70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlaarrr tartılmak istemiyoruumm ama yaaa tırsıyoruummm

kilo vermek şöyle dursun almış olma ihtimalim bile var

kaç gündür giremedim siteye, midem çok kötüydüü egzersiz de yapamadıımm :2:

kızlar bişey sorcam,bu konulara abone olmak için sağda seçeneklerden abone ol konuya tıklıyorsunuzya,,ben hiç ama hiç bi konuya abone ola tıklamamışımdır hiç hemde,benim yaptığım bi konu okurum cevap yazarım anında o konu kontrol panelime girmiştir,herkezde öyle değil sanırım,çok saçma değilmi,,mesela biri sormuştu,siz 70-79 topiğine girmek için devamlı anasayfadan diyet bölümünde diyet gruplarına giriptemi giriyosunuz diye,ama ben kontrol paneli açıken üst sekmelere ekledim kısa yol olarak neti açınca oraya tıklıyorum direk kontrol panelim açılıyo ve yeni yazı yazılan tüm konularımı görebiliyorum,sizlerde nasıl:26: merak edip durmuşumdur,sormak bugüneymiş

Son düzenleme:

Bu hafta aldıysan haftaya verirsin
Bu kadar sıkıntı yapma burda herkes her hafta kilo vermiyor.

Vayyy Batu'nun yeni gözdesi benim yani.

korkunun ecele faydası yok canım,,ama tartılmak için geç kalmadınmı,sabah tartılmak gerekiyo biliyosun dimi aç karına wcden sonra hemde

Bi ara kural belirleyelim yaa bizim kuralımız bile yok.
Oy Black öyle uykum var kii.
Gözlerime kirbit çöpü koysam kırılır o derece.
Gözlerim tek çizgi şeklinde.

eee eee eeee eeeeee eeee eee eeee eeeeeeee
uyu kızım uyu
ben acil çıkım kızlar akşama görüşürüüüüük

Hafta sonu bende bu kadar içemiyorum :26:

Bi ara kural belirleyelim yaa bizim kuralımız bile yok.
Oy Black öyle uykum var kii.
Gözlerime kirbit çöpü koysam kırılır o derece.
Gözlerim tek çizgi şeklinde.

Evet kural belirleyelim

Tebrikler canım

korkunun ecele faydası yok canım,,ama tartılmak için geç kalmadınmı,sabah tartılmak gerekiyo biliyosun dimi aç karına wcden sonra hemde

valla tatlım wcden çıkabilsem gidip tartılcaktıım ama çıkamıyomkii ayıptır söylemesi sindirim sistemim error veriyooo

Bu hafta aldıysan haftaya verirsin
Bu kadar sıkıntı yapma burda herkes her hafta kilo vermiyor.

Vayyy Batu'nun yeni gözdesi benim yani.

Hafta sonu bende bu kadar içemiyorum :26:

Evet kural belirleyelim

Tebrikler canım

eee ne düşünüyonuz kurallarla ilgili,bakın benim artık bi ortim bile yokbanada bulsakmıki orti napsak,ben bi geziniyim kafama denk bi orti varmı bakam
kurallaaaaaaaaarr kurallaaaar,ne üzerine yazılcak kurallar yani,beslenme düzeniyle ilgili krallar var zatide,bu liste içinmi kural lazım katılım için yada yarışmalar vs,uyulması gerekenler ve gerekmeyenler,saçmalamaya başladım sanırsam,dilek uykumu getirdin benimde haaçocukların ikiside uydu,ev çok sessiz,ve ben acıktıııııııııııııııııııııımmmmmmm
siz düşünekoyun ben geliyorum

Hiçte bile asıl batu beni taciz ediyodu vayy demek yeni gözdesi Dilek bende diyorum neden bana yazmıyo artık bu çocuk

Ben sana benzettim canım :26: tabi babasını görmedim yorum yapamıcam

Geç kaldın bence tartılmak için

Ne demek istedin ben anlamadım Dilek anladıysan banada bi anlatıversen

eee eee eeee eeeeee eeee eee eeee eeeeeeee
uyu kızım uyu
ben acil çıkım kızlar akşama görüşürüüüüük

Görüşürüz canım

kilo vereennn ve fit olma konusunda bir adım daha ilerleyen bütüünnn arkilerimii tebriiikkk ediyooorr azimlerinin devamını diliyoruuuumm

bu hafta kilo verememiş olan arkilerimin de ( benim gibi) sağlık ve azimle kilo vermeye devam edeceklerini biliyor ve canımızı sıkmamamız gerektiğini düşünüyoruuummm

Tamam canim haftaya listeye bonba gibii gelcm insallah

inan yazdığımı okuyunca şuan ben bile anlamadım haaaane diyorum ben yaa kafayı yemek üzereyim dr kendi haline bırakın dedi,boşverin
ama şöyle kısadan söyliyim,abone ol demiyorum hiç otomatik kendisi oluyo diyorum sizde nasıl

Tamam canim haftaya listeye bonba gibii gelcm insallah

Haftaya listemiz çok güzell olcakkk hissediyorumm.

Senin yerinde olsam bu hafta tartılırım haftaya verdiğin kiloyla da listeye giriyosun çünkü.

ya kızlaaarr bişi sorcam şu biberiye yağını geceden sürüp streçle sarıp yatan ve faydasını gören var mı????

arkadaşım önerdi diyetle çok iyi oluyo falan dedii

var mı içinizde uygulayaaannn diyete esktra olaraakkk???

kızlar alıntı yapıyordum yarım kaldı. kilo veren herkesi tebrik ederim. veremeyenlerde inşallah önümüzdeki hafta fazlasıyla telafi ederler.
okullar tatil olunca bizede memleket yolu göründü yarın işim var pazar günüde toparlanıp pazertesi sabahı yolcuyuz inşallah. fırsat bulursam listeye bakmak için uğrarım. kayınvalidemin evinde internet yok belki 15 gün görüşemeyiz. Allah izin verirde tekrar dönmek nasip olursa sizlerle buluşuruz. dua edin lütfen yollar çok kötü inşallah herkes kazasız belasız yolculuk yapar. sağlıcakla kalın. Allaha emanet olalım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…