70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cidden mi kızlar
gecen hafta 1100 gitmişti
bu hafta cok az gitmiş ya
ondan pek begenmedim
ama siz begendıyseniz vardır bişi :)))

tesekkurler tugbacim karisim elma sirkesi jillian hepsini yapiyorum senin katkin var kilo vermemde tesekkur ediyorum
ne mutlu işe yaradıysa,ben içiyorum ama dikkat edemedikten sonraa,benim başımda bu adam varken daha çoook yerim ben
kemel kükrer marka kullanıorm canım sen ??

ölçülerimi aldım canım ama ben 2. level sonrası ölçücem tekrardan :)

doğanay cam şişee

melojj
sabah içtiğin şey ne
ben de yapayım işe yarıyorsa

canım bi su bardağı sıcağa yakın ılık suya 1 çorba kaşığı sirke ekleyip içiosunnn

sabah uyanınca akşamda yatarken yapıorm ben aç karnınaa canım

mide problemin yoksa dene bencee

çoğu evde durum böyledir gerçi ama benimkiler biraz erken yaşta başlamadılarmı yaaaaaaaa,,bıkkınlık geliyo bazen,unutturmam imkansız gibiiama çok tatlılar,
hani derlerya kendi çocuklarım diye demiyorum pek bi şekerler

[video=youtube_share;UUHAUOLRMEk]http://youtu.be/UUHAUOLRMEk[/video]

Neden o kadar sıvı tüketiyosun ki :26:

İnşallah canım deneyelim görelim

Kolay gelsin cnm

canım su içebilmek için hergün öğlene kadar en az yarım litre öğleden sonra 1 litre evde de yarım veya 1 litre su içiyom zaten. içtiğim çay ve bitki çaylarını bu hesaba katmıyom bile. bir de şimdi ayrıyeten regl olduğumda durmadan sıcak birşeyler içerim . sabahtan beri 1 litre su+ 2 büyük bardak çay+ 2 bardak ıhlamur +1 bardak adaçayı içtim ama sadece bir kez wc gittim yav. normalde en az 3 kez giderdim

dilekçim bu hafta böle olacağını hissetmiştik zaten
ama haftaya fazla fazla gidecek inşallahh

Kader arkadaşım.:13:
Geçen hafta çok verdik onun yerine sayalım.
Senin reglin var benim o da yok ama sabah karnım çok şişti.
Neyse düşünmemeye çalışcam.

cidden mi kızlar
gecen hafta 1100 gitmişti
bu hafta cok az gitmiş ya
ondan pek begenmedim
ama siz begendıyseniz vardır bişi :)))

Canım her hafta aynı gitmesini bekleyemeyezki.
Bak bana 2.200 vermiştim bu hafta 100 gram dahi vermedim hemde hiç bi cıssım yok.
Gayet düzgün beslendim..
Sürekli kilo vermek olmuyo işte
Keşke her hafta 1 gitse ama imkansız vücutta sapıtıyo arada.

bende sizin grubunuza üye olmak istiyorumda bu sitede yeniiymve nasıl üye olunur bilmioyurm ban yardımcı olursanız sevirnirm

Sesli izleyemedim ama şimdiki çocuklar hep bilgisayar kurdu vallahi :26: kız sana çok benziyo tuğba

Maşallahhhh ama bende çok sık wc gitmem benim kankeytam bahar bi bardak su içsin yerinde duramaz hangisi iyi bilmiyorum

bende sizin grubunuza üye olmak istiyorumda bu sitede yeniiymve nasıl üye olunur bilmioyurm ban yardımcı olursanız sevirnirm

Üye olmak derken abone olmak mı istiyorsun ? yoksa bizimle zayıflamak mı istiyorsun :26:

Abone olmak istiyorsan sayfa başında seçenekler - bu konuya abone ol - abonelik ekleyi tıklıyorsun.

Bizimle zayıflamak istiyorsan hoşgeldin diyorum kendini tanıt istersen ve kilo çizelgesi yap istersen

Kilo çizelgesi yapmak için aşağıdaki linkten yararlanabilirsin

http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html

Ayyy koptummm.
Batuuu çok şebekkkkkk ama kızınnn ççoook tatlıı.
Bilgisayarı ele geçirmişler..
- Kadınlar kulubunü aç
- Hııı?? bu kısma çok güldüm.

Bide msn de kendi resmimi gördüm.

hoşgeldin canım üye olmak için özel birşeye gerek yok. dilek sana kuralları yazar . dimi kız diiiileeeek. bir de kilo çizelgesi yaptın mı bizimlesindir.

ya bende su iç wc koş, su iç wc koş modundayım. sırf bu sebepten su içme alışkanlığımı kaybetmiştim. topik sayesinde bu kadar içmem de. haftasonu evde unutuyom mesela :=====))))
:126::126::126:

Bi ara kural belirleyelim yaa bizim kuralımız bile yok.
Oy Black öyle uykum var kii.
Gözlerime kirbit çöpü koysam kırılır o derece.
Gözlerim tek çizgi şeklinde.

tunaydin kizlar kilo bildirimim

baslangic 70,2

gecen hafta 60,9

buhafta 59,8

giden 1100gr

toplamda giden 10,4

kizlar nasil sevindim anlatamam
sahane iyiki varsiniz

offf süpersin yaa senın azmıne istikrarına hayranım zaten ufacık cocugun var emzırıyosun bunun yanında spor da yapıyosun maşallah tebrıklerölçülerde süper özellikle belden süper gıtmıs benımde belımı ınceltmem lazım

Kızlar hepinize slm. Bu hafta çok giremedim. Ayy ne olacak böyle bilemiyorum. Okullar da tatile girdi. Hayırlısı bakalım.

Bu haftaki bildirimimi yapayım, kabul ederseniz;

Başlangıç: 75.7
Geçen Hafta: 71.5
Bu hafta:71.0
Giden:500
Toplamda giden: 4.700
Hedef: 65

Hadi bakalım, hepimize kolaylar gelsin kızlar. Başımda yine ufak kızım oyun oynayacakmış. Gelirim yine.

geçmiş olsun canım ikinizede....
tebrikler..[/QUOTE]
Col dagolun kizlar..
Sefil olduk maaile ya komedi
merhaba canım..
haftaya vercez inş. canım..

günaydın naf bi git bakalım çıkabilirsen gel...
Insallah canim ya insallah
Aman tanriiiiii supertr
Tebril ederim
Demekki ise yariyo canim 10=2
yani gercekten inannamiyorum aglamak üzereyim o derece yani ne kadar dikkat ettim oysa ...........

bildirim bile yapmak istemiyorum .............................
Olsun canim haftaya full motivasyon baslicaz tamam mi

Ayyy koptummm.
Batuuu çok şebekkkkkk ama kızınnn ççoook tatlıı.
Bilgisayarı ele geçirmişler..
- Kadınlar kulubunü aç
- Hııı?? bu kısma çok güldüm.

Bide msn de kendi resmimi gördüm.
ya çocuk camerayı görünce affalladı,ben hiç söylemeden giriyodu hepsine,gıcık oldum yönlendirince,,
heleki kadınlar klubüne bişey yazcam kalk diyince açıverip öyle kalkıyo bazen,pek bi hoşuma gidiyo,,
evet ya naftan sonra direk sana musallat oluyo artık msnde batuarkadaşlarda d ile başladığından ismin ilk başta sen oluyosun oda direk sana dalıyo,sen yokken naf olurdu açık direk ona dalardı,söve söve bişeyler yazışırken buluyodum nafla batuyu,benden habersiz baştan çıkarıyomuş naf,batu öyle diyoo

Sesli izleyemedim ama şimdiki çocuklar hep bilgisayar kurdu vallahi :26: kız sana çok benziyo tuğba

ağzından bal damlıyo,oğlan babasının kopyası adeta,bikişi sana benziyo dememiştir,ama kıza 1 kişi benziyo sana dedi,bide senduygulandım yahuuhele bikaç kişi kızda babasına benziyo sana hiç benzemiyo diyince,fırlatcaktım kafalarına oklavayı haaa,adamamı doğuruyom ben çocukları be,azcıkta bana benziycekler tabee
evde sesli izlersin artık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…