tbr ederim canım... çok güzel....:13:
gecmise dalamadim dün oglisi uyuturken uyuya kalmissimtartinin fotosunu da cekdim sevincimden evde eklerim
kilo veren kizceleri cok tebrik ederimveremeyenler üzülmesin kizlar yaza citiriz yaaaa
baslangic kilom: 76.3
gecen hafta: 75.2
bu hafta: 73.4
giden: 1 kilo 800 gramm ilk kez yaaa bu kadar coook
toplam giden: 2.9
sizleri coook seviyorum
canım kilo bildirimini ilk özel mesajımla gönderdim sana olmuştur herhalde bide benim kurbağamı sen kıpırdatmıştın yanlış hatırlamıyosan bana bi öğrette her seferinde seni uğraştırmayayım
Tebrik ederim canım keşke benden de 600 gideydii..
Çatlak kısçe
daha ne istiyosun pis kız,58 olmuşun hala 600gr verdim diye az gidiyo yavaşladı diyosunonu bulamayanlarda var baaaak ben 58 bile olamadımki 57 olupta nasıl iddayı kazanırdım,eşiminde koltukları kabarıyo 5gündür kazanmanın verdiği hazla etmediğini bırakmıyo dermişim :60.
ayy yok ya bılıyo musun kılko almaya calsımak da zor ben hanı öle sıkı sıkı ugrasmadım kılo alayım die,
ama evlenmedne onc ekılo alamıyodum ya alsamda şöle yüzüme gözüme can gelse dıye dıye yıyodum kız
zatne cok yıyodum daha ne yıyım kı dıyodum oluyo öyle yanı ne almak zorunda olm ne - vermek zorunda
hep fit kalaım eheueheueeu en güzelii
eheuehe
e izin ver de yavaslasın canım yaa :) nası oluyosa bız 1 kilo verıos vğcut korumaya gecıo sen
verıyonda verıyon koruma fln yok
kilo bildirimimi yazayım arkadaşlar
doğru düzgün kimseye yazamadım arkadaşlar akşama bakcam artık çocuk izin vermiyor
saldırıyor pc geçtiğimde
başlangıç kilom :74
başladığımdaki kilom 73.6
geçen haftaki kilom: 72.2
bu haftaki kilom : 70.6
gelen yok
giden 1.600kg
hedef kilom 58
tüm veren ve veremeyen arkadaşlarımı tebrik ediyorum
veremeyenler üzülmesin her hafta vericez diye bir kaide yok
haftamız günümüz her anımız birbirini tutmuyır
ama size tavsiyem spor yapın mutlaka yapın
hem sağlık açısından hemde sıkı ve dinç bir vücut için
ya varya senin kilo çizelgene nasıl gıptayla bakıyorum bilemezsin. gerçekten çok güzel kilo vermişsin. başlangıç kilolarımız yakın sayılı inşallah bende bir gün böyle bir çizelgeye sahip olurum acaba ne kadar sonra 58lere ulaşırım ben yaa??? temmuza yada ağustosa kadar olurmu sence?:18:
herkese hayırlı cumalar. bugün karne günü ilk defa bu heyacanı yaşayan bir anne olarak çoğumla beraber karne almaya gittim. şimdi geldim ve kilo bildirimimi yapayım.
başlangıç:75
geçen hafta:72.2
bu hafta:71.6
giden:600gr.
toplamda giden:3.400gr.
hedef:65
100 gramm 100 grammdir canimgünaydın kızlar.... durumlar geçen haftaya göre kötü sanırırm bende yine kötüde sadece 100gr gitmiş oysa bu hafta öncekine göre dikkatliydim fazla cıss yemedim sporumuda yaptım ama gitmiyor anam anlamadım ben bu işi ben hatamı biliyorum gerçi su içemiyorum, araları kaçırıyorum bazen fırsat olmuyor yemeye, tatilde evde olunca hiç dikkat edemem gibi geliyor çünkü 2 öğün yiyoruz ve eşim kahvaltıda yumurtalar, kızartmalar istiyor yine nefsimle yarış başlayacak neyse bildirimimi yapayım haa bir konudada azimliyim 2 hafta sonunda okula başlarken dikkati çekecek derecede kilo vermiş olacam
başlangıç: 70,2
geçen hafta:67,1
bu hafta:67
giden:100
toplamda giden:3200
hedef:58
günaydın kızlar bildirimimi yapıp çıkmam lazım işim var bitince yine gelirim
puccacığım öğleden sonra kilo çizelgesi yapmaya çalışacağım yapamazsam bana yardımcı olursun canım.
başlangıç kilom:76
bu hafta :74
hedef kilom :60
sizin yarışmanıza 74 ile başlıyorum umarım topiğiniz bana uğurlu gelir
sagol canim benimtbr ederim canım... çok güzel....
merhaba gelecegin çıtırları
hemen kilo bildirimi yapıp kaçıyım
benim ceyar rahat vermiyo her dk başımda
başlangıç :81
geçen hafta :72,30
bu hafta :72,10
giden :200
toplamda giden 8,9kg
hedef 60
HAHAHHA
"-sen istiyor biscolata erkeği, o zaman verejek 10 kilo daha"
KOPTUMMM
toplamda giden 8,9kg
hedef 60
Abartıyosun canım daha ilk başlardasın yeri gelicek 2-3 hafta kilo veremediğin olacak dikkat ettiğin halde.
Hemen yılsaydıkkk ohooooo yanii...
Ben bi ara sürekli aynı kaldıgımı bilirim.
Senin sorununda yemek saatlerini düzenini oturtamaman bence bide araları hep kaçırman akşam yemen.
Gene de gitmiş ben o kaa dikkat ettim tık yok.
Karne sevincini yaşadınız yaniTebrikler bu arada canım sevindim senin adına.
Tamam canımmmm istiyosan boyunu da yaz ben yapıp link atayım ya da ilk sen dene olmazsa ben resimlerle açıklarım.
Topiğimize hoşgeldin.
Burda fazla kilo alan yok canımmm ins verirsin sendee.
Aynen az beslenmişim İlker'in verdiği listeye uymamışım..
9 da yiyeceklerimi hep es geçmişi.
Bu hafta hep uyar beni NaF'ım yaaa.
Bide bademyağını deniyeyim bari ins işe yarar.
Bendeee seniii çoookkk seviyoooruuuuuuuummmmmmmmmmm.
Burcu benim diyetisyenimmm olsunnn muuuuu
Süperrr
Afiyet olsun cancazımm.
yani bilmiyorum peynır olmamıs bence peynırlı yumurta veya kaşarlı tam ekmek tost yiyebılırdınn
ayrıca öğle yemegınde çok az gramla tavuk yemeyı tasvip etmıyorum ben...Bence 1 bütün kızarmış
tavuk yıyerek de formda kalınabilir.
cidden çok az yemıssın akşam öğününe 4 adet lahmacun ve şalgam ekelrsek daha başarılı bir öğün olur
bir de gün içinde hiç çikolata kola şeker vs göremedim bu nasıl bir menü böyle
hiç begenmedım
bi de üstüne 700 gr m mı ne vermıssın alamamışsın neyse bi dahakı hafta içinde çikolata ve şekerleme
su böreği bulunan menülerle kiloalr almanı dilerim kilo veren arkadaşlar üzülmeyin alanları tebrik ediyorum
eheueheueheueheueh
Haftaya gittiğimde kahvaltıyı değiştirmesini dicem ya sıkıldım aynı şeyden.
Bide bu hafta akşam verdiği yarım kepçe yoğurt, 1 dil ekmek, salata, 1 dilim peyniri denicem.
9 da da muhakkak bişi yicem..
herkese hayırlı cumalar
kilo veren vermeyen çabalayan herkesi tebrik ederim
dilekcim selamını görmemişim ben arzunun alıntısında gördüm sana da merhaba
topiği fırsat bulduğumca takip ediyorum amacımız aynı sonuçta sizden de feyz alıyorum yani
arkadaşlar,,oylarınızı buraya yazın kimi kaptan olarak yazmak istiyosunuz sadece oyum şuna demeniz yeterli,,
yazdıklarınız bir araya toplayıp buraya yazıcam,,ve en çok kime oy verilmişse kaptan olucak,,
ve şunuda belirtmeden edemiycem,,sırf dileğede yardımcı olsun diye oy atanlar için söylüyorum,,ben zaten kaptan olursam ilk işim her daim yanımda olan ve her türlü işimde bana yardım eden 2 kızçe var,,naf ve dilek ,,olursa dileği yardımcım naf'ıda 2. yardımcım yapmayıdüşünüyorum,,bu muhteşem 3lü sayesinde topic eskisindende canlı hale gelip,,motivasyonu tavan yaptırıcaz,en azından fikirlerini danışıcam yardımcılarım olucak fenamı
hepiniz benim için kıymetlisiniz,asla yarı yolda bırakmak istemiyorum,,oyüzden bu verdiğim kararın doğru olduğunu düşünüyorum
geçen hafta :71,5
bu hafta :70.3
giden:1,200
toplam giden :4,700
hedef :63
yani bilmiyorum peynır olmamıs bence peynırlı yumurta veya kaşarlı tam ekmek tost yiyebılırdınn
ayrıca öğle yemegınde çok az gramla tavuk yemeyı tasvip etmıyorum ben...Bence 1 bütün kızarmış
tavuk yıyerek de formda kalınabilir.
cidden çok az yemıssın akşam öğününe 4 adet lahmacun ve şalgam ekelrsek daha başarılı bir öğün olur
bir de gün içinde hiç çikolata kola şeker vs göremedim bu nasıl bir menü böyle
hiç begenmedım
bi de üstüne 700 gr m mı ne vermıssın alamamışsın neyse bi dahakı hafta içinde çikolata ve şekerleme
su böreği bulunan menülerle kiloalr almanı dilerim kilo veren arkadaşlar üzülmeyin alanları tebrik ediyorum
eheueheueheueheueh
geçen hafta :71,5
bu hafta :70.3
giden:1,200
toplam giden :4,700
hedef :63
dün ki menümü yazayımm
kahvaltı:
2 dilim çavdar arasına
peynirli sucuklu tost
ara:
1 mandalina
öğlen:
6 kaşık güveçte türlü
1 kase yoğurt
1 dilim çavdar
ara:
1.5 kepekli galeta
biraz peynir
akşam:
1 tabak çorba
2.5 lt su
sabah akşam sirkeli su
1 bardak yeşil çay
sporumuda yaptım bu akşam 2. levele geçiom
:106: tamam canimm pes etmek yokiyiki varsiniz bende vericem ayrica 800 gramda az degil yavas yavas
ama kahvaltida kendimi kaybettim ben bugün :26: dengeleirm insallah
9 derken 9 mu 21 mi acarmisin canim :44:
tebrik ediyorum
herkese günaydınn...
ben eldim:26: kovmazsanız tabii :))
hastalıktan kalkamıyorum 2012 bana hiiiç uğurlu gelmedi valla.gripliyken bide regl oldum tam oldu gerçi bugün 3. günü ama yinede tartıldım sabah 63.2 geldim iyimiben gerileyeceğime ilerliyom habire yahuu
sabah yediklerimi yazayımda bari
1 dilim buğday ekmeği üzerine beyaz peynir 2 zeytin 1 fincan limonlu ıhlamur 2 çatal kadar omletten yedim o kadar
ardından bi avuç ilaç vitamin antibiyotik yedim.
dün baş ağrısından ölüyorum sandım valla .bi yandan da iş görüşmesine çağırdılar .kaçırmayayım dedim şöle toparlandım giyindim makyaj vss gittim görüşmeye ön muhasebe üretim kontrolü vss dediler basit geldi bana kabul etmedim adam güldü zeki birine benziyosunuz dedihah şunu bileydin dedim ama içimden geberiyom yahu gelmişim şuraya ayakta zor duruyom ulen beni bunun içinmi getirttiniz buraya diyemedim tabii neyse muhasebe müdürleri işten ayrılacakmış haftaya bize 1 hafta müsade edin sizi düşünelim oraya olurmu dedi olur dedim zaten evdeyim görüşürüz yine dedim çıktım geldim .eski işyerinden çıkan bir arkadaşım çalışıyordu orda onun vasıtası ile aramışlardı beni fazla cazgırlık etmeyeyeim dedim :) neticede arayacaklarmış beni 1 haftaya kadar bende yatıp dinlenirim valla ölüyom zaten .bi yandan annemin hastane işleri vss var işte ajnjio lar filmler testler ben açıktayım ben uğraşıyom diğer kardeşlerim işlerinden kalmasın diye ben koşturmaya çalışıyom ama öldüm valla ama annem iyi olsunda .görüşemedik anlatamadım sizede eski iş yerimde taşındı kaçtılar daha doğrusu yeni yeree beni çağırıyolar utanmadan gelmem dedim sizinle çalışmam dedim nuh diyolar peygamber demiyolar .adamlar peşimi bırakmıyolar düzelticez işleri borçlar vs hallolacak diye beni kandırmaya çalışıyolar işte.gıcıklık olsun diye ben size güvenmiyorum çalışmak istemiyorum illaki yardım istiyorsanız 3-5 gün gelir işlerinizi toparlarım madem düzeltmeye çalışıyorsunuz ama peşin peşin günlüğümü kalan alacağımıda yatırın hesabıma dedim cüzi bi miktar kaldı ama kaldı yani alacağım neyse hesabımda görmeden adım atmam işyerinize dedim tamam dedilerr ama ben gitmeyeceğim kii neyse bakalım nolcek yatırsınlar hesabıma paramı alacağım kadarını alır gerisini yollarım gerisin gerisi işte sigortamıda devam ettiriyolar
HAHAHHA
"-sen istiyor biscolata erkeği, o zaman verejek 10 kilo daha"
KOPTUMMM
toplamda giden 8,9kg
hedef 60
kilo bildirimimi yazayım arkadaşlar
doğru düzgün kimseye yazamadım arkadaşlar akşama bakcam artık çocuk izin vermiyor
saldırıyor pc geçtiğimde
başlangıç kilom :74
başladığımdaki kilom 73.6
geçen haftaki kilom: 72.2
bu haftaki kilom : 70.6
gelen yok
giden 1.600kg
hedef kilom 58
tüm veren ve veremeyen arkadaşlarımı tebrik ediyorum
veremeyenler üzülmesin her hafta vericez diye bir kaide yok
haftamız günümüz her anımız birbirini tutmuyır
ama size tavsiyem spor yapın mutlaka yapın
hem sağlık açısından hemde sıkı ve dinç bir vücut için
izin verdimm yavaşlasınn nedenini hep sölüyorum diyete alışık olmayan vücutlarda öle oluyoo
yanii öncelerden kilo problemin olmadııı içinnn öle oluo ben heepp kiloluydumm ee malum alıştııı artıkk
Ll br
inş. Sende istediğin kiloya gelirsinnn
gelen yazmışsın canım gitmiş tbrkler
Ehueheuheuehu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?