kizlar benim icin 2.guzel haaber dun level 1i bitirdim bugun level 2ye basliycam ve olculerimi veriyorum
baslamadan once simdi
kalca 97,5 96
bel 78 74
alt bel 85 84
herkese tavsiye ediyorum cok ise yariyo kizlar
ben halaya basladim gelmek isteyen buyursun hayde hayde
ooo çok güzell yaaa bende bu akşam 2. levele başlııcam haftaya bende ölçü alıcamm bakalım
şu göbeğime yarasında dahada bişi istemiommm
senin adına sevindim canımmm
tebrikler bende regl bitsin ölçülerimi alacam :) :13::13::13:
canım aç karnına sabah uyanınca bide gece yatarken
sıcağa yakın ılık yani bi dikişte içebileceğin en sıcak halde olması lasım
valla ben 2-3 aydır fln kullanıyorum ve kullandıım sürece kilo verdim
vermemde faydası oldumu bilemicem ama memnunum mideyede yararı var ztn
yapınca bi zararı yok tabi mide rahatsızlığın yoksa
devam ediyorum alışkanlık oldu artık
Canım ablama da 75 kilo da yazmıştı meyva falan olmadı yarım ayva yiyebilirsin yada mandalina falan.
Bişey olmaz.
Benden 500 gram gitse göbek atıcam o derece sende begenmion hee
Afiyet olsun canım yılda bi kere ıspanak bul keyfini çıkara çıkara yee
Bide eve gidince sıcak su torbasına su koyarsın yatarsın oh mis..
Bu hfta hepimiz daha çok dikkat edicez canım.
Bazen oluyor böyle moral bozmak yok.
Tebrik ederim şekerim..
Tam da gününde canım he
Bende verememişim maalesef.. Vücut korumaya geçti sanırım.
kizlar benim icin 2.guzel haaber dun level 1i bitirdim bugun level 2ye basliycam ve olculerimi veriyorum
baslamadan once simdi
kalca 97,5 96
bel 78 74
alt bel 85 84
allah şifa versin canım,çabucak iyileşir inşallah,çok zor oluyo bilirim,allah kolaylık versin
işte buna kopulur
benim eşimde biscolata erkeği olma yolunda ilerliyo hırs yaptı,onlara benzicekmiş baklavaları olcekmiş hahahyyyttt
süpeeeeeerrrrr
hoşgeldin papatya,üzülme toparlarsın,hele bi düzene girde
bende 4.5 aydır içiyorum alışkanlık harbiokadar yediklerimin karşılığında çok iyi besin eritici olarak görüyorum onu,içmezsem kilo alcam gibi geliyooo
sen hangi markayı içiyosun
bunada ŞÜKÜR REGLDE ARTIDA OLUR KADINLAR GENELDEEE
huuuuu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuwwwww süpersinn
tamam canimcim sagol
sagol canimm her soruma bikmadan cevap veriyorsun bende cok soruyorum farkindayim ama minnacik bilgim var bu konularda ondan ..coook tesekkür ederimhakkini helal
et
süper canim ay bi indiremedimki ben bunu
kizlar tek tek alinti yapmadim ama cok güzel inanin cok sevindim adiniza her sevineni gördükce yüzüm gülüyor benimdetebrikler :13:
Yeni rakamın ve yeni ölçülerin harikaaa
eh dilek kadar olmasada ilk hafta yinede iyisinsenin için bu diyetisyen başarılı olcak gibii, alıp veren bi bünyen olduğu için,her hafta böyle vermen dileğiyle esen kal
Haftaya gittiğimde kahvaltıyı değiştirmesini dicem ya sıkıldım aynı şeyden.
Bide bu hafta akşam verdiği yarım kepçe yoğurt, 1 dil ekmek, salata, 1 dilim peyniri denicem.
9 da da muhakkak bişi yicem..
Daha 1 gündür listeye uyuyo bea çarşamba almıştı listesini.
Ben inanıyorum haftaya cumaya kadar bayağı verecek.
:26: ama ama ben bilmiyodum pardon yapayım du bii
naaaaafff herkezin huzurunda senin önünde eğilereksenden af diliyorum,ben senin çarşamba başladığının farkında değilim:101:,yoktum ya ondandır neyse afflarımı kabul eyle,yada beni buradan defeylee,okaa diyorum ,tercih senin,çok pis bozuldum hemiii:95:
ooo naf naff sahalara döndüüü tbrklerr
bildirim bildirim bildirimmm :))
başlangıç : 78
geçen hafta : 58.8
bu hafta : 58.2
giden : 600
toplam giden 19.8
hedef : 56
artıkk iiicee yavaşladı vermelerimm sanırım idealime yaklaştııım için neyseemm haftayada böle versem iiidirrr
kilo bildirimimi yazayım arkadaşlar
doğru düzgün kimseye yazamadım arkadaşlar akşama bakcam artık çocuk izin vermiyor
saldırıyor pc geçtiğimde
başlangıç kilom :74
başladığımdaki kilom 73.6
geçen haftaki kilom: 72.2
bu haftaki kilom : 70.6
gelen yok
giden 1.600kg
hedef kilom 58
tüm veren ve veremeyen arkadaşlarımı tebrik ediyorum
veremeyenler üzülmesin her hafta vericez diye bir kaide yok
haftamız günümüz her anımız birbirini tutmuyır
ama size tavsiyem spor yapın mutlaka yapın
hem sağlık açısından hemde sıkı ve dinç bir vücut için
herkese hayırlı cumalar
kilo veren vermeyen çabalayan herkesi tebrik ederim
dilekcim selamını görmemişim ben arzunun alıntısında gördüm sana da merhaba
topiği fırsat bulduğumca takip ediyorum amacımız aynı sonuçta sizden de feyz alıyorum yani
valla bende cok begendım menunu ya nası ıstıkrarlı bı menu boyle hemende farketmıs kılonda tebrıkler canım
merhaba gelecegin çıtırları
hemen kilo bildirimi yapıp kaçıyım
benim ceyar rahat vermiyo her dk başımda
başlangıç :81
geçen hafta :72,30
bu hafta :72,10
giden :200
toplamda giden 8,9kg
hedef 60
HAHAHHA
"-sen istiyor biscolata erkeği, o zaman verejek 10 kilo daha"
KOPTUMMM
herkese günaydınn...
ben eldim:26: kovmazsanız tabii :))
hastalıktan kalkamıyorum 2012 bana hiiiç uğurlu gelmedi valla.gripliyken bide regl oldum tam oldu gerçi bugün 3. günü ama yinede tartıldım sabah 63.2 geldim iyimiben gerileyeceğime ilerliyom habire yahuu
sabah yediklerimi yazayımda bari
1 dilim buğday ekmeği üzerine beyaz peynir 2 zeytin 1 fincan limonlu ıhlamur 2 çatal kadar omletten yedim o kadar
ardından bi avuç ilaç vitamin antibiyotik yedim.
dün baş ağrısından ölüyorum sandım valla .bi yandan da iş görüşmesine çağırdılar .kaçırmayayım dedim şöle toparlandım giyindim makyaj vss gittim görüşmeye ön muhasebe üretim kontrolü vss dediler basit geldi bana kabul etmedim adam güldü zeki birine benziyosunuz dedihah şunu bileydin dedim ama içimden geberiyom yahu gelmişim şuraya ayakta zor duruyom ulen beni bunun içinmi getirttiniz buraya diyemedim tabii neyse muhasebe müdürleri işten ayrılacakmış haftaya bize 1 hafta müsade edin sizi düşünelim oraya olurmu dedi olur dedim zaten evdeyim görüşürüz yine dedim çıktım geldim .eski işyerinden çıkan bir arkadaşım çalışıyordu orda onun vasıtası ile aramışlardı beni fazla cazgırlık etmeyeyeim dedim :) neticede arayacaklarmış beni 1 haftaya kadar bende yatıp dinlenirim valla ölüyom zaten .bi yandan annemin hastane işleri vss var işte ajnjio lar filmler testler ben açıktayım ben uğraşıyom diğer kardeşlerim işlerinden kalmasın diye ben koşturmaya çalışıyom ama öldüm valla ama annem iyi olsunda .görüşemedik anlatamadım sizede eski iş yerimde taşındı kaçtılar daha doğrusu yeni yeree beni çağırıyolar utanmadan gelmem dedim sizinle çalışmam dedim nuh diyolar peygamber demiyolar .adamlar peşimi bırakmıyolar düzelticez işleri borçlar vs hallolacak diye beni kandırmaya çalışıyolar işte.gıcıklık olsun diye ben size güvenmiyorum çalışmak istemiyorum illaki yardım istiyorsanız 3-5 gün gelir işlerinizi toparlarım madem düzeltmeye çalışıyorsunuz ama peşin peşin günlüğümü kalan alacağımıda yatırın hesabıma dedim cüzi bi miktar kaldı ama kaldı yani alacağım neyse hesabımda görmeden adım atmam işyerinize dedim tamam dedilerr ama ben gitmeyeceğim kii neyse bakalım nolcek yatırsınlar hesabıma paramı alacağım kadarını alır gerisini yollarım gerisin gerisi işte sigortamıda devam ettiriyolar
başlangıç:75
geçen hafta :71,5
bu hafta :70.3
giden:1,200
toplam giden :4,700
hedef :63
]Diyetler kilo almak içindir. Ruh ve beden, sert tedbirlerden hoşlanmaz. Bedeninden istediklerin konusunda önce ruhunu ikna etmen gerekir. Gün geçtikçe gelişen o göbeğini hafifletmek istersen, kilo verme meditasyonundan yararlanabilirsin.
Ellerinle kulaklarını bastırarak kapatırsın. Böylece ellerde biriken enerji, kulaklarındaki akupunktur noktalarına akacaktır. Midenin açlık-tokluk hissini belirleyen akupunktur noktaları kulağın içinden geçer. Bir anda kulağın ısınmayabaşlarken gözlerini kapayan sen, bedenini karşına alır konuşmaya başlarsın. Ona herşeyinyolunda olduğunu, artık senin için besin biriktirmesine gerek olmadığını anlatırsın. " Ben artık doydum ve bana daha fazla yemek yedirmeni istemiyorum. İhtiyacımız olmayan besinleri de sakladığın yerlerden çıkarmanı istiyorum. Bu sana verdiğim emirdir " dersin.
Hergün 3-5 dakikanı buna ayırırsın.
İnandırıcı olursan, vücudun sana " Spora başlamak istiyorum ben" yanıtını verecek ve herşey yoluna girecektir.
he he nasıl buldunuz bana mantıklı geldi
başlangıç :71
geçen hafta :66.2
bu hafta :65.7
giden :500
toplamda giden 5.300
hedef 60
bu hafta regliyim
hepitopu 500 gitti((
tunaydin kizlar kilo bildirimim
baslangic 70,2
gecen hafta 60,9
buhafta 59,8
giden 1100gr
toplamda giden 10,4
kizlar nasil sevindim anlatamam
sahane iyiki varsiniz
ve korktuğum başıma geldi
sabah regl oldum
tam da cuma günü
karnım acayip ağrıyorr bıktım artık şu regl ağrılarındannn
ve sonuç olarak aynı kilodayım artıda çıkmadığıma dua ediyorumm
bildirim
başlangıç:73
geçen hafta:66
bu hafta:66
giden:0
toplam giden:7
hedef:55
geçmişi okuyamadımm kilo veren herkesi tebrik ederim...
kilo bildirimimi yapıp hemen gidecem.
geçen hafta: 69.6
bugün : 67.8
giden 1.8
haftaya görüşürüz allaha emanet olun...
baslamadan once simdi
kalca 97,5 96
bel 78 74
alt bel 85 84
başlangıç: 71.8
geçen hafta: 69.2
bu hafta: 68.9
giden: 300 gr
gelen: 0
toplam giden: 2900 gr
hedef: 65
ortimm regl bittikten sonra yakarız romayı sıkma canını
:
allah şifa versin canım,çabucak iyileşir inşallah,çok zor oluyo bilirim,allah kolaylık versin
işte buna kopulur
benim eşimde biscolata erkeği olma yolunda ilerliyo hırs yaptı,onlara benzicekmiş baklavaları olcekmiş hahahyyyttt
süpeeeeeerrrrr
hoşgeldin papatya,üzülme toparlarsın,hele bi düzene girde
bende 4.5 aydır içiyorum alışkanlık harbiokadar yediklerimin karşılığında çok iyi besin eritici olarak görüyorum onu,içmezsem kilo alcam gibi geliyooo
sen hangi markayı içiyosun
bunada ŞÜKÜR REGLDE ARTIDA OLUR KADINLAR GENELDEEE
huuuuu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuwwwww süpersinn
tesekkur ederim canim
baslarken olcu almadinmi bakalim 2.levelde kac cm gitcek hem senden hem benden
:13:
gecmise dalamadim dün oglisi uyuturken uyuya kalmissimtartinin fotosunu da cekdim sevincimden evde eklerim
kilo veren kizceleri cok tebrik ederimveremeyenler üzülmesin kizlar yaza citiriz yaaaa
baslangic kilom: 76.3
gecen hafta: 75.2
bu hafta: 73.4
giden: 1 kilo 800 gramm ilk kez yaaa bu kadar coook
toplam giden: 2.9
sizleri coook seviyorum
tamam canimcim sagol
sagol canimm her soruma bikmadan cevap veriyorsun bende cok soruyorum farkindayim ama minnacik bilgim var bu konularda ondan ..coook tesekkür ederimhakkini helal et
süper canim ay bi indiremedimki ben bunu
kizlar tek tek alinti yapmadim ama cok güzel inanin cok sevindim adiniza her sevineni gördükce yüzüm gülüyor benimdetebrikler :13:
ortimm regl bittikten sonra yakarız romayı sıkma canını
Tebrikler
Ayy harikaaabende başlamalıyım en acilinden
sabahtan beri su çay sıvı tüketiyom ama wc ye daha 1 kez gittim hergün içinde yatak atacak ben. akşama kadar 1 kilo daha artacam bu gidişle
ivet haftayaaa yakacazzz romayı
tesekkurler canim ben tavsiye ediyorum zaten yapanlar biliyo cok yoruyo mekik cektiriyo sinav cektiriyo boks bile yaptiriyo bende ise yaradi insaallah herkesdede yarar
kizlar ben simdilik kactim ev facia esim aksama pasta istedi onu yapicam daha bende bu gazla yerim bi parca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?