70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar bende grubunuza katılmak istyorum.. ne dersiniz bende katılabilr miyim aranıza..????
hoşgeldin a.s.
paylaşım için sağol işe yarayacak bilgiler hepsi :lepi:

ben geldim kıslar nasılsınız ben acayip enerjiğim şimdi sıkı durun
herkes bana yapma kriz var ortada kalırsın gibi laflar söyledi ama sizin beni anlayacağınıza eminim sırf ortada kalmamak için hergün aynı eziyeti çekmeye değer mi yordular bunalttılar artık inanın özel hayatım karıştı bu iş yüzünden bende oturdum güzelce düşündüm enine boyuna ve kararımı verdim istifa ettim hakkımdaki en hayırlı karardı bu o kadar mutluyum ve huzurluyum ki beni bi dakika rahat bırakmayan ve insan hakkını yemeğe bu kadar kararlı insanlara yardımım dokunmayacak kimse için yalan söylemeyeceğim artık

hakkında hayırlısı olsun arkadaşım önemli olan senin ne hissettiğin gerçi bu dönemde iş bulmak biraz zor CADIARZU ama sırf işsiz kalmamak için sağlığından olmamak lazım diye düşünenlerdenim öyle iş ortamları insanı hem ruhsal hem bedensel çok yıpratıyor inş huzurlu ve mutlu bi şekilde çalışabileceğin bir iş karşına çıkar :Saruboceq: yerimseniben

iyi niyetin ve güzel dileklerin için teşekkür ederim arkadaşım biliyorum kriz var ve insanlar işsiz ama sırf krizi bahane eden firmalarda var

hakkında hayırlısı önemli olan senin istediğin başkalarının söylediğini boşver huzurlu ve mutluysan mesele yok inşallah daha iş bulursun en kısa zamanda bir kapı kapanır başka bir kapı açılır çok daha iyisi belkide kaydirigubbakcemile5

helal sana güzelim,aah ah birde ben yapabilsem bunu

akşamki menüm; 1 küçük boy ızgara tavuk göğüs kısmından
salata
sonra doğru spora bugün yüzemem regl olduğum için 300 kalori yakacağım şekilde fitness salonunda çalışırım.

hepinize iyi akşamalr kızlar

rengi çok hoşuma gitti saçlarının güle güle kullan bu rengle tam boşnak kızlarına benzemişsin kaydirigubbakcemile5
hehe göçmenlik var zaten ama boşnak değilim canım :))) bakalım bi süre böyle denicem sarıdan sonra çok acayip geldi :)
izmir in kızlarının güzel olduğunu bilirdikte,bu kadarmı olur canım ya.

bayıldım allah nazarlardan saklasın,özellikle yeni saç rengin çok yakışmış tatlım.:1hug:
heheh teşekkür ederim canım yaaa şımardım valla :)) biraz değişiklik iyi gelir umarım

hakkında hayırlısı canım ruh sağlığım işimden daha önemli bencede çok iyi yapmışın

canım spor salonu yakın herhalde maşallah kendini ne güzel şartlandırmışsın kalori yakmaya helal valla.bende az önce yürüyüşten geldim ama bacaklarım koptu yani baya bi yürüdüm biraz da boğazımı tutsam süper olucak .bu arada kendime yeni baskül aldım digital önceki bozuldu.şimdi tartılır dururum yeni yaakaydirigubbakcemile3

hakkında hayırlısı olsun canım benim
sen mutluysan ,huzurluysan problem yok
inşallah en kısa zamanda çok daha iyi bi iş bulursun:1hug:

slm kızlar ben geldimm nasılsınız bakemmm
ben sabahtan 1patates haşlama ve 1tabak tarhana çorbası içtim (ögle ögünü gibi olmuş)

öglen ızgarada patlıcan yaptım yagsız yogurtla onu yedim
şimdide hepsini yemedigim patlıcanın yanına 1tane kabak haşladımm onu yogurtla yiyecem

selam kizlar ben bugun tavuk gögsü hasladim yanin broccoli yedim
ben yiyecek baska sey bulamiyorum,
corbaya ara verdim
etsiz yemekler bana cok yavan geliyor

bende4 geldim 79 kiloyum .hedef 55:1rolleyes: bakalım.yaşasın bi grup buldum 56 kilodan son 4 sene içinde 82 ye kadar çıktım:)şimdi 79 um hedefim eski halime dönmek..buraya yaptıklarımı yazıcam..da şu imzanızı nası yptınız bi türlü yapamadım profil ayarlarında imza bölümü nerdeki çizelge yaptım ama yapıştıramıyorum nereye yapıştırcaz?

kullanıcı paneli-profili düzenle
orda en altta kilo doğum takip yazıyo
oraya yapıştır şeker

slm kızlar nasılsınız bakalım vıteralım tatlım madem işinden cıkmısın bıraz kafanı dınle dınle üzüldüm desem yalan olur artık bı senlık alır burayuı sakacı kadın tabı hepsı saka tatlım allah gönlüne göre rahat bol paralı iş verir işallah kızlar bende cızelgemi degıstırdım aceleye geldi ama tamda oturmus valla bende 1 kılo vermısım yarın daha sıkı tutmaya baslıyorum sıgara olayınıda bıtırıyorum yarın yenımı yenı tertemız bır sayfa acıyorum kendıme dılerım herke istedıgı seylere cok cabuk ulasır öptüm canlarım

sigarayı bırakmak için en iyi fırsat bence, toptan yenile kendini her ne kadar diyet olayını daha da zorlaştırıcak olsada en iyisi bırakmak. Tatama duygun geri geleceğinden, daha çok yemek isteyebilrsin dikkat et. Bir de sigara içenler günde 200 cal. daha fazla yakıyormuş, şimdi sen onu yakamıycaksın. O açğıda kapamaya çalışyerimseniben inşAllah bırakırsın acilen, insanın içi enileniyor, cildi güzelleşiyo ya sırnaşık şey

aksam yemegini soslu makarna, karalahana salatasi, yesil salata ile kapattim

simdide yesil çayimi içiyorum :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…