70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm ayparcam dün ıcın kusura bakma acıl cıkmam lazımdı.bu arada elbısem geldı ama 2 mayısta dügünde gıyıp sac makyaj düzgün gösterecem.hem cok merak etme bıraz zayıf gösterecek cok sade bı kıyafet.klasık yanı cok merak etmeyın.
elsecım canım hosgeldın nasıl gıdıyo özlettın kendını
dıger kızlar sızede meraba nasıl gıdıyo.ben sabah kahvaltıdan önce lımon suyu ıctım bıde kuru kayısı yedım ama ne yalan sölım kuru kayısı ne ıse yarıyo onuda bılmıyorum.elsecımden duymustum evdede varmıs heralde yararlı dıye yedım

kizlar bugunki aldigim yesil cayin kokusu sigara kulunun kokusuna benziyor yaa benneyaptımki zor iciyorummmm sizin içtiklerinizin tadlari nasill

çaykurun teneke kutularından alıp demleseydin
o daha güzel
gerçi benim kociş ona balık kokuyo dedi ama :roflol:

o zaman spora ağırlık ver canım,gerçi hepimizin metobalizması farklı.ama ben artık vucudumun sesini duymaya başladım,baklagiller,karbonhidrattan uzak dur diyor,bunları yediğim an kilo vermem duruyor ve şişkinlik oluyor

Selamlar citirlar oku oku bitmedi ya koca bi fincan türk kahvesi bitti sizin yazilar bitmedi :))
Masallahiniz var yani aman nazarlar degmesin..
Hafta sonu kaciranlardanim bende 300gram almisim
Bugün canim hicbirsey istemiyor koca fincan türk kahvesi yaptim onu ictim belki birazdan bi kase corba icerim..
Sizler nasilsiniz hersey umarim yolundadir??

hoşbulduk almiracım buralardayım ben yine ayrılamıyom zaten kaydirigubbakcemile3
elbiseni çok merak ettik hepimiz eminim çok güzel olcaksın
kuru kayısı sindirim için faydalı

işte bi yapabilsem spor :mymeka:

Sorun degil canisim kacmiyoruz ya herzaman görüsürüz, yeterki sen iyi ol..
2 Mayisi iple cekicez artikin sende ozamana kadar daha cok kilo verir tam bir citir olursun :teytey: :teytey:

ay çok igrenç kokuyorr aldigimda liptonun sallama çayi en iyisini aldim daha önce dogadan yesil cay iciyordum
bu yeni aldigim gerçekten sigara külünün kokusuna benziyorr zaten sigaradan igreniyorum :bbo:bunu temelli hic icemiyorum
en iyisi eski cayima geri donemdelikafadulden

nasıl öyle iki kaşık yemekle doyuyorsun CADIARZU hatta şişmişsin fisfisfis bende mi bi problem var acaba :uhm: mesela ben tek çeşit yemek yemeye çalışıyorum öğünlerde ama bi kase delikafadulden ne olacak bu durum bilmem :roflol:

fotoya yaptığın yorumu okudum sağol arkadaşım ama benim basen iki tane jenniffer lopez eder delikafadulden

Son düzenleme:
Sorun degil canisim kacmiyoruz ya herzaman görüsürüz, yeterki sen iyi ol..
2 Mayisi iple cekicez artikin sende ozamana kadar daha cok kilo verir tam bir citir olursun :teytey: :teytey:

yaaa abartmayın kızlar utandırmayın benı lütfen.alt tarafı sıyah düz bı elbıse ıcındekı suna yıne aynı.ayyyy bu arada farkına varmadan adım kactı agzımdan tühhhhh tüüühhhh tüüüüühşakkıdı

canım ben dün o kadar çok yedimki bugüne bille yetti

ama normaldede kendime küçük porsiyonlar alıyorum,sık yiyorum böyle olunca tıkanıyosun,bide yemekten önce su içincede acayip doygunluk hissi veriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…