günaydın herkese
kilo verenleri ve yerinde sayanları tebrik ederim ben maalesef 200gr almışım gözüküyo anlamadım nasıl iş bu üstelik o kadar dikkat etmeye çalışıyorum(ama bu hafta akşamları çok bozdum). sabah kalktığımda heryerim şiş yüzükler bile sıkıyo parmaklarımı zor kıvırıyorum anlamadım neden.
neyse yine de bildirimimi yapayım.
başlangıç: 81
geçen hafta:77.5
toplam giden:3,5
bu hafta : 77.7
gelen:200
hedef:53(bu gidişle değiştirip 63 falan yapmam gerekecek herhalde)
çokkk özür dilerimmm orticim bu hafta sana kötü bir süpriz yapmış oldum +200ile. orti bildirimini de yaparmısın sana zahmet
çok moralim bozukk çokkkk.
ama hatalıyım biliyorum. bugünden itibaren tekrar yediklerimi günlük yazacağım. ve ara öğünlere dikkat edeceğim çünkü benim en büyük sorunum ara öğünler. ara öğünlerde abartıyorum. mesela geçen hafta nerdeyse her akşam ara öğün olarak kabuklu fıstık + meyve yedim ve dün gece yine aynı hataya düştüm 20 tane kabuklu fıstık(herbirinin içinde 2şerden 40 adet) + 3 tane kuru incir yedim ve ortalama 30 dk sonra uyudumkızlar çokkkkk kızın bana ve dövünnnn. artık ara öğünlerimde meyve + süt yapcam daha iyi oluyo.
Buralardan uzaklaşma Black'imm her halinle kabulumüzsün..
Vayyyyy
Çabalarım sonunda yanıt verdiiii
Bende senden ilk kez bu kadar gittiğini görüyorumm.
Bırakmak yoook suziii devammmmmm
Sakın canım her hafta vericez diye bi kural yok.
En basiti bak bana menülerimi yazdım o kadar cıss yemedim 100 gram bile verememişimm..
Yap bana bildirimini.
ağlama kız kıyamam ben 2 aydır böyleyim bak veremiyom bir türlü boşveeeeeeeeer
hayat gözel yaşamaya değer....
Sende bizdensin vücut korumaya geçmiş olabilirrr yılmakk yoookk.
6:
günaydın herkese
kilo verenleri ve yerinde sayanları tebrik ederim ben maalesef 200gr almışım gözüküyo anlamadım nasıl iş bu üstelik o kadar dikkat etmeye çalışıyorum(ama bu hafta akşamları çok bozdum). sabah kalktığımda heryerim şiş yüzükler bile sıkıyo parmaklarımı zor kıvırıyorum anlamadım neden.
çokkk özür dilerimmm orticim bu hafta sana kötü bir süpriz yapmış oldum +200ile. orti bildirimini de yaparmısın sana zahmet
çok moralim bozukk çokkkk.
ama hatalıyım biliyorum. bugünden itibaren tekrar yediklerimi günlük yazacağım. ve ara öğünlere dikkat edeceğim çünkü benim en büyük sorunum ara öğünler. ara öğünlerde abartıyorum. mesela geçen hafta nerdeyse her akşam ara öğün olarak kabuklu fıstık + meyve yedim ve dün gece yine aynı hataya düştüm 20 tane kabuklu fıstık(herbirinin içinde 2şerden 40 adet) + 3 tane kuru incir yedim ve ortalama 30 dk sonra uyudumkızlar çokkkkk kızın bana ve dövünnnn. artık ara öğünlerimde meyve + süt yapcam daha iyi oluyo.
:13:
gecmise dalamadim dün oglisi uyuturken uyuya kalmissimtartinin fotosunu da cekdim sevincimden evde eklerim
kilo veren kizceleri cok tebrik ederimveremeyenler üzülmesin kizlar yaza citiriz yaaaa
baslangic kilom: 76.3
gecen hafta: 75.2
bu hafta: 73.4
giden: 1 kilo 800 gramm ilk kez yaaa bu kadar coook
toplam giden: 2.9
sizleri coook seviyorum
merhaba kızlar çok iyi bir sonuç değil ama en azından almamışım ve regl olucam bunlarla kandırıyorum kendimi bu hafta üşüttüm galiba hep bir şişti karnım bu sabah yine öyleydi dikkat etmemiz lazım kendimize
başlangıç: 77,6
geçen hafta:72
toplam giden:5,8
bu hafta : 71,8
giden:200
hedef:60
aaa ablamı tanımıyo musun dılekcım arada gelır bakar ben varım ya
oooo naptın sen suziiii maşallah kız devam et boyle tebrıklerr
günaydın kızlaaar kılo verenlerı tebrık edıyorum veremeyenler ya da alanlar ıns haftaya verırler bende azcıkd aolsa vermısım
baslangıc:74
gecen hafta:65.9
bu hafta:65.6
giden:300 gr
top.giden:8.4 kg
hedef:62
boy:1.70
beden:40-42
dılegede yapım sımdı bıldırımı gelırım
merhaba kızlar çok iyi bir sonuç değil ama en azından almamışım ve regl olucam bunlarla kandırıyorum kendimi bu hafta üşüttüm galiba hep bir şişti karnım bu sabah yine öyleydi dikkat etmemiz lazım kendimize
aslinda hic vermemis degilim gram iste
belkide ben cok umut ettim
ama yedigi cikolatanin haddi olmayan ben agzima bile sürmedim yaaaa
yediklerime dikkat ettim ........
yani suan herseyi yemek istiyorum olmuyo iste ugrasma bosu bosuna diyor bir ses icimden
ben ona korumayı göstercem bu hafta kim kimi koruyomuş bakalım
Günaydın Arzu abla
Evet tanıyorum genelde okuyup gidiyo selam verdim ama çıktı herhalde sonra..
Tebrik ederiimm
Haftaya bu şişkinlikler gidince daha çabuk gidecek inş..
Canım sende az gitti diyosan biz ölelim...
Bende ağzıma tek cıss koymadım ama 100 gram bile gitmemiş...
Sen verdiğin gramla sevin bence... Boşu boşuna uğraşma diye birşey yok.
1 haftada 5 kilo verilmiyor maalesef...
Aynennnnnnn
Korumasın kilooyuu bıraksınnnn yaaa.
ben ona korumayı göstercem bu hafta kim kimi koruyomuş bakalım
canım regl yaklaşınca ödem çok oluyo bu ömei benden cok yasyaan yoktur heralde düşün yanı kıloluyken
her regl de 2-3 kilo ödem yopluyordum elelrim ayaklarım davul gibi oluyordu ama kilo verdikçe gecti hatta gevcen ay
hiç ödem toplamadım yalnız tuza - acıya - yağlıya fln dikkat edıyorum bir de wc sorunun varsa o zamanda ödem çok oluyo
kilo verdıkçe ödemınınansıl azaldıgını görüceksın ben diyete 78,8 ile başladım o zamanalr deli gibi ödem topluyordum
zamanla düzeliyoo :) inan ki canlı yasayan örneğiyimm :)
dünde yazmıstım meyveyı sabaha al süt-yoğurt bunalrı akşama al kuruyemısı
bırakma bence sabah arasından sonrakı araya da kuruyemısı koy sıralama sabah arası meyve
öğleden sonra arası kuruyemıs akşam arası süt-yoğurt olabilir mesela akşam kuruyemıs yeme o zaman bile farkı görüceksin
bir de yatmadan 1 saat once yıyıp içmeyi kesersen ıyı olur ben su bile içmemeye calısıyorum
eğer çok susamışsam ıcıyorum onun harıcınde ıcmıyorum bu sağlık ıcınde çokönemli kaloriyi bi kenara bıraktım
su dahı ıcsen mide dolu oluyo yatıs pozisyonuna gectıgınde mide kapakçıgı doluluktan zorlanıyor bunun sonu reflüye
kadar gider Allah korusun
tebrık ederimm
ya ben bugun menüde saçmalamış mıyım?
sabah
1haşlanmış yumurta
2dilim ekmekle kaşarlı tost
1zeytin
4çatal krem peyniri
1bardak sıcak limonlu su
ara
1 kuru incir
1kase nestle müsli (olmamalıydı ama oldu )
öğle
1kase yoğurt çorbası (tavuk suyuyla yapılmış ve pirinçli)
1parca haşlanmış tavuk parcası (göğüs kısmından ve cok az)
salata
ara
1.5 çubuk kraker.. paket değil ama tane :) komşuya gitmiştim ağzıma attım çayın yanında
1bardak papatya çayı..şekersiz
1bardak kuş burnu çayı..şekersiz
akşam
1kase nestle müsli (ben iyi dadandım bu müsliye )
2.5lt su
bi de yeşil çay içerim
kızlar saçmalamışım dimi bugun
bayanlarrrrrrrr ben bugunnn sacımııı boyattımmmmm:))) karamellll ve ustuneee golgeeee attırdımmm ve acayıp derece uzun surdu resmen 5 saat cıkamadım(( ama begendım:d degdı sukurlerrr olsun:)
ve tabıkııı menu falan kalmadı yazıyorum gun boyu yedıklerımı yorumlayınızzzz, insiyatifinize bırakıyorumm regl oldugumuuu hesaba katınız lütfennn:d
sabah12:30)
1,5 dilim ekmek
4 zeytin
1 yeşil çay
4-5 sucuk yarım yumurta(tavada)
1,5 dilim peynir
ara: 2 küçük mandalin
akşam 7:30da 1 elma
8de ise 5 kaşık aşure yedim(bir küçük kase)
bu kaaaaaa?????
bende yazayim menümü:
sabah: 2 dilim kara ekmek 1.5 dilim kasar peynir
ara: elma
öglen: 1 kase special-k acitivia ile
ara: 1 mandalina
aksam: salata, yogurt, 3 kücük köfte ( dilekcim 2 yiycekdim ama kizartinca ici pistimi diye bakmisdim da)
simdide Eki Görüntüle 330172 hep benim oglanin yüzünden yiycem dedi actirmaza olmaz yarisini yedi sevmedim dedi bende atamadim
morelim bozuldu cumadan peri iyi gidiyordum sankimcok mu kötü kizlar kendimi salcam diye de korkuyorum yani bunun yüzünden
06:40
1 ceviz
08:30
1 dilim uno denge ekmeği,
Domates,
Peynir,
7 otlu çay.
10:30
1 kuru incir,
7 otlu çay.
13:10
3 yk yoğurt,
4 yk ıspanak,
1 dilim ekmek.
16:00
1 Türk kahvesi,
2 tane etiform.
19:15
3 yk yoğurt,
3 yk ıspanak.
Peki teşekkür ederimm geçti zaten benim kırılmam en fazla 3 saat sürer eheh
Tuğba neden gelmiyor merak ettim kötü bir şey yoktur inşallah?
Ben bi de bişey sorucam
yarın bildirim yapıcaz ya, ona ben hep geç kalıyorum çünkü okulum öğleden sonra 4te bitiyor. Geçen hafta da yetişememiştim.
Bunun belli bir saati var mı hani şu şu saate kadar bildirim yapmazsan süresi geçiyo gibi? ona göre sabah okula gitmeden bilgisayarı açıcam da :78:
kızlar müjdeeee ıspanak buldum..he he şuan lavaboya ıslattım birazdan pişirecem yarın için
ne zamandır canımı çektiriyodunuz :)
valla zayıfıda var benim 2 katım olanıda var zayıf olanıda kıskanmıyorum hem hiççç benden 1 ay sonra doğum yapıp tığ gibi olsada umurumda değil
ya buarada ben yeni gördüm tarifi, az yağda kızarttım nasıl yapacağımı bilmediğim için, temzilenmiş alırdık hep bu sefer aklıma gelmedi temzilemek ilk defada balık ben elime düştü ayy zorlandım karnını deşmekte, bidahaki sefere bu tarifi yapcam ama
ayyy hem sordum hem bakmadım topiğe, çok pişmanım çooook
ayyyy sonunda thanks bacım
Bi yandan da saçımı düzleştirdimm.
Rapunzel gibi olmuşum sevdiceğim geldiğimde saçımı salsam balkondan çıkar gelir
Bu hafta kuaföre uğrayayım bari. Katlı şekil verdirttireyim uzun zamandır aynı hizada saçlarım.
Bide kızlar ya kaş dökülmesine karşı bişey bilen var mı???
Kaşlarım dökülüyo bu aralar.:26:
Bide Şubat başında yeni resimler ekliycem albüme
İnş. fark çok bariz belli olur, farkedersiniz hemen resimlerden
kizlar nasilsiniz bugun kizimi doktora goturdum mide bagirsak iltihabi olmus eger gece agzi kurursa huzursuzlugu artarsa hastaneye goturun dedi cok uzuldum ya nasil oldu anlamadim herkese iyi geceler gelebilirsem yine gelirim gecmisi okuyamadim insaallah herkes iyidir
Ahh Blackk'immm bi anlatsam yaşadığım olayları..
Oturur benle beraber ağlarsın..
Hazirandan beri dikkat ediyorum canım yediklerime ama çokta sıkmıyorum kendimi.
Cezalar ve kısıtlamalar onları sabote etme isteği doğuruyor maalesef..
86 kiloyken herkes bi selam vermeden kilom hakkında konuşma hakkını bulurdu kendinde.
Nerde görürseler görsünler ilk cümle Dilek sen ne olmuşsun böyleydi.
Değişmez kural gibi bişey olmştu.
Bigün serviste herkes var dolu servis düşün bi kız arkadaşım buraya gel dicem ama sığmazsın dedi.
Herkes güldü. Sen gülemiyosun o durumda tabi. Bişi desen takıntılı oldugunu bilecekler daha çok üstüne gelecekler.
Mecbur sırıtır gibi yapıyosun.
Bigün gene serviste herkes bi muhabbet ediyo yanımda samimi kız arkadaşım var.
Şofor seni dövemem ama Dilek'e şu sopayla vurulabilir. Onun derisi kalın dedi.
Gene serviste herkes vardı.
Yeğenim olduğunda akrabalar görmeye gelirdi.
Dayım daha içeri girer girmez ne olmuşsun böyle genç kızsın dikkat et diye söylenmeye başlardı.
Her yerde önemli kilo mevzusu ama biz Trakyalıyız canım bizde gzellik, kilo herşeyden önce gelir...
Sonra bende kendimi beğenmiyordum aynı elbiseleri döndürüp duruyordum.
Her p.tesi aç kalıp akşama gelince saldırıyodum yemeklere..
Kullanmadığım ilaç, denemediği diyet kalmadı..
Sevdicekte sürekli olmasada bu konudan dem vurmaya başladı. Sen kendini beğeniyo musun? Sence biz yakışıyomuyuz?
Sana da şu kıyafetten alsak nasıl olur olmaz ama dimi demeye..
Yazın gene konuşmaya başladık telefonda ailen beni ister mi dedim. Ben istedikten sonra kimse bişey diyemez dedi.
Ama ben istemez miyim zayıf bi eşim olsun dedi.
Sürekli aynı şeyleri söyleyip duruyosun. Hep zayıflıycam bu sefer kesin diyosun icraat yok dedi..
Haklıydı da.. Galiiba en çok haklı olması koydu..
Üstüne fazla gelmek istemiyorum abuk sabuk ilaçlar alırsın diye dedi.
Sağlıklı bi şekilde ver kilolarını dedi. Sağlık açısından ilk önce bunu yap dedi.
Sonra bu topiği buldum. İlk başlar ite kaka başladım. Sonra güzel arkadaşlıklar edindim.
Bi çekişme oldum falan filan bi şekilde vermeyi başardım.
Gene içimdeki obez hortluyo ama ben onu 1-2 gün serbest bırakıyorum.
Sonraa hoppp tekrar öldürüyorumm..
Bütün gün sağlıklı beslenelim dediğime kanma yani arada benimde sapıttığım zamanlar oluyor.
Kilo vermenin en güzel yanı da sürekli iltifat duyman, istediğin kıyafeti alman bnce.
Bugün msn de NaF a da kopyaladım şirketten bi arkadaşım ( bize bağlı başka fabrikada ) Dilek herkes senden söz ediyo acaip zayıflamışsın dedi.
Bu çook çokkk güzel bişeyy..
Bide sevdiceğim izne geldiğindeki o şaşkın bakışları
İdeal kilomda değilim belki ama şu an bu kiloda olmak bile benim için bi nimett..
Kasım 2009daki kiloma geri döndüm.
Ben inanıyorum yaza kadar sizlerle beraber 57i göreceğim..
Uzun oldu ama hiç bunları paylaşmamıştım.
Öperim Black'im...
herkese selamlar kızlar umarım hepiniz iyisinizdir .gelemiyorum malum işlerim yoğun yani özel işlerim annem hastanedeydi koşturmaca bi yandan işten ayrıldım biliyosunuz.bi yandan ağır grip bırakmadı yakamı 15 gün oldu yahuuu öyle böyle yani diet miet te hak getire ben yerimde saymıyorum 1 kilo almışım fenalardayım veremedim valla
Günaydın kızlar..
Vücudumun bana oynadığı hain tuzağa düşmüş bulunmaktayım.
Kilom aynıBütün bi hafta dikkat etmeme cısslardan yana hiçbişi yememe rağmen.
Bunun yanında felaket karnım ağrıyor. Üşüttüm sanırım bence verdim ama dünden beri içtiğim su bile içimde.
Bu hafta olmadı haftaya gidecek inş.
Yılmak yok..
Başlangıç: 86
Geçen hafta: 68.4
Bu hafta: 68.4
Giden-Gelen: 0
Toplam verilen: 17.6
Hedef: 65
bildirim
baş.79.8
geçen hf 63.2
bu hafta 63.2
gelen giden yok..
toplam giden 16.6 kg
hedef 58 kg
bu hafta 62 leri görmeyi ummuştum ama olmadı..
zaten son iki günde toplamaya çalıştım..
kendimi teselli edeyim en azından almamışım diye..
ama önümüzdeki hf için hedefim 62.5
hadi bakalım..
Günaydın kızlar...
Hemen kilo bildirimimi yapayım. Birazdan göreve gidicem..
Başlangıç : 79 kg
Geçen hafta : 77 kg
Bu hafta :76.300 kg
giden : 700 gr
hedef : 65 kg
Günaydınlar herkese,
Tahmin ettiğim gibi fazla bişey gitmedi bu hafta, artık ümidimiz haftaya kaldı.
Kilo bildirimim;
[TABLE="width: 176"]
[TR]
[TD]başlangıç kilo: 70,6 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]geçen hafta kilo: 67,7 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bu hafta kilo : 67,5 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gelen :0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]giden :200 gr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplamda giden :3100 gr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hedef kilo : 60 kg[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Merhaba canlarrrr
Gunaydinnn oncelikle:)
Yagizda ben de hastayiz kizlar hastane mastane ugrasirken giremedim internete hiccc
Sizler iyidinizdir umarim..
Ay salgin varms dikkat edin kenfinize..
Bildirimimi de yapaym
BAslangic:91
Gecen hafta: 80.5
Bu hafta:80
Giden: 500gr
Toplam giden: 11
Boy: 174
Balgaymak beni bosamadiysan ben bildirimimi naf a yaptm
Pucca cm sana da yapcm 10 dk bekliyrm:/
Bugun tekrar hastaneye gdcm tahlil sonyclarini almaya
Kendinize cok iyi balin giremezsem nete ballar
Opuyorm hepinizi
Merhaba kızlarr
Başlangıç: 78,8
Geçen hafta: 70,00
Bu hafta: 70,00
Giden-Gelen: 0
Toplam verilen: 8,80
Hedef: 60
şu soğuk kış gününde günde 2 litreden fazla su içtim yewdiğime içtiğime dikkat ettim
ama yok verememişimmm Allah ım ya 2 haftada 1 kg verme düzenime geri mi dönüyorum ne
hayııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrr !
merhaba canım..
haftaya vercez inş. canım..
günaydın naf bi git bakalım çıkabilirsen gel...
günaydın kızlar
başlangıç:73
geçen hafta:68
bu hafta:67
giden:1 kg
hedef 58
toplamda giden:6 kg
Kızlar bu arada kg bildirimim şöyle ;
Bu hafta dr beni 67 yle bekliyodu ama çok fazla kaçırdım abur cuburu :26:
Yarın dr gidicem bugün çok dikkat etmem lazım doktorcuğuma ayıp olmasın
Başlangıç kg ; 76,20
Geçen hafta ; 70,50
Bu hafta ; 69,80
Giden ; 0,70
Toplamda giden; 6,40
he he seninki gene evde benimki makşam 21 da çıktı 23 30 gibi geldi ben ne edem kız adam ya işte yaa arkadaşları ile gezmede ben evi bekleyen yalnız şişman kovboy...
Günaydın kızlar geçmişi okudum ama valla alıntılayamadı m... verenleri çok tebrik ederim. bendeniz almışım aferim bana.
ama her yeim sivilce ve vücudum şiş yani regl öncesi belirtileri gösteriyom ama daha bir haftası vardı anlamadımki. inşallah regldir. bu ay doğum kontrol hapı içmemiştişm o zayıflatmıyo beni diye o sabeple anlayamadım hastalanacak mıyım? ama aylardır ilk kez yüzümde sivilce çıktı. ya hap hakketen sivilceleri falan engelliyordu bir ay içmedim hemen ergenliğe döndü surat
niyse ben hala dellnme modundayım sağol dilekçim cevapların için ve tüm arkadaşlar sağolun.buralardayım şimdilik...
:13:
gecmise dalamadim dün oglisi uyuturken uyuya kalmissimtartinin fotosunu da cekdim sevincimden evde eklerim
kilo veren kizceleri cok tebrik ederimveremeyenler üzülmesin kizlar yaza citiriz yaaaa
baslangic kilom: 76.3
gecen hafta: 75.2
bu hafta: 73.4
giden: 1 kilo 800 gramm ilk kez yaaa bu kadar coook
toplam giden: 2.9
sizleri coook seviyorum
yani gercekten inannamiyorum aglamak üzereyim o derece yani ne kadar dikkat ettim oysa ...........
bildirim bile yapmak istemiyorum .............................
günaydın herkese
aaa ablamı tanımıyo musun dılekcım arada gelır bakar ben varım ya
oooo naptın sen suziiii maşallah kız devam et boyle tebrıklerr
günaydın kızlaaar kılo verenlerı tebrık edıyorum veremeyenler ya da alanlar ıns haftaya verırler bende azcıkd aolsa vermısım
baslangıc:74
gecen hafta:65.9
bu hafta:65.6
giden:300 gr
top.giden:8.4 kg
hedef:62
boy:1.70
beden:40-42
dılegede yapım sımdı bıldırımı gelırım
19.01.2012 Menüm
08:45
2 dilim ekmek
40 gr peynir
3 siyah zeytin
1 bardak şekersiz çay
09:15
yeşil çay
10:30
1 mandalina
12:45
1 kepçe çorba
salata
140 gr tavuk
1 dilim ekmek
3 yk yoğurt
15:15
1 kuru incir
17:30
1 bardak süt
2 grissini (kepekli)
19:30
6 yk pırasa yemeği
1 dilim ekmek
1 yk yoğurt
2 litre su
Almamakta başarı canım
:
ewt haklısın canım ya çok da yıpratmıcam kendimi. dediğin gibi ara öğünlere çok dikkat edicem artık.
Aynennnnnnn
Korumasın kilooyuu bıraksınnnn yaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?