70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

amaa yaaaa puccaaa ben öğlen çok yedimmm. sayayım da gör ama gene 2,5 saat geçti acıktımm.
2 2,5 tane avuçiçi kadar ince tavuk ızgara
yoğurt
1 yemek kaşığı ebegömeci
1 dilim uno light denge ekmek ama gene 2,5 saatte içim fenaaaaaaaaaaaaaaaa kıyılllldıııııııı
yoksa size olmuyo mu bu birtek bana mı oluyo? ben anormalmiyim?

Geçmiş olsun darısı benim sevdiceğimin başına bugün ameliyat oldu.
Bekliyorum bende ağrısı varmış yattı.
Pofffff keşke ona da izin verseler.

sorma canım ya feciii kıyıldıı az daha kendimi frenlemeseydim diyetime de kıyacaktım elime ne geçerse yiyecektim. en iyisi dedim kalk yeşil çay yap iç şimdi aldım çayımı yudumluyorum

Afiyet olsun yeşilçay iyidir seni kendine getirir.

inşallah canım ve annemin gelmesini dört gözle bekliyorum harika sebze yemekleri pişiricem eşim sebze yemediği için kısıtlı pişiyor bazı haftalar hiç pişmiyor annemin gelmesi çok iyi olucak

Sebze yemeklerine bayılıyorum ben fena alıştım eskiden sevmezdim.
Annende gelince artık sende bol bol yersin.
Hem anne yemekleri hem anne yanında olcak oohh miss

O kendini bildi

yediklerin gayet güzel şeyler fazlada olmamış merak etmebugün akşamda hafif geçirirsen güzel kapatmış olucaksın bugünüü
hoşgeldin canım
evet ya yarın tartı günü malesef
sanki hiç veremedim gibi geliyor:44:
hoş bulduk canım
vermişsindir umarım,ben hiç bişey hissetmiyorum,eğer aldıysam gebertirim kendimii

Gözünüzaydın şeker.

sağol canım
kaçamak yapmadın haaahadi buhaftada 2200 gittiğini düşünseneeeeeee

bende kendime diyorum öyle çok acıkmıyorum gün içinde hani iyi örnek değil ama sabahları kahvaltı yapmadığım bile oluyor öyleye kadar 1 yeşil çay içiyom yine acıkmıyorum ama tabi hiç iyi değil bu benim yaptığım böyle kilo verilmez sen en iyisini yapıyorsun ara öğünde biraz daha açlığı bastıracak şeyler seç canım

hem gözün aydın hemde geçmiş olsun kardeşine canım... özletiyon kız kendini gel ara da bir.

almayalım da canım en azından 100 200 300 400 bişeyler gitmiş olsun
okadar emek harcıyoz

geçmiş olsun seninkinide canım:26:verirler inşallah,neresinden oldu bilmemde,kardeşim diz kapağından olmuş,çok sekiyo yürürken kıyamadım görünce,2 aydır ameliyatı bekliyo acıdan duramıyorum izin verin dedikçe komutanları banane dur durduğun yerde diyolarmıştısinir insanlar nolvcak,neyse muradına erdi,inşallah iyileşir,45 gün izinli şimdi,40 gün sonra burda kontrole gidicekmiş,eğer düzelme olmadıysa bi 45 gün daha izin verceklermiş etti 90 gün,ee geriye kaldı 2 ay teskeresine,eğer askerlik süresi kısalırsa ozamana kadar diyo hiç gitmicem artık diye kişniyoo gıcık:111::86::90:daısı seninkinin başına canım

gözünüzayıdn ve gecmıs olsun

bende senın gıbıyım gözüm ac yaa

sağol canım
kaçamak yapmadın haaahadi buhaftada 2200 gittiğini düşünseneeeeeee

ahahahh ahhh keşkeee keşkeeeeee
Ama imkansızz gitse şükretcem ben

Dr bana etin, tavugun yanında salata+yogrt verdi ekmek vermedi.
Izgara tavuk da güzel. Arada bi doymadıgımız zamanlar oluyo canım.
Sadece sende değil.

kızlar işte bahsettiğim su içmeyi hatırlatan prograaaaammmmm,ben çok memnun kaldım valla 1 haftadır benimle yaşıyooo
çokta basit indirmek,aşağıdaki linke tıklayın yeter(untidlet page) direk indir yazan yeri buluverdim size,indire basın ve kaydetin bilgisayarınıza okadar,sonrada çalıştırın indirdiğiniz programı bitti,her yarım saatte bir hatırlatıyo,çeşit çeşit şeyler söylüyo

Untitled Page

Kalçasından canım. Bana bacak dedi ama arkadaşı mesaj attı kalçasından diye zor yürüyomuş cancazım.
2 gündür hastanede habire serum, iğne sonunda ameliyata almışlar.
Apse varmış. İnş. izin verirler. Aynı şekilde komutanları ameliyat olmasına bile krşı çıkmış.
Bayağı kötü olunca izin vermişler.
İnş. bizimkine de uzun süreli izin verirler.

Bu hfta olmazsa haftaya seni de motive eder canım.
Biraz üst sıralarda görünce kendini.
pek sanmıyorum ama inş. canım yaa

Alışveriş sitelerine dadandım yine
bak bak gözlerim ağrıdı
bişey de olduğu yok alıp alıp dolaba atıyorum
hastayım galiba

ayy bende, hastalık gibi valla, haftaya arkadaşımın düğünü var hergün giriyorum bişey bulamadım kafayı yiycem

Geçmiş olsun darısı benim sevdiceğimin başına bugün ameliyat oldu.
Bekliyorum bende ağrısı varmış yattı.
Pofffff keşke ona da izin verseler.

geçmiş olsun umarım önemli bişey yoktur

ama yemen lazım yemezsen depolamaya başlar vücut dikkat et. pazartesi öğleden itibaren öğleden sonraki ara öğünde süt + meyva yapcam leblebi falan olunca tutamıyorum kendimi fazla kaçırıyorum. sabahtan öğleye kadar bende acıkmıyorum ma öğleden sonra acayip acıkıyorum bide akşam yemekten sonra da acıkıyorum sıkıntıdan mı ne?

tadi cokta kötü gelmiyo bana ama migdem yaniyo sanki :44:

aaaa bu arada basim dönüyo eger hamileysem cocuk sizden birinden cünkü kocamla birlikte degilim sizle oldugum kadar yahuuuuu
haklısın kocişlerimzden çok kk de birlikteyiz.. kızlar ben yeşilçay içtiğim zaman midem yanıyor sizdede oluyormu? uzun zamandır içiyorum ama ondan dolayı olduğunu yeni keşfettim. bide ben yeşilçayıma çeyrek limon sıkıyorum ondanmı oluyor acaba? sadede içemiyorum böyle alışmışım..
bu arada ben yeşilçayı ya ılık ya sıcak içiyorum soğuk oluncada etkisi olur diye düşünüyorum..

ay herşeye zararlı diyor drlar.. bende internette okudum patorize süt zararlıymış eee biz nerden bulacağız günlük sütü şehirde yaşıyoruz..

geçmiş olsun ve gözünüz aydın..

gözünüzayıdn ve gecmıs olsun

bende senın gıbıyım gözüm ac yaa
sağolasın
hem gözün aydın hemde geçmiş olsun kardeşine canım... özletiyon kız kendini gel ara da bir.
arada 1 geliyorumda o arada 1 geldiğimde yazabiliyommu hayır,bazen kontrol paneline bastığımla çıktığım bile bir oluyo,kuduruk oğlanın işi gücü bilgisayar,ben oturdummu kıyameti koparıyoo hıhh
almayalım da canım en azından 100 200 300 400 bişeyler gitmiş olsun
okadar emek harcıyoz
ah ah inşallah 400-500gr vermeye bile razıyım bea,kaç aydır in çık inçık bıktım,,artık haftada bir tartılmaya başlıyorum gene,belki etki eden odur,çünkü ilk kilo vermeye karar verdiğim haftalarda devamlı haftada 1 tartılırdım ve 1 kilo ve üzeri gider dururdu,gerçi gitcek pek kilo kalmadı diyemi durdu anlamış değilim ama,vücudumda yağ olduğu sürece gitcek yağ vardır daha,niye gitmiyo bunlarbakalım yarın güzel bişey görürsem böyle devam etcem

kızlar merhaba tekrar... ben haftanın bir günü bianaokuluna görevlendirme gidiyorum sabah gittim kahvaltı saati öğretmen arkadaşlar kurulmuşlar sucuklu bol kaşarlı yumurta yiyorlar önce ısrar ettiler yok dedim kahvaltı yaptım o an kendimle gurur duydum sonra biarkadaş azıcık bir ekmeğe koymuş al dedi yok dedim nasıl ısrar ediyor valla yemem aç değilim rejimdeyim dedim tutuşturdu elime neyse yedim ve kendimdende utandım o an, sonra profiterol çıktı meydane ama onu yemedim valla ısrarlara dayandım sonra biri patlamış mısır bıraktı gitti önüme ve o an bittim çünkü hiç dayanamam neyseki biriki attım ağzıma uzaklaştım ordan,neyse öğlende yemeğimizi yedik sonra uyku saati oturuyor öğretmenler dediler çekirdek alalım allah dedim ben hergün gelsem buraya 100 kilo olurum, habire yiyorlar sonra portakal suyu geldi, ben 3te çıkarkende meyve yiyorlardı gel ye dediler sağolun dedim bugün nefsimle yarıştım valla zordu çok zor

pek sanmıyorum ama inş. canım yaa
ayy bende, hastalık gibi valla, haftaya arkadaşımın düğünü var hergün giriyorum bişey bulamadım kafayı yiycem

Umutsuz olma canımmm.
İnandıgın zaman herşey oluyo sen bu aralar kıştan dolayı fenalardasın ya ondan öyle geliyordur.
Bide teşekkür ederim inş. geçicek haber bekliyorum sürekli aklım onda.

aslında haklısın etin yanında genelde yememeye çalışıyorum ama öğleden sonraları çabuk acıkınca 1 dilim yiyeyim bari dedim. ortalama 2 - 2,5 saatte bir birşeyler yemek istiyorum.

seninkinede geçmiş olsun.. ameliyat sonrası bi kaç gün zor allah yardımcısı olsun...

selam umay yazmıştım ama sayfa çok ilerlediği için gözünden kaçmış olabilir doğum günün 1 ekim mi? bide bu arada yakınız bende adanalıyım.. silifkeyide bilirim teyzemler orda oturuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…