az değilmi yediklerin, yoksa benmi çok yiyorum, mesela akşam müsli yesem sonra acıkırım ben öğlen bende yiyorum ama akşam yetmiyor
çok geçmiş olsun doğru diyorsun herşeyin başı sağlık, hele çocuklar hasta olunca daha iyi anlıyor insan bunu
ortim yok ki bildirweeeemArkadaşlar orti bildirimleri yine eksik yine azz :2:
Lütfen orti bildirimlerinizi yapın listemiz güzelleşsin
geçmiş olsun canımmmmslm kızlar hayırlı akşamlar
çok yoruldum öğlen 12de çıktık 5 de geldik eve
oğluşuma birsürü tahlil yaptılar
nasıl ağladı dayanamadım canım benim anne anne diye diye ağladı:2:
kanında enfeksiyon çıktı
üst solunum yolu enfeksiyonuymuş heralde
idrar tahlili falan birsürü şey
allah kimseyi hastaneye düşürmesin girdinmi çıkamıyosun
ne yemek yedim ne su içtim bugün alt üst oldum yorgunluktan oğlum iyi olsunda gerisi önemli değil
kızlar bugün pas geçiyom menü denen bişey yazamıcam bişey yok
sabah sadece kahvaltı ettim cıss yoktu
tekrardan herkezi tebrik ederim kilo verenler vermeyenler üzülmesinler sadece yediklerimize dikkat ettikten sonra
birazda homini gırtlak olmazsak zamanlı yiyip içersek olur arkadaşlar
çünkü herşeyin başı sağlık
ortim yok ki bildirweeeem
geçmiş olsun canımmmm
geçmiş olsun canımmmm
maşallah kızına canımsadece bir gün giremedim diye ne kaa çok sayfa birikmiş.işi gücü bırakıp outrdum okudum.30 vsayfa daha var okunnacak..
bir ara ben b ir sayfa okurken bir sayfa daha ekleniyordu,ama iş güç kaldı yane...
bugün bende pilatesten sonra kuzularımın okuluna gittim.karneleri alıp eve geldik.
kızım sınıf birincisi olmuş teyzeleri oyüzden akşama dışarı çıkartıcaz.sinemaya gidecez.sümelanın şifresine gitmemiştik.gidenler çok güzel olduğunu söylediler..
kızlar yaa birkaçgündür temizlikti.misafirdi derken belimi iyice ağırttım.bel fıtığı var bendede idare ediyordum şimdi iyice ağrıyor iş güç yapamıyorum doğru dürüst..plates yaparkende zorlandım..yarın yada öbürgün yatılı misafirlerim geliyo.annemler ve kızkardeşim.fırsat bulursam girmeya çalışıcam..kardeşim öğretmen yarıyıl tatili diye bize çağırdım.çocuklarıda özledim.onunda tubişinki gibi ufaklıkları var ikiside erkek annem bakıyor şimdilik çocuklara.şimdi bana gelecekler. ev curcuna olacak bi kaç gün ama neyseki ev büyük olduğundan o konuda rahatım yani..neyse şimdi kızım pc istiyo ona verim eccuk...görüşürüz kızlarrr...
iyi akşammlarrr ortaammm kolay gelsinnnnBir mesai günü daha sona ermiş bulunmaktaevime gideyim ütüm var :2: yemek yapıcam yarın için çamaşır yıkatırım sonra Feriha var ona bakarım sonra zaten sızarım koltukta
İyi akşamlar kızçelerrr
ortammm
slm kızlar hayırlı akşamlar
kanında enfeksiyon çıktı
ne yemek yedim ne su içtim bugün alt üst oldum yorgunluktan oğlum iyi olsunda gerisi önemli değil
tekrardan herkezi tebrik ederim kilo verenler vermeyenler üzülmesinler sadece yediklerimize dikkat ettikten sonra
Bunun için burdayız canım aklına ne takılırsa sor. Ezelden beri diyetle uğraşan biri olarak elimden geleni yapmaya çalışırım.
Col dagolun kizlar..
geçmiş olsun canım ikinizede....
tebrikler..
Nabiyonus kislar :131:
kızlar alıntı yapıyordum yarım kaldı. kilo veren herkesi tebrik ederim. veremeyenlerde inşallah önümüzdeki hafta fazlasıyla telafi ederler.
okullar tatil olunca bizede memleket yolu göründü yarın işim var pazar günüde toparlanıp pazertesi sabahı yolcuyuz inşallah. fırsat bulursam listeye bakmak için uğrarım. kayınvalidemin evinde internet yok belki 15 gün görüşemeyiz. Allah izin verirde tekrar dönmek nasip olursa sizlerle buluşuruz. dua edin lütfen yollar çok kötü inşallah herkes kazasız belasız yolculuk yapar. sağlıcakla kalın. Allaha emanet olalım inşallah.
Ivit cok cilgin seyler olcek :122:
Bi gun hepimis cenifir lop et olcaz
amin canım sağol
hişşşşt aman benimki duymasın,bende gıcıklığıma diyorumda hani be neren benziyo diye,demediği kalmıyo,aksini söyleyene kadar trip işkencesi,kendini orasını burasını övmeleri bi başlıyo bitmiyo,,bide kenan imirzalıoğluna benzetir kendinii,ay allahım ben öleydim
hee mazhar alonson güzel demiş
ya been ya beennnn karnımmm, belimm ağrıyoooo
evlenince geçer dediler şu regl ağrısına ama geçmedi yahu
slm kızlar hayırlı akşamlar
kanında enfeksiyon çıktı
yavvvvrilaar
canim menopaza girince biseyin kalmaz eccik ski ver disinibendede öyle canim inliyorum bazen evde görsen halimi
selam millet ben geldimm benim bi ortim bile yok ben mapayım şimdi
selam millet ben geldimm benim bi ortim bile yok ben mapayım şimdi
geçmiş olsun canımmmm
ben herkeseee yeterımmmm gel ben senın ortın bıleee olurummmm nılusummmmm nerdeeee benımmm amaaaa once ızın almam lazımPPPPPPPPPPP
bayanlarrrrr menumu yazıyorummm bugun işteydim o yuzden cok yogundum ve cok yoruldum.(
sabah06:30)
1 küçük elma
öğle: 1 kase çorba
1,5 baget
yarım kase yogurt
ara:2 küçük mandalin
1canga çiko(tutamadım kendımı(((()çk özur dilerim
aksam: (20:00 )
2 kasık bulgur pılavı
salata
kabaklı havuc haslaması
yorumlarınızııı beklıyorummmm=))
regldan kaynklı tatlı krızım var(((
sağol canım benim. menün güzel velakin kahvaltıyı naptın bebeğem. çikolatayı görünce unuttun di miii
monarosaaaaa yorummm beklıyorum senden deeeee bılıyorum kı sert gelcek yorum
bebeğimmm bende reglim bugünnnnnn
oyüzden halinden anlıyorum pek sert olamıciiimmm
sadece sabah kahvaltısı yapmaman olmamışşş
en önemli öğün kahvaltı 1 elmayla olmazzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?