70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

saol canım birkaç resim ekleyim dedim işte :)))
bide yeni saçımı boyattım görüşleri alayım deidm :)

izmir in kızlarının güzel olduğunu bilirdikte,bu kadarmı olur canım ya.

bayıldım allah nazarlardan saklasın,özellikle yeni saç rengin çok yakışmış tatlım.:1hug:

kesinlikle katılıyorum,tatlı yedikçe insanın daha çok yiyesi geliyor

merhabalar kizlar nasilniz bugun bakalim
umarim hafta sonu diye kacamak yapmadiniz
benim hafta sonu yedigim en lüks yiyecek tavuk oldu valla
hic kacamak felan yapmadim,
cumaya kadar 2 kg vermeyi hedefliyorum
cok sabirsizim

ben fazlasıyla yaptım cnmm köfteler kanatlar 2 gün boyunca yedimm klava: çok pşmanımm şimdi yürüyüşten geldimm bu gün ful evde jimnastik yapıcamm cumaya 1 kilo verirsem kendimi şanslı sayarımm

kızlar öğlen yediğim çok az geldi,midemden gurul gurul sesler geliyor ama inat ettim yemeyeceğim kaydirigubbakcemile3

kızlar öğlen yediğim çok az geldi,midemden gurul gurul sesler geliyor ama inat ettim yemeyeceğim kaydirigubbakcemile3

bende aynı ıspanak yedim ama doymadım yani kaydirigubbakcemile3 sende hemen git 2 bardak sıcak su iç ben öyle yapım bir tanede elma yedim tutdu biraz beni kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar ben bu kullanıcı panelini tam beceremiyomm bana msj yazanlar cvp bekler kusura bakmayınn yollayamadımmm :1no2:

selam kızlar bende grubunuza katılmak istyorum.. ne dersiniz bende katılabilr miyim aranıza..????

katildin bile.. hosgeldin arkadasim a.s.
degistircem yesil çayimi kislar kaydirigubbakcemile5
öglen 2 tane tost yaptim yedim

Son düzenleme:
tsk ederim kıslar:)))
şuan 75 kiloyum boyum 172 84 kilodan bu kiloya geldim 2.5 ayda..
inmek istediğim kilo 62.. yapmam gereken yada bildirmek istediğiniz herhangi bir kural var mı acaba???

slm herkese.elma krom zayıflama kapsülü kullanan var mı?eşim alalım dedi ama ben istemedim doğal yoldan zayıflayacam dedim.kullanıp ta faydasını gören var mı? ben bu tür şeylerin yan etkileri olur diye korkuyorum

Kolay 15 Kural ile siz de ideal ölçülerinize ulaşabilirsiniz.

1.Günde 2,5 litre sıcak su tüketilmesi (yaklaşık 12-14 bardak) ,
Yemek sırasında su içilmemeli; ancak yemeklerden 30 dakika önce veya sonra içilmelidir

Mide içeriğinin asid fazlası, oksijenlenmeyi azaltır; oksijenlenme azaldığında, metabolizma yavaşlar. Yemekler daha yavaş sindirilir, kilo alma ve enerji eksikliği başlar. Asitli gıdalar tüketilmemeli.
2. Günde 3 ana öğün ve 4 ara öğün olmak üzere , toplam 7 öğün yenilmesi

Kahvaltı00 1. Ara 10:30
Öğlen: 12:30 2. Ara 15:00
3. Ara 17:00 Akşam: 19:00
4. Ara 21:30
3. Proteinler (kırmızı et, tavuk, hindi ve balık) hiçbir zaman karbonhidratlarla (ekmek, makarna, pilav) tüketilmemeli.
4. Gece yoğurt ve peynir gibi mayalı gıdaların tüketilmemesi ,
5. Ağza atılan ilk lokma beyne tam 13 dk. Sonra tokluk bilgisi verir; bu nedenle yemekleri dik oturup; yavaş yavaş, çok çiğneyerek yiyin.

6. Süt , yoğurt, meyve ve çiğ tüketilecek sebzelerin yenilmeden 1 saat önce dolaptan çıkarılarak, oda ısısına gelmesini sağlamak ,

7. Sabah erken saatlerde (7:30-8:30 gibi) kalkmalı ve akşam erken (23:00-24:00 gibi) saatlerde uyunmalı,

8. Rafine (işlenmiş ) gıdaların tüketilmemesi ,
Rafine gıdalar hangileridir?

Beyaz undan yapılan börek, makarna, beyaz ekmek, kek, pide
Beyaz pirinç,
Konserve gıdalar,
Hazır gıdalar (çorba, puding, salça, sirke vb),
Her türlü alkollü içki,
Kola, meşrubat (diet olanlar dahil),
Siyah çay,
Kahve,
Meyve suları
Beyaz şeker,
Tereyağı, margarin,
Mevsim dışı turfanda; domates, salatalık
9. Egzersiz yapılması; sabah saat 6:00-10:00 arası veya akşam saat 18:00-22:00 arası

Yürüyüş 1 saat ,
Yüzme 1 saat,
Ağır egzersiz yarım saat,
10. Hangi sebzeler ve meyveler tüketilmemeli:

Köklü besinlerden patates ve havuç (nişastalıdır),
Mısır,
Domates (çiğ tüketildiği taktirde mide asidini artırarak, sindirimi yavaşlatır),
Salatalık; salataların içine konulmadan, kabuklu olarak, ara öğün şeklinde tüketilmeli
Mandalina,
Portakal
Muz
11. Yeşil elma, armut ve ayva gibi meyvalar, besin değerlerinin azalmaması ve tok tutması için kabuklarıyla tüketilmeli,

12. Sindirimini hızlandırmak için, yemeklerde günde 1,5 tatlı kaşığı zerdeçal ve zencefil kullanılması uygun olur.

13. Ara öğünlerde tüketilmesine izin verilen gıdalar:

Kuru kayısı (3-4 adet)
Diyet bisküvi (2 adet)
Yeşil elma (1 adet)
Kivi (1 adet)
Armut (kabuklu)
Light meyveli yoğurt veya 2 parmak light peynir (akşam öğünü hariç)
Ayva, Trabzon hurması,4-6 erik
1 bardak light süt
14. Günlük 4-6 karanfil ağzınızda çevirin (15’ er dk.) ve tükürün
15. Tuzu; organik tuz olarak ve çok az tüketin.

elcincakar
ya bunu herkes tavsiye ediyor..fakat bende denemek istemedim...onun yerine l-carnitine aldım..sporla birlikte umarım işe yarar,bugün ilk kez kullanıcam.

Son düzenleyen: Moderatör:
l-carnitine çok işe yarar inanılmaz sıkılaştırır.. 1,5-2saat civarı spor yapacaksan 1000mg 45dak-1saat arası ise 500mg alman yeterli..
kapsülü kullanmadan 45dak önce almalısın.. likit ise 10-15dak önce..

SIZE="2"][/SIZE]

SEVGİLİ ARZUK ARKADAŞIM BEN DÜZENLEDİM BİR ARABA LAF ETMEDEN ÖNCE GERİYE GİDİP SAYFALARI KARIŞTIRMANI BEKLERDİM İKİ LİSTEDE DE ADIN VAR 1. LİSTE SAYFA 849 DÜZENLEME TARİHİ 11 NİSAN 23:01
2. LİSTE SAYFA 862 GECE SAAT 23:47 DE LİSTENİN SON HALİ OLARAK EKLEMİŞTİM... YANİİ BENİM GÖZÜMDEN DEĞİL SENİN GÖZÜNDEN KAÇMIŞ.....

ARKADAŞLAR LİSTE HAZIRLAMAK İLE İLGİLİ BAŞKA SIKINTISI OLAN VARSA MEMNUN OLMAYAN VARSA GÖREVİ ALABİLİR BEN HER GÜN SABAHTAN AKŞAMA AÇIK BİR VAZİYETTEYİM HER YENİ GELEN ARKADAŞI ANINDA NOT EDİYORUM BİR KARIŞIKLIK BİR SIKINTI OLMASIN DİYE AMA DEDİĞİM GİBİ ALMAK İSTEYEN MEMNUN ALMAYAN VARSA ALABİLİR...
LİSTEYİDE SİZLER ERKEN İSTEDİĞİNİZ İÇİN ERKEN HAZIRLADIM YOKSA YİNE DAHA ÖNCEKİLER GİBİ GEÇ SAATLERDE DE HAZIRLARIM...

Sevgili seda arkadaşım!Bende öncelikle seni saygıya davet ediyorum.Bir araba laf etmedim ben derdimi anlatmaya çalıştım sen o gözle görmüşsün o senin yorumun.Ne amaçla büyük harflerle yazdığını da anlayamadım.bunun sanal alemde bağırmak olduğunu bilmiyorsun sanırım.
ikinci listede kendimi nasıl görmemişim anlayamadım.tek tek baktım oysa. tamam kabul tabi adım listeye sonradan eklenmediyse!Fakat ilk listede olan yanlışlıktan eminim.şimdi tekrar geri dönüp baktım düzeltilmiş.11 indeki listede kilo yanlıştı ki ben zaten onu önemsemediğimi daha öncede söylemiştim.Sonradan düzeltmelerede geri dönüp dönüp bakamam.çünkü buna vaktim yok zaten.Şu an bile bi fırsat oturdum pc nin başına.ilk bir kaç gün düzeltme varmı diye bakıyorum ama sonsuza kadar bakamam heralde.

Son düzenleyen: Moderatör:

lütfen bu konuyu fazla uzatmayın huzursuzluk olmasın.arkadaş bu görevi gönüllü olarak aldı yapmak zorunda değil elbet ufak tefek hatalar olur anlayış.erken hazırlanma fikri benden çıktığı için ben kendimi suçlu hissettim seda nın suçu yok lütfen fazla uzatmayın
bu arada büyük harflerle yazmanın bağırmak olduğunu ben de 1,2 hafta önce öğrendim.olabilir .lütfen unutun ve asıl bir arada olma sebebimizi hatırlayalım

evet cnm spor yapılmadan önce dediğim sürelerde alınacak..
ama bir kutudan fazla kullanım çok sertleştiriyor vücudu.. ve kilo verimi duruyor..
nedeni ise 1gr kas= 1kilo yağ ağırlığındadır.. kas yaptığı için kilo vermemiş gibi oluyorsunuz..

kızlar bızım topıge yakısmayan tartısmaları ıstemıyoruz burda.eger bır meselenız varsa özelde halledın.bızımde moralımız bozuluyo.hem bukadar uzatacak bısey yok bıze yakısmıyo kızlar lütfen

Trin trin trinnnnnnnnn
Ben geldim ve ayni hizlada geri cikiyorum...
Hemencik rapor vereyim dedim
Sabah bisey yemedim öglen bi tabak sebzeli lahana corbasi ictim
Simdi bi portakal yedim ve assagiya ip atlamaya gidiyorum gelincede bi tabak daha corba icicem görüsürüz fistiklar öptüm

bu arada canlar yapmayin burda bukadar hanim olaraktan sakin kavgasiz gürültüsüz cok güzel bi sekilde anlasiyoruz bize tartismak ve gönül kirmak yakismaz öpüldünüzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…