70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım beni de özendirdin bende öğle ve akşama ıspanak yapıyorum yanıda ufak bi kase de yoğurt bi dilim ekmek tam buğday oooohhhh misss valla

Aynennnn 2-3 kasıkta yogurdum var 1 dilim ekmeğimmm varrr
Ben yemek yiyimmm acıktımm artıkk.
İşi anca bitirdim.

ya bende bayılırım bir bulamadım burada geçen avm de vardı buruş buruş ıspanak demeye 1000 şahit ister bir yaratık almadım. ekecem yakında baklona başka türlü olmayacak

Koptum ya

Offff çok sıkıldımmm yangın var diye bağırasım var.

yanginmiiii sevdicegini ara derim benn

sagol canim

yapma canim su kadar söyliyeyim sabir eder eder ama bir yerde patlar kaybedersin sakin unutma bu söylediklerimi ..Keske biri bana yardimci olsaydi ....

kizlaaar yesil cayi sordum soguk icilse ??

neyse böyle deneyeyim birde

soru : yesil cay soguk icilirse

a) etkisi olmaz

b) etkisi olur

c) amaaaan bos ver hic bulasma tadi berbat :120:

d) ne kadar yesil olduguna bagli

e hepsi eheuehu

bence c canım içmedende kilo verılıyo

süpersin yaaa koptum valla benim sıcakla pek aram yok o yüzden hiç içmemektense enazından ılık içiyorum bu arada şekersiz içilince taduı berbat ama yavaş yavaş alışıyo bünye ona da şimdi şekerli bişey içemiyorum ben

aaaaaaaaaaaaaaaaaa ve cccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc

ayyy oku oku bitiremedim ve pes ettim valla
nasılsınız bugün? yaaa ben felaket şiş hissediyorum kendimi dün yediğim 1 kaşık nohut şişirmemiştir herhalde beni rezenede içtim ama faydası olmadı dün sabah tartıldım eksideydim bugün şişkinlikle merak ettim artıda çıktım yarında böyle olursa ağlarım ama ben yaaaa
hay ağzına sağlık bak bende ne istiyom ballı sirkeli suyum vardı ya unuttum
bal biraz iyi gelir sanırsam

size yazdıktan sonra gittim söyledim başka yere alsak diye aman iyi tamam dedi sabah kalktığımda yerinde yoktu çiçek kadının fendi erkeği yendi bir kez daha
Bu hafta daha güzel bir listemiz olur inş.

ayy bu liste beni motive etmiyooooo amaaaaaa

tünaydınnnnnnn kızlarrrr:119:

Tünaydın fıstık.

Sevdiceğimde hastaaa napsın garibimmm
Ben ılık içiyom valla 2 dikişte bitiriyorum. Bilemedim sorunun cevabını

elmalı yeşil çay aldım ben onun tadı güzel şeker atmaya gerek kalmıyor tavsiye ederim

elmalı yeşil çay aldım ben onun tadı güzel şeker atmaya gerek kalmıyor tavsiye ederim

bi denerim. benimki sade ama 3 haftadır içiyorum alıştı bünye bana mısın demiyo. yaa ben 68 de takıldım kiloyu indiremiyorum ne yapayım bana metobolizmayı hızlandırıcı bişeyler lazım yaa

Bu hfta olmazsa haftaya seni de motive eder canım.
Biraz üst sıralarda görünce kendini.

Yanlış alıntıya yazmışım ama sen bide yeşil çaya şeker mi atıyodun.
Kontrol Paneli/ Solda Profili düzenle var altta sonra Kişisel rütbe var ortada ordan yazabilrsin.
Ayrıca 67 daha ilk başta ama 57 olcek ins

Son düzenleme:

evet ortim 58 ama takıldım kaldım 200 gr alıyom 200 gr veriyom gene 68 oluyom napçem ya cısss lara pek yanaşmıyom ama dün 5 tane bisküvi yedim bide kabak tatlısı yedim bayadır yemiyodum canım çok çekti dayanamadım sonrada üzüldüm form çayı içtim .sabahta aktıvıakahvaltı zamanı yedim

heyyyyy milleeett ben geldiiimmmmm

temizlik yaptımmm işlerimi bitirdim geldimmm

yemek vaktim geldiii yemeğimi yiycem şimdiikkk

tunaydınnnnnn hanımlarrrrr guzellll kalınnn cıbıklarrrr:d nabersınızzzzzz bakalımmmmm ben sabah kahvaltımı bugun bıraz gec yaptım poffff(((

aramı yapıcam 1 saat sonraaaa neyse artık bugun 19:30da bıtırırımmm aksam faslınıı:)))

herkese guzel bır gun dılıyorum))

canım acaba listende azaltmalara mı gitsen suyu mu arttırsan bilemedım kı :)
aynı listeyle devam edıyorsan ondan oalbilir :) ya da bi hafta yicen yicen yicen sonrakı hafta diyete devam edıcen
şoklıycan vücudu :)

heyyyyy milleeett ben geldiiimmmmm

temizlik yaptımmm işlerimi bitirdim geldimmm

yemek vaktim geldiii yemeğimi yiycem şimdiikkk

hoşgeldın bebemm afiyet olsun :)

ben de sıncık yedım ısten guucten anca :)

sen bılırısn o zaman canım ben onların hıcbırıne ınanmıyom ama 114 gunmeyve yokmus bı evresınde meyveyle aram olmamasına ragmen yıyeısn gelrı valla bı de o kahve yeşil kahve olmasın :26:

dün ki menümü yaziimmm

kahvaltıı :

peynir,zeytinn
salatalık
3 dilim çavdar

ara:

1 elma

öğlen :

6 kaşık mantar yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim çavdar

ara:

1 mandalina

akşam:

1 tabak çorba
az yoğurt
2 kaşık pilav (tadına bakmak için )

2.5-3 lt su
sabah akşam sirkeli su
2 bardak yeşil çay

sporumuda yaptım yarım saat jillian

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…