saol canım teşekkürlermaşallah kızına canım
ev kalabalık oluyomuşş aman dikkat cıssslaraaa
iyi akşammlarrr ortaammm kolay gelsinnnn
geçmiş olsun canmm..
nerdesi ortim sen hiii nerdesinyavvvvrilaar
Col dagolun kizlar..
Sefil olduk maaile ya komedi
Insallah canim ya insallah
Aman tanriiiiii supertr
Tebril ederim
Demekki ise yariyo canim 10=2
Olsun canim haftaya full motivasyon baslicaz tamam mi
ortim nasılsın... bildiriminide gördüm.. çok tebrikler canım...
bebişinide çok geçmiş olsun.. allah acil şifalar versin...hasteneler öyle canım girdimmi çıkamıyorsun.sağlam girsen hasta oluyorsun..allah düşürmesin kimseyi...
öyle evet canım kimse yokkimse yok bugün :26::26::26: nerelerdesiniz bacılaaaaaaaar
:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:
Selam kızlar, ben geldim. Nihayet. Ne var ne yok hatunlar. Ben yorgunum ya. Küçük şimdi uyudu. Bir oohh çektim. Büyükte uyusaya. Kocişle başbaşa kalsak biraz. Ay bir dak. bırakıyorlar iki laf edemiyoruz. Sizinkilerde öylemi. kaynanamla yaşasam bu kadar olmaz. Kadın anlayışlı yine bunlardan.
sl kızlar geçmişi okuyup gelecem kaçmayın bir yere siz benim menüyle uğraşın
Sabah:
sirkeli ve ballı su
1 poça 70
Ara: 11:00 yook
Öğle: 3 kaşık ıspanak yemeği, 2 kaşık yoğurt,1,5 dilim ekmek
15:00 havuç
Ara: 17:00 havuç
Akşam 19:00
Yarım kek, peynir, 4 zeytin
Boğazm acıyor pek yiyemedim bugün
2 litreden fazla su, 5-6 bardak şekersiz açık çay, 2 ıhlamr, 1 adaçayı
Spor: hergün jullianla 20 dk spor (henüz yapmadım ama yatmadan mutlaka yapacam)
şimdide yarım muz ile kk paynie doğradım tabağa onları atıyom ağzıma
sabah
yarım yağlı sütle bir kase nesfit
ara
2 kuru inicr
1 kivi
öğlen
2 haşlanmış baget
2 kaşık yoğurt
ara
2 ceviz
2 kare bitter çikolata
akşam
5 kaşık tavuklu mantar
1 tabak salata
2.5 lt su,
sende niye öğle yok yav diyecedim öğle varmış ben onu sabah sandıydım. ama sabah çok az olmuşşşş.ben herkeseee yeterımmmm gel ben senın ortın bıleee olurummmm nılusummmmm nerdeeee benımmm amaaaa once ızın almam lazımPPPPPPPPPPP
bayanlarrrrr menumu yazıyorummm bugun işteydim o yuzden cok yogundum ve cok yoruldum.(
sabah06:30)
1 küçük elma
öğle: 1 kase çorba
1,5 baget
yarım kase yogurt
ara:2 küçük mandalin
1canga çiko(tutamadım kendımı(((()çk özur dilerim
aksam: (20:00 )
2 kasık bulgur pılavı
salata
kabaklı havuc haslaması
yorumlarınızııı beklıyorummmm=))
regldan kaynklı tatlı krızım var(((
kız ben 400 gr aldım iyimi verdiğimi aldım yineeeeee ya evde olduğum günler ben saçmalıyooooom sorma...ben bugün menümü paylaşmayacağım dağıttım çünkünormalde not alıyorum hergün yediklerimi ama giden 100gr görünce motivasyon gitti ve yedimde yedim neyse yarın tekrar başlarım
evde olanlar yani çalışmayanlar nasıl yapıyorlar 3 öğün düzenli beslenebiliyormusunuz ben evde yapamıycam gibi geliyor geç kalkıp kahvaltı hazırlayanakadar saat 11 olacak sonra öğlen kayacak, akşam yiyecez düzen falan kalmayacak nasıl yapsam bilemedim birde ben su içmeyi unutuyorum yaaa hatırlatma yaptım ama pcnin sesini açık bırakamıyorum kızım olduğu için birde su çok soğuk geliyor odaya koyma alışkanlığımda yok kızımdan dolayı
slllmm canım hoşgeldinSelam kızlar, ben geldim. Nihayet. Ne var ne yok hatunlar. Ben yorgunum ya. Küçük şimdi uyudu. Bir oohh çektim. Büyükte uyusaya. Kocişle başbaşa kalsak biraz. Ay bir dak. bırakıyorlar iki laf edemiyoruz. Sizinkilerde öylemi. kaynanamla yaşasam bu kadar olmaz. Kadın anlayışlı yine bunlardan.
yettim gari kız meyvemi aldım çeneye geldimmm sen konu bul bende çene çoookbazen muhabbete yetişemem oku oku bitmez sayfalar bazende böyle hiiiç ilerlemez ben varken muhabbet yok ben yokken muhabbet çok şans işte
sl kızlar geçmişi okuyup gelecem kaçmayın bir yere siz benim menüyle uğraşın
Sabah:
sirkeli ve ballı su
1 poça 70
Ara: 11:00 yook
Öğle: 3 kaşık ıspanak yemeği, 2 kaşık yoğurt,1,5 dilim ekmek
15:00 havuç
Ara: 17:00 havuç
Akşam 19:00
Yarım kek, peynir, 4 zeytin
Boğazm acıyor pek yiyemedim bugün
2 litreden fazla su, 5-6 bardak şekersiz açık çay, 2 ıhlamr, 1 adaçayı
Spor: hergün jullianla 20 dk spor (henüz yapmadım ama yatmadan mutlaka yapacam)
şimdide yarım muz ile kk paynie doğradım tabağa onları atıyom ağzıma
benim bişey demeye hakkım yok ama gör bak poaçaya keke olmadııııı diyecekler akşam yemek ye diyecekler busaatte peynir yeme tuzlu su tutar diyecekler birde benim fikrim muz önerilen bir meyve değil sanırsam
benim kızda (kedim) bir bana gelip sırnaşıyo bazen kucama yatıyo yazamıyom size bie eşime gidip sırnaşıyooo 4 bacaklı ama onunda çocuktan farkı yokkk
benimki küçük daha rahatız ama benimkide kıskanıyor beni, babasıyla sarılınca geliyor vuruyor onaa kıyamam diyorum ama hoşumada gidiyor valla, benimkide uyumadı daha oynuyor
kek e poça ev yapımı kız nerede ise yağsız ikiside. muzda yarım ama:) bu hafta hiç meyve yemedim de aklıma esti .benim bişey demeye hakkım yok ama gör bak poaçaya keke olmadııııı diyecekler akşam yemek ye diyecekler busaatte peynir yeme tuzlu su tutar diyecekler birde benim fikrim muz önerilen bir meyve değil sanırsam
kız aram var havuç havuç şeklindeblakcim sabah kötü aran yok öğlen iyi araların iyi lakin akşam gene dengesiz olmuş şimdide muz diyosun diğerini anlamadım
niçin yiyorsunnnnnnnnnnnn canımcımmmm
Umarım geç kalmamışımdır :78:
başlangıç: 75.7
geçen hafta: 73.5
bu hafta:73.1
giden: 400 gr
toplam giden: 2.6
hedef: 65
Geçmişin tamamını olmasa da büyük bölümünü okudum, haftaya çok daha güzel kilolar vericez ben inanıyorum
inanmak başarmanın yarısıdır
hiç aran yok ama çok iyi menün. o çaydan bende aldım sevdim tadını ama hergün içmek aklıma gelmiyo yaaaMenümü yazayım bi de
Sabah
kepekli sandviç
(içinde iki dilim domates,salatalık,iki ince dilim peynir)
şekersiz çay
Ara
1 bardak süt
2 petibör bisküvi
Öğle
1 kase çorba
1 tabak taze fasulye
1 dilim kepek ekmeği
Akşam
1 tabak türlü
Salata
az önce de kayısılı form çayı içtim puccanın tavsiyesiydi
amaaa 2 kare bitter çikolata gözümden kaçmadın :)))
:
bu hafta gene hiç meyve yemedim yaaa ne oluyo bana anlamadım. zayıflayacam diye saçmalamaya yememeye başladım hiçbirşey ama sonuç ortada kilo da verdirmiyo bu menüleer. ben hatalarımın hepiciğini biliyomda bir kendimi düzeltemedim gitti
monarosa_22+, PearlJam, rezzan784+, umay0110+, neskuik+ hadi yaaa konuşun bak kaçarım
ama ama ben regliyim kiiii
valla gözümün önünden ne şerbetli tatlılar
neler neler geçiooo iki kare bitter çikolotayla atlattım
aman canım ya 2 kare çikolatanın lafımı olur. bitter çikolata metabolizmayı uyarıyo diye okumuştum. benim diyetisyen sadece haftada bir kez olmak şartı ile ama tam bitter kapkara olandan bir kez yiyebilirsin demişti. ben ne yazık ki beyaz çikolata severim oda acayip kalorili olduğundan yemiyomda almıyomda eve.
ya ben regli iken hiç canım tatlı istemez bende mi bir sorun var acep...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?