canım beni de özendirdin bende öğle ve akşama ıspanak yapıyorum yanıda ufak bi kase de yoğurt bi dilim ekmek tam buğday oooohhhh misss valla
ya bende bayılırım bir bulamadım burada geçen avm de vardı buruş buruş ıspanak demeye 1000 şahit ister bir yaratık almadım. ekecem yakında baklona başka türlü olmayacak
Offff çok sıkıldımmm yangın var diye bağırasım var.
Attım şeker.
tşk ederim canım inşallah bende bu saygı denen duyguyu yitirmem...
ben hemen sinirimi yada kızgınlığımı yansıtıyorum.. onu bi başarabilsem ne güzel olur.. hemen bağırıp yaaaa lı yuuuu lu konuşmaya başlıyorum
yanginmiiiisevdicegini ara derim benn
kizlaaar yesil cayi sordum soguk icilse ??
neyse böyle deneyeyim birde
soru : yesil cay soguk icilirse
a) etkisi olmaz
b) etkisi olur
c) amaaaan bos ver hic bulasma tadi berbat :120:
d) ne kadar yesil olduguna bagli
sagol canim
yapma canim su kadar söyliyeyim sabir eder eder ama bir yerde patlar kaybedersin sakin unutma bu söylediklerimi ..Keske biri bana yardimci olsaydi ....
a) etkisi olmaz
b) etkisi olur
aaaaaaaaaaaaaaaaaa ve ccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccyanginmiiiisevdicegini ara derim benn
sagol canim
yapma canim su kadar söyliyeyim sabir eder eder ama bir yerde patlar kaybedersin sakin unutma bu söylediklerimi ..Keske biri bana yardimci olsaydi ....
a) etkisi olmaz
b) etkisi olur
hay ağzına sağlık bak bende ne istiyom ballı sirkeli suyum vardı ya unuttum
bal biraz iyi gelir sanırsam
size yazdıktan sonra gittim söyledim başka yere alsak diye aman iyi tamam dedi sabah kalktığımda yerinde yoktu çiçek kadının fendi erkeği yendi bir kez dahaiyi geceleeeer
e sen de haklısın
süt iç o zaman süüüüüüüüt
rüyada bula kız iyi gelir belki rahatlarsın :))))) valla ben çiçekleri sevmem zati. o çiçeğe birşeyler ederdim yarın gariii
canım konuyu eşi ve eşinin ailesi bölümüne tekrar aç oradan yanıt gelir...ben karışma derim. sen kötü olursun kötü koca iyi
Bu hafta daha güzel bir listemiz olur inş.
tünaydınnnnnnn kızlarrrr:119:
sagol canim
a) etkisi olmaz
b) etkisi olur
süpersin yaaa koptum valla benim sıcakla pek aram yok o yüzden hiç içmemektense enazından ılık içiyorum bu arada şekersiz içilince taduı berbat ama yavaş yavaş alışıyo bünye ona da şimdi şekerli bişey içemiyorum ben
canım hedef 57 yazmışsın yaa onu nasıl yazıyoruz ben bulamadım nergis yazıyo bende değiştirmek istiyorumda
elmalı yeşil çay aldım ben onun tadı güzel şeker atmaya gerek kalmıyor tavsiye ederim
ayyy oku oku bitiremedim ve pes ettim valla
nasılsınız bugün? yaaa ben felaket şiş hissediyorum kendimidün yediğim 1 kaşık nohut şişirmemiştir herhalde beni rezenede içtim ama faydası olmadı dün sabah tartıldım eksideydim bugün şişkinlikle merak ettim artıda çıktım yarında böyle olursa ağlarım ama ben yaaaa
size yazdıktan sonra gittim söyledim başka yere alsak diye aman iyi tamam dedi sabah kalktığımda yerinde yoktu çiçek kadının fendi erkeği yendi bir kez daha
ayy bu liste beni motive etmiyooooo amaaaaaa
elmalı yeşil çay aldım ben onun tadı güzel şeker atmaya gerek kalmıyor tavsiye ederim
canım belkı verırısın bu haftaa kızz 68 e dusmusun maşallah ama sneın hedef 58 dimi :)
senınde benımde hedefe neredeyse 10 ar kilomuz kalmışş :)
cıss lara bulaşmıyosun dımı benım için kaçamaksız bi hafta oldu ınsallah yarın meyvasını alırım :d
ınsallah kilo vermısız(m)dır allah'ımmm :)
heyyyyy milleeett ben geldiiimmmmm
temizlik yaptımmm işlerimi bitirdim geldimmm
yemek vaktim geldiii yemeğimi yiycem şimdiikkk
afiyet olsun canım
evet ortim 58 ama takıldım kaldım 200 gr alıyom 200 gr veriyom gene 68 oluyom napçem ya cısss lara pek yanaşmıyom ama dün 5 tane bisküvi yedim bide kabak tatlısı yedim bayadır yemiyodum canım çok çekti dayanamadım sonrada üzüldüm form çayı içtim .sabahta aktıvıakahvaltı zamanı yedim
heyyyyy milleeett ben geldiiimmmmm
temizlik yaptımmm işlerimi bitirdim geldimmm
yemek vaktim geldiii yemeğimi yiycem şimdiikkk
canım dukanı çok araştırdım ve eleştirilere katılmıyorum mantığı doğru bir diyet. vücudun ana yapı taşı olan proteine dayanıyor...
kızlar metabolizma hızlandırıcı olarak bir kahve öneriyorlar dı adını hatırlayamadım bilen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?