70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım üzülme haftaya daha güzel sonuçlar alarız benden de 200 gram gitmiş regl olucam ondan mı bilmiyorum ama şu ara öğünlerini ve akşam yemelerini biraz düzenle haftaya ikimizde bomba gibi gelelim harika sonuçlarla senin listelerin hep harikaydı sen birtek ara öğünlerini düzenle olmaz mı birde her zaman derece yapacak değiliz ya her ikisinide göze alıp çıktık bu yola yılmak yokkk canım

merhaba kızlar çok iyi bir sonuç değil ama en azından almamışım ve regl olucam bunlarla kandırıyorum kendimi bu hafta üşüttüm galiba hep bir şişti karnım bu sabah yine öyleydi dikkat etmemiz lazım kendimize

başlangıç: 77,6
geçen hafta:72
toplam giden:5,8
bu hafta : 71,8
giden:200
hedef:60

ağlama kız kıyamam ben 2 aydır böyleyim bak veremiyom bir türlü boşveeeeeeeeer
hayat gözel yaşamaya değer....

aslinda hic vermemis degilim gram iste

belkide ben cok umut ettim

ama yedigi cikolatanin haddi olmayan ben agzima bile sürmedim yaaaa

yediklerime dikkat ettim ........

yani suan herseyi yemek istiyorum olmuyo iste ugrasma bosu bosuna diyor bir ses icimden

Sende bizdensin vücut korumaya geçmiş olabilirrr yılmakk yoookk.

6:

ben ona korumayı göstercem bu hafta kim kimi koruyomuş bakalım

canım regl yaklaşınca ödem çok oluyo bu ömei benden cok yasyaan yoktur heralde düşün yanı kıloluyken
her regl de 2-3 kilo ödem yopluyordum elelrim ayaklarım davul gibi oluyordu ama kilo verdikçe gecti hatta gevcen ay
hiç ödem toplamadım yalnız tuza - acıya - yağlıya fln dikkat edıyorum bir de wc sorunun varsa o zamanda ödem çok oluyo
kilo verdıkçe ödemınınansıl azaldıgını görüceksın ben diyete 78,8 ile başladım o zamanalr deli gibi ödem topluyordum
zamanla düzeliyoo :) inan ki canlı yasayan örneğiyimm :)

dünde yazmıstım meyveyı sabaha al süt-yoğurt bunalrı akşama al kuruyemısı
bırakma bence sabah arasından sonrakı araya da kuruyemısı koy sıralama sabah arası meyve
öğleden sonra arası kuruyemıs akşam arası süt-yoğurt olabilir mesela akşam kuruyemıs yeme o zaman bile farkı görüceksin
bir de yatmadan 1 saat once yıyıp içmeyi kesersen ıyı olur ben su bile içmemeye calısıyorum
eğer çok susamışsam ıcıyorum onun harıcınde ıcmıyorum bu sağlık ıcınde çokönemli kaloriyi bi kenara bıraktım
su dahı ıcsen mide dolu oluyo yatıs pozisyonuna gectıgınde mide kapakçıgı doluluktan zorlanıyor bunun sonu reflüye
kadar gider Allah korusun

tebrık ederimm

tebrik ederim orticim seni. ewt dikkat etmemiz gerek kendimize bende kendimi balon gibi hissediyorum bugün ya.bu hafta sporu da düzenli yapmamıştım. bugünden itibaren tekrar başlıyorum. haftaya inşallah bomba gibi olcaz ikimizde

okadar kasmadım ve tartılmadığım için stresede girmedim,abur cuburda yemedim değil,maşallah dün gece bile saat 22de eşimle kurtlar vadisi izlerken çekirdek poşetini ve fıstık poşetini bitirdiksen yeme yarın tartılcak olan ben değilim dedi eşim,ama banamısın demedim gene götürdüm,ama ilk defa heycanla çıktım tartıya yinede çok mutlu oldum öyle bi haftadan buşekilde çıkmak,gerçekten akşam yaş pastayı hakettim hee
kilo veren herkezi kutluyorum,veremeyenlerde üzülmesinler her hafta vericez diye bişey yok,valla ben aylardır 60 larda sürünüyorum,59.8i aylar önce bi görmüştüm bidaha yok anamneyse pes etmek yok

başlangıç:79.8
geçen hafta:60.9
bu hafta:60.5
giden:400
toplamda giden:19.300
hedef:57

dilek sana gönderiyorum bildirimi diye kendime göndermişim,gönderilenlerdekini düzelttiydim gönder dedim baktım kendimden mj var10dk'ya sendeyim

Son düzenleme:

Günaydın Arzu abla
Evet tanıyorum genelde okuyup gidiyo selam verdim ama çıktı herhalde sonra..
Tebrik ederiimm

Haftaya bu şişkinlikler gidince daha çabuk gidecek inş..

Canım sende az gitti diyosan biz ölelim...
Bende ağzıma tek cıss koymadım ama 100 gram bile gitmemiş...
Sen verdiğin gramla sevin bence... Boşu boşuna uğraşma diye birşey yok.
1 haftada 5 kilo verilmiyor maalesef...

ben ona korumayı göstercem bu hafta kim kimi koruyomuş bakalım

Aynennnnnnn
Korumasın kilooyuu bıraksınnnn yaaa.

herkese hayırlı cumalar. bugün karne günü ilk defa bu heyacanı yaşayan bir anne olarak çoğumla beraber karne almaya gittim. şimdi geldim ve kilo bildirimimi yapayım.

başlangıç:75
geçen hafta:72.2
bu hafta:71.6
giden:600gr.
toplamda giden:3.400gr.
hedef:65

günaydın kızlar.... durumlar geçen haftaya göre kötü sanırırm bende yine kötüde sadece 100gr gitmiş oysa bu hafta öncekine göre dikkatliydim fazla cıss yemedim sporumuda yaptım ama gitmiyor anam anlamadım ben bu işi ben hatamı biliyorum gerçi su içemiyorum, araları kaçırıyorum bazen fırsat olmuyor yemeye, tatilde evde olunca hiç dikkat edemem gibi geliyor çünkü 2 öğün yiyoruz ve eşim kahvaltıda yumurtalar, kızartmalar istiyor yine nefsimle yarış başlayacak neyse bildirimimi yapayım haa bir konudada azimliyim 2 hafta sonunda okula başlarken dikkati çekecek derecede kilo vermiş olacam
başlangıç: 70,2
geçen hafta:67,1
bu hafta:67
giden:100
toplamda giden:3200
hedef:58

öylemi diyosun :26: benmi abartiyorum yani :26: :44:

günaydın kızlar bildirimimi yapıp çıkmam lazım işim var bitince yine gelirim
puccacığım öğleden sonra kilo çizelgesi yapmaya çalışacağım yapamazsam bana yardımcı olursun canım.
başlangıç kilom:76
bu hafta :74
hedef kilom :60
sizin yarışmanıza 74 ile başlıyorum umarım topiğiniz bana uğurlu gelir

ewt haklısın canım ya çok da yıpratmıcam kendimi. dediğin gibi ara öğünlere çok dikkat edicem artık.

Saçmalamamışsın sadece ilk arada yediğin müsli fazla olmuş

Çok düzensiz bir menü bu şekilde kilo veremezsin verdiklerini de geri alırsın benden söylemesi

Suzicim oğlan yemediyse güzelce paketle koy dolaba sen neden ağzına atıyosun ki :26: yada tık kocanın ağzına ama sen yeme lütfen

bak nasıl üzülmüşsün yedikten sonra Bide köfteyi yağda kızarttıysan olmamış :26: bende bayılırım kuru köfteye ama fırında

daha güzel olur yağsız kendi suyuyla yağıyla

Akşam ekmeğin çorban yokmu senin bebem :26: çok az besleniyomuşsun gibi geldi bana :26: hani kuru üzümünn nerdee kanın çekilcek iyice Allah korusun

Peki teşekkür ederimm geçti zaten benim kırılmam en fazla 3 saat sürer eheh
Tuğba neden gelmiyor merak ettim kötü bir şey yoktur inşallah?

Sevindim kardeşi gelmiş askerden o yüzden gelmiyormuş cnm

Cuma günleri 00:00 kadar cnm

kızlar müjdeeee ıspanak buldum..he he şuan lavaboya ıslattım birazdan pişirecem yarın için
ne zamandır canımı çektiriyodunuz :)

Çok sevindim afiyet olsun sakın pirinçli yapma

Doktor bana balık çok yararlıdır ama kızartma olmadıkça dedi çok zorda kalmadıkça kızartma canım bu tarifi eşimden öğrendim hatta geçen hafta lagos yaptık bu tarifle mükemmel oldu misafirlerimizde bayıldı

Kuaförüm bana badem yağı demişti birde sarmısağı ikiye bölüp sürersen faydası olurmuş canım

Gelmiş geçmiş olsun tatlım

Dilek seni çok seviyorum

Geçmiş olsun canım

Pazar günü net sonucu göreceksin ben inanıyorum tatlım

Bence de aynı kiloda kalmak bile başarı

Günaydın kızlar...

Hemen kilo bildirimimi yapayım. Birazdan göreve gidicem..

Başlangıç : 79 kg
Geçen hafta : 77 kg
Bu hafta :76.300 kg
giden : 700 gr
hedef : 65 kg

Tebrikler

Tebrikler

Tebrikler

Almamakta başarı canım

merhaba canım..
haftaya vercez inş. canım..

günaydın naf bi git bakalım çıkabilirsen gel...

Ancan çıktım Günaydın canım

günaydın kızlar
başlangıç:73
geçen hafta:68
bu hafta:67
giden:1 kg
hedef 58
toplamda giden:6 kg

Tebriklerr

Tebrikler Arzucum

Sen yinede bildirimini yap bizden kopma black'im

Suzi harikasın Tebrikler

yani gercekten inannamiyorum aglamak üzereyim o derece yani ne kadar dikkat ettim oysa ...........

bildirim bile yapmak istemiyorum .............................

Canım daha en baştan pes etmek yok lütfenn

Haftaya çok daha güzel sonuçlar alacaksın eminim

tebrik ederimmm

Tebrikler

19.01.2012 Menüm

08:45
2 dilim ekmek
40 gr peynir
3 siyah zeytin
1 bardak şekersiz çay

09:15

yeşil çay

10:30
1 mandalina

12:45

1 kepçe çorba
salata
140 gr tavuk
1 dilim ekmek
3 yk yoğurt

15:15

1 kuru incir

17:30
1 bardak süt
2 grissini (kepekli)

19:30
6 yk pırasa yemeği
1 dilim ekmek
1 yk yoğurt

2 litre su

oh oh menünün harikalığına muhteşemliğine zerafetine baaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkk

suziiiii özellikle seni ayakta alkışlıyorum
1800gr ne demek yaa,aşmışın kendiniii bundan sonra sana 1500-1800 suzii deriz inşallaaaaaaaahhh

Son düzenleme:
20.01.2012 Kilo Bildirimim
Başlangıç: 73
Geçen hafta: 67.9
Bu hafta: 67.2
Giden : 700 gr
Toplamda giden: 5.800 gr :103:
Hedef: 60

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…