Nayıırrrrr nollamaaazzz.
Sanırım seni affediiicemmmm.
Afiyet olsun şekerim.
Ahh ben böyle değildim eskiden İlker yüzünden böyle oldum.
Günde 4-5 kaşık yiyorm anca
aslında benim de ayarlamam lazım
çok ayarsızım
he he hadi yarışalım aldığım en garip şeyleri sayam: sen heç mum yapma seti, bitkisel yağ, kedi mama kabı, ütü masası bezi, meyve sıkacağı, bilgisayar ekranı temizleyice yadaaaa seksüüüü çamaşır aldın mı?
.
he he hadi yarışalım aldığım en garip şeyleri sayam: sen heç mum yapma seti, bitkisel yağ, kedi mama kabı, ütü masası bezi, meyve sıkacağı, bilgisayar ekranı temizleyice yadaaaa seksüüüü çamaşır aldın mı?
sen satın mı aldın indirdinmi. benimkinde 3 level var. birde ben ömrüm boyunca heç şınav çekemedim ya. bir kez çeksem ahah sadece birkez yok o yetenek bende...
ay evet bende 8:30-9 gibi kalkıyorum ama kahvaltı ev işi fln diyene kdrr saat 1 oluyoo
Nutella değil incir reçeli kavanozuydu len otüm duygusallığı ile oynamışlar filmin
:
he he hadi yarışalım aldığım en garip şeyleri sayam: sen heç mum yapma seti, bitkisel yağ, kedi mama kabı, ütü masası bezi, meyve sıkacağı, bilgisayar ekranı temizleyice yadaaaa seksüüüü çamaşır aldın mı?..
he he he ya ben bir meyve sebze almadum onuda satan site bulamadım bulursam şayet onuda alacam tam olacaaaaaaaktamam black pessss ettim
seksüüü çamaşır alıyorum hep
ama diğerlerini almadım valla
indirdim ben canımmm. bana bu kas konusunda plates çok yardımcı oldu triseps lerim kaslandı
onun içinn yapabiliormm tabiki zorlanıyorum ama yapıyorumm
ya biliom bebemfilmi izledim zaten
ama ben hanı nutellayla diyetı bozmus seysı sapayım die ya hu amaanalt yazılı espürük
kızlarrrr yımırtanın masıııımmm olduğu tecillendiydi yaaa
erkekler de fazla tüketim prostat kanserine yol açıomuş, yeni keşfedilmişşş
aman kocalara sevdiceklere çok yımırta yedirmeyinn
biz yiyebilirizzzzz
he he he ya ben bir meyve sebze almadum onuda satan site bulamadım bulursam şayet onuda alacam tam olacaaaaaaak
ben indiremedim ne yazık ki yaaaaaaaa. demek ki türkiyede satılan böyle 3 levelli ?
biz yiyebilirizzzzz
aynen yaaa neyle beslenio bu doktorlar çok merak ediyorumBu doktorlarda iyice sapıttılar ne yiyeceğimizi şaşırdık
ama ama ama benim kocişş yımırtayı çokkk severr sık sık yerrr
he he he ya ben bir meyve sebze almadum onuda satan site bulamadım bulursam şayet onuda alacam tam olacaaaaaaakben indiremedim ne yazık ki yaaaaaaaa. demek ki türkiyede satılan böyle 3 levelli ?
aynen yaaa neyle beslenio bu doktorlar çok merak ediyorum
eşim de çok severrrr ben böle böleymiş yeme desem bi git yaaaa
bi yımırtam var ona da karışma der büyüğk ihtimalle
İzmirden mi ne gönderiyolardı dogal sebze meyve
Ayşe armanın bi röportajında okumuştum
tadi cokta kötü gelmiyo bana ama migdem yaniyo sanki :44:e hepsieheuehu
bence c canımiçmedende kilo verılıyo
hmm tamam canimsüpersin yaaa koptum valla benim sıcakla pek aram yok o yüzden hiç içmemektense enazından ılık içiyorum bu arada şekersiz içilince taduı berbat ama yavaş yavaş alışıyo bünye ona da şimdi şekerli bişey içemiyorum ben
yani cok aciklayici olmus kara pisi sagol :111:aaaaaaaaaaaaaaaaaa ve cccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc
gecmis olsun canimTünaydın fıstık.
Sevdiceğimde hastaaa napsın garibimmm
Ben ılık içiyom valla2 dikişte bitiriyorum. Bilemedim sorunun cevabını
vallahi bende böyle meyvasiz bisey denedim önceden hic meyva aramayan benn meyvalari görünce :111: olmaya basladimsen bılırısn o zaman canımben onların hıcbırıne ınanmıyom ama 114 gunmeyve yokmus bı evresınde meyveyle aram olmamasına ragmen yıyeısn gelrı valla bı de o kahve yeşil kahve olmasın :26:
Alışveriş sitelerine dadandım yine
bak bak gözlerim ağrıdı
bişey de olduğu yok alıp alıp dolaba atıyorum
hastayım galiba
lız erzuruma gelene kadar yolda çürür onlarrrrr
tadi cokta kötü gelmiyo bana ama migdem yaniyo sanki :44:
hmm tamam canim
yani cok aciklayici olmus kara pisi sagol :111:
gecmis olsun canim
vallahi bende böyle meyvasiz bisey denedim önceden hic meyva aramayan benn meyvalari görünce :111: olmaya basladim
gecmis olsun yavvvrimmm c vitamini al bol bol
kizlar dayanamadim cikmadan bakayim dedim ben cikiyom aksam geliyorum yavvvvrilarimmm
bir güzel beslenmisim bugün offff
aaaa bu arada basim dönüyo eger hamileysem cocuk sizden birinden cünkü kocamla birlikte degilim sizle oldugum kadar yahuuuuu
biz yiyebilirizzzzz
Ahahhaha
yaptığın yapacağın tüm espirilerden soğuttum bir anda dimi
tadi cokta kötü gelmiyo bana ama migdem yaniyo sanki :44:
hmm tamam canim
yani cok aciklayici olmus kara pisi sagol :111:
gecmis olsun canim
vallahi bende böyle meyvasiz bisey denedim önceden hic meyva aramayan benn meyvalari görünce :111: olmaya basladim
gecmis olsun yavvvrimmm c vitamini al bol bol
kizlar dayanamadim cikmadan bakayim dedim ben cikiyom aksam geliyorum yavvvvrilarimmm
bir güzel beslenmisim bugün offff
aaaa bu arada basim dönüyo eger hamileysem cocuk sizden birinden cünkü kocamla birlikte degilim sizle oldugum kadar yahuuuuu
yaa ben ınanmıyorum öle şeylere yüzyllardır herkes yıyo ama çatır çatırda doğrumuslar anacım
ayrıca yumurta gibi proteın kaynagımı var :) hiç takmıcan yıcen bence
artan elektronık aletler teknolojık ılerleme vucudun bu yzuden deforme olması
zarar görmesi kanserojen plastik maddeler artan pislik hersey cebımızden
cıkarmadıgımız kulamızdan ınmeyen cep telefonları ama hersey buna sebep olmuş olabilir
ama suçlu kim yumurta olmaz böyle :) ben inanmıyom valla
aynen naf
anladım canım yesılkahve ıcmedım ben hıc ama topıgı var görmüştüm bı bak ıstersenatak ve zayıflama evresinde ivit meyve yok. ama 114 gün değil senin vereceğin kiloya bağlı. atak 2 ile 10 gün arası. sonrada istediğin kiloya gelene kadar 2. evre oda eğer dendiği gibi ise bu diyet bende ortalama 2 ay sürer yani 2,5 ay miyvesiz yaşar kıyım ki ?
ya evet sonradan buldum yeşil kahve imiş içen varmı aranızda tadı nasıl... yeşil çayı içemiyom ya birde bunu deneyem dedim....
havalar soğuk dışarı çıkamıyorum..
ama evden de hallediyorum şu alışveriş işini
hiçbişi engele olamıyo valla
ben kıyafet, kozmetik, nevresim, donuma kadar herşeyi alıyorummm
bence tedavi olmalıyız cidden ihtiyacım yok görünce duramıyorummm
yaa ben ınanmıyorum öle şeylere yüzyllardır herkes yıyo ama çatır çatırda doğrumuslar anacım
ayrıca yumurta gibi proteın kaynagımı var :) hiç takmıcan yıcen bence
artan elektronık aletler teknolojık ılerleme vucudun bu yzuden deforme olması
zarar görmesi kanserojen plastik maddeler artan pislik hersey cebımızden
cıkarmadıgımız kulamızdan ınmeyen cep telefonları ama hersey buna sebep olmuş olabilir
ama suçlu kim yumurta olmaz böyle :) ben inanmıyom valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?