70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dur demeyi bilmek lazıııımmmmm

ben ironi yapmıştım zatennn
hiç itibar etmem böle şeylere..
oooo her ağızdan bi laf çıkıyor zaten onları dinliycek olursak aç kalırızzz mazallahhh

evet canım itibar etmemek lazım yaa :)

bı de gecen ne gordum neymıs süt sağlığpa zararlıymış Allah Allah

zehirliyomuş güya yıllardır içiyorum bi zararını görmedim hoş hala kalsiyum eksıklıgı yasıyorum

süt içmeme ragmen ama o baska mesele zararı yok

Canım yeşil çayı senmi sormuştun :26: alıntılamamışım sanırım ama ben ılık içiyorum bazen unutuyorum işe dalarsam o zamanda dikiyorum kafama

Yımırta suçlu tezz uçurun kellesini

yımırta kelleden ibaret zaten eheuehu

evettt dün izledim bende haberlerde
süt zararlı yumurta zararlı, o zararlı bu zararlı zaten
azcık yiyebiliyoruz herşeyden burnumuzdan getirmeyin yahuuuu

Kızçeler ben yine kaçıyorum dosyayı entegre edeyim kontrol edeyim vakit kalırsa gelicem

öff öfff bu saate kadar güzel gitmiştim. az önce içim kıyıldı önce 2 tane kuru kayısı, 1 tane küçük boy portakal ve maalesef ardından 1 avuç beyaz leblebi yedim hepsini üst üste yedim tıtamadım kendimi. saat 16.30 gibi yeşil elma yicektim yürüyüş öncesi iyi oluyordu ama bugün yiyemem herhalde artık çok suçluyum çokkkkkkkkk

KIZLAR HEPİNİZE SELAAAM,iyisiniz maşallah
geçmişi okudum,
fırça kaymayı özlemişim ama alıntılayamadım,çünkü fazla duramıycam,kaç gündür giremedim baktım çıktım,hatta tam girdim daha bakamadan çıkmak zorunda kaldım,nedeni çocuklar biliyosunuz,tam düzene giremedim,hala debeleniyorum,bide dün kardeşim askerden izne geldi süpriz yapmış bide şok olduk onla vakit geçiricez azcık,gün bide çabucak bitiyo ,eşim buhafta sabahçıydı akşam 5te evde oluyo,gelince bilgisayara o giriyo,ben oturamıyrum,,kızmayın bana olurmu,inşallah hengameyi atlatınca gelcemeşim bu pazartesi akşamcı olcak yani gece 1de evde olcak ozaman rahatca girerim,başınıza ekşirim,yarın tartı günümüz ve ben bu hafta hiç tartılmadım çok heycanlıyım annneeeeeeeeeeeeee

Son düzenleme:

gözünüz aydın tubişş kardeşin süpriz yapmışşşş..
ivetttt yarınn için ben de çoook heyecanlıyımmmm
bakalım nolcakkkkk

ben hiç açlık hissetmiyorum ya herkes açım diyor acaba ben mi çok yiyorum bugün öğlen kahvaltı gibi geçiştirdim ve yarım simit yedim acıkmadım daha çok mu kızlar yanlış olduğunu biliyorumda başta dediğim gibi bugünlük böyle oldu

canım saçmalama,yediklerinde hiç bişey yok bukadar abartma,sen gene elmanıda yiyebilirsin,,suçluluk duymana gerek yok,sanki koca paket cipsle kocaman gofret yedim demişsin gibi tepki vermişsin yapma allah aşkınaa

Gözünüzaydın şeker.

İçin fena kıyılmış senin.
Keserse seni 2 tane etiform ye bi dahakine sonra bol su iç

bende ara niyetine etinin diet bisküvilerini kemirip duruyom ama açım ben aç

Öğlen düzgün yemedin dimi gene

Canım bizim kısçeler açlık rejimdeler.
Kaç gündür söyleniyorum beni dinleeyen yok.
İşkence çektiriolar kendilerine.
Ben tokum hatta patlıycam o derece.
Bu hfta tartı da ne görürüm bilmiyorum ama kaçamak yapmadım bu hfta.

hoşgeldin canım
evet ya yarın tartı günü malesef
sanki hiç veremedim gibi geliyor:44:

canım saçmalama,yediklerinde hiç bişey yok bukadar abartma,sen gene elmanıda yiyebilirsin,,suçluluk duymana gerek yok,sanki koca paket cipsle kocaman gofret yedim demişsin gibi tepki vermişsin yapma allah aşkınaa

ohhh içim rahatladı azcıkkk sağol tuğba. tepkimin sebebi öğle iyi yemek yedim o yüzdendi.
ızgara tavuk ince 2 dilim(avuçiçi kadar)
yoğurt ve 1 yemek kaşığı ebegömeci(bağırsakları iyi çalıştırıyo)
1 dilim uno light denge yiyince arada bunlar fazla diye düşünmüştüm

kızlar açım diyince acaba bende mi anormallik var dedim gerçi bugün tartıldım pek giden bir kilo yok regl olucam ve karnımda sabahları şişkinlik oluyor tuvalete çıkamıyorum ve azcık da olsa kaçamaklar yaptım ondan veremiycem galiba bu hafta

Yok canım sen normalsin açım diyenler yemediği için bağrınıyolar bakma.
Regl olacaksan kilonda farklılık olur zaten..
Regl oldugun hafta daha dkkat edersin hoş bu demek değil reglim ben diye ye bütün cısslrdan gene dikkat et ama tartıda eksilme göremeyebilirsin.
Bende bu hfta dikkat ettim ama ben bile verememişim gibi geliyo bakalım bu hafta veremezsek haftaya bi çok veririz.

bende ara niyetine etinin diet bisküvilerini kemirip duruyom ama açım ben aç
sende aralarda bide meyve yemeyi dene,şöyle kocaman bi elma mesela,bak açlık kalıyomuuu
gözünüz aydın tubişş kardeşin süpriz yapmışşşş..
ivetttt yarınn için ben de çoook heyecanlıyımmmm
bakalım nolcakkkkk

sağol canım evet süprizin alasını yaptı valla daha geçen hafta benim evde webcamda annemle konuşuyodu ,kardeşim dediki ben arabayla kaza yaptım duvara vurdum ön taraf kırıldı parasını istiyolar 350lira falan diyince hatta 4-5 binlira istiyolardıda indire indire 350liraya indirdim demişti,annemde babama söyleyince tamam kredi çekeyim üzülme demiş,5 bin çekmiş,kardeşime annem 350 yollamış,geri kalan parayıda askerlik bitene kadar saklı saklı hesabına yatırırım parasızlık çekmezsin demiş,ama noldu kardeşim dün çıkageldi,şok olmuş annemde babamda ilk süprizi onlara yapmış,sonra annem telle beni aradı konuşurken kardeşim aldı teli,sesini duyunca şok oldum çok mutlu oldum,neyse bize gelince ablama indik aşağı ablamla bana dediki,bu kaza olayı varya yalandı,sırf buraya gelebilmek için para lazımdı bende böyle bi oyun yaptım demesinmi,bi şok daha,bide diyoki babamın haberi hala yok napcam bilmem diyoameliyat olmuş bacağından 45 gün burda kalıcak raporlu,ya yazık valla gittiği günden beri bacağından rahatsızlık duyuyodu sonunda izin verdiler ameliyatada olmuş,geldi kavuştuk sonunda,,bakaılm,7 ayda teskeresini alıcak,

Son düzenleme:
İçin fena kıyılmış senin.
Keserse seni 2 tane etiform ye bi dahakine sonra bol su iç

sorma canım ya feciii kıyıldıı az daha kendimi frenlemeseydim diyetime de kıyacaktım elime ne geçerse yiyecektim. en iyisi dedim kalk yeşil çay yap iç şimdi aldım çayımı yudumluyorum

inşallah canım ve annemin gelmesini dört gözle bekliyorum harika sebze yemekleri pişiricem eşim sebze yemediği için kısıtlı pişiyor bazı haftalar hiç pişmiyor annemin gelmesi çok iyi olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…