70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar bu arada kg bildirimim şöyle ;
Bu hafta dr beni 67 yle bekliyodu ama çok fazla kaçırdım abur cuburu :26:
Yarın dr gidicem bugün çok dikkat etmem lazım doktorcuğuma ayıp olmasın

Başlangıç kg ; 76,20
Geçen hafta ; 70,50
Bu hafta ; 69,80
Giden ; 0,70
Toplamda giden; 6,40

gitti yatti yine beyefendi sinir adam giciiiiiik :113:

he he seninki gene evde benimki makşam 21 da çıktı 23 30 gibi geldi ben ne edem kız adam ya işte yaa arkadaşları ile gezmede ben evi bekleyen yalnız şişman kovboy...

Günaydın kızlar geçmişi okudum ama valla alıntılayamadı m... verenleri çok tebrik ederim. bendeniz almışım aferim bana.
ama her yeim sivilce ve vücudum şiş yani regl öncesi belirtileri gösteriyom ama daha bir haftası vardı anlamadımki. inşallah regldir. bu ay doğum kontrol hapı içmemiştişm o zayıflatmıyo beni diye o sabeple anlayamadım hastalanacak mıyım? ama aylardır ilk kez yüzümde sivilce çıktı. ya hap hakketen sivilceleri falan engelliyordu bir ay içmedim hemen ergenliğe döndü surat

niyse ben hala dellnme modundayım sağol dilekçim cevapların için ve tüm arkadaşlar sağolun.buralardayım şimdilik...

ortim olsun bak geçen haftada ben 200 gr verebildim en azından almadın bidaha ki hafta alıcaksın sonuçlarını dediğin gibi bende 2 haftada 1 kg verdim bendemi öyle olcamki acaba orti bildirimini ben yapıyorum

:13:

gecmise dalamadim dün oglisi uyuturken uyuya kalmissim tartinin fotosunu da cekdim sevincimden evde eklerim

kilo veren kizceleri cok tebrik ederim veremeyenler üzülmesin kizlar yaza citiriz yaaaa

baslangic kilom: 76.3
gecen hafta: 75.2
bu hafta: 73.4
giden: 1 kilo 800 gramm ilk kez yaaa bu kadar coook
toplam giden: 2.9

sizleri coook seviyorum

yani gercekten inannamiyorum aglamak üzereyim o derece yani ne kadar dikkat ettim oysa ...........

bildirim bile yapmak istemiyorum .............................

Tebrikler canım. Haftaya listede olcan inş.

Haftaya bomba gibi gelcez inş..

Sende bizdensin vücut korumaya geçmiş olabilirrr yılmakk yoookk.

Günaydın kızçeler

Ne var ne yok bakalım

Geçmişe yolculuk yapıcam ama önce yeşil çayımı kapıp geleyim

Günaydın şekerim.

Çok çooook tebrik ederim. Darısı bizlerin başınaaaaaaaa

Amin canım. Geri kalan kiloları da sizlerle beraber veririm inş.

Günaydın kızçeler
Hayırlı cumalar herkese.. Geçmişi okuyup dönerim :)

Günaydın ablacık.

günaydın kızlar
başlangıç:73
geçen hafta:68
bu hafta:67
giden:1 kg
hedef 58
toplamda giden:6 kg

Süpersinnn.

Süpermişşş ablacııkk

günaydın herkese

kilo verenleri ve yerinde sayanları tebrik ederim ben maalesef 200gr almışım gözüküyo anlamadım nasıl iş bu üstelik o kadar dikkat etmeye çalışıyorum(ama bu hafta akşamları çok bozdum). sabah kalktığımda heryerim şiş yüzükler bile sıkıyo parmaklarımı zor kıvırıyorum anlamadım neden.
neyse yine de bildirimimi yapayım.

başlangıç: 81
geçen hafta:77.5
toplam giden:3,5
bu hafta : 77.7
gelen:200
hedef:53(bu gidişle değiştirip 63 falan yapmam gerekecek herhalde)

merhaba canım..
haftaya vercez inş. canım..

günaydın naf bi git bakalım çıkabilirsen gel...

ınsallah canım yaa :)

günaydın kızlar
başlangıç:73
geçen hafta:68
bu hafta:67
giden:1 kg
hedef 58
toplamda giden:6 kg

günaydın orticimm tebrıkleer :)

ortim olsun bak geçen haftada ben 200 gr verebildim en azından almadın bidaha ki hafta alıcaksın sonuçlarını dediğin gibi bende 2 haftada 1 kg verdim bendemi öyle olcamki acaba orti bildirimini ben yapıyorum

canım ben dıyete ılk basladıgımda öyleydım 78,8 iken 2 haftada 1 kilo vere vere 74 e fln düşmüştüm sonra diyeti bıraktım

2 ay sonra geri döndüğümde 2,8 almsıtım ve 76,8 idim sonra 70 e kadar düştüm işte şu an 70 im buraya kadar iyi verdım

ama gene diyetın ılk gunlerıne dondum sanırırm napalım olsun en azından almadım ben de öytle dıyorum inşallah

haftaya daha guzel bi sonuc görürürz...Tamam canım sen yap bildirimi :)

yani gercekten inannamiyorum aglamak üzereyim o derece yani ne kadar dikkat ettim oysa ...........

niye kız bende almışım yaaaaaaaaaa valla benimde bildirim yapasım yok gel kaçalım beraber dilek bizi yakalayamadan

Buralardan uzaklaşma Black'imm her halinle kabulumüzsün..

Vayyyyy
Çabalarım sonunda yanıt verdiiii
Bende senden ilk kez bu kadar gittiğini görüyorumm.
Bırakmak yoook suziii devammmmmm

Sakın canım her hafta vericez diye bi kural yok.
En basiti bak bana menülerimi yazdım o kadar cıss yemedim 100 gram bile verememişimm..
Yap bana bildirimini.

gÜNAYDIN ORTİCİM...

Süpersin. Ortak bildirimimizi yapar mısın Öptüm. Belki birinci oluruz.
Göreve gidiyorum şimdi.

çokkk özür dilerimmm orticim bu hafta sana kötü bir süpriz yapmış oldum +200ile. orti bildirimini de yaparmısın sana zahmet

çok moralim bozukk çokkkk.
ama hatalıyım biliyorum. bugünden itibaren tekrar yediklerimi günlük yazacağım. ve ara öğünlere dikkat edeceğim çünkü benim en büyük sorunum ara öğünler. ara öğünlerde abartıyorum. mesela geçen hafta nerdeyse her akşam ara öğün olarak kabuklu fıstık + meyve yedim ve dün gece yine aynı hataya düştüm 20 tane kabuklu fıstık(herbirinin içinde 2şerden 40 adet) + 3 tane kuru incir yedim ve ortalama 30 dk sonra uyudum kızlar çokkkkk kızın bana ve dövünnnn. artık ara öğünlerimde meyve + süt yapcam daha iyi oluyo.

niye kız bende almışım yaaaaaaaaaa valla benimde bildirim yapasım yok gel kaçalım beraber dilek bizi yakalayamadan

Yakalandınnn bileeeee

Canım her hafta kilo vericez diye bi kural yok.
Vücut bu sonuçta şişkinliği var ödemi var.
Yediklerine dikkat edersen verirsin keza çok almamışsın.

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Veremeyenler de sakın kendinizi salmayın, haftaya bomba gibi gelelim inşallah.

Ayy evett haftayaa çok giderr inş....

Nasıl vereceğini düşünüyosan öyle devam et canıımmm.
Seni dövmem ama istiosan saçından çekeriimmmm.

asumanzeynepppp selamm
aaa ablamı tanımıyo musun dılekcım arada gelır bakar ben varım ya

oooo naptın sen suziiii maşallah kız devam et boyle tebrıklerr

günaydın kızlaaar kılo verenlerı tebrık edıyorum veremeyenler ya da alanlar ıns haftaya verırler bende azcıkd aolsa vermısım

baslangıc:74
gecen hafta:65.9
bu hafta:65.6
giden:300 gr
top.giden:8.4 kg
hedef:62
boy:1.70
beden:40-42

dılegede yapım sımdı bıldırımı gelırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…