eee ne düşünüyonuz kurallarla ilgili,bakın benim artık bi ortim bile yokbanada bulsakmıki orti napsak,ben bi geziniyim kafama denk bi orti varmı bakam
kurallaaaaaaaaarr kurallaaaar,ne üzerine yazılcak kurallar yani,beslenme düzeniyle ilgili krallar var zatide,bu liste içinmi kural lazım katılım için yada yarışmalar vs,uyulması gerekenler ve gerekmeyenler,saçmalamaya başladım sanırsam,dilek uykumu getirdin benimde haaçocukların ikiside uydu,ev çok sessiz,ve ben acıktıııııııııııııııııııııımmmmmmm
siz düşünekoyun ben geliyorum
kilo vereennn ve fit olma konusunda bir adım daha ilerleyen bütüünnn arkilerimii tebriiikkk ediyooorr azimlerinin devamını diliyoruuuumm
bu hafta kilo verememiş olan arkilerimin de ( benim gibi) sağlık ve azimle kilo vermeye devam edeceklerini biliyor ve canımızı sıkmamamız gerektiğini düşünüyoruuummm
inan yazdığımı okuyunca şuan ben bile anlamadım haaaane diyorum ben yaa kafayı yemek üzereyim dr kendi haline bırakın dedi,boşverin
ama şöyle kısadan söyliyim,abone ol demiyorum hiç otomatik kendisi oluyo diyorum sizde nasıl
wcden çıkamadımki tartılayım şekerim
neyse iyileşince haftaya tartılırıımm inşallah
Sağol canımhepimiz kilo verip çıpçıtır olucaz
Geçmiş olsun canım :26:
liste miii????
e haftaya tartiliiyiiimm bariii bende napiiimm ama inşallah düzeliriiimmm
Ivit cok cilgin seyler olcek :122:
Bi gun hepimis cenifir lop et olcaz
kızlar alıntı yapıyordum yarım kaldı. kilo veren herkesi tebrik ederim. veremeyenlerde inşallah önümüzdeki hafta fazlasıyla telafi ederler.
okullar tatil olunca bizede memleket yolu göründü yarın işim var pazar günüde toparlanıp pazertesi sabahı yolcuyuz inşallah. fırsat bulursam listeye bakmak için uğrarım. kayınvalidemin evinde internet yok belki 15 gün görüşemeyiz. Allah izin verirde tekrar dönmek nasip olursa sizlerle buluşuruz. dua edin lütfen yollar çok kötü inşallah herkes kazasız belasız yolculuk yapar. sağlıcakla kalın. Allaha emanet olalım inşallah.
liste miii????
Nabiyonus kislar :131:
Kizlar ben telden yaziyorum bazen abuk subuk kelimeler yazabilirim dogal olarakliste miii????
Nabiyonus kislar :131:
ya kızlaaarr bişi sorcam şu biberiye yağını geceden sürüp streçle sarıp yatan ve faydasını gören var mı????
arkadaşım önerdi diyetle çok iyi oluyo falan dedii
var mı içinizde uygulayaaannn diyete esktra olaraakkk???
kızlar alıntı yapıyordum yarım kaldı. kilo veren herkesi tebrik ederim. veremeyenlerde inşallah önümüzdeki hafta fazlasıyla telafi ederler.
okullar tatil olunca bizede memleket yolu göründü yarın işim var pazar günüde toparlanıp pazertesi sabahı yolcuyuz inşallah. fırsat bulursam listeye bakmak için uğrarım. kayınvalidemin evinde internet yok belki 15 gün görüşemeyiz. Allah izin verirde tekrar dönmek nasip olursa sizlerle buluşuruz. dua edin lütfen yollar çok kötü inşallah herkes kazasız belasız yolculuk yapar. sağlıcakla kalın. Allaha emanet olalım inşallah.
Ivit cok cilgin seyler olcek :122:
Bi gun hepimis cenifir lop et olcaz
yok daha tartılmadııımm tartılsam mı aceepp??
Düzelt canımm kendini
Bu hafta bildirim yaparsan liste altına haftaya listede olursun
Haftay yapıcam diosan haftaya liste altında olur ondan sonraki hafta listeye girersin.
Kizlar ben telden yaziyorum bazen abuk subuk kelimeler yazabilirim dogal olarak
Artuk yaraticiliginizi kullanip duzeltirsiniz cumlenin akisina gore de mi bebikler
Tartil tabi yap bildirimini
Bu hafta az vermis gozukursun haftaya cok
Bise farketmez
Bosyna listede olma hakkini oteleme bence
Valla işim çok ama yapasım yok bakınıyorum öylesen napıyosun canım
Ben denemedim
Hayırlı yolculuklar canım en kısa zamanda görüşürüz inşallahkilona dikkat et ama tmm mı
iviiitt düzelticeemmm kendimiii
o zaman haftaya bildirim yapayıım canım hani yeni başladım ya ondan sonraki hafta listeye gireyiim hem bu hafta uyduramadım kendimi kurallara hani sabah tartılma felan haftaya daha iyi olur sanırıımm
kızlar bişey sorcam,bu konulara abone olmak için sağda seçeneklerden abone ol konuya tıklıyorsunuzya,,ben hiç ama hiç bi konuya abone ola tıklamamışımdır hiç hemde,benim yaptığım bi konu okurum cevap yazarım anında o konu kontrol panelime girmiştir,herkezde öyle değil sanırım,çok saçma değilmi,,mesela biri sormuştu,siz 70-79 topiğine girmek için devamlı anasayfadan diyet bölümünde diyet gruplarına giriptemi giriyosunuz diye,ama ben kontrol paneli açıken üst sekmelere ekledim kısa yol olarak neti açınca oraya tıklıyorum direk kontrol panelim açılıyo ve yeni yazı yazılan tüm konularımı görebiliyorum,sizlerde nasıl:26: merak edip durmuşumdur,sormak bugüneymiş
Tamam o vakit anlaştık bu hafta daha dikkt edersin.:13:
Kizlar ben telden yaziyorum bazen abuk subuk kelimeler yazabilirim dogal olarak
Artuk yaraticiliginizi kullanip duzeltirsiniz cumlenin akisina gore de mi bebikler
Ay ailecek totomuz yamuldu
Iyilesmeye calisiyoruz canim ne olsun..
Amaaaaan ben sayko derecesinde takintili tipim
Valla hastayim umrumda degil is guc
Mutfak hadi tatlim hoscakal gidiyorum diyo salon mok yeme oturalim diyo o derece
anaaam herkes kısa yolun bulmus bı ben saf kalmısım herhalben hıcbırını yapmıyom her seferınde google a kadın yazıyom foruma tıklıyom sıfremı neyım gırıyom sonra dıyet grupları sonra 70-79 a ulasıyom offf
işte bildirimiiiimmm
Başlangıçççç : 73 kg
Bu hafta :72.600 kg
Giden : 400 gr
Hedef : 60 kg
:2: :2: :2: :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?