Kaçmaa
Ama haklısın bu mevsimde özellikle diyet yapanlar için yenilebilcek belirli meyveler var; elma, mandalina, portakal.. insan aynı şeyi yemekten sıkılıyo dön dolaş mandalina ye portakal ye. zaten tadları da benziyo. benim de canım meyve istemiyo eskisi gibi. ama ben bugun kuru kayısı aldım hem değişikllik olur hem metabolizma için belki bi işe yarar dedim günde 2 3 tane yemeyi düşünüyorum sen de öyle bişeyler yapabilrsin blackya da kuru üzüm filan kan yaparmış hem. ama fazlası zarar tabii
beyaz çikolatayı bende cok severim normal çikolatanın yağından elde ediliyormuş beyaz çikolata ve çok daha fazla kaloriliymiş bu yüzden:)
aaa haftada 1 kkere tam bitter çikolata mııııaman canım ya 2 kare çikolatanın lafımı olur. bitter çikolata metabolizmayı uyarıyo diye okumuştum. benim diyetisyen sadece haftada bir kez olmak şartı ile ama tam bitter kapkara olandan bir kez yiyebilirsin demişti. ben ne yazık ki beyaz çikolata severim oda acayip kalorili olduğundan yemiyomda almıyomda eve.
ya ben regli iken hiç canım tatlı istemez bende mi bir sorun var acep...
sevmek ne kelime bayılırım ben beyaz çik. ama rejimde kesinlikleee yasak. çok kalorili. ya o milkanın kocaman olanını alırım kırıp kırıp günlerce emerim
ama ama ben regliyim kiiii
valla gözümün önünden ne şerbetli tatlılar
neler neler geçiooo iki kare bitter çikolotayla atlattım
Ne yapıcan işte bu dönemde bende çok ararım tatlı, çikolata. Yemişsin bak keyfine. Ohhh muhabbete bak. Kızlaaaar kendinize gelin hee bu ne cıssları anmayalım fazla. Canımız çekcek hepimiz saldırıcaz milkalara, nutellalara.
bu hafta gene hiç meyve yemedim yaaa ne oluyo bana anlamadım. zayıflayacam diye saçmalamaya yememeye başladım hiçbirşey ama sonuç ortada kilo da verdirmiyo bu menüleer. ben hatalarımın hepiciğini biliyomda bir kendimi düzeltemedim gitti
monarosa_22+, PearlJam, rezzan784+, umay0110+, neskuik+ hadi yaaa konuşun bak kaçarım
ahh düşününce kötü oluyorum günlerden beri hiç yemedim ve dolapta var biliyorum:)
senin kızın varmış kaç yaşında benimde oğlum var 1 yaşında iran:)
ama ama ben regliyim kiiii
valla gözümün önünden ne şerbetli tatlılar
neler neler geçiooo iki kare bitter çikolotayla atlattım
aman canım ya 2 kare çikolatanın lafımı olur. bitter çikolata metabolizmayı uyarıyo diye okumuştum. benim diyetisyen sadece haftada bir kez olmak şartı ile ama tam bitter kapkara olandan bir kez yiyebilirsin demişti. ben ne yazık ki beyaz çikolata severim oda acayip kalorili olduğundan yemiyomda almıyomda eve.
ya ben regli iken hiç canım tatlı istemez bende mi bir sorun var acep...
haftayada ben regli olurum kızlar çukulata canavarı olarak ayyyy naparım bilmiyom:18:
beyaz çikolatayı her an yerim ama ben mesela normal çikolata hiç yemem. benim çekmece devamlı doldur eşim çok yerde. ama benim aklıma gelme. reglide tatlı arayışım yoktur...aaa haftada 1 kkere tam bitter çikolata mıııısüpermişşşş..
ben de beyaz çikolata hastasıyımmmm
kız okadar kalorili değil aslında beyaz çikolata ben bakıyorum hep normal diğer çikolatalara göre daha
az kalorisi, bittere göre fazla tabi de..
nasıl istemiooo yaaa
sabah uyandımmmmm regli olmuşummm
refleks olarak direk mutfağa gittim dolabı açtım aldım elime
çikolatayı ki kendime geldim o annnn bıraktım hemen
benim kız sanırsam 3,5 yaşında tam bilmiyom çünkü geldiğinde çok zayıftı ama kaç aylık olduğu tam anlaşılmıyordu. van kırması. gözleri renkli değil ama bembeyazdır hatuuunahh düşününce kötü oluyorum günlerden beri hiç yemedim ve dolapta var biliyorum:)
senin kızın varmış kaç yaşında benimde oğlum var 1 yaşında iran:)
kız dolapta nutella var duuuuuuuuuuur içime şeytanı sokmaaaaaNe yapıcan işte bu dönemde bende çok ararım tatlı, çikolata. Yemişsin bak keyfine. Ohhh muhabbete bak. Kızlaaaar kendinize gelin hee bu ne cıssları anmayalım fazla. Canımız çekcek hepimiz saldırıcaz milkalara, nutellalara.
canım benim pucca sana menü verdi o menüyü yesen patlarsın canın bişey istemez
sen üşeniyorsun bana göre yapmak istemiyorsun
hani küçükken ders yapmayan çocuklar vardıya hep bir bahane sende bahane yapıyon
yapılmıcak bişey yokki güzelim
sen bir başla ama inançla hırsla bak nasıl düzenli tertipli disiplinli yemek yiyorsun
yeterki iste blakim ya
suziiiiiiiii çizelgeniii değiştir artıkkkkk
başlangıç:75
geçen hafta :71,5
bu hafta :70.3
giden:1,200
toplam giden :4,700
hedef :63
başlangıç :75 kg
geçen hafta :62,800
bu hafta : 63,200 KG
Gelen : 600 gr
toplamda giden :11.800 KG
hedef :60 kg ve hala inemedim oooffffffffff offfffffffff
başlangıç :71
geçen hafta :66.2
bu hafta :65.7
giden :500
toplamda giden 5.300
hedef 60
bu hafta regliyim
hepitopu 500 gitti((
herkese merhaba. bu haftaki abur cuburlarımın bana hediyesi +200 gr:26:. oğlum diş çıkarıyo çok huysuz onun stresini bahane ederek yedim sürekli. bu hafta daha dikkat etmeliyim.
tunaydin kizlar kilo bildirimim
baslangic 70,2
gecen hafta 60,9
buhafta 59,8
giden 1100gr
toplamda giden 10,4
kizlar nasil sevindim anlatamam
sahane iyiki varsiniz
ve korktuğum başıma geldi
sabah regl oldum
tam da cuma günü
karnım acayip ağrıyorr bıktım artık şu regl ağrılarındannn
ve sonuç olarak aynı kilodayım artıda çıkmadığıma dua ediyorumm
bildirim
başlangıç:73
geçen hafta:66
bu hafta:66
giden:0
toplam giden:7
hedef:55
geçmişi okuyamadımm kilo veren herkesi tebrik ederim...
kilo bildirimimi yapıp hemen gidecem.
geçen hafta: 69.6
bugün : 67.8
giden 1.8
haftaya görüşürüz allaha emanet olun...
başlangıç: 71.8
geçen hafta: 69.2
bu hafta: 68.9
giden: 300 gr
gelen: 0
toplam giden: 2900 gr
hedef: 65
cok tesekkür ederim canimcok sevindim suzi tebrikler canim
cok tatlilar tugbacimçoğu evde durum böyledir gerçi ama benimkiler biraz erken yaşta başlamadılarmı yaaaaaaaa,,bıkkınlık geliyo bazen,unutturmam imkansız gibiiama çok tatlılar,
hani derlerya kendi çocuklarım diye demiyorum pek bi şekerler
[video=youtube_share;UUHAUOLRMEk]http://youtu.be/UUHAUOLRMEk[/video]
hosgeldin canimbende sizin grubunuza üye olmak istiyorumda bu sitede yeniiymve nasıl üye olunur bilmioyurm ban yardımcı olursanız sevirnirm
Kızlar hepinize slm. Bu hafta çok giremedim. Ayy ne olacak böyle bilemiyorum. Okullar da tatile girdi. Hayırlısı bakalım.
Bu haftaki bildirimimi yapayım, kabul ederseniz;
Başlangıç: 75.7
Geçen Hafta: 71.5
Bu hafta:71.0
Giden:500
Toplamda giden: 4.700
Hedef: 65
Hadi bakalım, hepimize kolaylar gelsin kızlar. Başımda yine ufak kızım oyun oynayacakmış.Gelirim yine.
yok canim ben onu yapamadim zorlandim pazartesi 0 yaptim sonra aclikdan öldüm nerdeyseAman tanriiiiii supertr
Tebril ederim
Demekki ise yariyo canim 10=2
:26: ben google chrome den girdigimde sag kösede yildiz var favoriler en son sayfayi hep favorilerime kaydetiyorum nerde kaldiysam ordan devam ediyorum :44:kızlar bişey sorcam,bu konulara abone olmak için sağda seçeneklerden abone ol konuya tıklıyorsunuzya,,ben hiç ama hiç bi konuya abone ola tıklamamışımdır hiç hemde,benim yaptığım bi konu okurum cevap yazarım anında o konu kontrol panelime girmiştir,herkezde öyle değil sanırım,çok saçma değilmi,,mesela biri sormuştu,siz 70-79 topiğine girmek için devamlı anasayfadan diyet bölümünde diyet gruplarına giriptemi giriyosunuz diye,ama ben kontrol paneli açıken üst sekmelere ekledim kısa yol olarak neti açınca oraya tıklıyorum direk kontrol panelim açılıyo ve yeni yazı yazılan tüm konularımı görebiliyorum,sizlerde nasıl:26: merak edip durmuşumdur,sormak bugüneymiş
canim ben biberiye kremi kulanmiyorum ben garnier den sIkILasma kremi aldim onu karnima sürüyorum isyerinde bütün gün sarili duruyorumya kızlaaarr bişi sorcam şu biberiye yağını geceden sürüp streçle sarıp yatan ve faydasını gören var mı????
arkadaşım önerdi diyetle çok iyi oluyo falan dedii
var mı içinizde uygulayaaannn diyete esktra olaraakkk???
Ivit cok cilgin seyler olcek :122:
Bi gun hepimis cenifir lop et olcaz
işte bildirimiiiimmm
Başlangıçççç : 73 kg
Bu hafta :72.600 kg
Giden : 400 gr
Hedef : 60 kg
allah mutlulugunuzu bozmasin canimnafa özel yayınlarım--işte merakla beklenen 4 yıllık kocam ismail aaaaaaaaa....soyadını öğrenmeyiverin galii
Eki Görüntüle 330603 Eki Görüntüle 330604 kendini polata benzetiyo havalı şey,sizce benziyomu,azda olsa andıryo gibi hııı
Eki Görüntüle 330608 Eki Görüntüle 330609 burda 2.5-3 yıl önceydi ve göbeksizdi,şimdi önde gidiyo göbeği,,
Eki Görüntüle 330610 Eki Görüntüle 330611 buda 3yıl önceydi ya çocukmuşuz la dahaa yirim
Eki Görüntüle 330613 burdada oğlan 6 aylıktı bayramda köydeydik,karnımdada 3 aylık kızım vardı
Eki Görüntüle 330607 Eki Görüntüle 330612 buda şimdiki halleri gibi bişey işte 5-6 ay falan olmuş işyerinde çekmiş durmuş bi dolu foto,yanımda beraber çekilelim dedimde yok,ama iş yerinde kendi çektimi dolu dolu
yalnız ben 4 yılda bütün fotolarıma bakınca ne kadar imaj değiştirmişim,değişmişim,olgunlaşmışım ama adamda tık yok,ben dahamı çabuk yaşlancam ne:26::44:
tesekkür ederim canimsüper vermişsin suzii
ivana sert kimAy biri bisi mi dedi canim kim nerde ne zaman
Ay al benden de o kadar bi o bi de ivana sert
Iyy ayy puf yani
olsun canim haftaya verirsin
selam fistuklar....bir kilo bildirimi gününe daha hoşgeldik
hoş geldikte bende bu haftada tık yok delirecem yaaa.
hiç olmazsa artıda değilim diye teselli ediyorum kendimi..
bir iki tokatta ben sallayımda kendime geleyim yahuu
başlangıç :76
geçen hafta:72.9
bu hafta :72.9
gelen-giden :0
toplam giden:3.100
hedef :55
iyi aksamlar canim :80:Bir mesai günü daha sona ermiş bulunmaktaevime gideyim ütüm var :2: yemek yapıcam yarın için çamaşır yıkatırım sonra Feriha var ona bakarım sonra zaten sızarım koltukta
İyi akşamlar kızçelerrr
ortammm
isallah cabuk atladir canim cok gecmis olsunslm kızlar hayırlı akşamlar
çok yoruldum öğlen 12de çıktık 5 de geldik eve
oğluşuma birsürü tahlil yaptılar
nasıl ağladı dayanamadım canım benim anne anne diye diye ağladı:2:
kanında enfeksiyon çıktı
üst solunum yolu enfeksiyonuymuş heralde
idrar tahlili falan birsürü şey
allah kimseyi hastaneye düşürmesin girdinmi çıkamıyosun
ne yemek yedim ne su içtim bugün alt üst oldum yorgunluktan oğlum iyi olsunda gerisi önemli değil
kızlar bugün pas geçiyom menü denen bişey yazamıcam bişey yok
sabah sadece kahvaltı ettim cıss yoktu
tekrardan herkezi tebrik ederim kilo verenler vermeyenler üzülmesinler sadece yediklerimize dikkat ettikten sonra
birazda homini gırtlak olmazsak zamanlı yiyip içersek olur arkadaşlar
çünkü herşeyin başı sağlık
sadece bir gün giremedim diye ne kaa çok sayfa birikmiş.işi gücü bırakıp outrdum okudum.30 vsayfa daha var okunnacak..
bir ara ben b ir sayfa okurken bir sayfa daha ekleniyordu,ama iş güç kaldı yane...
bugün bende pilatesten sonra kuzularımın okuluna gittim.karneleri alıp eve geldik.
kızım sınıf birincisi olmuş teyzeleri oyüzden akşama dışarı çıkartıcaz.sinemaya gidecez.sümelanın şifresine gitmemiştik.gidenler çok güzel olduğunu söylediler..
kızlar yaa birkaçgündür temizlikti.misafirdi derken belimi iyice ağırttım.bel fıtığı var bendede idare ediyordum şimdi iyice ağrıyor iş güç yapamıyorum doğru dürüst..plates yaparkende zorlandım..yarın yada öbürgün yatılı misafirlerim geliyo.annemler ve kızkardeşim.fırsat bulursam girmeya çalışıcam..kardeşim öğretmen yarıyıl tatili diye bize çağırdım.çocuklarıda özledim.onunda tubişinki gibi ufaklıkları var ikiside erkek annem bakıyor şimdilik çocuklara.şimdi bana gelecekler. ev curcuna olacak bi kaç gün ama neyseki ev büyük olduğundan o konuda rahatım yani..neyse şimdi kızım pc istiyo ona verim accuk görüşürüz kızlarrr...
bispor yapayım dedim canım sıkkın zaten kilo veremiyorum diye koşu bandına çıktım tuhaf sesler çıkmaya başladı eşimi çağırdım yağladı makinayı 8-9 dakika öyle boşa gitti sonra devam edeyim dedim tak elektrik gittioldum bende geldim oturma odasına aman dedim yaa yapmıyorum spor mpor uzandım elektrik geldi daha terlemeden soğudum bugünlük bıraktım daha sonra mekik falan çekerim artık geç olmadan yemeğimi yiyeyim kendime pırasa eşime kıyma kavurdum, kendim için özel bişeyler yapmak bile motive etti beni inşallah şu 2 hafta bişeyler değişir
kızlar hafta sonu cok cozutmayacagım
bir iki kaçamak ama çoşmayacam
menüm
sabah
2dilim ekmekle kaşarlı tost
4çatal krem peynir
ara
1tane nestle fitness çkolatalı...(çikolatadan bozması işte )
öğle
1 haşlanmış tavuk kanadı
1bardak ayran
ara
2 tane sarma (tadına baktım güya)
akşam
1kase nestle müsli
2.5litre su
ve yeşil çay iççem
öle işte
slm kızlar hayırlı akşamlar
çok yoruldum öğlen 12de çıktık 5 de geldik eve
oğluşuma birsürü tahlil yaptılar
nasıl ağladı dayanamadım canım benim anne anne diye diye ağladı:2:
kanında enfeksiyon çıktı
üst solunum yolu enfeksiyonuymuş heralde
idrar tahlili falan birsürü şey
allah kimseyi hastaneye düşürmesin girdinmi çıkamıyosun
ne yemek yedim ne su içtim bugün alt üst oldum yorgunluktan oğlum iyi olsunda gerisi önemli değil
kızlar bugün pas geçiyom menü denen bişey yazamıcam bişey yok
sabah sadece kahvaltı ettim cıss yoktu
tekrardan herkezi tebrik ederim kilo verenler vermeyenler üzülmesinler sadece yediklerimize dikkat ettikten sonra
birazda homini gırtlak olmazsak zamanlı yiyip içersek olur arkadaşlar
çünkü herşeyin başı sağlık
sabah
yarım yağlı sütle bir kase nesfit
ara
2 kuru inicr
1 kivi
öğlen
2 haşlanmış baget
2 kaşık yoğurt
ara
2 ceviz
2 kare bitter çikolata
akşam
5 kaşık tavuklu mantar
1 tabak salata
2.5 lt su,
ben herkeseee yeterımmmm gel ben senın ortın bıleee olurummmm nılusummmmm nerdeeee benımmm amaaaa once ızın almam lazımPPPPPPPPPPP
bayanlarrrrr menumu yazıyorummm bugun işteydim o yuzden cok yogundum ve cok yoruldum.(
sabah06:30)
1 küçük elma
öğle: 1 kase çorba
1,5 baget
yarım kase yogurt
ara:2 küçük mandalin
1canga çiko(tutamadım kendımı(((()çk özur dilerim
aksam: (20:00 )
2 kasık bulgur pılavı
salata
kabaklı havuc haslaması
yorumlarınızııı beklıyorummmm=))
regldan kaynklı tatlı krızım var(((
ben bugün menümü paylaşmayacağım dağıttım çünkünormalde not alıyorum hergün yediklerimi ama giden 100gr görünce motivasyon gitti ve yedimde yedim neyse yarın tekrar başlarım
evde olanlar yani çalışmayanlar nasıl yapıyorlar 3 öğün düzenli beslenebiliyormusunuz ben evde yapamıycam gibi geliyor geç kalkıp kahvaltı hazırlayanakadar saat 11 olacak sonra öğlen kayacak, akşam yiyecez düzen falan kalmayacak nasıl yapsam bilemedim birde ben su içmeyi unutuyorum yaaa hatırlatma yaptım ama pcnin sesini açık bırakamıyorum kızım olduğu için birde su çok soğuk geliyor odaya koyma alışkanlığımda yok kızımdan dolayı
kimse yok bugün :26::26::26: nerelerdesiniz bacılaaaaaaaar
:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:
Selam kızlar, ben geldim. Nihayet. Ne var ne yok hatunlar. Ben yorgunum ya. Küçük şimdi uyudu. Bir oohh çektim. Büyükte uyusaya. Kocişle başbaşa kalsak biraz. Ay bir dak. bırakıyorlar iki laf edemiyoruz. Sizinkilerde öylemi. kaynanamla yaşasam bu kadar olmaz. Kadın anlayışlı yine bunlardan.
sl kızlar geçmişi okuyup gelecem kaçmayın bir yere siz benim menüyle uğraşın
Sabah:
sirkeli ve ballı su
1 poça 70
Ara: 11:00 yook
Öğle: 3 kaşık ıspanak yemeği, 2 kaşık yoğurt,1,5 dilim ekmek
15:00 havuç
Ara: 17:00 havuç
Akşam 19:00
Yarım kek, peynir, 4 zeytin
Boğazm acıyor pek yiyemedim bugün
2 litreden fazla su, 5-6 bardak şekersiz açık çay, 2 ıhlamr, 1 adaçayı
Spor: hergün jullianla 20 dk spor (henüz yapmadım ama yatmadan mutlaka yapacam)
şimdide yarım muz ile kk paynie doğradım tabağa onları atıyom ağzıma
Menümü yazayım bi de
Sabah
kepekli sandviç
(içinde iki dilim domates,salatalık,iki ince dilim peynir)
şekersiz çay
Ara
1 bardak süt
2 petibör bisküvi
Öğle
1 kase çorba
1 tabak taze fasulye
1 dilim kepek ekmeği
Akşam
1 tabak türlü
Salata
az önce de kayısılı form çayı içtim puccanın tavsiyesiydi
Ne yapıcan işte bu dönemde bende çok ararım tatlı, çikolata. Yemişsin bak keyfine. Ohhh muhabbete bak. Kızlaaaar kendinize gelin hee bu ne cıssları anmayalım fazla. Canımız çekcek hepimiz saldırıcaz milkalara, nutellalara.
canım ben 2 kare çikolatayı(küp şeker büyüklüğünde)
10 dkda falan yedim sindire sindire
baya da kesti beniii
ha olmadı kuru incir falan yersin o da kesio
aranın birinde de kuru incir yedim ben..
zaten ilk gün kötü oluyorum ben yarına bişeyim kalmaz...
Ama onların çekirdeksizleri var ki. Çok da lezzetli ben çok severim.
Bide alakasız olcak ama evde keten tohumu buldum, aralarda yoğurda karıştırıp yesem mi yemesem mi kilo verdirir mi aldırır mı bi bilginiz var mı ki acaba?
ben regliyken cok oynuyo hep genelde arti oluyo
Umarım geç kalmamışımdır :78:
başlangıç: 75.7
geçen hafta: 73.5
bu hafta:73.1
giden: 400 gr
toplam giden: 2.6
hedef: 65
Geçmişin tamamını olmasa da büyük bölümünü okudum, haftaya çok daha güzel kilolar vericez ben inanıyorum
inanmak başarmanın yarısıdır
ye canım keten tohumu metabolizma hızlandırıcı ve kolesterolü düşürüyor. ama çok tüketme dokunabilir kuvvetli birşey. bende keten yağı alacam hergün 3-4 damla içecem oda aynı işi görüyormuş.
SUZİİİİİİİİİ HOŞGELDİİİİİİİİİİİİN ne ediyon kıııııııııız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?