar..
bugün güne tvdede gördüm daha önceden de biliyurodum tuğbanın kaırşımın kaynatarak başlaıdm mutfak mis koktu benimkinde karanfil var karabiber atmadım..sakinleştiri hem buay erken regl oluyroum galibaa....
çok doğru söylemişin canım... benim kendimi kasıp dukan diyetine başlamam lazım başka türlü olmayacak bu iş. normal dietlerde miktar vbbb uyamıyom. en azından miktar kısıtlaması olmayan sadece çşit kısan bu diyet belki işe yarar....
hoşbuldumhoş geldin..
menün güzel ama 2kaşık pırasyla nasıl doydun:18:sabah
yarım yağlı sütle bir kase nesfit
1 ceviz
ara
1 kuru incir
öğlen
1 tabak pırasa
yarım kase yoğurt
ara
1 ceviz
2 antep fıstığı
akşam
2 kaşık pırasa
1 tabak salata
2 litre su, 2 kupa yeşil çay
kızlar menümü yazayım içeri kaçam sonra gelirim
sabah8.30 spor
ballı sirkeli su ılık 1 bardak
kahvaltı 9.30
peynir 3 çatal
3-4 çatal kaşar p.
reçel 1 tatlı kaşığı
2 dilim t.b.ekmeği
ara 11.30
7-8 adet kuru uzum
övlen 13.45
yarım kase çorba
2-3 kaşık bulgur
ara portakal
akşam
su
çorba
yoğurt
salata
pırasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
2 lit su 2 kupa yeşil çay
kocişim brovniii getirmişşşş ıııımmmmmmmmmmmmm ıııımmmm ama yemedim yemicem ben daha gçlüyüm
oğluşuma yedirdim birini
diğerinin eşim gümlettii
seninde menün süpermiş puccacığım sizin grup çok başarılı maşallah bu diyet işinde07:40
1 tane Türk kahvesi
09:00
1 dilim ekmek,
Peynir,
Domates,
7 otlu çay
11:00
1 kuru incir,
7 otlu çay.
13:00
Yoğurtlu lahana salatası,
4 yk pırasa,
1 dilim ekmek.
16:00
1 ananaslı activia
18:00
2 tane etiform
19:10
2 yk keten tohumlu yoğurt,
1 kepçe etli kuru fasulye yemeği.
akşama kadar herşey süpermiş insan çok acıkınca akşam gözü dönüyor yaa.. bu arada doğum tarihin 1 ekimmi? ve senle yakınmışız bende adanalıyım teyzemler silifkede oralarıda bilirim.. dövme pilavını bizde iyi biliriz09:30
2 dilim ekmek
5 zeytin
1 kkdan az beyaz peynir
1 çatal kahvaltılık salçalı sos
10:30
1 bardak elmalı yeşil çay
12:00
1 kase müslili yoğurt
18:00
akşam yemeğinde annemdeydik iyice cozuttum
2 yemek kaşığı dövme pilavı,Üzerine 1 yemek kaşığı nohut
1 yemek kaşığı yumurtalı ıspanak
2 dilim ekmek(pilav varken yememem lazımdı ama çooook acıkmıştım
yatarken sirkeli ılık su
ara yapamadım okulda fırsat olmadı sonra çarşıya çıktım okadar acıkmıştımki yumurtalı ıspanağı ve nohutu sevmememe rağmen sabırsızlandım ara yapmamak çok kötü oldu, sonrasında hem pişmanlık hemde midemde sıkıntı hissettim alışmışım az yemeye rahatsız etti
şuanda da şekersiz çay içiyorum çokmu vahim durum??
sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
3 tane zeytin
4 dilim domates
ara
1 portakal
öğlen
4 kaşık lahana yemeği
akşam
1.5 kepçe çorba
salata
1 kaşık lahana yemeği
2 lt su
2 mil leslie
yorumlarınız kızlar..
aynı bende senin gibi 1.5 senelik evliyim benim eşimde bana yardım eder zaten çalışıyoruz beraber eve giriyoruz günlük işlerde değilde haftalık temizliği beraber yaparız. haftaiçi benden önce eve giderse yemeğini yapar kendi için ama heheh zaten rejimdeyim uyuşmuyor yediklerimizbunları okudukça şok oluyorum yaaa
1.5 senelik evliyim..
eşimin zor bir mesleği var zihin yorgunluğu çok oluyor yani
ama okadar yardımcı ki bana her konuda ki ben henüz çalışmıyorum
çoğu zaman birlikte yaparız işleri
evi süpürür ben silerim vs.
çok güzel yemek yapar
özel günlerde girer mutfağa..
ben ders çalışırken çayımı getirir
ve her işi biliyor şok oluyorum bazen ütüsünü kendi yapar mesela
genelde..anladım ki öpüp başıma koymalıyım eşimi
seninde menün çok iyi olmuşslmm kızlarrr işte benim menümm
sabah: 1 yeşilçay
2 dilim denge ekmeği
1 haşlanmış yumurta
4 çatal beyaz peynir
4 zeytin
ara: bir avuç kuru üzüm
öğle: 4 kaşık ıspanak
3 kaşık yoğurt
1 tane galeta
1 form çay
ara: 1 elma ve 2 minik mandalina
akşam: 1 küçük kase çorba
4 kaşık bezelye
bi tabak salata
her saat başı su içtim.
ben fazlamı yiyorum acaba?
hosgeldin canim
gecmis olsun canimbenim adim suzan 30 yasindayim 10 senelik evliyim ve 4.5 yasinda oglisim var hamilelikden sonra veremedim geri
benmde regl olacağım zamn başım ağrır migrenim varguzellerrrr ben regl olmusummmm ondanmıss demek bas agrımmm cıkıyorum bırazz dınleneyım yarın gorusuruzzzz ıyı gecelerrr herkeseeee:...hoşçakalınn
senide tanımış oldum ehehe
. evet evliyim canim 10 senelik bi odunla
. oglum 4.5 yasinda canim annesinin kuzusu
.30 yasindayim ama biolojik kendimi daha 17-18 hissediyorumcocuk ruhlugum biraz herhalde
. ay boya girmesek olmazmiydinehliyetimde 1.65 yaziyo ama gecen ölcdük 1.58 cikdim
avusturyadayim canim memleketim isparta
ya evet calisiyorum canim bütün gün belediyeye gelen telefonlara bakiyorum
simdi sira sende ayni siralamadan lütfen
bekarım kimlikte evliyim...11,11,11 tarihinde nikahımız kıyıldı..4 şubat düğün tarihim...
bebişim malumunuz yok...
27 yaşındayım ama kendimizi zaman zaman 40 hissediyorum
boyum 1,74
türkiyede kocaeli gebzede yaşıyorum ama 4 şubat itibari ile batmanda yaşayacağım
çalışmıyorum işsizim.kpss mağduruyum.inşallah mayısta atanırım..
inş atanırsın gurbetciğim.. aynı yaştaymışız.. adın gibi gurbete gideceksin demekki
hahaha alemsin yaakizlaaaaaaaaarrr coook heyecanliyim ben
ay ben ilk defa sey etcem ya ondansizin ilk i nasil oldu :26: ay anlatin bana destek olun korkuyorum heyecanliyim :18:
nasil yapcam nasil etcem :44: yoksa korkacak bisey yokmu rahatmi olmaliyim belki hic korkdugum gibi olmicak ve cokta hosuma gidicek
yarin tartilcam ilk bu hafta listeye giricemde onu diyorum yani
hoşgeldin canım bende dün bu gruba katıldım..Kizlar selam ben de variiim
Kilo 72 hedef 60. Boy 167
Daha oncede kilo verdigim icin kafama gore bi diyet yapiorum 74le basladim 8 gun oldu
Bugun sbh yedigim 1,5tabak corba bi dilim ekmek balli cay
Her gun 45 dk hizli tempo yuruyorum kosu bandinda
Esim yurtdisinda subat sonu yanina gidecegim supriz yapmak istiyorum
2 aylik bebegim karnimda oldu depresyonda sistim ciktim zayiflamak kendime gelmek istiyorum
Beni de kabul eder misiniZ
günaydınn :)tünaydın güzel hatunlar... bugün kendimi o kadar ince hissediyorum ki..inşallah aldanıpta cıss yapmam...
çok doğru söylemişin canım... benim kendimi kasıp dukan diyetine başlamam lazım başka türlü olmayacak bu iş. normal dietlerde miktar vbbb uyamıyom. en azından miktar kısıtlaması olmayan sadece çşit kısan bu diyet belki işe yarar....
kızlar menümü yazayım içeri kaçam sonra gelirim
sabah8.30 spor
ballı sirkeli su ılık 1 bardak
kahvaltı 9.30
peynir 3 çatal
3-4 çatal kaşar p.
reçel 1 tatlı kaşığı
2 dilim t.b.ekmeği
ara 11.30
7-8 adet kuru uzum
övlen 13.45
yarım kase çorba
2-3 kaşık bulgur
ara portakal
akşam
su
çorba
yoğurt
salata
pırasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
2 lit su 2 kupa yeşil çay
kocişim brovniii getirmişşşş ıııımmmmmmmmmmmmm ıııımmmm ama yemedim yemicem ben daha gçlüyüm
oğluşuma yedirdim birini
diğerinin eşim gümlettii
Öğlen menümde ıspanak var.
Bayılıyorum ıspanak yemeğine ya
Akşam bile yiyebilirim tekrar o derece.
Öğlen menümde ıspanak var.
Bayılıyorum ıspanak yemeğine ya
Akşam bile yiyebilirim tekrar o derece.
diyet konusunda bilgin var ama neden dukan gıbı bı dıyet tercıh eıdyorsun hıc gırme bence o ıslere dıyetısyen lıstelerındekı gıbı bı dıyet yap yapacaksan daha ıyı olur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?