kizlar bugunki aldigim yesil cayin kokusu sigara kulunun kokusuna benziyor yaa benneyaptımki zor iciyorummmm sizin içtiklerinizin tadlari nasill
slm ayparcam dün ıcın kusura bakma acıl cıkmam lazımdı.bu arada elbısem geldı ama 2 mayısta dügünde gıyıp sac makyaj düzgün gösterecem.hem cok merak etme bıraz zayıf gösterecek cok sade bı kıyafet.klasık yanı cok merak etmeyın.
elsecım canım hosgeldın nasıl gıdıyo özlettın kendını
dıger kızlar sızede meraba nasıl gıdıyo.ben sabah kahvaltıdan önce lımon suyu ıctım bıde kuru kayısı yedım ama ne yalan sölım kuru kayısı ne ıse yarıyo onuda bılmıyorum.elsecımden duymustum evdede varmıs heralde yararlı dıye yedım
o zaman spora ağırlık ver canım,gerçi hepimizin metobalizması farklı.ama ben artık vucudumun sesini duymaya başladım,baklagiller,karbonhidrattan uzak dur diyor,bunları yediğim an kilo vermem duruyor ve şişkinlik oluyor
Sorun degil canisim kacmiyoruz ya herzaman görüsürüz, yeterki sen iyi ol..slm ayparcam dün ıcın kusura bakma acıl cıkmam lazımdı.bu arada elbısem geldı ama 2 mayısta dügünde gıyıp sac makyaj düzgün gösterecem.hem cok merak etme bıraz zayıf gösterecek cok sade bı kıyafet.klasık yanı cok merak etmeyın.
elsecım canım hosgeldın nasıl gıdıyo özlettın kendını
dıger kızlar sızede meraba nasıl gıdıyo.ben sabah kahvaltıdan önce lımon suyu ıctım bıde kuru kayısı yedım ama ne yalan sölım kuru kayısı ne ıse yarıyo onuda bılmıyorum.elsecımden duymustum evdede varmıs heralde yararlı dıye yedım
kizlar bugunki aldigim yesil cayin kokusu sigara kulunun kokusuna benziyor yaa benneyaptımki zor iciyorummmm sizin içtiklerinizin tadlari nasill
en ıyısı sallama olanlardan canım toz alma
haklısın canım,bende zaten büroya öğle yemeği gelmişti,karnım aç değildi ama sırf diğer öğünlerde fazla yemeğim diye 2 kaşık kuru fasulye,2 kaşıkta pilav yedim
ama nasıl şiştim anlatamam
Sorun degil canisim kacmiyoruz ya herzaman görüsürüz, yeterki sen iyi ol..
2 Mayisi iple cekicez artikin sende ozamana kadar daha cok kilo verir tam bir citir olursun :teytey: :teytey:
bende tam tersini demiştim kaydirigubbakcemile3
bakın kızlar bilgisayarda ne buldum :roflol:
Eki Görüntüle 13874
Eki Görüntüle 13874
nasıl öyle iki kaşık yemekle doyuyorsun CADIARZU hatta şişmişsin fisfisfis bende mi bi problem var acaba :uhm: mesela ben tek çeşit yemek yemeye çalışıyorum öğünlerde ama bi kase delikafadulden ne olacak bu durum bilmem :roflol:
fotoya yaptığın yorumu okudum sağol arkadaşım ama benim basen iki tane jenniffer lopez eder delikafadulden
:roflol:bakın kızlar bilgisayarda ne buldum :roflol:
Eki Görüntüle 13874
hepsının tadı berbat amaaaaaannnnnn gözlerını kapa bı dıkmede ıc.muhahaha
Eki Görüntüle 13874
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?