Gözünüzaydın şeker.
İçin fena kıyılmış senin.
Keserse seni 2 tane etiform ye bi dahakine sonra bol su iç
Öğlen düzgün yemedin dimi gene
Canım bizim kısçeler açlık rejimdeler.
Kaç gündür söyleniyorum beni dinleeyen yok.
İşkence çektiriolar kendilerine.
Ben tokum hatta patlıycam o derece.
Bu hfta tartı da ne görürüm bilmiyorum ama kaçamak yapmadım bu hfta.
Yok canım sen normalsin açım diyenler yemediği için bağrınıyolar bakma.
Regl olacaksan kilonda farklılık olur zaten..
Regl oldugun hafta daha dkkat edersin hoş bu demek değil reglim ben diye ye bütün cısslrdan gene dikkat et ama tartıda eksilme göremeyebilirsin.
Bende bu hfta dikkat ettim ama ben bile verememişim gibi geliyo bakalım bu hafta veremezsek haftaya bi çok veririz.
sende aralarda bide meyve yemeyi dene,şöyle kocaman bi elma mesela,bak açlık kalıyomuuu
sağol canım evet süprizin alasını yaptı valla daha geçen hafta benim evde webcamda annemle konuşuyodu ,kardeşim dediki ben arabayla kaza yaptım duvara vurdum ön taraf kırıldı parasını istiyolar 350lira falan diyince hatta 4-5 binlira istiyolardıda indire indire 350liraya indirdim demişti,annemde babama söyleyince tamam kredi çekeyim üzülme demiş,5 bin çekmiş,kardeşime annem 350 yollamış,geri kalan parayıda askerlik bitene kadar saklı saklı hesabına yatırırım parasızlık çekmezsin demiş,ama noldu kardeşim dün çıkageldi,şok olmuş annemde babamda ilk süprizi onlara yapmış,sonra annem telle beni aradı konuşurken kardeşim aldı teli,sesini duyunca şok oldum çok mutlu oldum,neyse bize gelince ablama indik aşağı ablamla bana dediki,bu kaza olayı varya yalandı,sırf buraya gelebilmek için para lazımdı bende böyle bi oyun yaptım demesinmi,bi şok daha,bide diyoki babamın haberi hala yok napcam bilmem diyoameliyat olmuş bacağından 45 gün burda kalıcak raporlu,ya yazık valla gittiği günden beri bacağından rahatsızlık duyuyodu sonunda izin verdiler ameliyatada olmuş,geldi kavuştuk sonunda,,bakaılm,7 ayda teskeresini alıcak,
sorma canım ya feciii kıyıldıı az daha kendimi frenlemeseydim diyetime de kıyacaktım elime ne geçerse yiyecektim. en iyisi dedim kalk yeşil çay yap iç şimdi aldım çayımı yudumluyorum
inşallah canım ve annemin gelmesini dört gözle bekliyorum harika sebze yemekleri pişiricem eşim sebze yemediği için kısıtlı pişiyor bazı haftalar hiç pişmiyor annemin gelmesi çok iyi olucak
yediklerin gayet güzel şeyler fazlada olmamış merak etmeohhh içim rahatladı azcıkkk sağol tuğba. tepkimin sebebi öğle iyi yemek yedim o yüzdendi.
ızgara tavuk ince 2 dilim(avuçiçi kadar)
yoğurt ve 1 yemek kaşığı ebegömeci(bağırsakları iyi çalıştırıyo)
1 dilim uno light denge yiyince arada bunlar fazla diye düşünmüştüm
hoş bulduk canımhoşgeldin canım
evet ya yarın tartı günü malesef
sanki hiç veremedim gibi geliyor:44:
Gözünüzaydın şeker.
amaa yaaaa puccaaa ben öğlen çok yedimmm. sayayım da gör ama gene 2,5 saat geçti acıktımm.
2 2,5 tane avuçiçi kadar ince tavuk ızgara
yoğurt
1 yemek kaşığı ebegömeci
1 dilim uno light denge ekmek ama gene 2,5 saatte içim fenaaaaaaaaaaaaaaaa kıyılllldıııııııı
yoksa size olmuyo mu bu birtek bana mı oluyo? ben anormalmiyim?
hem gözün aydın hemde geçmiş olsun kardeşine canım... özletiyon kız kendini gel ara da bir.sende aralarda bide meyve yemeyi dene,şöyle kocaman bi elma mesela,bak açlık kalıyomuuu
sağol canım evet süprizin alasını yaptı valla daha geçen hafta benim evde webcamda annemle konuşuyodu ,kardeşim dediki ben arabayla kaza yaptım duvara vurdum ön taraf kırıldı parasını istiyolar 350lira falan diyince hatta 4-5 binlira istiyolardıda indire indire 350liraya indirdim demişti,annemde babama söyleyince tamam kredi çekeyim üzülme demiş,5 bin çekmiş,kardeşime annem 350 yollamış,geri kalan parayıda askerlik bitene kadar saklı saklı hesabına yatırırım parasızlık çekmezsin demiş,ama noldu kardeşim dün çıkageldi,şok olmuş annemde babamda ilk süprizi onlara yapmış,sonra annem telle beni aradı konuşurken kardeşim aldı teli,sesini duyunca şok oldum çok mutlu oldum,neyse bize gelince ablama indik aşağı ablamla bana dediki,bu kaza olayı varya yalandı,sırf buraya gelebilmek için para lazımdı bende böyle bi oyun yaptım demesinmi,bi şok daha,bide diyoki babamın haberi hala yok napcam bilmem diyoameliyat olmuş bacağından 45 gün burda kalıcak raporlu,ya yazık valla gittiği günden beri bacağından rahatsızlık duyuyodu sonunda izin verdiler ameliyatada olmuş,geldi kavuştuk sonunda,,bakaılm,7 ayda teskeresini alıcak,
yediklerin gayet güzel şeyler fazlada olmamış merak etmebugün akşamda hafif geçirirsen güzel kapatmış olucaksın bugünüü
hoş bulduk canım
vermişsindir umarım,ben hiç bişey hissetmiyorum,eğer aldıysam gebertirim kendimii
sağol canım
kaçamak yapmadın haaahadi buhaftada 2200 gittiğini düşünseneeeeeee
Geçmiş olsun darısı benim sevdiceğimin başına bugün ameliyat oldu.
Bekliyorum bende ağrısı varmış yattı.
Pofffff keşke ona da izin verseler.
Afiyet olsun yeşilçay iyidir seni kendine getirir.
Sebze yemeklerine bayılıyorum ben fena alıştım eskiden sevmezdim.
Annende gelince artık sende bol bol yersin.
Hem anne yemekleri hem anne yanında olcak oohh miss
O kendini bildi
gözünüzayıdn ve gecmıs olsunKIZLAR HEPİNİZE SELAAAM,iyisiniz maşallah
geçmişi okudum,
fırça kaymayı özlemişim ama alıntılayamadım,çünkü fazla duramıycam,kaç gündür giremedim baktım çıktım,hatta tam girdim daha bakamadan çıkmak zorunda kaldım,nedeni çocuklar biliyosunuz,tam düzene giremedim,hala debeleniyorum,bide dün kardeşim askerden izne geldi süpriz yapmış bide şok olduk onla vakit geçiricez azcık,gün bide çabucak bitiyo ,eşim buhafta sabahçıydı akşam 5te evde oluyo,gelince bilgisayara o giriyo,ben oturamıyrum,,kızmayın bana olurmu,inşallah hengameyi atlatınca gelcemeşim bu pazartesi akşamcı olcak yani gece 1de evde olcak ozaman rahatca girerim,başınıza ekşirim,yarın tartı günümüz ve ben bu hafta hiç tartılmadım çok heycanlıyım annneeeeeeeeeeeeee
amaa yaaaa puccaaa ben öğlen çok yedimmm. sayayım da gör ama gene 2,5 saat geçti acıktımm.
yoğurt
1 yemek kaşığı ebegömeci
1 dilim uno light denge ekmek ama gene 2,5 saatte içim fenaaaaaaaaaaaaaaaa kıyılllldıııııııı
sağol canım
kaçamak yapmadın haaahadi buhaftada 2200 gittiğini düşünseneeeeeee
yoğurt
1 yemek kaşığı ebegömeci
geçmiş olsun seninkinide canım:26:verirler inşallah,neresinden oldu bilmemde,kardeşim diz kapağından olmuş,çok sekiyo yürürken kıyamadım görünce,2 aydır ameliyatı bekliyo acıdan duramıyorum izin verin dedikçe komutanları banane dur durduğun yerde diyolarmıştı sinir insanlar nolvcak,neyse muradına erdi,inşallah iyileşir,45 gün izinli şimdi,40 gün sonra burda kontrole gidicekmiş,eğer düzelme olmadıysa bi 45 gün daha izin verceklermiş etti 90 gün,ee geriye kaldı 2 ay teskeresine,eğer askerlik süresi kısalırsa ozamana kadar diyo hiç gitmicem artık diye kişniyoo gıcık:111::86::90:daısı seninkinin başına canım
pek sanmıyorum ama inş. canım yaaBu hfta olmazsa haftaya seni de motive eder canım.
Biraz üst sıralarda görünce kendini.
Alışveriş sitelerine dadandım yine
bak bak gözlerim ağrıdı
bişey de olduğu yok alıp alıp dolaba atıyorum
hastayım galiba
Geçmiş olsun darısı benim sevdiceğimin başına bugün ameliyat oldu.
Bekliyorum bende ağrısı varmış yattı.
Pofffff keşke ona da izin verseler.
bende kendime diyorum öyle çok acıkmıyorum gün içinde hani iyi örnek değil ama sabahları kahvaltı yapmadığım bile oluyor öyleye kadar 1 yeşil çay içiyom yine acıkmıyorum ama tabi hiç iyi değil bu benim yaptığım böyle kilo verilmez sen en iyisini yapıyorsun ara öğünde biraz daha açlığı bastıracak şeyler seç canım
tadi cokta kötü gelmiyo bana ama migdem yaniyo sanki :44:
aaaa bu arada basim dönüyo eger hamileysem cocuk sizden birinden cünkü kocamla birlikte degilim sizle oldugum kadar yahuuuuu
ay herşeye zararlı diyor drlar.. bende internette okudum patorize süt zararlıymış eee biz nerden bulacağız günlük sütü şehirde yaşıyoruz..evet canım itibar etmemek lazım yaa :)
bı de gecen ne gordum neymıs süt sağlığpa zararlıymış Allah Allah
zehirliyomuş güyayıllardır içiyorum bi zararını görmedim hoş hala kalsiyum eksıklıgı yasıyorum
süt içmeme ragmen ama o baska meselezararı yok
yımırta kelleden ibaret zaten eheuehu
geçmiş olsun ve gözünüz aydın..geçmiş olsun seninkinide canım:26:verirler inşallah,neresinden oldu bilmemde,kardeşim diz kapağından olmuş,çok sekiyo yürürken kıyamadım görünce,2 aydır ameliyatı bekliyo acıdan duramıyorum izin verin dedikçe komutanları banane dur durduğun yerde diyolarmıştı sinir insanlar nolvcak,neyse muradına erdi,inşallah iyileşir,45 gün izinli şimdi,40 gün sonra burda kontrole gidicekmiş,eğer düzelme olmadıysa bi 45 gün daha izin verceklermiş etti 90 gün,ee geriye kaldı 2 ay teskeresine,eğer askerlik süresi kısalırsa ozamana kadar diyo hiç gitmicem artık diye kişniyoo gıcık:111::86::90:daısı seninkinin başına canım
gözünüzayıdn ve gecmıs olsun
bende senın gıbıyım gözüm ac yaa
arada 1 geliyorumda o arada 1 geldiğimde yazabiliyommu hayır,bazen kontrol paneline bastığımla çıktığım bile bir oluyo,kuduruk oğlanın işi gücü bilgisayar,ben oturdummu kıyameti koparıyoo hıhhhem gözün aydın hemde geçmiş olsun kardeşine canım... özletiyon kız kendini gel ara da bir.
ah ah inşallah 400-500gr vermeye bile razıyım bea,kaç aydır in çık inçık bıktım,,almayalım da canım en azından 100 200 300 400 bişeyler gitmiş olsun
okadar emek harcıyoz
pek sanmıyorum ama inş. canım yaa
ayy bende, hastalık gibi valla, haftaya arkadaşımın düğünü var hergün giriyorum bişey bulamadım kafayı yiycem
geçmiş olsun umarım önemli bişey yoktur
ahahahh ahhh keşkeee keşkeeeeee
Ama imkansızz gitse şükretcem ben
Dr bana etin, tavugun yanında salata+yogrt verdi ekmek vermedi.
Izgara tavuk da güzel. Arada bi doymadıgımız zamanlar oluyo canım.
Sadece sende değil.
seninkinede geçmiş olsun.. ameliyat sonrası bi kaç gün zor allah yardımcısı olsun...Kalçasından canım. Bana bacak dedi ama arkadaşı mesaj attı kalçasından diye zor yürüyomuş cancazım.
2 gündür hastanede habire serum, iğne sonunda ameliyata almışlar.
Apse varmış. İnş. izin verirler. Aynı şekilde komutanları ameliyat olmasına bile krşı çıkmış.
Bayağı kötü olunca izin vermişler.
İnş. bizimkine de uzun süreli izin verirler.
selam umay yazmıştım ama sayfa çok ilerlediği için gözünden kaçmış olabilir doğum günün 1 ekim mi? bide bu arada yakınız bende adanalıyım.. silifkeyide bilirim teyzemler orda oturuyorlar
geçmiş olsun umarım önemli bişey yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?