70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Amanıınnnnn
Bugün bayaaa sınav vermişsinnn onlar o yemeyle ufuuuuuu kilo alırlar habire cıss.
Tebrik ederim dayanmışsın gene de

Yeşilçay dokunan bi kısçe daha vardı benim midemi yakmıyo valla.
Limonda dokunuyo olabilir. Bergamotlu dene istersen bide.
Yada 7otlu çay al onda karışık yeşilçayda var içinde.

bugün markete gittim bizim eve ıspanak dışında pek sebze girmez kendime karnıbahar, brokoli ve pırasa aldım eşim diyor neyapcan onları ben yiycem korkma dedim, birde balık aldım akşama nasıl pişirmemi önerirsiniz çipura aldım

pucca merak ediyorum acaba 80 kiloyla 60 kilo farkettirir değilimi
yani şunu demek istiyorum mesela sen doyuyorum diyorsunya mesela ilk başlardaki 73 kilondaykende aynı şekildemiydi yavaş yavaş vermeye başlayınca acaba vücut oturuyormu mide küçülüyormu
ben bunu merak ediyorum
mesela ben 2 yıl önce 58dim doğum kilo derken veremiyorum ama 58 lerdeyken ne yersem yiyim kilo almıyordum
ozaman ki midem daha az gıdalar alarak doyuyordu
benden şişman arkadaşlarım vardı ozaman sen bu kadar yemekle doyuyormusun derlerdi
yani şunu demek istiyorum kilo verdikçe mide küçülüyo büyüten biziz homini gırtlakla
eskiden bir cısım çukulataydı hergün yerdim hiçde kilo almazdım
ama yürüyüşüm çokdu işe giderken gelirken sevgilimle konuşurken yani şimdiki eşim otobüse binmezdim yolda telefonda konuşa konuşa yürüyordum kapattıktan sonra bir bakmışım nerdeyse eve yaklaşmışım

evet görmedim ismim mine buarada, kızımın doğum günü 1 ekim... tanışalım ozaman yakınmışız...

aslında haklısın etin yanında genelde yememeye çalışıyorum ama öğleden sonraları çabuk acıkınca 1 dilim yiyeyim bari dedim. ortalama 2 - 2,5 saatte bir birşeyler yemek istiyorum.

Valla bende 3 saat arayla bişeyler yiyorum dr un listesine göre.
Kalkınca bişi atıyorum agzıma.
Sonra :08:30- 10:30 - 12:30- 16:00 - 18:00 - 19:30 - 21:00
Yeme saatleri bunlar aç kalmıyorum anlayacagın

Saol canımcımmmm ağrısı vardır muhakkak bide zapzayıf canım bünyesi de hassas.
Yanında olamamak çok kötü. Bide ameliyattan sonra iyi bakılması gerek orda doğru düzgün yemek bile yoktur.
O yzden düşündüğümde kötü oluyorum.

evet canım yemem lazımda bazen yapamadığım oluyor geç kalkıyorum işe gecikmemek için yemiyorum

açıkcası hiç yemedim diyemem biraz çekirdek yedim ara niyetine, birde taze sıkılmış portakal suyu içtim ama tatlı yemedim yürüycem yakacam onlarıda...

insanları anlamıyorum yemem deyince ısrar ediyorlar.. tebrik ederim yinede pek bişey yememişsin nefsinle savaş vermişsin resmen
Yeşilçay dokunan bi kısçe daha vardı benim midemi yakmıyo valla.
Limonda dokunuyo olabilir. Bergamotlu dene istersen bide.
Yada 7otlu çay al onda karışık yeşilçayda var içinde.
bergamutlu içiyorum zaten bide ben sallama değil çaykurun demleme olanından alıyorum.. demleme daha etkiliymiş.. limondanda olabilir bilmiyorumki 7 otlu dediğin poşet çaymı?

bende senın gıbıyım gözüm ac yaa

sorma canım yaa insanın gözü aç olunca hep aklında bişeyler yemesi gerektiği oluyo o zamanda diyet yapmak işkenceye dönüşüyo)2 hafta benim gayet rahattı ama bu hafta hep açım yaaaaa doymak bilmiyorum üstelik geçen haftalardan fazla yiyorum sanki

Ihmmmm mide küçülüyo cancazım... Bide çektiğin zorlukları bilince o kadar yiyemiyosun.
Ben Kasım 2009 da işe başladığımda 68-69 kiloydum.
Ocak 2011 de 86 yı gördüm.
O da şöyle oldu. Menümü sayaym sana şimdi ki yediklerimi biliyıosun kıyasla
Sabah:
3 pogaca, 4 küp şekerli çay, peynir falan.
Ara:
Çikolata, kek, sıcak çikolata
Öğlen:
Çorba, ana yemek, pilav, ekmek, tatlı
Ara:
3 ü bi arada nescafeye 2 küp şeker atardım yanında gofret falan.
4 gibi tekrar acıkırdım.
Sonra 4-5 küp şekerli çay yanında kek, bisküvi abur cubur
Akşam:
Çorba, 2 tabak yemek, 1 tabak pilav yada makarna, salata, tatlı
Sonrasında bilgisayar karşısında 2 büyük bardak kola, 1 paket çekirdek. varsa bide çikolata.
Var şimdi sen hesap et.

Son düzenleme:

birde samimiyetim yok ısrar edemedim bende yemiycem diye bide boşver der gibi el sallıyorlar

açıkcası hiç yemedim diyemem biraz çekirdek yedim ara niyetine, birde taze sıkılmış portakal suyu içtim ama tatlı yemedim yürüycem yakacam onlarıda...

1 avuç çekirdek doktor da bana vermişti akşam
Yürü de yak madem

puccaa banada listeni mesaj atarmısın

Atarım tabi tatlım.

Sallama canım doğadan ben demleme içmiyorum işyerinde maalesef.

dün eşim gelince elinde poşet vardı birden kayboldu nerde diye aradım,yatak odasına koymuş bi baktım içinde pastane kutusu var dedim yaş pastamı aldı bu yoksa dedim,açtım baktım,en sevdiğim çikolatalı yaş pasta orta boydu,dedim 2 günde yerim bunu ben dedim nasıl sevindim ama, hatta kardeşimle beraber annamele babamda gelmişti,kesip vereyim diye düşünmüştümde ya yetmez ama herkeze boşver demiştim,sonra hatta gitmelerini 4 gözle bekledimki gece gece yiycem pastayı okadar gözüm döndü,,ama aylardır pasta yüzü görmedim
neyse gittiler ve ben eşime odadaki yaş pasta nerden çıktı dedim,bana demezmi iş arkadaşı sipariş vermişte onu alıverdim diyeama nasıl oldum ben,valla üzüldüm bozardım,dedim bende bana aldın zannettim babamlar gitsede yesem diye düşünüp duruyodum nasılda mutlu olmuştum falan diyince aa alırım sana nolcak dedi cuma alsam olurmu diyince yarın al dedim,eşimde demesinmi,yarın perşembe ama cuma tartılmıcanmı akşamdan pasta yemen iyi olmazki dedigözlerim yaşardıbeni benden daha çok düşünen bi kocaayirim onu ben yirim,bakalım yarın tartıda güzel sonuç görsemde görmesemde yarın benim doğum günüm

hadi ben kaçtım eşim gelcek yemek yapıcam beni dinlediğiniz için çok teşekkür ederim kafanızı şişirdiysem affola,ama ilk defa böyle bi an yaşadım

Son düzenleme:
gecmıs olsun canım ıns kısa sürede toparlar
valla etraf sabotajcılarla dolu canım işimiz zor nefsimizle savaş veriyoruz
ızgara ya da fırında süper oluyo
aynen yemek yerklen ısrar ederler yeyıp kılo alıncada ne kadar şişmissin derler

ne güzel menü dilek ya canım çekti

evet görmedim ismim mine buarada, kızımın doğum günü 1 ekim... tanışalım ozaman yakınmışız...
benimde doğum günüm 1 ekim ondan dikkatimi çekti.. ismim aslı 27 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim çalışıyorum.. yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim gibi oldu ehehehe 4 aydır diyet yapmaya çalışıyorum. 4-5 kilo vermiştimki 15 gün önce guatrdan ameliyat olunca 10 gün yedim içtim ve yattım hopp kilolar geri geldi ne biçim bünyem var benm 4 ayda verdim 10 günde aldım yarın tam anlamıyla tekrardan başlıyorum..

inşallah izin verirlerde gelir sevdiceğin..

Canım abartılcak bişey yok ara olarak düşünelim biraz çeşitli olmuş birdahaki sefere önce leblebiyi yiyip üstüne su içersen şişersin canın istemez başka bişey.

Kime fırça kayıyosun len hayırlısı olsun canım ve kardeşine geçmiş olsun

bende ara niyetine etinin diet bisküvilerini kemirip duruyom ama açım ben aç

Neden aç bırakıyosun kendini :26: öğlen ne yidin bakim

ha ha ha açmışşş, o kemirip durduğun şeyler nedir acaba
diş kaşıyıcısımı

Ben bu menünün üstüne birde çorba içtim canım öğlen bence normal yediklerin abartılacak birşey yok

Birşeyi düzelteyim saat başı hatırlatma yapıyor bazen de yararlı bilgiler veriyor

O öğretmen arkadaşların kiloları nasıl merak ettim :26:

Bence fırında yap :104:

Güvecin varsa yada borcam tabanına hafif sotelediğin soğanları yay üstüne balıkları koyarsın az limon,birkaç tane sarımsak,biraz su,defne yaprağı , tane karabiber ve tuz ile ver fırına pişsin ımmmm mis

benimki yarımsaatte yapıyo amaa,,,16da hatırlattı bide 16.30da,bide birazdan 17de hatırlatcak görürsün bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…