kızlar merhaba tekrar... ben haftanın bir günü bianaokuluna görevlendirme gidiyorum sabah gittim kahvaltı saati öğretmen arkadaşlar kurulmuşlar sucuklu bol kaşarlı yumurta yiyorlar önce ısrar ettiler yok dedim kahvaltı yaptım o an kendimle gurur duydum sonra biarkadaş azıcık bir ekmeğe koymuş al dedi yok dedim nasıl ısrar ediyor valla yemem aç değilim rejimdeyim dedim tutuşturdu elime neyse yedim ve kendimdende utandım o an, sonra profiterol çıktı meydaneama onu yemedim valla ısrarlara dayandım sonra biri patlamış mısır bıraktı gitti önüme ve o an bittim çünkü hiç dayanamam neyseki biriki attım ağzıma uzaklaştım ordan,neyse öğlende yemeğimizi yedik sonra uyku saati oturuyor öğretmenler dediler çekirdek alalım allah dedim ben hergün gelsem buraya 100 kilo olurum, habire yiyorlar sonra portakal suyu geldi, ben 3te çıkarkende meyve yiyorlardı gel ye dediler sağolun dedim bugün nefsimle yarıştım valla zordu çok zor
haklısın kocişlerimzden çok kk de birlikteyiz.. kızlar ben yeşilçay içtiğim zaman midem yanıyor sizdede oluyormu? uzun zamandır içiyorum ama ondan dolayı olduğunu yeni keşfettim. bide ben yeşilçayıma çeyrek limon sıkıyorum ondanmı oluyor acaba? sadede içemiyorum böyle alışmışım..
bu arada ben yeşilçayı ya ılık ya sıcak içiyorum soğuk oluncada etkisi olur diye düşünüyorum..
ay herşeye zararlı diyor drlar.. bende internette okudum patorize süt zararlıymış eee biz nerden bulacağız günlük sütü şehirde yaşıyoruz..
geçmiş olsun ve gözünüz aydın..
Günaydın canımm yarın tartılma günü ve listede olucaksın onu düşün.
Afiyet olsunn
Canım geçen hafta sna mı suzana mı ne mesaj atmıştım.
H.sonu menü oluşturup alışverişe çıkabilirsiniz.
Bana bile 4-5 kaşık sebze + yogurt+salata+1 dilim ekmek çok gelmeye başladı ama eksiltmiyorum.
Dr böyle liste verdi bu hafta durum ne bilmiyorum ama sağlıklı beslendiğim için elim cısslara gitmiyor.
Karnım tok olunca gözümde başka bişey aramıyo.
Herşey senin elinde bi akşam öncede bi sebze yemeği yapıp işe getirebilirsin onu yapamıyosan sabah için sandvc hazırlaayabilirsin.
Senin spor yapmana hep özenmişimdir. Bende de o eksik mesela
Ama dediğim gibi vücut zaten az gıda alıyo onu da vermemek için direniyordur.
seninkinede geçmiş olsun.. ameliyat sonrası bi kaç gün zor allah yardımcısı olsun...
selam umay yazmıştım ama sayfa çok ilerlediği için gözünden kaçmış olabilir doğum günün 1 ekim mi? bide bu arada yakınız bende adanalıyım.. silifkeyide bilirim teyzemler orda oturuyorlar
aslında haklısın etin yanında genelde yememeye çalışıyorum ama öğleden sonraları çabuk acıkınca 1 dilim yiyeyim bari dedim. ortalama 2 - 2,5 saatte bir birşeyler yemek istiyorum.
seninkinede geçmiş olsun.. ameliyat sonrası bi kaç gün zor allah yardımcısı olsun...
selam umay yazmıştım ama sayfa çok ilerlediği için gözünden kaçmış olabilir doğum günün 1 ekim mi? bide bu arada yakınız bende adanalıyım.. silifkeyide bilirim teyzemler orda oturuyorlar
ama yemen lazım yemezsen depolamaya başlar vücut dikkat et. pazartesi öğleden itibaren öğleden sonraki ara öğünde süt + meyva yapcam leblebi falan olunca tutamıyorum kendimi fazla kaçırıyorum. sabahtan öğleye kadar bende acıkmıyorum ma öğleden sonra acayip acıkıyorum bide akşam yemekten sonra da acıkıyorum sıkıntıdan mı ne?
Amanıınnnnn
Bugün bayaaa sınav vermişsinnn onlar o yemeyle ufuuuuuu kilo alırlar habire cıss.
Tebrik ederim dayanmışsın gene de
Yeşilçay dokunan bi kısçe daha vardı benim midemi yakmıyo valla.
Limonda dokunuyo olabilir. Bergamotlu dene istersen bide.
Yada 7otlu çay al onda karışık yeşilçayda var içinde.
insanları anlamıyorum yemem deyince ısrar ediyorlar.. tebrik ederim yinede pek bişey yememişsin nefsinle savaş vermişsin resmenkızlar merhaba tekrar... ben haftanın bir günü bianaokuluna görevlendirme gidiyorum sabah gittim kahvaltı saati öğretmen arkadaşlar kurulmuşlar sucuklu bol kaşarlı yumurta yiyorlar önce ısrar ettiler yok dedim kahvaltı yaptım o an kendimle gurur duydum sonra biarkadaş azıcık bir ekmeğe koymuş al dedi yok dedim nasıl ısrar ediyor valla yemem aç değilim rejimdeyim dedim tutuşturdu elime neyse yedim ve kendimdende utandım o an, sonra profiterol çıktı meydaneama onu yemedim valla ısrarlara dayandım sonra biri patlamış mısır bıraktı gitti önüme ve o an bittim çünkü hiç dayanamam neyseki biriki attım ağzıma uzaklaştım ordan,neyse öğlende yemeğimizi yedik sonra uyku saati oturuyor öğretmenler dediler çekirdek alalım allah dedim ben hergün gelsem buraya 100 kilo olurum, habire yiyorlar sonra portakal suyu geldi, ben 3te çıkarkende meyve yiyorlardı gel ye dediler sağolun dedim bugün nefsimle yarıştım valla zordu çok zor
bergamutlu içiyorum zaten bide ben sallama değil çaykurun demleme olanından alıyorum.. demleme daha etkiliymiş.. limondanda olabilir bilmiyorumkiYeşilçay dokunan bi kısçe daha vardı benim midemi yakmıyo valla.
Limonda dokunuyo olabilir. Bergamotlu dene istersen bide.
Yada 7otlu çay al onda karışık yeşilçayda var içinde.
bende senın gıbıyım gözüm ac yaa
pucca merak ediyorum acaba 80 kiloyla 60 kilo farkettirir değilimi
yani şunu demek istiyorum mesela sen doyuyorum diyorsunya mesela ilk başlardaki 73 kilondaykende aynı şekildemiydi yavaş yavaş vermeye başlayınca acaba vücut oturuyormu mide küçülüyormu
ben bunu merak ediyorum
mesela ben 2 yıl önce 58dim doğum kilo derken veremiyorum ama 58 lerdeyken ne yersem yiyim kilo almıyordum
ozaman ki midem daha az gıdalar alarak doyuyordu
benden şişman arkadaşlarım vardı ozaman sen bu kadar yemekle doyuyormusun derlerdi
yani şunu demek istiyorum kilo verdikçe mide küçülüyo büyüten biziz homini gırtlakla
eskiden bir cısım çukulataydı hergün yerdim hiçde kilo almazdım
ama yürüyüşüm çokdu işe giderken gelirken sevgilimle konuşurken yani şimdiki eşimotobüse binmezdim yolda telefonda konuşa konuşa yürüyordum kapattıktan sonra bir bakmışım nerdeyse eve yaklaşmışım
insanları anlamıyorum yemem deyince ısrar ediyorlar.. tebrik ederim yinede pek bişey yememişsin nefsinle savaş vermişsin resmen
bergamutlu içiyorum zaten bide ben sallama değil çaykurun demleme olanından alıyorum.. demleme daha etkiliymiş.. limondanda olabilir bilmiyorumki7 otlu dediğin poşet çaymı?
açıkcası hiç yemedim diyemem biraz çekirdek yedim ara niyetine, birde taze sıkılmış portakal suyu içtim ama tatlı yemedim yürüycem yakacam onlarıda...
puccaa banada listeni mesaj atarmısın
insanları anlamıyorum yemem deyince ısrar ediyorlar.. tebrik ederim yinede pek bişey yememişsin nefsinle savaş vermişsin resmen
bergamutlu içiyorum zaten bide ben sallama değil çaykurun demleme olanından alıyorum.. demleme daha etkiliymiş.. limondanda olabilir bilmiyorumki7 otlu dediğin poşet çaymı?
evettt dün izledim bende haberlerde
süt zararlı yumurta zararlı, o zararlı bu zararlı zaten
azcık yiyebiliyoruz herşeyden burnumuzdan getirmeyin yahuuuu
gecmıs olsun canım ıns kısa sürede toparlarKalçasından canım. Bana bacak dedi ama arkadaşı mesaj attı kalçasından diye zor yürüyomuş cancazım.
2 gündür hastanede habire serum, iğne sonunda ameliyata almışlar.
Apse varmış. İnş. izin verirler. Aynı şekilde komutanları ameliyat olmasına bile krşı çıkmış.
Bayağı kötü olunca izin vermişler.
İnş. bizimkine de uzun süreli izin verirler.
valla etraf sabotajcılarla dolu canım işimiz zor nefsimizle savaş veriyoruzkızlar merhaba tekrar... ben haftanın bir günü bianaokuluna görevlendirme gidiyorum sabah gittim kahvaltı saati öğretmen arkadaşlar kurulmuşlar sucuklu bol kaşarlı yumurta yiyorlar önce ısrar ettiler yok dedim kahvaltı yaptım o an kendimle gurur duydum sonra biarkadaş azıcık bir ekmeğe koymuş al dedi yok dedim nasıl ısrar ediyor valla yemem aç değilim rejimdeyim dedim tutuşturdu elime neyse yedim ve kendimdende utandım o an, sonra profiterol çıktı meydaneama onu yemedim valla ısrarlara dayandım sonra biri patlamış mısır bıraktı gitti önüme ve o an bittim çünkü hiç dayanamam neyseki biriki attım ağzıma uzaklaştım ordan,neyse öğlende yemeğimizi yedik sonra uyku saati oturuyor öğretmenler dediler çekirdek alalım allah dedim ben hergün gelsem buraya 100 kilo olurum, habire yiyorlar sonra portakal suyu geldi, ben 3te çıkarkende meyve yiyorlardı gel ye dediler sağolun dedim bugün nefsimle yarıştım valla zordu çok zor
ızgara ya da fırında süper oluyobugün markete gittim bizim eve ıspanak dışında pek sebze girmez kendime karnıbahar, brokoli ve pırasa aldım eşim diyor neyapcan onları ben yiycem korkma dedim, birde balık aldım akşama nasıl pişirmemi önerirsiniz çipura aldım
aynen yemek yerklen ısrar ederler yeyıp kılo alıncada ne kadar şişmissin derlerinsanları anlamıyorum yemem deyince ısrar ediyorlar.. tebrik ederim yinede pek bişey yememişsin nefsinle savaş vermişsin resmen
Ihmmmm mide küçülüyo cancazım... Bide çektiğin zorlukları bilince o kadar yiyemiyosun.
Ben Kasım 2009 da işe başladığımda 68-69 kiloydum.
Ocak 2011 de 86 yı gördüm.
O da şöyle oldu.Menümü sayaym sana şimdi ki yediklerimi biliyıosun kıyasla
Sabah:
3 pogaca, 4 küp şekerli çay, peynir falan.
Ara:
Çikolata, kek, sıcak çikolata
Öğlen:
Çorba, ana yemek, pilav, ekmek, tatlı
Ara:
3 ü bi arada nescafeye 2 küp şeker atardım yanında gofret falan.
4 gibi tekrar acıkırdım.
Sonra 4-5 küp şekerli çay yanında kek, bisküvi abur cubur
Akşam:
Çorba, 2 tabak yemek, 1 tabak pilav yada makarna, salata, tatlı
Sonrasında bilgisayar karşısında 2 büyük bardak kola, 1 paket çekirdek. varsa bide çikolata.
Var şimdi sen hesap et.
benimde doğum günüm 1 ekim ondan dikkatimi çekti.. ismim aslı 27 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim çalışıyorum.. yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim gibi oldu ehehehe 4 aydır diyet yapmaya çalışıyorum. 4-5 kilo vermiştimki 15 gün önce guatrdan ameliyat olunca 10 gün yedim içtim ve yattım hopp kilolar geri geldi ne biçim bünyem var benm 4 ayda verdim 10 günde aldım yarın tam anlamıyla tekrardan başlıyorum..
evet görmedim ismim mine buarada, kızımın doğum günü 1 ekim... tanışalım ozaman yakınmışız...
inşallah izin verirlerde gelir sevdiceğin..Saol canımcımmmm ağrısı vardır muhakkak bide zapzayıf canım bünyesi de hassas.
Yanında olamamak çok kötü. Bide ameliyattan sonra iyi bakılması gerek orda doğru düzgün yemek bile yoktur.
O yzden düşündüğümde kötü oluyorum.
öff öfff bu saate kadar güzel gitmiştim. az önce içim kıyıldı önce 2 tane kuru kayısı, 1 tane küçük boy portakal ve maalesef ardından 1 avuç beyaz leblebi yedim hepsini üst üste yedim tıtamadım kendimi. saat 16.30 gibi yeşil elma yicektim yürüyüş öncesi iyi oluyordu ama bugün yiyemem herhalde artıkçok suçluyum çokkkkkkkkk
KIZLAR HEPİNİZE SELAAAM,iyisiniz maşallah
geçmişi okudum,
fırça kaymayı özlemişim ama alıntılayamadım,çünkü fazla duramıycam,kaç gündür giremedim baktım çıktım,hatta tam girdim daha bakamadan çıkmak zorunda kaldım,nedeni çocuklar biliyosunuz,tam düzene giremedim,hala debeleniyorum,bide dün kardeşim askerden izne geldi süpriz yapmış bide şok olduk onla vakit geçiricez azcık,gün bide çabucak bitiyo ,eşim buhafta sabahçıydı akşam 5te evde oluyo,gelince bilgisayara o giriyo,ben oturamıyrum,,kızmayın bana olurmu,inşallah hengameyi atlatınca gelcemeşim bu pazartesi akşamcı olcak yani gece 1de evde olcak ozaman rahatca girerim,başınıza ekşirim,yarın tartı günümüz ve ben bu hafta hiç tartılmadım çok heycanlıyım annneeeeeeeeeeeeee
bende ara niyetine etinin diet bisküvilerini kemirip duruyom ama açım ben aç
ha ha ha açmışşş, o kemirip durduğun şeyler nedir acaba
diş kaşıyıcısımı
ohhh içim rahatladı azcıkkk sağol tuğba. tepkimin sebebi öğle iyi yemek yedim o yüzdendi.
ızgara tavuk ince 2 dilim(avuçiçi kadar)
yoğurt ve 1 yemek kaşığı ebegömeci(bağırsakları iyi çalıştırıyo)
1 dilim uno light denge yiyince arada bunlar fazla diye düşünmüştüm
kızlar işte bahsettiğim su içmeyi hatırlatan prograaaaammmmm,ben çok memnun kaldım valla 1 haftadır benimle yaşıyooo
çokta basit indirmek,aşağıdaki linke tıklayın yeter(untidlet page) direk indir yazan yeri buluverdim size,indire basın ve kaydetin bilgisayarınıza okadar,sonrada çalıştırın indirdiğiniz programı bitti,her yarım saatte bir hatırlatıyo,çeşit çeşit şeyler söylüyo
Untitled Page
bugün markete gittim bizim eve ıspanak dışında pek sebze girmez kendime karnıbahar, brokoli ve pırasa aldım eşim diyor neyapcan onları ben yiycem korkma dedim, birde balık aldım akşama nasıl pişirmemi önerirsiniz çipura aldım
kızlar can veriyorum sanırırmmmm:18: :18: :18: issssyeeğaaannnn
eheueheu
Canım abartılcak bişey yok ara olarak düşünelim biraz çeşitli olmuş birdahaki sefere önce leblebiyi yiyip üstüne su içersen şişersin canın istemez başka bişey.
Kime fırça kayıyosun lenhayırlısı olsun canım ve kardeşine geçmiş olsun
Neden aç bırakıyosun kendini :26: öğlen ne yidin bakim
Ben bu menünün üstüne birde çorba içtim canım öğlenbence normal yediklerin abartılacak birşey yok
Birşeyi düzelteyim saat başı hatırlatma yapıyor bazen de yararlı bilgiler veriyor
O öğretmen arkadaşların kiloları nasıl merak ettim :26:
Bence fırında yap :104:
Güvecin varsa yada borcam tabanına hafif sotelediğin soğanları yay üstüne balıkları koyarsın az limon,birkaç tane sarımsak,biraz su,defne yaprağı , tane karabiber ve tuz ile ver fırına pişsin ımmmm mis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?