Ay biri bisi mi dedi canim kim nerde ne zamanamin canım sağol
hişşşşt aman benimki duymasın,bende gıcıklığıma diyorumda hani be neren benziyo diye,demediği kalmıyo,aksini söyleyene kadar trip işkencesi,kendini orasını burasını övmeleri bi başlıyo bitmiyo,,bide kenan imirzalıoğluna benzetir kendinii,ay allahım ben öleydim
Yok canım Kenan ' a benzemiyoama polata benzettim bende hiç sevmem kendisini o ayrı
naf ortimmm ben senin bildirimini görmedim
daha doğrusu karnım çok ağrıoo bugün okuyamadım geçmişi..
orti bildirmi şey etcem ama kilo da vermedimm
Benimmmm hâlllâââ umudummmmm varrrr..
İsyannn etsemdee istediğimmm kadarrrr dıırımmm dırıımmmm.
Üşüyorummmmmmmmm benn genee kollarımm ağrıyooooo kanımm çekiliyooooo monarosaaaaaaa
Ortimmm 700 gr verdim bu haftalisteyi ben yaptığımdan dolayı senin bildirimi otomatikman alıyorum sen merak etme orti bildirimimizi ben yapıyorum yani
Kıyamam sana sıcak bişeyler iç ama adaçayı içme regl iken adaçayı içilmemesi gerekiyomuş öyle duymuştum :26:
hee mazhar alonson güzel demiş
ya been ya beennnn karnımmm, belimm ağrıyoooo
evlenince geçer dediler şu regl ağrısına ama geçmedi yahu
selam fistuklar....bir kilo bildirimi gününe daha hoşgeldik
hoş geldikte bende bu haftada tık yok delirecem yaaa.
hiç olmazsa artıda değilim diye teselli ediyorum kendimi..
bir iki tokatta ben sallayımda kendime geleyim yahuu
başlangıç :76
geçen hafta:72.9
bu hafta :72.9
gelen-giden :0
toplam giden:3.100
hedef :55
listenin altında ni deek? yani not alındım haftaya listedeyim dimek herhaldeÇok azimli gördüm seni.
Geçmişi bitirmek her yiğidin harcı değil maalesef
Biz kısçeler habire yazışıyoruz
Yardım ederim canım tabi ki
Bu hafta listenin altındasın haftaya listedesin canım.
Ulaşalımm artık yaza kadarrr.
evet canım hiç masun değil1 kepçe içtim oyüzden..
ben aslen merrsinliyim ama eskişehirde yaşıyorum
ben de haftaya umutluyummm..
geçmiş olsun canım.. bende reglim hatta bugün berbatım. pantolonum batmış dışına çıkmış kan böggg yıkadım kurumadı işteyim montla oturuyorum kurutma makinaında kurutmaya çalışıyorum
hee mazhar alonson güzel demiş
ya been ya beennnn karnımmm, belimm ağrıyoooo
evlenince geçer dediler şu regl ağrısına ama geçmedi yahu
he tamam patron sensinoovvv 700 gr süperrrr
içiorum ama majezik içtim bitane her seferinde ilaç içmicem diyorum
ama dayanamıyorummmm
Çocuk doğurunca geçer:
sen de adana çok yakınmışızzzz..hımm komşuymuşuz seninle ay mersin deyince otomatikman aklıma şey şey şey geliyor.. neyse söyleyeyim ama kızmayın tantunieşimle bazen hafta sonu sırf tantuni için mersine gittiğimiz olur ama artık verimde azcık bahara ödül olarak gidip yerim.. ay ne pisboğazım daha bugün başladım hiç yakışmadı bana
geçmiş olsun canım.. bende reglim hatta bugün berbatım. pantolonum batmış dışına çıkmış kan böggg yıkadım kurumadı işteyim montla oturuyorum kurutma makinaında kurutmaya çalışıyorum
Ben hiç içmiyorum ilaç yoksa beni kesiyoHaftaya Burcu' nun değerlendirmelerini görücez bebem 2 günde bir tartılıcam bakalım tartı bana ne diycek :26:
tartı sana güzel şeylerrrr sölicekkk
sadece bir gün giremedim diye ne kaa çok sayfa birikmiş.işi gücü bırakıp outrdum okudum.30 vsayfa daha var okunnacak..
bir ara ben b ir sayfa okurken bir sayfa daha ekleniyordu,ama iş güç kaldı yane...
bugün bende pilatesten sonra kuzularımın okuluna gittim.karneleri alıp eve geldik.
kızım sınıf birincisi olmuş teyzeleri oyüzden akşama dışarı çıkartıcaz.sinemaya gidecez.sümelanın şifresine gitmemiştik.gidenler çok güzel olduğunu söylediler..
kızlar yaa birkaçgündür temizlikti.misafirdi derken belimi iyice ağırttım.bel fıtığı var bendede idare ediyordum şimdi iyice ağrıyor iş güç yapamıyorum doğru dürüst..plates yaparkende zorlandım..yarın yada öbürgün yatılı misafirlerim geliyo.annemler ve kızkardeşim.fırsat bulursam girmeya çalışıcam..kardeşim öğretmen yarıyıl tatili diye bize çağırdım.çocuklarıda özledim.onunda tubişinki gibi ufaklıkları var ikiside erkek annem bakıyor şimdilik çocuklara.şimdi bana gelecekler. ev curcuna olacak bi kaç gün ama neyseki ev büyük olduğundan o konuda rahatım yani..neyse şimdi kızım pc istiyo ona verim accuk görüşürüz kızlarrr...
az değilmi yediklerin, yoksa benmi çok yiyorum, mesela akşam müsli yesem sonra acıkırım ben öğlen bende yiyorum ama akşam yetmiyorkızlar hafta sonu cok cozutmayacagım
bir iki kaçamak ama çoşmayacam
menüm
sabah
2dilim ekmekle kaşarlı tost
4çatal krem peynir
ara
1tane nestle fitness çkolatalı...(çikolatadan bozması işte )
öğle
1 haşlanmış tavuk kanadı
1bardak ayran
ara
2 tane sarma (tadına baktım güya)
akşam
1kase nestle müsli
2.5litre su
ve yeşil çay iççem
öle işte
slm kızlar hayırlı akşamlar
çok yoruldum öğlen 12de çıktık 5 de geldik eve
oğluşuma birsürü tahlil yaptılar
nasıl ağladı dayanamadım canım benim anne anne diye diye ağladı:2:
kanında enfeksiyon çıktı
üst solunum yolu enfeksiyonuymuş heralde
idrar tahlili falan birsürü şey
allah kimseyi hastaneye düşürmesin girdinmi çıkamıyosun
ne yemek yedim ne su içtim bugün alt üst oldum yorgunluktan oğlum iyi olsunda gerisi önemli değil
kızlar bugün pas geçiyom menü denen bişey yazamıcam bişey yok
sabah sadece kahvaltı ettim cıss yoktu
tekrardan herkezi tebrik ederim kilo verenler vermeyenler üzülmesinler sadece yediklerimize dikkat ettikten sonra
birazda homini gırtlak olmazsak zamanlı yiyip içersek olur arkadaşlar
çünkü herşeyin başı sağlık
az değilmi yediklerin, yoksa benmi çok yiyorum, mesela akşam müsli yesem sonra acıkırım ben öğlen bende yiyorum ama akşam yetmiyor
çok geçmiş olsun doğru diyorsun herşeyin başı sağlık, hele çocuklar hasta olunca daha iyi anlıyor insan bunu
başlangıç:75
geçen hafta :71,5
bu hafta :70.3
giden:1,200
toplam giden :4,700
hedef :63
tbrkler ortak
Tebrik ederim kısçe.
Düğüne kadar daha vericen sen.
Güzelmişş afiyet olsun..
21:00 canım.
Hoşgeldin şeker.
sen yokken biraz değşti burası.
Listeyi ben yapıyorum adımı hatırlarmısın bilmem eski mywish yeni puccaaa
Bu hfta liste altı olacaksın haftaya da bildirim yaparsan listeye alınıcaksın artık.
Çok geçmiş olsun sen iyileştikten sonra güzel bir iş bulursun zaten.
Tebrikler orticim elde var 200 gramımız
Tbrikk ederimm şekerimm.
tşkler sekerimtunaydin kizlar kilo bildirimim
baslangic 70,2
gecen hafta 60,9
buhafta 59,8
giden 1100gr
toplamda giden 10,4
kizlar nasil sevindim anlatamam
sahane iyiki varsiniz
tşkler canım swni de tbrk ederimDiyetisyenin verdiği listeyi uygulamaya yeni başladım canımteşekkür ederim
Hatırlatıcamm ben sana
Vericem inşallah
Yok canım önemli değilbugün 2. günüm bakalım merakla bekliyorum Burcu' nun marifetlerini
Sağol canımm
Harikasın tebrikler canım
Tebrikler canım çok güzel
Hayırlı cumalar
Teşekkür ederim canım
Tebrikler canım
Gelmiş geçmiş olsun cnmkovmak ne demek bizim kapımız hep açık sağlığın düzelince yine paylaşımlarını bekleriz
Tebrikler taze gelin
Bu bana sökmez
500 gr gitti diye mi üzülüyosun bence sevinmelisin tebrikler
Harikasın canım tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?