70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bir de twinings die bir marka ar, onun naneli yeşil çayı ayet hoş, hiç de değiniz gibi sigara kokusu falanda yok, hatta içince içim ferahlıyor valla, deneyin bir isterseniz.

ben doğadan gingkolu içiyorum içinede biraz limon sıkıorum anca öyle içebiliyorum :)

selam kızlar hepinize bugün geç kaldım pazartesi yoğunluğu malum,2 saatirdir elektirik kesikti yeni geldi hafta sonunu kaçamaksız atlattım kaydirigubbakcemile5 2 haftadır kendimi takdir ediyorum pazar kahvaltılarında kaçamak yapmıyorum ekmeği ağzıma sürmüyorum bol meyve sebzeyle geçiştirdim 2 gündür sürekli lahana soğan ve maydonoz karışımı suyumu içiyorum ılık ılık doyuruyor beni akşam 1,5 saat sporumu yaptım inanılmaz ter attım artık bu kilolar gidecek mayıs sonuna kadar 5 kg daha vermem lazım oğlanın sünneti yapmayı düşünüyoruz herkezi şaşırtayım şöyle güzel bir elbise alayım kendime kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2 delikafadulden sabah peynir zeytin salatalık 1 etimek yedim arada bir elma öğlen ıspanak yemeği yoğurt akşama sadece salata ve meyve bu hafta tartıyı oynatayım artık vumaya kadar akşamları yemek yok bana

merhabalar kizlar nasilniz bugun bakalim
umarim hafta sonu diye kacamak yapmadiniz
benim hafta sonu yedigim en lüks yiyecek tavuk oldu valla
hic kacamak felan yapmadim,
cumaya kadar 2 kg vermeyi hedefliyorum
cok sabirsizim

ben geldim kızlar ögle yemeğimi yedimmm
1 kaşık susuz nohut 1 kaşık pilav 1 kase salata maydanoz
2 ufak çikolata yedimmm çok cnm istedi ama akşama sadace elma yicem
saat 6 gibide puding var onu yerim
günü kapatırım....
akşama kız kardeşimin söz kahvesi var iş yerinden izin alamıyorum korkunç bişi ama oleee
nasıl yetişcem bilmiyorum......

keske hic cikolata yemeseysin ama canin cekmis
aksama pudding yeme bari

canım tatlı hemen acıktırır ya
sıcacık bi çorba içseydin
benim doktor diyoki
ne kadar sıcak ve sulu beslenirsen o kadar zayıflarsın
çok acıktığınızda kaçamak yapmak yerine sıcak su deneyebilirsiniz
hem mideyi dolduruyo hemde mideden geç çıktığından baya uzun tok tutuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…