kızlaarrr tartılmak istemiyoruumm ama yaaa tırsıyoruummm
kilo vermek şöyle dursun almış olma ihtimalim bile var
kaç gündür giremedim siteye, midem çok kötüydüü egzersiz de yapamadıımm :2:
ya çocuk camerayı görünce affalladı,ben hiç söylemeden giriyodu hepsine,gıcık oldum yönlendirince,,
heleki kadınlar klubüne bişey yazcam kalk diyince açıverip öyle kalkıyo bazen,pek bi hoşuma gidiyo,,
evet ya naftan sonra direk sana musallat oluyo artık msnde batuarkadaşlarda d ile başladığından ismin ilk başta sen oluyosun oda direk sana dalıyo,sen yokken naf olurdu açık direk ona dalardı,söve söve bişeyler yazışırken buluyodum nafla batuyu,benden habersiz baştan çıkarıyomuş naf,batu öyle diyoo
ağzından bal damlıyo,oğlan babasının kopyası adeta,bikişi sana benziyo dememiştir,ama kıza 1 kişi benziyo sana dedi,bide senduygulandım yahuu hele bikaç kişi kızda babasına benziyo sana hiç benzemiyo diyince,fırlatcaktım kafalarına oklavayı haaa,adamamı doğuruyom ben çocukları be,azcıkta bana benziycekler tabee
evde sesli izlersin artık
Bi ara kural belirleyelim yaa bizim kuralımız bile yok.
Oy Black öyle uykum var kii.
Gözlerime kirbit çöpü koysam kırılır o derece.
Gözlerim tek çizgi şeklinde.
hoşgeldin canım üye olmak için özel birşeye gerek yok. dilek sana kuralları yazar . dimi kız diiiileeeek. bir de kilo çizelgesi yaptın mı bizimlesindir.
ya bende su iç wc koş, su iç wc koş modundayım. sırf bu sebepten su içme alışkanlığımı kaybetmiştim. topik sayesinde bu kadar içmem de. haftasonu evde unutuyom mesela :=====))))
:126::126::126:
Bi ara kural belirleyelim yaa bizim kuralımız bile yok.
Oy Black öyle uykum var kii.
Gözlerime kirbit çöpü koysam kırılır o derece.
Gözlerim tek çizgi şeklinde.
Kızlar hepinize slm. Bu hafta çok giremedim. Ayy ne olacak böyle bilemiyorum. Okullar da tatile girdi. Hayırlısı bakalım.
Bu haftaki bildirimimi yapayım, kabul ederseniz;
Başlangıç: 75.7
Geçen Hafta: 71.5
Bu hafta:71.0
Giden:500
Toplamda giden: 4.700
Hedef: 65
Hadi bakalım, hepimize kolaylar gelsin kızlar. Başımda yine ufak kızım oyun oynayacakmış.Gelirim yine.
Bu hafta aldıysan haftaya verirsin
Bu kadar sıkıntı yapma burda herkes her hafta kilo vermiyor.
korkunun ecele faydası yok canım,,ama tartılmak için geç kalmadınmı,sabah tartılmak gerekiyo biliyosun dimi aç karına wcden sonra hemde
Bu hafta aldıysan haftaya verirsin
Bu kadar sıkıntı yapma burda herkes her hafta kilo vermiyor.
Vayyy Batu'nun yeni gözdesi benim yani.
Hafta sonu bende bu kadar içemiyorum :26:
Evet kural belirleyelim
Tebrikler canım
ya çocuk camerayı görünce affalladı,ben hiç söylemeden giriyodu hepsine,gıcık oldum yönlendirince,,
heleki kadınlar klubüne bişey yazcam kalk diyince açıverip öyle kalkıyo bazen,pek bi hoşuma gidiyo,,
evet ya naftan sonra direk sana musallat oluyo artık msnde batuarkadaşlarda d ile başladığından ismin ilk başta sen oluyosun oda direk sana dalıyo,sen yokken naf olurdu açık direk ona dalardı,söve söve bişeyler yazışırken buluyodum nafla batuyu,benden habersiz baştan çıkarıyomuş naf,batu öyle diyoo
ağzından bal damlıyo,oğlan babasının kopyası adeta,bikişi sana benziyo dememiştir,ama kıza 1 kişi benziyo sana dedi,bide senduygulandım yahuu hele bikaç kişi kızda babasına benziyo sana hiç benzemiyo diyince,fırlatcaktım kafalarına oklavayı haaa,adamamı doğuruyom ben çocukları be,azcıkta bana benziycekler tabee
evde sesli izlersin artık
kızlar bişey sorcam,bu konulara abone olmak için sağda seçeneklerden abone ol konuya tıklıyorsunuzya,,ben hiç ama hiç bi konuya abone ola tıklamamışımdır hiç hemde,benim yaptığım bi konu okurum cevap yazarım anında o konu kontrol panelime girmiştir,herkezde öyle değil sanırım,çok saçma değilmi,,mesela biri sormuştu,siz 70-79 topiğine girmek için devamlı anasayfadan diyet bölümünde diyet gruplarına giriptemi giriyosunuz diye,ama ben kontrol paneli açıken üst sekmelere ekledim kısa yol olarak neti açınca oraya tıklıyorum direk kontrol panelim açılıyo ve yeni yazı yazılan tüm konularımı görebiliyorum,sizlerde nasıl:26: merak edip durmuşumdur,sormak bugüneymiş
eee eee eeee eeeeee eeee eee eeee eeeeeeee
uyu kızım uyu
ben acil çıkım kızlar akşama görüşürüüüüük
Tebrikler canım. Haftaya listede olcan inş.
Haftaya bomba gibi gelcez inş..
Sende bizdensin vücut korumaya geçmiş olabilirrr yılmakk yoookk.
Günaydın şekerim.
Amin canım. Geri kalan kiloları da sizlerle beraber veririm inş.
Günaydın ablacık.
Süpersinnn.
Süpermişşş ablacııkk
Hiçte bile asıl batu beni taciz ediyoduvayy demek yeni gözdesi Dilek bende diyorum neden bana yazmıyo artık bu çocuk
Ben sana benzettim canım :26: tabi babasını görmedim yorum yapamıcam
Geç kaldın bence tartılmak için
Ne demek istedin ben anlamadımDilek anladıysan banada bi anlatıversen
Görüşürüz canım
Tamam canim haftaya listeye bonba gibii gelcm insallah
kilo vereennn ve fit olma konusunda bir adım daha ilerleyen bütüünnn arkilerimii tebriiikkk ediyooorr azimlerinin devamını diliyoruuuumm
bu hafta kilo verememiş olan arkilerimin de ( benim gibi) sağlık ve azimle kilo vermeye devam edeceklerini biliyor ve canımızı sıkmamamız gerektiğini düşünüyoruuummm
Haftaya listemiz çok güzell olcakkk hissediyorumm.
Senin yerinde olsam bu hafta tartılırım haftaya verdiğin kiloyla da listeye giriyosun çünkü.
Hadi yine iyisin tuğbatebrikler
Hayırlı cumalar canım tebrikler
Haftaya daha güzel sonuçlar alırsın bence üzülme
Hadi hayırlısı olsun canım
Teşekkür ederim canımbundan sonra böyle Burcu ne derse o
Tamam hayatım uyarırım sözlü msjlı tacizlerde bulunurum
Yeterki listemize uyalım kilocuklarımızı verelim
Dene bakalım badem yağını ne olcak :26:
Burcu ile İlkeri görüştürelim diycem de kadın hem evli hem hamilesağol bebeğim
bildirim bildirim bildirimmm :))
başlangıç : 78
geçen hafta : 58.8
bu hafta : 58.2
giden : 600
toplam giden 19.8
hedef : 56
artıkk iiicee yavaşladı vermelerimm sanırım idealime yaklaştııım için neyseemm haftayada böle versem iiidirrr
Haftaya listemiz çok güzell olcakkk hissediyorumm.
Senin yerinde olsam bu hafta tartılırım haftaya verdiğin kiloyla da listeye giriyosun çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?