- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 37
anladım canım yesılkahve ıcmedım ben hıc ama topıgı var görmüştüm bı bak ıstersen
valla hastalık ben alısverıs yapınca stres atıyorum ama kendımı durdurabılıyorum allahtan ozellıkle netten yoksa ısım vahım
ben ironi yapmıştım zatennn
hiç itibar etmem böle şeylere..
oooo her ağızdan bi laf çıkıyor zaten onları dinliycek olursak aç kalırızzz mazallahhh
Canım yeşil çayı senmi sormuştun :26: alıntılamamışım sanırım ama ben ılık içiyorum bazen unutuyorum işe dalarsam o zamanda dikiyorum kafama
Yımırta suçlu tezz uçurun kellesini
evet canım itibar etmemek lazım yaa :)
bı de gecen ne gordum neymıs süt sağlığpa zararlıymış Allah Allah
zehirliyomuş güyayıllardır içiyorum bi zararını görmedim hoş hala kalsiyum eksıklıgı yasıyorum
süt içmeme ragmen ama o baska meselezararı yok
yımırta kelleden ibaret zaten eheuehu
lız erzuruma gelene kadar yolda çürür onlarrrrr
KIZLAR HEPİNİZE SELAAAM,iyisiniz maşallah
geçmişi okudum,
fırça kaymayı özlemişim ama alıntılayamadım,çünkü fazla duramıycam,kaç gündür giremedim baktım çıktım,hatta tam girdim daha bakamadan çıkmak zorunda kaldım,nedeni çocuklar biliyosunuz,tam düzene giremedim,hala debeleniyorum,bide dün kardeşim askerden izne geldi süpriz yapmış bide şok olduk onla vakit geçiricez azcık,gün bide çabucak bitiyo ,eşim buhafta sabahçıydı akşam 5te evde oluyo,gelince bilgisayara o giriyo,ben oturamıyrum,,kızmayın bana olurmu,inşallah hengameyi atlatınca gelcemeşim bu pazartesi akşamcı olcak yani gece 1de evde olcak ozaman rahatca girerim,başınıza ekşirim,yarın tartı günümüz ve ben bu hafta hiç tartılmadım çok heycanlıyım annneeeeeeeeeeeeee
öff öfff bu saate kadar güzel gitmiştim. az önce içim kıyıldı önce 2 tane kuru kayısı, 1 tane küçük boy portakal ve maalesef ardından 1 avuç beyaz leblebi yedim hepsini üst üste yedim tıtamadım kendimi. saat 16.30 gibi yeşil elma yicektim yürüyüş öncesi iyi oluyordu ama bugün yiyemem herhalde artıkçok suçluyum çokkkkkkkkk
geçmişi okudum,
fırça kaymayı özlemişim ama alıntılayamadım,çünkü fazla duramıycam,kaç gündür giremedim baktım çıktım,hatta tam girdim daha bakamadan çıkmak zorunda kaldım,nedeni çocuklar biliyosunuz,tam düzene giremedim,hala debeleniyorum,bide dün kardeşim askerden izne geldi süpriz yapmış bide şok olduk onla vakit geçiricez azcık,gün bide çabucak bitiyo ,eşim buhafta sabahçıydı akşam 5te evde oluyo,gelince bilgisayara o giriyo,ben oturamıyrum,,kızmayın bana olurmu,inşallah hengameyi atlatınca gelcemeşim bu pazartesi akşamcı olcak yani gece 1de evde olcak ozaman rahatca girerim,başınıza ekşirim,yarın tartı günümüz ve ben bu hafta hiç tartılmadım çok heycanlıyım annneeeeeeeeeeeeee
öff öfff bu saate kadar güzel gitmiştim. az önce içim kıyıldı önce 2 tane kuru kayısı, 1 tane küçük boy portakal ve maalesef ardından 1 avuç beyaz leblebi yedim hepsini üst üste yedim tıtamadım kendimi. saat 16.30 gibi yeşil elma yicektim yürüyüş öncesi iyi oluyordu ama bugün yiyemem herhalde artıkçok suçluyum çokkkkkkkkk
bende ara niyetine etinin diet bisküvilerini kemirip duruyom ama açım ben aç
ben hiç açlık hissetmiyorum ya herkes açım diyor acaba ben mi çok yiyorum bugün öğlen kahvaltı gibi geçiştirdim ve yarım simit yedim acıkmadım daha çok mu kızlar yanlış olduğunu biliyorumda başta dediğim gibi bugünlük böyle oldu
geçmişi okudum,
bende ara niyetine etinin diet bisküvilerini kemirip duruyom ama açım ben aç
canım saçmalama,yediklerinde hiç bişey yok bukadar abartma,sen gene elmanıda yiyebilirsin,,suçluluk duymana gerek yok,sanki koca paket cipsle kocaman gofret yedim demişsin gibi tepki vermişsin yapma allah aşkınaa
Gözünüzaydın şeker.
İçin fena kıyılmış senin.
Keserse seni 2 tane etiform ye bi dahakine sonra bol su iç
Öğlen düzgün yemedin dimi gene
Canım bizim kısçeler açlık rejimdeler.
Kaç gündür söyleniyorum beni dinleeyen yok.
İşkence çektiriolar kendilerine.
Ben tokum hatta patlıycam o derece.
Bu hfta tartı da ne görürüm bilmiyorum ama kaçamak yapmadım bu hfta.
kızlar açım diyince acaba bende mi anormallik var dedim gerçi bugün tartıldım pek giden bir kilo yok regl olucam ve karnımda sabahları şişkinlik oluyor tuvalete çıkamıyorum ve azcık da olsa kaçamaklar yaptım ondan veremiycem galiba bu hafta
sende aralarda bide meyve yemeyi dene,şöyle kocaman bi elma mesela,bak açlık kalıyomuuubende ara niyetine etinin diet bisküvilerini kemirip duruyom ama açım ben aç
gözünüz aydın tubişş kardeşin süpriz yapmışşşş..
ivetttt yarınn için ben de çoook heyecanlıyımmmm
bakalım nolcakkkkk
Yok canım sen normalsin açım diyenler yemediği için bağrınıyolar bakma.
Regl olacaksan kilonda farklılık olur zaten..
Regl oldugun hafta daha dkkat edersin hoş bu demek değil reglim ben diye ye bütün cısslrdan gene dikkat et ama tartıda eksilme göremeyebilirsin.
Bende bu hfta dikkat ettim ama ben bile verememişim gibi geliyo bakalım bu hafta veremezsek haftaya bi çok veririz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?