70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tbr ederim canım... çok güzel....

Tebrik ederim canım keşke benden de 600 gideydii..

Çatlak kısçe

tşk ederim canımm 600 deil 1 gider inş. haftaya senden

aşk olsun kız şikayetçi değiim ama bu hafta 57 leri görürüm die pek bi umutlanmıştımm olmadıı olsunnn

önümüzdeki maçlara bakıcaz artıkk

izin verdimm yavaşlasınn nedenini hep sölüyorum diyete alışık olmayan vücutlarda öle oluyoo

yanii öncelerden kilo problemin olmadııı içinnn öle oluo ben heepp kiloluydumm ee malum alıştııı artıkk

ooo çok güzelll bravoo

çok tşk edeerim canımmm .

eğer düzenli bi şekilde diyetine devam edersen 6 aya kadar istediğin yere gelirsinnn

umutsuzluk yapma sakınnn azmettikçe oluyooo

inş. sende istediğin kiloya gelirsinnn

merhaba gelecegin çıtırları
hemen kilo bildirimi yapıp kaçıyım
benim ceyar rahat vermiyo her dk başımda
başlangıç :81
geçen hafta :72,30
bu hafta :72,10
giden :200
toplamda giden 8,9kg
hedef 60

Son düzenleme:
kusura bakmayin kizlar sayfayi atlamissim isyerinden rahat giremiyorum tekrar bakinca fark ettim

100 gramm 100 grammdir canim

tbr ederim canım... çok güzel....
sagol canim benim

toplamda giden 8,9kg
hedef 60

gelen yazmışsın canım gitmiş tbrkler

HAHAHHA

"-sen istiyor biscolata erkeği, o zaman verejek 10 kilo daha"

KOPTUMMM

ehueheuheuehu

herkese günaydınn...

ben eldim :26: kovmazsanız tabii :))

hastalıktan kalkamıyorum 2012 bana hiiiç uğurlu gelmedi valla.gripliyken bide regl oldum tam oldu gerçi bugün 3. günü ama yinede tartıldım sabah 63.2 geldim iyimi ben gerileyeceğime ilerliyom habire yahuu

sabah yediklerimi yazayımda bari

1 dilim buğday ekmeği üzerine beyaz peynir 2 zeytin 1 fincan limonlu ıhlamur 2 çatal kadar omletten yedim o kadar

ardından bi avuç ilaç vitamin antibiyotik yedim.

dün baş ağrısından ölüyorum sandım valla .bi yandan da iş görüşmesine çağırdılar .kaçırmayayım dedim şöle toparlandım giyindim makyaj vss gittim görüşmeye ön muhasebe üretim kontrolü vss dediler basit geldi bana kabul etmedim adam güldü zeki birine benziyosunuz dedi hah şunu bileydin dedim ama içimden geberiyom yahu gelmişim şuraya ayakta zor duruyom ulen beni bunun içinmi getirttiniz buraya diyemedim tabii neyse muhasebe müdürleri işten ayrılacakmış haftaya bize 1 hafta müsade edin sizi düşünelim oraya olurmu dedi olur dedim zaten evdeyim görüşürüz yine dedim çıktım geldim .eski işyerinden çıkan bir arkadaşım çalışıyordu orda onun vasıtası ile aramışlardı beni fazla cazgırlık etmeyeyeim dedim :) neticede arayacaklarmış beni 1 haftaya kadar bende yatıp dinlenirim valla ölüyom zaten .bi yandan annemin hastane işleri vss var işte ajnjio lar filmler testler ben açıktayım ben uğraşıyom diğer kardeşlerim işlerinden kalmasın diye ben koşturmaya çalışıyom ama öldüm valla ama annem iyi olsunda .görüşemedik anlatamadım sizede eski iş yerimde taşındı kaçtılar daha doğrusu yeni yeree beni çağırıyolar utanmadan gelmem dedim sizinle çalışmam dedim nuh diyolar peygamber demiyolar .adamlar peşimi bırakmıyolar düzelticez işleri borçlar vs hallolacak diye beni kandırmaya çalışıyolar işte.gıcıklık olsun diye ben size güvenmiyorum çalışmak istemiyorum illaki yardım istiyorsanız 3-5 gün gelir işlerinizi toparlarım madem düzeltmeye çalışıyorsunuz ama peşin peşin günlüğümü kalan alacağımıda yatırın hesabıma dedim cüzi bi miktar kaldı ama kaldı yani alacağım neyse hesabımda görmeden adım atmam işyerinize dedim tamam dedilerr ama ben gitmeyeceğim kii neyse bakalım nolcek yatırsınlar hesabıma paramı alacağım kadarını alır gerisini yollarım gerisin gerisi işte sigortamıda devam ettiriyolar

:106: tamam canimm pes etmek yok iyiki varsiniz bende vericem ayrica 800 gramda az degil yavas yavas

ama kahvaltida kendimi kaybettim ben bugün :26: dengeleirm insallah

Haftaya gittiğimde kahvaltıyı değiştirmesini dicem ya sıkıldım aynı şeyden.
Bide bu hafta akşam verdiği yarım kepçe yoğurt, 1 dil ekmek, salata, 1 dilim peyniri denicem.
9 da da muhakkak bişi yicem..

9 derken 9 mu 21 mi acarmisin canim :44:

tebrik ediyorum

dün ki menümü yazayımm

kahvaltı:

2 dilim çavdar arasına
peynirli sucuklu tost

ara:

1 mandalina

öğlen:

6 kaşık güveçte türlü
1 kase yoğurt
1 dilim çavdar

ara:

1.5 kepekli galeta
biraz peynir

akşam:

1 tabak çorba

2.5 lt su
sabah akşam sirkeli su
1 bardak yeşil çay

sporumuda yaptım bu akşam 2. levele geçiom

zamanını kaçırdımmı bilemiyrum oyum sana cnm :))

başlangıç :75 kg
geçen hafta :62,800
bu hafta : 63,200 KG
Gelen : 600 gr
toplamda giden :11.800 KG
hedef :60 kg ve hala inemedim oooffffffffff offfffffffff

]Diyetler kilo almak içindir. Ruh ve beden, sert tedbirlerden hoşlanmaz. Bedeninden istediklerin konusunda önce ruhunu ikna etmen gerekir. Gün geçtikçe gelişen o göbeğini hafifletmek istersen, kilo verme meditasyonundan yararlanabilirsin.

Ellerinle kulaklarını bastırarak kapatırsın. Böylece ellerde biriken enerji, kulaklarındaki akupunktur noktalarına akacaktır. Midenin açlık-tokluk hissini belirleyen akupunktur noktaları kulağın içinden geçer. Bir anda kulağın ısınmayabaşlarken gözlerini kapayan sen, bedenini karşına alır konuşmaya başlarsın. Ona herşeyinyolunda olduğunu, artık senin için besin biriktirmesine gerek olmadığını anlatırsın. " Ben artık doydum ve bana daha fazla yemek yedirmeni istemiyorum. İhtiyacımız olmayan besinleri de sakladığın yerlerden çıkarmanı istiyorum. Bu sana verdiğim emirdir " dersin.

Hergün 3-5 dakikanı buna ayırırsın.
İnandırıcı olursan, vücudun sana " Spora başlamak istiyorum ben" yanıtını verecek ve herşey yoluna girecektir.

he he nasıl buldunuz bana mantıklı geldi

başlangıç:75
geçen hafta :71,5
bu hafta :70.3
giden:1,200
toplam giden :4,700
hedef :63

Tebrik ederim kısçe.
Düğüne kadar daha vericen sen.

Güzelmişş afiyet olsun..

:106: tamam canimm pes etmek yok iyiki varsiniz bende vericem ayrica 800 gramda az degil yavas yavas
ama kahvaltida kendimi kaybettim ben bugün :26: dengeleirm insallah

9 derken 9 mu 21 mi acarmisin canim :44:
tebrik ediyorum

21:00 canım.

Hoşgeldin şeker.
sen yokken biraz değşti burası.
Listeyi ben yapıyorum adımı hatırlarmısın bilmem eski mywish yeni puccaaa
Bu hfta liste altı olacaksın haftaya da bildirim yaparsan listeye alınıcaksın artık.
Çok geçmiş olsun sen iyileştikten sonra güzel bir iş bulursun zaten.

HAHAHHA
"-sen istiyor biscolata erkeği, o zaman verejek 10 kilo daha"
KOPTUMMM

toplamda giden 8,9kg
hedef 60

Tebrikler orticim elde var 200 gramımız

Tbrikk ederimm şekerimm.

bizimkide alışiıcak ama zayıflıcam ben o zaman kadar hehehehe :d

gelen yazmışsın canım gitmiş tbrkler

Ehueheuheuehu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…